Красимир Вълчев е за "относителното сепаратизиране" на класовете в училище наесен

Такова повсеместно преминаване в обучение в електронна среда за всички училища, каквото беше през тази година, няма да се случи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога сепаратизиране е българска дума? Продажници.

От къде я измисли министъра тази дума "Сепаратизиране". Дори и гугъл не я е чувал. Униклано. Сепариране как да е, ама чак пък...... сепаратизиране.

Децата в рамките на една група не може да спазват дистанция, защото са постоянно заедно и си играят. Но може да се осигури дистанция между групите и ако има заразено дете или учител, да се затваря групата 1 и 2 клас особено не могат да спазват никакви мерки, НЯМА да си пуснем децата, става ясно,че искате да жертвате цели класове и учители, само и само да симулирате някаква работа, колко деца ще се разболеят, двустранните пневмонии при децата от ковид 19 ги криете!!!!!!!!!

Абе нищастник такава дума сепаратизиране в българският език няма, няма и в английския.

най-добре да се скрие И да не травмира децата в България

Тоя смотльо друга песен ще запее като стигнем петцифрени числа лятото. Във Франция пуснаха училищата, но са овладели нещата вече, ние тепърва пуснахме вируса свободно. Франция седя в карантина, ние си веехме г*зовете. Ще видите, че така ще стане.

я да си затваряш мръсната уста, че ще ти дам аз едни глупости и екперименти с децата. Малко ви се видя дето без нужда провалихте вторият срок , та от сега се каните за следващата година. Да пукнете дано с измислените си вируси и пандемии. Вие сте чисти българоубийци. Оставка веднага !

В 7-ми клас щели да включват в изпитите за НВО , освен български език и математика , и другите предмети , без физическо , музика и изобразително !?Тези хора , както се казва на житейски език , акъл имат ли ? Значи върху целия материал от трите години ! В коя държава има такова чудо -претоварване ? А говорят за развитие на мислене и т.нар. компетентности -противоречия , недомислия , антипедегогика ,гербаджийска работа !?

Другарю магистър по публични финанси, имаш ли поне един ден педагогически стаж? На какво основание правиш анализи на случващото се в българското училище и даваш препоръки за следващата учебна година, драги мухльо? Поздрави!

Вълчев много знае какво ще е положението след три месеца, та тръгнал да приказва глупости. Той и като обявиха извънредното положение всеки ден даваше интервюта, че децата ще се върнат по класните стаи първо беше през април, после май, пък не се случи. Не се знае какво ще бъде положението след седмица, две...той Вълчев нареди плановете за септември.

Се-па-ра-ти-зи-ра-не..Егати, едва го изсричах това етимологично рядко щастие. Даже на пръв поглед ми прозвуча като паразитиране . Колко точно бръмбара водят гладиаторски борби в главата на този министър на образованието, че ги сътворява такива словоблудства. Разделение е думата - разбираема и се произнася лесно! Горките ученици, ако и даскалите използвата такава лексика.

ТЪПАК, НЯМА ДА СИ ДАМ ДЕЦАТА, СОФИЯ Е ПЛАМНАЛА! УБИЕЦ!

Боклук си ти, ма! След като за няколко сребърни ка рискуваш живота на децата си!

Предлагам учениците да учат в барове !Там поне има сепарета,за да удовлетворим безумията,които сътворява един министър на образованието.

Да пуска децата на училище и да не се обеснява много!!!Ще ви дам пример с Холандия, там децата вече от почти месец ходят на училище и казвам ви честно, нищо лошо не се е случило.Децата трябва да ходят на училище, нуждаят се от социализация!

Мисля,че дистанционното обучение трябва да е само за грипните и дървените ваканции.През останалото време е добре да ходим на училище,а учителите може да ни дават задачи онлайн,които да се обсъждат в следващия час.Например някакви съчинения или есета е добре да бъдат на тетрадки,но някои задачи могат да са онлайн.Когато седим постоянно на устройствата получаваме главоболие и очите почват да ни болят.По-добре е да си учим както преди пандемията,но и интернет да е малка част от часовете,защото видеосрещите не могат да заменят физическия контакт на учителя с ученика.

От онова нещо, което започва с г, по средата има ъ и завършва на з. Ако решим да се правим на оригинални, ползвайки чуждици, бих казала, че му е направена лоботомия.

Ами иновативен е човекът :) Тъй де, новатор, ама виж как ЕНТЕЛЕХЕНТНО звучи като използваш чуждици без да разбираш много значението им.