Красимир Първанов: Не ми е оказван натиск да подам оставка

Нямам нищо общо с фирма "Артекс", заяви зам.-министърът, който си отива заради скандала с апартаментите

Обратно в новината

Коментари - Красимир Първанов: Не ми е оказван натиск да подам оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокоен е, очаква го нова работа в Лук ойл, не че досега не е работил за тях!

И на тези цени да са ги купили, пак не са малко - поне за обикновения човек.

След като заради тоя България беше осъдена да плати мнго милиони на руснаците, как може Баце да го е направил зам. министър. Дали не е, за да изплаща шетите от заплатата си, а! Ей, тъй за един приятел питам.

След като е подписал с руснаците сделката за АЕЦ против волята на министъра , едва ли има проблем с парите. Истински патриот от истинските патриоти от НФСБ. В Росатом може да му сложат и паметник.

зноехме,че са мошеници и еврослуги,но конкретните факти потвърждават съмненията ми.Просто няма да гласувам

Всички руски мекерета в Сибир

Вие до Китай ли искате да се поразходите , там се търсят , като топъл хляб , такива като вас , за публично възпитание на масите.

И това сега новина ли е? Просто бушоните горят докато се върне молитвената закуска- нали виждате как са се покрили и ББ и Цацата и много други.

Абе всички започват да изпитват морални катарзиси постфактум , що така ?! Моралът би трябвало да те възпира от определени действия , чудна работа.

Стига сте го увъртали! Давайте ги на китайците, както казах преди! Всички до 24 часа ще си получат новите нотариални актове ЗА ОРЛАНДОВЦИ! Натиснеш телефона на ДИР, и все изкача нов измекярин!

Сега и ако доброволно си конфискуваш апартаментчето в полза на държавата и доброволно влезеш в затвора за 10-на годинки - шъ тъ призная!

КВИ 10 Г. ЗА ПОДРИВАНЕ НА НАЦ, СИГУРНОСТ??? И ДОЖИВОТ МУ Е МАЛКО! НАПРАВО ДА СЕ ОБЕСИ В КЪЩИ С ВЪЖЕТО!

Само ако въжето е с отстъпка 70 %.

ПУТИНОФИЛИТЕ БЯГАТ КАТО ДЯВОЛ ОТ ОСНОВНАТА ТЕМА НА СТАТИЯТА - ТОЗИ Е ПОДПИСАЛ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ СВИШЕ ДОКУМЕНТ, ЗАДЕЙСТВАЛ ПОКУПКАТА НА РУСКИТЕ РЕАКТОРИ И ОЩЕТИЛ БГ С 2 МЛДР ЛВ??? РУСКОТО ПОСОЛСТТВО Е ДОПЛАТИЛО ДО РЕАЛНАТА ЦЕНА АПАРТАМЕНТА! В РЕЗУЛТАТ- ВЗИМА ОТ БГ БАЛЪЦИ 1 МЛДР ЕВРО!!!!!! ЕТО ТОВА Е ПОДРИВНАТА РУСКА ДЕЙНОСТ - ЕДРИЯ ПЛАН! СЪЩОТО Е И ЗА САМОЛЕТИТЕ, И ЗА ПОТОЦИТЕ! ДА СЕ ПРОВЕРЯТ И ТИЯ ИМЕННО, ДЕТО РЕВАТ ПО ТВ ЗА РУСКИ ПОТОК И СРЕЩУ Ф16 - ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ... ОБЗАЛАГАМ СЕ, ЧЕ И ОТТАМ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ КЛИЕНТИ НА АРТЕКС, КОИТО ОЦЕНЯВАТ ДОСТОЙНО ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩАТА ПОЛИТИКА НА ФИРМАТА))):

щото късно се усетиха, затва- като им разправям, че се чудя отде ги намират, те се обиждат...ама от рабфак-толкова

България е ощетена от безмозъчни избиратели които закопават държавата с избора на такива които се кланят на тези задокеанските- утре пристига един такъв, а другият се е скрил и чака нарежданията от там. Соросоидите не можете да го проумеете това.

държавата се разпада бе ква оставка

То пък една държава. :)

А цацаратурата защо мълчи? Или всички тези събития са с малка важност и не заслужават вниманието на цацаратурата?

В УСТАТА ДЪРЖИ...

Смешник ! Кой те пита дали някой те е карал да подаваш оставка ? Въпросът е, ако всичко е законно, както ти твърдиш, защо подаваш оставка ? Това, брато, е пълен хаос ! Народът очаква оставката на оня, който е заминал на някаква американо-еврейска среща, към която нямаме никакво отношение, а тоя, който също е сгазил лука хвърля оставка, но си запазва апартамента !? Бай дъ уей, оня, дето е в щатите, на какви разноски си разхожда гъза ? Само питам ! Защото Цветанов не е държавен служител и разходите по разходките му не трябва да са от бюджета ! А тези бушони, които гърмят са пълни будали ! Абе, действайте като Вожда, който не си купува имоти в България, а в Дубай и Барселона ! Плевнята, например си купи дворец в Гърция и никой копче не може да му каже, въпреки, че май в кеш го е платил !

чай ся, не ме обърквай- нали и разкриващото радио също е американско? или едно нещо американско ни харесва, ама друго- хич не?

Много опростено сега. Американско, руско - какви са тези обобщения. Май наистина си пообъркан

Фактите, драги, фактите ! А те са неоспорими и всички, описани в схемата са за затвора ! Не ме интересува дали някоя медия се финансира от САЩ или Русия ! Фактите говорят, че управляващите са затънали до гуша в калта !

Ква оставка? Щом съпругата на Лозан е купила в кв Изгрев от Артекс 200кв за 90 000лв !

Лозан Панов и Елисавета дето са кръстници на Артекс

само не ми е ясно разликата в цената Русия през Сбербанк ли я плати, или чрез ВТБ?

стара руска схема за пране на пари

1. ОСТАВКАТА трябва да е на цялото правителство. Видя се, че половината министри са замесени в този скандал, а цялата група не ГЕРБ са гласували лобисткия закон, за който са им се отблагодарили. 2. Всички замесени бързо в прокуратурата, за да се изясни за какво е получен този подкуп. Защото това е точно подкуп по законите на Република България. Ако не е подкуп е укриване на данъци и трябва да се види произхода на парите. Особено за Цецко с неговите ВИП асансьори. 3. Ако ГЕРБ не "хвърлят кърпата" сега, народа ще я хвърли, но те ще са накаут и в кома.

ли каза кака Корни? Не правете втори път една и съща грешка - да се държите по болшевишки преди да видите резултата от изборите. Така сбъркахте след президентските избори и явно не сте си взели поука.

Каква Корни, бе Калинке гербероидна? Какви болшевики?????? Никога не съм гласувал за БСП. Мразя ви съвсем безплатно. Мразя ви, защото ми унищожихте Родината. Затова ви мразят и останалите българи!

Селски, хванати сте "на калъп". И да мрънкате, че "не е това, което изглежда", никой не ви вярва. Лъснаха ви задните части, на които е написано "крадлив мафиот"!

добрият стар съюз между "градската десница" и "селската левица". Мисля, че и за вас предстоят изненади на изборите, не само за загубеняците от ГЕРБ. Абе, какво стана вчера в Европарламата - някакъв боклук от ДСБ-то и един от ДПСТ претаковали Източната Европа и БГ-то. Това вярно ли е?

"Нямам нищо общо с тази фирма ("Артекс" - б.р.). Жилището, което съм закупил, е на груб строеж", категоричен бе той. Само че фирмата /не й споменавам името да не й правя реклама/ явно е знаела кой купува. И му предлага подкупно ниска преференциална цена. Няма човек, който би се отказал от по-ниска цена. Проблем му е, че е действащ зам.-министър.

Защо вчера в Кауфланд всички си купуват стоки с 50% намаление? Мой приятел скоро се сдоби в центъра на Добрич с много готин апартамент.Наследниците искат пари в кеш,правят 20 % отстъпка от първоначалната цена. Аферим на всички които са си купили изгодно апартаменти Нинова ,Йончева,Добрев ...и никакви оставки,само ако има нарушение на закона? Не слушайте зависниците и злобарите!

ще хванеш балъци на кукуво лято....

Щом от хранителни вериги тръгваш, доста хляб оттам ще измуаш докато схванеш.

"Защо вчера в Кауфланд ВСИЧКИ си купуват стоки с 50% намаление?" Ти сам си го написал защото всички пазаруват в кауфланд на еднакви цени, в артекс не е баш така.

Светиня Му беше казал, че всичките му министри ходят с оставките в джоба на работа...

НАЙ МИ БИЛИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ...

Kadeto i da otide ste e kamak na vrata na GERB.

че не вярвам на честните и почтени политици от другите партии извън ГЕРБ. Но дали не е време да се провери на кого е тази строителна фирма, той откога развива дейност, по времето на кои правителства, кметове и главни архитекти "Артекс" е получавало разрешение за строителство, на кого освен хора от ГЕРБ е продавало , на какви цени и така нататък.

Брей какъв съзнателен кадър имала ГЕРБ.

Не само с подаване на оставка да се оттървът ами и пред съда трябва да бъдат изправени защото никой нее над закона Защо дебелият мълчи а неповдигне обвинение за злоупотреба със служебно положение какво чака да се потулят нещата ли,той сщо може да бъде подведен под наказателна отговорност за Чл. 288. Орган на властта, който пропусне да изпълни своевременно длъжностите, които му налага службата относно наказателно преследване, или по друг начин осуети такова преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода до три години и с лишаване от правото по чл. 37, точка 6.

Ами просто няма злоупотреба с власт, затова. Това не е кражба на държавни пари, проблем има само ако се докаже, че са съдействали на фирмата за придобиване на неконкурентно предимство

на ПРИВИЛЕГИРОВАНА ЦЕНА вече е злоупотреба с власт...Защото тази цена е с ОГЛЕД НА ДЛЪЖНОСТТА МУ...Поставя се в зависимост от фирмата, която му прави ОГРОМНА ОТСТЪПКА...Дали защото ВЕЧЕ й е направил услуга или се очаква да се реваншира...това е без значение...Тази ниска цена има само едно единствено обяснение-ПОСТА, КОЙТО ЗАЕМА...

За секо гуде доважда Божик!

Де го пукаш де се пука.

На Цветанов му оказват натиск,но не напуска.Не мога да ги разбера тези гербери.

разправях ли ви аз колко са честни рублофилите и колко ни беше нужна АЕЦ белене... Ето, излезнаха си нещата, е , поне част, без Р. Овч. например, но късно - откакто им дадохме на скъсляците 2 млдр за един самовар негоден...

Гладна и хищна герберастка глутница. Жадна за кражби от собствения си народ и луксозни имоти. Гнусни сте.

Ако някой трябва да си ходи на първо място това е Цвъки и след него всички останали корупмирани мошеници!

Да бе, вЕрваме ти! Вчера твърдеше, че апартамента даже му се виждал твърде скъп, а днес подава оставка! Съвсем ясно е, че Боко пише всички оставки, а пионките му само се подписват на празното място....