Не Каракачанов, Симеонов щял да е вицепремиер

Не Красимир Каракачанов, а Валери Симеонов ще е вицепремиер в правителството “Борисов 3”, пише “24 часа”, като се позовава на сигурни източници.

Обратно в новината

Коментари - Не Каракачанов, Симеонов щял да е вицепремиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено нали е мръсник и крадец. Краставите магарета се надушват.

Двама от "патриотите" преди изборите се чудеха, с кого да се коалират след тях. Всеки дърпаше чергата в различна посока. Сега делят министерски постове и явно, трудно се разбират. Третият само ги чака, кога ще се хванат за гушите, че да изплува гордо на повърхността. След което ще настане такава воня, че свят ще ни си завие.

куку и пипи в тандем. Зам.министър председател с прякор "винкела"?!? Няма що супер надарено правителство ще имаме. Дай боже с неговите винкели по неговата кратуна!

Заслужил си го е народът Валери да го управлява. заедно с мазната банкянска филия. Народът щом си иска Герб и измекярите - патриоти, нека сега им се радва и им сърба попарката. И пак да си ги изберат! Ама да няма мрън-мрън, ох-ах.

Лошото е, че държавата и хората ще станат още по-зле. Тази страна явно държи да се управлява от престъпници. 21 век - срамота.

Тримата глупаци (патриоти) показват висш пилотаж по политическа проституция.

Като ги гледам как вървят тези тримата патриотари, ми приличат на тримата глупаци! Тежко ни , ако изтраем това правителство 4 години!

ми сега който не краде, няма да яде - това е от герп.

Значи,не тоя боклук,а другия.

в чест на 22 години от убийството на Васил Илиев ще имаме ново правителство

сега разчиствам вътрешния двор КАТО стане Каракачанката министър на воината ша чиста и задния двор

Значи визето няма да е каракачанин, ами ще е таджикистански монголец.

този на снимката е по черен от мен.кравта на вода не става.сега визепремиер,след 10 години премиер сте си имаме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все едно кой какво. Всички са лош виц за каквото и да е.

Ужас!Финансите пак на този малоумник,кошмар!Прощавайте финанси обречени сте и ще бъдете на всичко отгоре на пряко подчинение на другия " финансист" Борисович паднал от Марс ," гуруто" по финансовите въпроси! А Каракачанката да отиде поне на курсове да не се излага!

В Б-я не останаха ли нормални хора че този станал вице. Няма ли нормални хора в Б-я?

На прост народ се полагат прости политици. Този на снимката, а и повечето около него са представителната извадка на мъжката популация у нас, некултурни, алчни за власт без нужното покритие, лъжци и селски тарикати. Добре че тук там има някоя и друга жена да върши работа, иначе и на Занзибар скоро ще духаме прахта.

Добре е България да има националистическо правителство, повече от всякога това ни е нужно сега. Още повече заради мюсюлманското нашествие.

Рицаре, ти с правителство ли ще спираш нашествието? Що не облечеш доспехите и яхнеш коня ами чакаш правителството?

тоя е рицар на нощното гърне - цукалото

ТАКАВА МЪРША НЕ Е ИМАЛО ОТ 1990 ВИС СИК ИПОН-Б.БОРИСУФ

Аз му имам доверие на Симеонов. Достоен ми изглежда. Русофилите не го харесват защото е истински патриот а не чуждопоклонник като тях.

Подкрепям!А руските тролове газ пикаят!Кога ще ги разкарат?

4 Г НЯМА КОЙ ДА ВИ ТЪРПИ ДАЖЕ И 6 МЕСЕЦА ОЛИГОФРЕНИ

Каракачанов като изключително слаб,строен и стегнат трябва да поеме и спортното министерство.Болен Сидеров става министър на културата и здравеопазването едновременно.По съвместителство ще е и директор на лудницата в Карлуково.

Вие ли ни избрахте бе глупаци?Сега да си траете и ако искате умирайте от глад.

европейския съюз може да е слаб, но си има принципи и в това му е силата правителствената формула не е възможна и компромиса не е приемлив

ама в Словения..../оф нюз.

европа примерно холандия или германия никога ама никога няма да приемат тези лица да са в правителството, абсолютно сме сигурни в това

и да е от тримата фашаги да стане вицепремиер, забравете България. ГЕРБ трябва да го изхвърлят от ЕНП.

дано герб прегледат записите от границата и тогава да решават, та издънката да е тънка

много противна физиономия има тоя Валери, що за душевност може да се крие зад това лице

комунист душевност няма

"пошъл" - Който е безвкусен, долнопробен или низък, извратен в нравствено отношение. За човек, който е безнравствен, безхарактерен, безчестен.

дано намерят подготвен човек за социален министър, защото предишната заместничка на калфин нямаше необходимата политическа култура и визия, но той почти целия български елит е така

Ха дано,търсят се умни и много умни реформатори за социалното,не предишните,жалкото е че ако се намерят насреща си ще имат еди гьон финансов,ни приема,ни предава!

ще скрапира и НС, многу е къдърин

Това не е новина. След като не можа да изгони Боко от премиеския пост нарцисът се примири да му духа в...

Ани примерно да освободиш света от присъствието си сам... Загубата за човечеството няма да усети никой!

Валери е истински националист. Не е чуждопоклонник. За това руските тролове не го харесват. Защото русофилството се крепи на чуждопоклонничество

но вероятно негов човек ще оглави министерството на енергетиката. Суперско нали....друг да носи отговорност..защото там нещата са парливи ...а той Симеонов ще се прави само на шеф...

Довечера, в кварталната кръчма, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. За всички от герб вход свободен.

Рейтинга на Бойко е много нисък, така че на хората им е писнало от него! А за кого и за какво точно са гласували е трудно да се каже. Може да няма за кой друг да гласуват, може би другите са още по-зле! Да не забравяме че на изборите гласуваха само половината от хората, останалата половина още им се повръща като видят кандидатите!

Лично за мен Валери Симеонов е политика на който имам най-много доверие.

Егати падението. Не ни ли стига Марешки зам.председател на НС. Пълна деградация. Каква паплач. И мажоритарна система да направим, пак същите мутри ще избираме.

бургаският винкел да превърне НС в собствен хотел и само с една редица столове, другото ще са стаи за гостите на хотел Народно валерско събрание.

За Бойко е най-добре да остави мотора в изпълнителната власт Томислав Дончев за премиер, защото на хората им е писнало от Бойко вече. А той пак ще им казва какво да правят отстрани, както Доган казва на неговите хора в ДПС. Има министерства които нямат оправия, като здравното и просветното и е най-добре тия министерства да се дадат на лъжепатриотите да се опарят и те и да изгорят както деформаторите!

vsichki vkupom sas rezervacii v slivenskij i sofiiski centralin - VIP ,pesoni

Лъжливи, нагли, крадливи к..елета!

каракачанов е дебел,тап и неуглведен.симеонов е гаден в устата ,яко фафлест и лиземерен.гадни ,гадни,нагли и прости.нестастен бал.народ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДС кого ще отбранява, из цялата страна върви деприватизация, просто ужас

АБЕ ,тоя КРИВОГЛЕДИьО къде е ръгнал?????

Ужас... Те всички са нещастници, но този е страшно дразнещ.