Коментари - Край на изслушването на ключовия свидетел по делото "КТБ" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е бил толкова добър хитрец защо му взеха всичко - Техномаркет, Булгартабак, БТК, Завода за самолети в Пловдив, Петрол и всички активи на петрол, военният завод в Русе Дунарит, банка Виктория и да не ги изброявам всички и познайте кой ги взе от първи път.

Прасето КОЙ, Мама Грухла и Сопола?

Василев си спретна финансова пирамида и сега седи в Сърбия и гледа сеира на хората тук.

И пак нищо, само изслушвания нищо повече, а Цветан Василев си стои в Сърбия и харчи на спокойствие отркаднатите пари.

Потресен съм от разкритията на Лазов! Явно този престъпник Цветан Василев е бил и голям страхливец, и малък човек! Дано поне някой ден да попадне в затвора - това ще бъде малка победа за всичките вложители в КТБ, които заради неговата амбиция да влиза в политиката пострадаха пряко и изгубиха пари в пирамидата му!

Ехоо управляващи, изминали са 5 /пет/ години от обира на века и няма виновни, няма наказани, Василев си харчи заграбеното без никой да го смущава. А за заплати и пенсии все няма пари?!? До кога така?

съм още по-ключов свидетел от този, но не ме допуснаха в залата, защото съм бил много пърдял в залата. Това справедливо ли е ?

по банкови въпроси ,но отношенията на василев с дясната му ръка са наистина подозрителни .има нещо доста гнило в показанията на б. лазов .дали не послъгва ?няма ли детектор на лъжата !?

много по-добър детектор в случая - откакто банката беше превзета, този Буратино натрупа милиони. А по банковите въпроси си има счетоводни документи. Щом се наложи да гласуват специален закон за обявяването й във фалит, значи по международните счетоводни стандарти и обичайното право, не е била във фалит. Просто и логично. И сега съдът слуша как'Сийка, защото други "доказателства" прокуратурата не може да представи. В момента в САЩ тече дело по случая "КТБ" и там момчето с дългия нос изобщо не е поканено за свидетел, а тамошната прокуратура и ФБР са събрали документи по делото и извикаха т.нар. прокурор Гешев да му ги дадат и да му напомнят, че той също трябва да образува тук дело срещу ...лицето, макар че повече прилича на муцуната на едно животно, за което тук се твърди, че няма нищо общо със случая. Пустите му американци, документите гледали, а такъв хубав свидетел си има нашата прокуратура.

За дебеличкото детенце става въпрос?Дето ходи по един ден в годината на работа ,и сваля данъци на хляб и лекарства.Само питам?

Торбата с лъжите се изчерпа.