17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки сам може да прецени : Киро зеленчука с опит от борсата в Пазарджик е начело на най-важната за България програма за центрове за върхове постиженията в науката и иновативната икономика за 300 милиона . Де ти краставици там са технологиите. Както се казва какво значение има кой какво казал от тези очевидно безочливи чиновници . И двамата са паразити и некомпетентни. Въпросът е не някаква интрига кой кога заплаща а КОЙ даде на този зеленчук , програмата за 300 милиона, с която България ще трябва да стигне Европа . Това е въпроса , защо този некадърник е там и защо трябва да има скандал за да може да лъсне истината ? ПРОВЕРКА и Прозрочност това мори тези бацили , а Киро не е за наука е ясно на всеки но Въпроса е КОЙ го поставя ?

Вълчев да бе назначил да води науката в България - баба Мара от кварталната бакалия - Поне не лъже и краде. Как може бе ..... човек навършил 18 години да поставя такива ....СПЕЦОВЕ .. да управляват бъдещето на страната ???

ГЕРБЕРСКА КРАДЛИМВА БАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ! ВИЖ КАК СЕ ИСТОЧВАТ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ПО ПРОГРАМАТА "ЕРАЗЪМ" БЕ! По тази програма са раздадени над 34 милиона лева !! УНИКАЛЕН Е ПРОЕКТА ПО КОЙТО СА ПЛАТЕНИ НАД 240 000 леза на ЧАСТНА русенска детска градина за "РАЗКАЗВАНЕ НА ПРИКАЗКА ЗА СТАРАТА КОСТЕНУРКА" ТАКАВА НАГЛОСТ И БЕЗПАРДОНЕНЕ ГРАБЕЖ ГО НЯМА И В АФРИКА БЕ МИНИСТРЕ!!! ЗАЩО НЯМА ЗАДЪРЖАНИ И ОСЪДЕНИ ПО ТОЗИ ПРОЕКТ?!! ЗАЩОТО ЦАЦАРОВ Е ПУСНАЛ ЧАДЪР НАД КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ ЛИ?! В края на годината ЦАЦАРОВ ще бъде сменен. ДАЙ БОЖЕ НАСЛЕДНИКА МУ ДА РАЗЧИСТИ ТЕЗИ АВГИЕВИ ОБОРИ В КОИТО СЕ ПРЕВЪРНА ПРОКУРАТУРАТА!

" Това може би е създавало и усещане в служителя, че той ще бъде освободен от януари месец. " Хайде де! Психологът-министър. Започнаха да бръщолевят,каквото им дойде на ум.

Ангел Ангелов е специалист ,свидетел на усвояването на еврофондовете по-всички министерства . Явно върхушката не оставя и трохи за подчинените си . Властващите ще се самоизядат.

че Ангел Агелов прави записи? Щом твърди че не се е срещал с него насаме ...значи го счита за виновен за записите.

Премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ са осъдени да платят 5000 лева на депутатката от БСП и журналист Елена Йончева. Това реши съдия Иво Вътев от Софийския районен съд (СРС) по делото за непозволено увреждане, което Йончева заведе срещу Борисов и управляваната от него партия, показа проверка на „Лекс“. Решението на СРС То е заради две изказвания на Борисов в предизборната кампания миналата година – на 10 март в Бургас и на 12 март във Варна, в които той казва, че правителството на ГЕРБ е било принудено да плаща милиони за интервюта на Йончева. Съдът е приел за доказано, че депутатката е претърпяла вреди от първото изказване на Борисов по време на събитие в Бургас, в което той казва: „Ще ли сте успешни журналисти вие, ако по няколко милиона държавата ви плаща за едно интервю взето? Питам: Ако за интервю държавата България, през една от централите си, плаща на журналистка за интервюта в чужбина по няколко милиона струвайки, които даже нашето правителство беше принудено от предишното да доплати“.

1 ДЕЛО , ПО КОЕТО СЕ РАБОТИ ПО "СИГНАЛИТЕ" НА ЙОНЧЕВА МИ КАЖЕТЕ? ПЪЛЕН ФЕЙК Е ТОВА!

Герберската калинка Ангел Ангелов става за премиер. Върти на малкия си пръст няколко министерства и министри едновременно.

Малко ми е странно къде се скри бат Бою? Упорито се крие от народната любов или от времето на оставката на Симеонов, или от времето на обявяването на преговорите за Ф-16. Някъде от тогава. Преди се появяваше по 18 пъти на ден в медиите, включително и за да коментира прогнозите за времето и гаданията на астролозите за светлото ни бъдеще в ЕС под знака на ретроградния Сатурн. Но защо все пак....?

В Симитли е във връзка с утрешния голям празник.

БСП се гордее със смелото си Ленче. Героиня била, при сомалийските пирати била ходила. Нека е смела, ама защо я хванаха и кой плати, за да я освободят? Сметката за смелостта й я платихме ние! Ако знам, че държавата ще ме откупи, и аз одма ставам смела. Зер, цивилизовани хора сме, човешкият живот е безценен! Е, подсигурихме сомалийските пирати с няколко милиона, за да продължават да безчинстват, ама нали спасихме Ленчето... image В крайна сметка - за смелостта й ли платихме, или за глупостта? Май второто ще да е... Смелост и глупост на едно място причиняват само голям зян! Но Ленчето си обича войната и борбата и туй то. За нея и за партията й живот в мир и любов няма. Вече повече от сто години съществуват благодарение на борби с врагове. Ако няма война с ясен враг – ще си го намерят и в мирно време. Ей ги и сега се юрнали да се борят. Министър Банов бил враг, не защитавал интересите на държавата. Само че в записа, който пусна Ленчето, аз разпознах себе си! Точно по този начин се разправям и аз със строителните фирми, които наемам, за да ми свършат някаква работа. Сключваме договор и започваме да си сътрудничим, а не да си правим мръсотии един на друг. При това моите договори са много опростени, при тях няма сложни клаузи за непредвидени обстоятелства, каквито най-редовно се появяват при големите държавни поръчки. Ако фирмата започне да прави нещо, което смятам за нередно, съвсем приятелски ги предупреждавам, преди да е станало късно. Но според Ленчето и БСП това е „престъплението“ на министър Банов – че не се е държал с фирмата изпълнител като с враг, когото трябва да „изработи“ в полза на държавата. Само че на Ленчето и на партията й не им стига акъл да проумеят, че това ще е опит за унищожаване на български бизнес. Ако се канят да управляват така, когато дойде време за избори, не забравяйте това обвинение! Защото българският бизнес храни народа, като осигурява работни места. Той е партньор, а не враг на държавата. Държавата да се опитва да го съсипва не е нищо друго, освен комунистическа тъпотия на бездарници, които не са съградили нищо в живота си! Животът не е борба, както продължават да смятат комунистите от БСП. Нормалният живот е сътрудничество! А „готиното Ленче“ на БСП, гласено от приятелката й Корнелия за водач на листата им за евроизборите, става вече само за сметището.

ама едва ли подаряваш пари на фирми подизпълнителки. Ако си държавно...я дай повече инфо къде работиш....

Когато става въпрос за държавни служители, те са длъжни да защитават интересите на държавата. В нашата държава безобразията станаха толкова много, че някои хора се чувстват напълно безнаказани. На това трябва да се сложи край и Йончева отново показа, че е смел човек. Естествено е срещу нея да се надигне вой. Въпросът е кой и защо реагира.

Ей Гърневски, точно за същите лъжи Йончева вече осъди Борисов. Там в ГЕРБ не си ли споделяте кой за какво е вече осъден?

Не " българският бизнес храни народа",а народът го поддържа със своето потребление.

Какви времена искат да върнат червените. Министъра да се обяснява дали е бил с някой в една стая и дали е говорил с него и....олеле внимавай какво говориш, Прокуратурата веднага се самосезира по казани думи.

Не червените принуждават някого да влиза в далавери. Когато си вършиш работата съвестно и си почтен, няма от какво да се страхуваш.