Красимир Каракачанов и КНСБ се обявиха срещу СЕТА

Красимир Каракачанов и КНСБ се обявиха срещу подписването на СЕТА.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Каракачанов и КНСБ се обявиха срещу СЕТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Каракачанов е в Северна Корея!

А 500 лв МП и 1000лв МРЗ ще има ли пак..ха..ха Че предишвите не мога да похарча още..ха.ха

Е можеше да не избързват толкова, де! Закъде са се разбързали! Че то май само дето Борисов вече го подписа с двете ръце/ де да можеше и с двата крака!/. Ама нищо де, все пак не трябва толкова да се бърза! Че те както са се разбързали с тази реакция, току-виж изпуснали датата на изборите! А след това този цирк става излишен! Ама нейсе!

сетавсеобхватно икономическо и търговско споразумение . това е споразумение за свободна търговия между ес и канада! е, друго щеше да е между ес и русия, но ...в ес никой не консумира варенная ряпа, каша от елда и квас! и валенки никой не носи! дори русолюбците.

СЕГА ЩЕ ГО ИГРАЕ РАЗГРАНИЧЕН ОТ ГЕРБ :) УУУУУ ДЪРТА МАСТИЙО!!!!!!!!!!!!!!

И аз съм против, ама кой ме пита...

против какво си, или по принцип си против??

Против същото, драги, против СЕТА. Но има ли значение? Тебе питаха ли те дали си съгласен? Или ти си съгласен по принцип.

Пише, че съобщението е платено, че е от москва е ясно, каракачанов български трудно чете и то само ако не е поече от страница, пък на чужд език бъкел не вдява камо ли да чете документите на сета . ченге , син на ченге с празна глава , завладя с ченгизлък вмро и стои като ченге начело 22 години и иска да векува, ако ще и с руски пари и предателство на сраната си.

Ами включи се ти в президентската надпревара, след като само ти знаеш това!

Популизъм на макс...

Какво е това популизъм?

А за Мариците какво ще кажат?

Ами питай ги!

имаше ли масови протести от несъгласните ,откъде да знаят ,че имало някой против ???или у нас се оплакваме само на арменския поп ?!

И Бъргария официално подкрепи СЕТА? Изобщо...какви ги говори Каракачанов,...след дъжд качулка. Сливи ли имаше в устата до сега?

Може би някоя кюстендилска "слива".

МС може да го е одобрило, но трябва да го одобри и парламента (както и парламентите на всички държави - участнички).

Каракачан, в Брюксел знаят ли, че няма да подписваме или това е само лакардия за вътрешно-политическа употреба и празни приказки?

Менте патриотите са част от правителството,което одобри СЕТА? Тези нормални ли са?! Лъжат бибичките и старците по провинцията,което ги поставя на едно с телефоните измамници.

Тези са телевизионни измамници.

След като са част от правителството, би ли ми казал кои министри са техни?! ПФ нямат министри в правителството, и не участват в него, те само го подкрепят, като в замяна правителството обещава да изпълни някои техни искания (като стена по цялата българо-турска граница например). Също, за да влезе СЕТА в сила, трябва и парламентите на подписалите го държави да го одобрят, така че ПФ ще може да гласува срещу него в парламента.

КАКВО КНСБ, КАКЪВ КАРАКАЧАН КНСБ Е ПРОФОРМА А КАРАКАЧАНА Е ПРОФОРМА ПАТРИОТ 30 ГОДИНИ ГРАВИТИРА ОКОЛО КОЯ ЛИ НЕ ПАРТИЯ САМО И САМО ДА Е В ПАРЛАМЕНТА И КАКВО ОТ ТОВА ЕДНО НИЩО .... СЕГА ПРЕЗИДЕНТ МУ СЕ ДОЩЯЛО ДА СТАВА ......

Каракочев, стига с тая демагогия и популизъм след дъжд качулка. На всеки е ясно, че България е подколониална територия и решенията се вземат другаде, Боко само го уведомяват какво да прави - с писма ли ще е, на място ли ще го викат вече е въпрос на преценка на началниците. Това с визите за Канада е само някакъв глупав претекст, оправдаващ още по глупавата постъпка по подписването. Така че нито от Бойко зависи, още по-малко от Качака... Между другото кога е гласуването в парламента да гледам тогава дали НФСБ няма да имат болни депутати и неявили се на вота...

Аман от предизборни обещания Каракачанов!!!! Кво направи като партньор в парламента???? Писна им на БЪЛГАРИТЕ!!!!

Красимир Каракачанов и КНСБ се обявиха срещу СЕТА Нема да се изненадам, ако Каракачанов обещае и да отмени споразумението. Избори са все пак , всякакви обещания са възможни.

.....сериозни негативни последици за Европа и България в частност основно за малкия и среден бизнес. То сега един сериозен и "позитивен" малък и среден бизнес, та нема кой да види.

По избори можеш да чуеш всякакви небивалици - един ще вдига заплатите и пенсиите, друг ще разследва приватизацията, сега наш Каракачанов щял да спира СЕТА... Обяснете на човека, че Бокича го подписа вече и от негово име и от името на всички граждани...

Русия си размърда пипалата против обединения свят без нея

:) кой клас си?

Не мога да се въздържа да попитам още: Как е из междузвездни войни хавата ?

МИЖАТУРКА АКТЪОР! Къде беше досега бе??? Та тиквата каза, че подписваме! Това е просто едно доказателство за лоша актъорска игра, точно като патриота Сидеров, който се ребчеше, докате не влезе в комбина в управляващите...Такива, които се продават по този начит се наричат КУ.ВИ!

Бсп и дпс гласуват за заселване на бежанци, подкрепят сета и ттип. За това не гласувайте за предателя радев. Гласувайте за националиста Каракачанов

То и той един националист. мани мани просто четете и мислете!

Е да де! Той е просто руски националист...

тоа па националист бил Каракачанов..доносник от ДС, ама "националист"

Национални Фронт за Спасение на Бойко (НФСБ), не е ли част от управляващата коалиция?! Е тогава, що не повлиаха на министерски съвет, а сага квакат!? Зарежи!

А атака нали бяха преди против нфсб. Защо се съюзиха сега с тях ?

Обещаха им кака и почивка на варадеро .

И какво от това след като са си дружки с боко който пък взе че подписа?/Предизборни приказки или след дъжд качулка по нашенски