17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВРЕМЕ Е ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПЪЛНА ПРОМЯНА СИСТЕМАТА, ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ!

И фатмака, и пелтека, и урунгела - гледащи тъпо от снимките по-горе, са безкрайно нагли, крадливи и прости! Тримата са пълно олицетворение на комунистическата партия, предвождана от една жадна за власт и безскрупулна селянка!!!

НИЕ, НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ, на БКП власт няма да дадем! Нито на куклата на БКП и ДС - Радев. Ще си намерим Бойко, Нойко или Гойко, ама на крадливото и некадърно племе БКП - власт никога! Те съсипаха бащите и дядовците ни, няма да съсипят нас. НЯМА!

ПРЕДСРОЧНИ, СЛЕДСРОЧНИ.. все тая - на БКП ВЛАСТ НЯМА ДА ДАДЕМ! Ние, безпартийните, можещите, умните, знаещите, работещите... ние изкарваме парите в тази държава. Ние власт на БКП няма да дадем. Знаем кои са най-крадливите и най-некадърните. Всички крадат, БСП и ДПС - най-много. Не желая да се блъска за благото на курнела, р.овия, пелтека, кутевия, кацамунския и прочие паплач.. АЗ РЕШАВАМ.

Метресата на Сащ Нинова е впрегнала целия дебилен електорат да гласува по форумите за олигарсите, които са на топло в БСП, и които реално управляват България.

Какъв вот какви 5 лева бе другари? Сто вота да внесете все тая. Ако ще бъдете алтернатива с хора като тези на снимката хич ама хич не се надявайте на победа в каквито и да е избори. Ако пък има предсрочни такива това значи, че си заминавате предсрочно от ръководството на БСП.

Изборите трябва да са на 4г. Каква е тази шизофрения прз година избори?

Поздравления за президента.

купете му на царя една къща на витоша че нямал къде да живее. завалийката :)))

След НДСВ и Бареков следващия проект на държавна сигурност ще е партия на Румен Радев

Пропуснахте ГРОБ преди АБВ.

гробарите си действат вече по-живо-наскоро един бенчо изгърмя,след него един ветко а сега и миньо и спонсорите ви се топят като ланския сняг а идва и зима.....ще видите кон боб яде ли ватенки миризливи

Защо обърнахте местата на двете страни? Гласувах за Радев и ясно си го прочетох и то със задоволство. Беше вдясно и процентите за него бяха прилично много. Сега сложихте Радев вляво, а под моето гласуване пише Вие подкрепихте Кирил Добрев и Драгомир Стойнев, БСП Нормални ли сте?! Така ли намествате резултати от анкети?! Защо манипулирате хората?

курни е обърнала гасуването селски

Юре аман от компютърджийски номера, на НОВИЯТ ДИР!

Просто не подкрепям никой.Правителството на Бойко Борисов е най доброто от 1989г до днес.Мизерниците от БСП никога не трябва да са на власт.

Така е днес живеем богато, щастливо и спокойно, а от утре ще стане нетърпимо прелестно. Никой не напуска България, дори милиони се завръщат от африка и азия.... Българите са станали едни добрички и грам злоба не виждам в никой....Абе идилийка, за какво повече да си мечтае човек.

Подкрепям Генерала, но гласувах за Стойнев и Добрев, защото колкото по-рано си отидат герберастчетата, толкова по-добре за България...

За съжаление сегашна България няма нищо общо с онази, която беше през 90-те. Част от активните хора изчезнаха в чужбина, другата остаря. Млади няма, а доколкото ги има са татуирани и ги вълнува единствено фейса. Така че няма кой да свали ГЕРБ, нито кой да го замести. БСП са същите 1:1. Хора като Станишев или Йотова говорят по-соросоидно и от Христо Иванов. Че управлението на ГЕРБ е катастрофално е повече от очевидно, но за съжаление това са ни възможностите. Няма и да имаме по-добри. Аз лично се примирявам с мисълта че България е мъртва. Живеем в спомени и илюзии, нищо повече. Отделен въпрос е че не зависи от нас кой да е на власт. Това решават собствениците на страната, населяващи Брюксел или Вашингтон. Това още повече ме демотивира да се вълнувам за съдбините на страната. Просто защото това не е моята страна. Нито е била някога, както съм си въобразявал. На който е страната, да и бере грижата. Това, че имаме тъпо и некадърно правителство не е основния проблем. Това е следствие на по-дълбок. Основния ни проблем е членството ни в ЕС/НАТО и липсата на суверенитет. От ЕС само заплахи и беди, нищо повече. То не бяха заплахи за истанбулски конвенции, не бяха заплахи да ни заселят с араби, не бяха НПО-та, които откровено надзирават и вредят. НПО-тата официално корумпират обществено-политическия живот. Плащаме безумни пари за членство, някаква част от парите се връща като субсидии и поръчки на близки до властта мафии и некадърни фирми. Докато сме в ЕС/НАТО и сме зависими от тях, не очаквам никаква промяна, независимо кой е на власт. И понеже няма сили в обществото да видят и разберат това, а камо ли да се противопоставят, просто изчезваме.

Така е мисленето на това робско поколение което една сутрин се събуди и му казаха,че бай тошо е свален и вече ще е капитализъм а вие цял живот сте живели в комунизъм,без да мислите и без да имате право на различно от партийното мнение иначе.....и тези същите които до вчера са ви говорили за всепобеждаващия социализъм и комунизъм се събудиха милионери с вашите "народни пари" разпределени по тяхно усмотрение…..така е когато се прави такъв рязък завой с "демократична революция" продукт на з.зелев та драмата ви е ясна а и вие не пожелахте да разберете,че съдбата ви е оставена само на вас и държавата няма ангажимент за това но пък идва следващо а след него и друго поколение което и хабер няма да има от вашите страхове и нзе добре какво иска и как да го постигне та за вашето поколение страната вече я няма но за децата и внуците ви тя тепърва се ражда!

Интересно много интересно. Щом има повече гласове за радев значи трловете са на нагова страна не на бсп. Което значи че радев е новия проект на руската пропаганда. Което значи че ще направи партия, глупавия народ ще гласува за него, той ще се коалира с бпс/дпс и така путин ще може да завлече същия този глупав народ с 10-15 милиарда за строежите на белене и ЮП.....

Точно под снимката и надписът "Кирил Добрев и Драгомир Стойнев, БСП", където започва абзацът "Оставка за цялото правителство..." В този абзац, ще може ли точката от първото изречение да се премести след първата дума от второто изречение. А на нейното място да сложите едно "в". Трябва да се въведе тази корекция, защото само така можем да опишем съвсем ясно, каква е всъщност политическата обстановка в България.

Гербаджиите са катастрофа за страната. Колкото по скоро се разкарат, толкова по добре. Цялата им работа е сиганска - отгоре лъскаво и захаросано, вътре кухо и гнило. За това ще трябват години и години оправяне. Като се почне от обектите, на които бат Бойко тържествено срязваше лентите пред камерите. Въпросът е коя политическа сила ще ги наследи и върне малко нормалността в държавата. Изглежда, че това е БСП. Ни реформатори, ни воли, ни патриоти, ни дпс стават за тази работа.

добричлията не зная теб кой те е излъгал,че си костенурка и ще живееш като тях стотина и повече години,айде хортуването в кварталното ОФ на парцуца и остави младите да си подреждат живота който за вас приключва-понял???