Коментари - Красимир Анев е в медикаментозна кома във ВМА, последният му пост - за предателството | Днес.dir.bg

Красимир Анев е в медикаментозна кома във ВМА, последният му пост - за предателството

36-годишният бивш биатлонист се простреля в корема край язовир "Дренов дол" край Кюстендил

Обратно в новината

Коментари - Красимир Анев е в медикаментозна кома във ВМА, последният му пост - за предателството | Днес.dir.bg

Коментари

Е нали вчера цял ден лъгахте, че уж бил паднал

Нещастно влюбен в два пъти пи-възрастната Дафовска.

Красимире.... Дотука ли се докара моето момче.... Аз като ти казвам че нямаш психика и ти като Григор Димитров, имам нещо предвид.... Ама кой ли да ме слуша... Като казвам че образование и интелект са две различни неща вие ми натяквате как сте с висше аз съм само с 8 клас... Е няма да стане така .

Прострелял се в корема... Сори, ама това не го броя за опит за самоубийство. Еле пък, че е професионален стрелец. Ако имаш рана там ще се мъчиш като гявол, а в наши дни ако овреме те закърпят ще оживееш. Или е искал да накаранякоя да преживява за него? Само кръгъл идиот би си наумил подобно нещо.

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:------ https://mub.me/medik

е истина - да си го знаеш...

Кофти става с възрастните спортисти - в един момент си на върха на славата, в следващия си никому ненужен, нищо неможещ човек. И беден, по своите критерии. Правиш равносметка, че нещата не са ок, а нямаш начин да ги подобриш. Цял живот си слушал и изпълнявал казаното от треньори и селекционери, не си ползвал мозъка си по предназначение, идва нанагорно. Бързо оздравяване.

Ми той си е бил добре. Нормално е една спортна кариера да приключи. Работил си е хубава работа. Дано да се оправи човека! Може и случайно да е станало.

Тоя и като биатлонист беше ненормален, и като човек е същия явно. Доверието е едно от най-важните неща

Всичко е суета и който не го разбира не може да живее в мир със себе си.

И като казваш, че няма психика? Какво да направи?

Откачалник ли ще пишете дир.

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО .... НЕ Е ДОБРЕ ДА ПОСЯГАШ НА ЖИВОТА СИ ... СТРАДАНИЕТО Е ИЗПИТАНИЕ ОТ ОТЕЦА БОГ ... ДАЛИ СИ КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ ...

Дръж се!! Дръж се!!

лабилен и като състезател, дано се оправи и да стъпи по-здраво на крака, животът не е само филма, в който живеем.

то в погледа му има нещо...дето подсказва че като малък е падал доста на глава...

Дано се оправи, Краси. Донесъл е много упсехи на България.

ПИПО

Не съм специалист, но за първи път чувам за "опит за самоубийство" с изстрел в корема. Сърцето или главата добре, но корема...

И като състезател много, много не го слушаше главата. Все другите му бяха криви. Я подготовка я оръжие, я треньори.

На всички путьовци раздайте оръжие, та дано успеят да се застрелят.

Всъщност доста ефективен изстрел се оказва, заради пораженията, които нанася на вътрешните органи и огромната кръвозагуба. За съжаление повечето са и успешни. Дано се възстанови все пак.

Самоубийството разбира се не може да реши никакви проблеми,най-малко предателството! Предателите политици ако имаха съвест трябваше да има вълна от самоубийства!

Еее до 30 годишен, ако не си свикнал на предателства, изневери и лъжи... значи ще имаш проблеми по-късно в живота. Добре, че всичко ми се случи наведнъж преди да навърша 25 за да разбера истината за отношенията между хората и живота като цяло. Сега съм на 30 и ми е през оная работа дето се вика... иначе сигурно щях и аз да го мисля още и да се гърмя с пистолети.

Къде му казваш, че няма психика по анонимните форуми ли? Зад мониторчето всички сте големи специалисти, всичко можете, всичко знаете и от нищо не ви е страх. На живо сте по-ниски от тревата

Дано оцелее. Стискай зъби момче!

Дано не си е посегнал заради жена. За мъж по-мога да го разбера.

Много кекави днешните мъже. Чудо невиждано- предателство.....па все с нежни души

тоя и това не е успял....

Дафовска...фаталната жена.Почнаха и да се самоубиват заради нея. Явно пак са се скарали

ако е заради женска. Не си заслужават. Тоя е тъп като българин.

Да, знаем ги що за стока са българскиге жени. Не само, че не е чудо невиждано, а по-скоро е норма.

Никой не коментира убийство.

Последен пост? А последната молитва? Стига с тези чуждици, че ставате смешни!

Ако не е пуснал нещо във Фейсбук, следователите са безсилни.

Човек не е виновен, нито пък има заслуги за типа нервна система, с който се е родил. Вероятно става дума за по-лабилен психически тип. Но забележете какви огромни усилия е положил и какви реални завоевания е постигнал в спорта и физическото си развитие. Вместо да се превърне в тюфлек, пихтия, алкохолик или наркоман, за което има "чудесни" психични предпоставки. От сърце му пожелавам да оцелее и да се възстяанови, и то във върхова спортна форма! Така се реагира спрямо предателите.

Ти НОРМАЛНА ЛИ СИ?

голямо геройство че не е станал алкохолик ,гей ,наркоман. Абе я си ....

Ако искаш да се гръмнеш надеждно, безапелационно и относително неболезнено, това се прави в сърцето. Не в главата, защото,освен, че ставаш неприятен за гледане, има 30% шанс да оцелееш и да продължиш да "живееш" като зеленчук. Самоубийство в корема ми е леко екзотично. Вероятността за успешен (летален) изход при рана в корема е голяма, но пък умирането трае няколко дни и дори седмици. Със същия успех е могъл да си направи харакири, но може да не е имал приятел, който да му отсече главата със самурайски меч. Забавно.

Не знам каква е причината за неговото решение, но съм имал предателства в живота си. И не говоря за жени, там нещата са ясни. Жената винаги може да ти изневери. Говоря за предателство от мъж, който мислиш за приятел за човек, с който искате заедно да направите нещо. И не говоря просто за някаква обида зад гърба, говоря за брутално предателство, което ти коства не само нервите, но и чисто физически ми създаде проблеми, включително и финансови и то много големи. Трябваха ми 1-2 години, за да се оправя. Просто не можех да проумея как е възможно да бъдеш предаден и излъган по такъв начин и то от човек, който ти се кълне, че сте приятели. От този случай аз лично не съм същия изобщо, тотално се промених, промених и мнението си за хората. Почти на никого нямам вяра и всичко минава през голямо анализиране, когато става дума за хора около мен.

Дали пък всички, които имат оръжие на подобно основание се гръмнат, няма да заживеем по-мирно и спокойно?

Абе хайде стига бе, професионален стрелец, военен и се гръмал... в корема. Това не е самоубийство. Да проверят как пистолета му се е оказал зареден и без предпазител. А може и да е с някоя клечка или камъче вътре. Е разбира се, ако не е от правилните може да се окаже мнооогооо труден случай.

Или саботирано оръжие.

А стига бе, а мъжът никога не може да изневери???

няма конспиратори и всички сме ваксинирани ;)

Целил е мъдете но....за първи път му е трепнала ръката?!

Тъпаци!

Протеинът на ваксината COVID-19 Spike в мозъка? Най-добрият нюйоркски лекар по онкологични заболявания, COVID Vaxxed, 40-годишната д-р Кристъл Касета застреля 4-месечното си бебе, след което обърна оръжието срещу себе си в шокиращо убийство и самоубийство.https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccine-spike-protein-brain/5827991 Окръг Уестчестър, Ню Йорк - На 5 август 2023 г. 40-годишната д-р Кристъл Касета застрелва себе си и 4-месечното си бебе в дома им в Уестчестър в резултат на убийство-самоубийство, което полицията нарича "убийство". Полицията на щата Ню Йорк съобщи, че 40-годишната д-р Кристъл Касета е влязла в стаята на бебето около 7 ч. сутринта в събота в град Сомърс, който се намира в окръг Уестчестър, Ню Йорк, и е застреляла бебето, преди да обърне оръжието срещу себе си. Д-р Касета е била известен специалист по хематология и онкология в Маунт Синай в Ню Йорк. Тя е била омъжена за 37-годишния Тимъти Талти, предприемач и магнат в областта на енергийните барове, който по това време не е бил вкъщи. Касета и Талти се ожениха през 2019 г. на церемония в Грийнпойнт, Бруклин. Талти е собственик на компанията за протеинови барове Talty Bars. На уебсайта на компанията се казва, че Касета е използвала медицинското си и научно образование, за да помогне със съвети при създаването на продукта. Длъжностни лица заявиха, че родителите на Касета са били в къщата си на стойност 1 млн. долара по време на фаталната стрелба. Касета е била изследовател на рака на гърдата и лекар, носител на множество награди: COVID-19 mRNA ваксина шип протеин в мозъка? Написал съм няколко статии под линия за натрупването на COVID-19 ваксинален протеин spike в мозъка и произтичащите от това неврологични и психиатрични увреждания. Като най-добър хематолог/онколог в Маунт Синай, Ню Йорк, тя би трябвало да е взела поне 4 или 5 ваксини COVID-19, за да се счита за "актуална" по отношение на ваксинациите си и да "защитава пациентите си с рак". Чувал съм този аргумент да се изтъква от мои колеги онколози в Алберта, Канада, всички от които са на 4 или 5 ваксини COVID-19 и продължават да ги приемат, тъй като смятат, че мРНК-ваксините защитават техните пациенти с рак (не е така). Канадските лекарски самоубийства рязко нараснаха, откакто ваксините COVID-19 бяха пуснати в продажба през 2021 г. (кликнете тук) В най-големия хит на мейнстрийм медиите, който беше направен по мой адрес от Global News и 20-годишната репортерка Ашли Стюарт, тя твърдеше, че след "месеци разследване" от 80-те внезапни смъртни случая на канадски лекари, за които съобщих тогава, е открила, че 6 са починали чрез самоубийство. Вероятно броят им е малко по-голям. Ето кои канадски лекари според слуховете са починали чрез самоубийство. Повечето от тях са много млади: Въпреки че Global News се хванаха за самоубийствата на лекарите като начин да ме "дискредитират", в действителност те просто потвърдиха, че съществува много сериозен проблем с това, че ваксинираните с COVID-19 mRNA канадски лекари се самоубиват в голям брой. Опити за самоубийство след Пфайзер или Модерна Ето видовете реакции след ваксината COVID-19, които се регистрират в литературата. Те са от предишна статия за субстрата, която написах през март 2023 г: Случай 1: 37-годишен японец получава психоза след Модерна На 37-годишен японец без психиатрична анамнеза е поставена бустерна инжекция с Модерна и той се оплаква от главоболие, усещане за плаване и затруднена концентрация. (Кита и др.) 4 дни по-късно той се представя с разговорливост и грандиозни халюцинации, като казва, че е спечелил 2 милиарда йени на конни надбягвания. Той се представил и с емоционална нестабилност, като плач, безсъние, възбуда, хиперактивност и сексуални отклонения. Той е изписан. Девет дни след Moderna booster той скочил от втория етаж на къщата си и бил върнат в болницата с линейка. Проявил е бягство от идеи, хиперактивност, разсеяност, хипертимия и религиозни заблуди, като например да каже "детето ми е Бог". Проявявал липса на проницателност и изпадал в ярост, когато действията му били ограничавани. Поставена му е диагноза "остра мания с психотични характеристики" и престоява 66 дни в болницата. Случай 2: 45-годишен латвиец има психоза и опит за самоубийство след mRNA 45-годишен латвиец без психиатрична анамнеза е представен 1 месец след втората доза ваксина mRNA, придружен от родителите си, поради странно поведение и опит за самоубийство чрез обесване рано сутринта. (Renemane и др.) Непосредствено след 2-та доза мРНК той е развил безсъние, безпричинна тревожност и тремор. След 2 седмици разбрал, че е бил заклещен, тъй като намерил някакъв бял прах под килима в апартамента си. От този момент той станал предпазлив, не излизал от апартамента и съобщил за преследване. В последния ден преди посещението си в психиатричната клиника пациентът видял мъж, който минавал покрай прозорците на апартамента му и го наблюдавал. Пациентът описва мислите в главата си като не свои, които му дават заповеди да наблюдава човека на улицата. През тази нощ той не е спал и е имал силно убеждение, че трябва да се самоубие. Привързал едно въже и се опитал да се обеси, но баща му го спрял. Случай 3: 45-годишен хърватин има психоза и опит за самоубийство след употреба на AstraZeneca Мъж на 45 г. от Хърватия развива необичайно поведение 5 дни след AstraZeneca. Той станал тревожен, подозрителен, параноичен, дезорганизиран и се оплаквал от главоболие. (Боровина) Две седмици след ваксинацията с COVID-19, преследвачески налудности и референтни заблуди го довели до опит за самоубийство чрез намушкване с нож в корема. Направена му е операция и прекарва 23 дни в болница. Моето мнение... Просто никога не чуваме за опитите за самоубийство след ваксинацията с COVID-19, документирани по-горе . Според данни на правителството на Обединеното кралство (Dept of Work and Pensions) психиатричните наранявания и увреждания са се увеличили със 124% през 2022 г: 2022 г. Психиатрични: +124% тревожни и депресивни разстройства +126% хиперкинетични разстройства +336% реакции на стрес +191% разстройства на настроението +106% Смятам, че протеинът на шипа на ваксината COVID-19 mRNA се натрупва в мозъка и причинява огромни увреждания, които могат да бъдат неврологични и психиатрични. Вярвам, че ваксинираните срещу COVID-19 mRNA лица имат много по-висок риск от развитие на психични състояния, които водят до мисли за самоубийство и опити за такова, отколкото неваксинираните. Сега се чудя дали същият този механизъм на увреждане на шипковия протеин в мозъка не се превръща в повишен риск от психични състояния, които водят до идеи и опити за убийство.

Коментари - Красимир Анев е в медикаментозна кома във ВМА, последният му пост - за предателството | Днес.dir.bg

Красимир Анев е в медикаментозна кома във ВМА, последният му пост - за предателството

36-годишният бивш биатлонист се простреля в корема край язовир "Дренов дол" край Кюстендил

Обратно в новината

Коментари - Красимир Анев е в медикаментозна кома във ВМА, последният му пост - за предателството | Днес.dir.bg

Коментари

Е нали вчера цял ден лъгахте, че уж бил паднал

Нещастно влюбен в два пъти пи-възрастната Дафовска.

Красимире.... Дотука ли се докара моето момче.... Аз като ти казвам че нямаш психика и ти като Григор Димитров, имам нещо предвид.... Ама кой ли да ме слуша... Като казвам че образование и интелект са две различни неща вие ми натяквате как сте с висше аз съм само с 8 клас... Е няма да стане така .

Прострелял се в корема... Сори, ама това не го броя за опит за самоубийство. Еле пък, че е професионален стрелец. Ако имаш рана там ще се мъчиш като гявол, а в наши дни ако овреме те закърпят ще оживееш. Или е искал да накаранякоя да преживява за него? Само кръгъл идиот би си наумил подобно нещо.

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:------ https://mub.me/medik

е истина - да си го знаеш...

Кофти става с възрастните спортисти - в един момент си на върха на славата, в следващия си никому ненужен, нищо неможещ човек. И беден, по своите критерии. Правиш равносметка, че нещата не са ок, а нямаш начин да ги подобриш. Цял живот си слушал и изпълнявал казаното от треньори и селекционери, не си ползвал мозъка си по предназначение, идва нанагорно. Бързо оздравяване.

Ми той си е бил добре. Нормално е една спортна кариера да приключи. Работил си е хубава работа. Дано да се оправи човека! Може и случайно да е станало.

Тоя и като биатлонист беше ненормален, и като човек е същия явно. Доверието е едно от най-важните неща

Всичко е суета и който не го разбира не може да живее в мир със себе си.

И като казваш, че няма психика? Какво да направи?

Откачалник ли ще пишете дир.

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО .... НЕ Е ДОБРЕ ДА ПОСЯГАШ НА ЖИВОТА СИ ... СТРАДАНИЕТО Е ИЗПИТАНИЕ ОТ ОТЕЦА БОГ ... ДАЛИ СИ КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ ...

Дръж се!! Дръж се!!

лабилен и като състезател, дано се оправи и да стъпи по-здраво на крака, животът не е само филма, в който живеем.

то в погледа му има нещо...дето подсказва че като малък е падал доста на глава...

Дано се оправи, Краси. Донесъл е много упсехи на България.

ПИПО

Не съм специалист, но за първи път чувам за "опит за самоубийство" с изстрел в корема. Сърцето или главата добре, но корема...

И като състезател много, много не го слушаше главата. Все другите му бяха криви. Я подготовка я оръжие, я треньори.

На всички путьовци раздайте оръжие, та дано успеят да се застрелят.

Всъщност доста ефективен изстрел се оказва, заради пораженията, които нанася на вътрешните органи и огромната кръвозагуба. За съжаление повечето са и успешни. Дано се възстанови все пак.

Самоубийството разбира се не може да реши никакви проблеми,най-малко предателството! Предателите политици ако имаха съвест трябваше да има вълна от самоубийства!

Еее до 30 годишен, ако не си свикнал на предателства, изневери и лъжи... значи ще имаш проблеми по-късно в живота. Добре, че всичко ми се случи наведнъж преди да навърша 25 за да разбера истината за отношенията между хората и живота като цяло. Сега съм на 30 и ми е през оная работа дето се вика... иначе сигурно щях и аз да го мисля още и да се гърмя с пистолети.

Къде му казваш, че няма психика по анонимните форуми ли? Зад мониторчето всички сте големи специалисти, всичко можете, всичко знаете и от нищо не ви е страх. На живо сте по-ниски от тревата

Дано оцелее. Стискай зъби момче!

Дано не си е посегнал заради жена. За мъж по-мога да го разбера.

Много кекави днешните мъже. Чудо невиждано- предателство.....па все с нежни души

тоя и това не е успял....

Дафовска...фаталната жена.Почнаха и да се самоубиват заради нея. Явно пак са се скарали

ако е заради женска. Не си заслужават. Тоя е тъп като българин.

Да, знаем ги що за стока са българскиге жени. Не само, че не е чудо невиждано, а по-скоро е норма.

Никой не коментира убийство.

Последен пост? А последната молитва? Стига с тези чуждици, че ставате смешни!

Ако не е пуснал нещо във Фейсбук, следователите са безсилни.

Човек не е виновен, нито пък има заслуги за типа нервна система, с който се е родил. Вероятно става дума за по-лабилен психически тип. Но забележете какви огромни усилия е положил и какви реални завоевания е постигнал в спорта и физическото си развитие. Вместо да се превърне в тюфлек, пихтия, алкохолик или наркоман, за което има "чудесни" психични предпоставки. От сърце му пожелавам да оцелее и да се възстяанови, и то във върхова спортна форма! Така се реагира спрямо предателите.

Ти НОРМАЛНА ЛИ СИ?

голямо геройство че не е станал алкохолик ,гей ,наркоман. Абе я си ....

Ако искаш да се гръмнеш надеждно, безапелационно и относително неболезнено, това се прави в сърцето. Не в главата, защото,освен, че ставаш неприятен за гледане, има 30% шанс да оцелееш и да продължиш да "живееш" като зеленчук. Самоубийство в корема ми е леко екзотично. Вероятността за успешен (летален) изход при рана в корема е голяма, но пък умирането трае няколко дни и дори седмици. Със същия успех е могъл да си направи харакири, но може да не е имал приятел, който да му отсече главата със самурайски меч. Забавно.

Не знам каква е причината за неговото решение, но съм имал предателства в живота си. И не говоря за жени, там нещата са ясни. Жената винаги може да ти изневери. Говоря за предателство от мъж, който мислиш за приятел за човек, с който искате заедно да направите нещо. И не говоря просто за някаква обида зад гърба, говоря за брутално предателство, което ти коства не само нервите, но и чисто физически ми създаде проблеми, включително и финансови и то много големи. Трябваха ми 1-2 години, за да се оправя. Просто не можех да проумея как е възможно да бъдеш предаден и излъган по такъв начин и то от човек, който ти се кълне, че сте приятели. От този случай аз лично не съм същия изобщо, тотално се промених, промених и мнението си за хората. Почти на никого нямам вяра и всичко минава през голямо анализиране, когато става дума за хора около мен.

Дали пък всички, които имат оръжие на подобно основание се гръмнат, няма да заживеем по-мирно и спокойно?

Абе хайде стига бе, професионален стрелец, военен и се гръмал... в корема. Това не е самоубийство. Да проверят как пистолета му се е оказал зареден и без предпазител. А може и да е с някоя клечка или камъче вътре. Е разбира се, ако не е от правилните може да се окаже мнооогооо труден случай.

Или саботирано оръжие.

А стига бе, а мъжът никога не може да изневери???

няма конспиратори и всички сме ваксинирани ;)

Целил е мъдете но....за първи път му е трепнала ръката?!

Тъпаци!

Протеинът на ваксината COVID-19 Spike в мозъка? Най-добрият нюйоркски лекар по онкологични заболявания, COVID Vaxxed, 40-годишната д-р Кристъл Касета застреля 4-месечното си бебе, след което обърна оръжието срещу себе си в шокиращо убийство и самоубийство.https://www.globalresearch.ca/covid-19-vaccine-spike-protein-brain/5827991 Окръг Уестчестър, Ню Йорк - На 5 август 2023 г. 40-годишната д-р Кристъл Касета застрелва себе си и 4-месечното си бебе в дома им в Уестчестър в резултат на убийство-самоубийство, което полицията нарича "убийство". Полицията на щата Ню Йорк съобщи, че 40-годишната д-р Кристъл Касета е влязла в стаята на бебето около 7 ч. сутринта в събота в град Сомърс, който се намира в окръг Уестчестър, Ню Йорк, и е застреляла бебето, преди да обърне оръжието срещу себе си. Д-р Касета е била известен специалист по хематология и онкология в Маунт Синай в Ню Йорк. Тя е била омъжена за 37-годишния Тимъти Талти, предприемач и магнат в областта на енергийните барове, който по това време не е бил вкъщи. Касета и Талти се ожениха през 2019 г. на церемония в Грийнпойнт, Бруклин. Талти е собственик на компанията за протеинови барове Talty Bars. На уебсайта на компанията се казва, че Касета е използвала медицинското си и научно образование, за да помогне със съвети при създаването на продукта. Длъжностни лица заявиха, че родителите на Касета са били в къщата си на стойност 1 млн. долара по време на фаталната стрелба. Касета е била изследовател на рака на гърдата и лекар, носител на множество награди: COVID-19 mRNA ваксина шип протеин в мозъка? Написал съм няколко статии под линия за натрупването на COVID-19 ваксинален протеин spike в мозъка и произтичащите от това неврологични и психиатрични увреждания. Като най-добър хематолог/онколог в Маунт Синай, Ню Йорк, тя би трябвало да е взела поне 4 или 5 ваксини COVID-19, за да се счита за "актуална" по отношение на ваксинациите си и да "защитава пациентите си с рак". Чувал съм този аргумент да се изтъква от мои колеги онколози в Алберта, Канада, всички от които са на 4 или 5 ваксини COVID-19 и продължават да ги приемат, тъй като смятат, че мРНК-ваксините защитават техните пациенти с рак (не е така). Канадските лекарски самоубийства рязко нараснаха, откакто ваксините COVID-19 бяха пуснати в продажба през 2021 г. (кликнете тук) В най-големия хит на мейнстрийм медиите, който беше направен по мой адрес от Global News и 20-годишната репортерка Ашли Стюарт, тя твърдеше, че след "месеци разследване" от 80-те внезапни смъртни случая на канадски лекари, за които съобщих тогава, е открила, че 6 са починали чрез самоубийство. Вероятно броят им е малко по-голям. Ето кои канадски лекари според слуховете са починали чрез самоубийство. Повечето от тях са много млади: Въпреки че Global News се хванаха за самоубийствата на лекарите като начин да ме "дискредитират", в действителност те просто потвърдиха, че съществува много сериозен проблем с това, че ваксинираните с COVID-19 mRNA канадски лекари се самоубиват в голям брой. Опити за самоубийство след Пфайзер или Модерна Ето видовете реакции след ваксината COVID-19, които се регистрират в литературата. Те са от предишна статия за субстрата, която написах през март 2023 г: Случай 1: 37-годишен японец получава психоза след Модерна На 37-годишен японец без психиатрична анамнеза е поставена бустерна инжекция с Модерна и той се оплаква от главоболие, усещане за плаване и затруднена концентрация. (Кита и др.) 4 дни по-късно той се представя с разговорливост и грандиозни халюцинации, като казва, че е спечелил 2 милиарда йени на конни надбягвания. Той се представил и с емоционална нестабилност, като плач, безсъние, възбуда, хиперактивност и сексуални отклонения. Той е изписан. Девет дни след Moderna booster той скочил от втория етаж на къщата си и бил върнат в болницата с линейка. Проявил е бягство от идеи, хиперактивност, разсеяност, хипертимия и религиозни заблуди, като например да каже "детето ми е Бог". Проявявал липса на проницателност и изпадал в ярост, когато действията му били ограничавани. Поставена му е диагноза "остра мания с психотични характеристики" и престоява 66 дни в болницата. Случай 2: 45-годишен латвиец има психоза и опит за самоубийство след mRNA 45-годишен латвиец без психиатрична анамнеза е представен 1 месец след втората доза ваксина mRNA, придружен от родителите си, поради странно поведение и опит за самоубийство чрез обесване рано сутринта. (Renemane и др.) Непосредствено след 2-та доза мРНК той е развил безсъние, безпричинна тревожност и тремор. След 2 седмици разбрал, че е бил заклещен, тъй като намерил някакъв бял прах под килима в апартамента си. От този момент той станал предпазлив, не излизал от апартамента и съобщил за преследване. В последния ден преди посещението си в психиатричната клиника пациентът видял мъж, който минавал покрай прозорците на апартамента му и го наблюдавал. Пациентът описва мислите в главата си като не свои, които му дават заповеди да наблюдава човека на улицата. През тази нощ той не е спал и е имал силно убеждение, че трябва да се самоубие. Привързал едно въже и се опитал да се обеси, но баща му го спрял. Случай 3: 45-годишен хърватин има психоза и опит за самоубийство след употреба на AstraZeneca Мъж на 45 г. от Хърватия развива необичайно поведение 5 дни след AstraZeneca. Той станал тревожен, подозрителен, параноичен, дезорганизиран и се оплаквал от главоболие. (Боровина) Две седмици след ваксинацията с COVID-19, преследвачески налудности и референтни заблуди го довели до опит за самоубийство чрез намушкване с нож в корема. Направена му е операция и прекарва 23 дни в болница. Моето мнение... Просто никога не чуваме за опитите за самоубийство след ваксинацията с COVID-19, документирани по-горе . Според данни на правителството на Обединеното кралство (Dept of Work and Pensions) психиатричните наранявания и увреждания са се увеличили със 124% през 2022 г: 2022 г. Психиатрични: +124% тревожни и депресивни разстройства +126% хиперкинетични разстройства +336% реакции на стрес +191% разстройства на настроението +106% Смятам, че протеинът на шипа на ваксината COVID-19 mRNA се натрупва в мозъка и причинява огромни увреждания, които могат да бъдат неврологични и психиатрични. Вярвам, че ваксинираните срещу COVID-19 mRNA лица имат много по-висок риск от развитие на психични състояния, които водят до мисли за самоубийство и опити за такова, отколкото неваксинираните. Сега се чудя дали същият този механизъм на увреждане на шипковия протеин в мозъка не се превръща в повишен риск от психични състояния, които водят до идеи и опити за убийство.