Кръщават улица в София на журналиста Милен Цветков

Идеята е на колегите му от TV1, вносител е общински съветник от "Демократична България"

Обратно в новината

Коментари - Кръщават улица в София на журналиста Милен Цветков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е с това налягане ще се надерем инпред Русия!!!И тогава да ги видим нашите пишман майсторите бистри и управници на кой ще го духат!!!!

Голямото натягаме води до припадъци!!!!

Хайде да не се престараваме, а?

Я стига ...Ако не беше загинал ,кой щеше да се сеща днес за него.И предаването му беше подобаващо измествано във все по- негледаемо време !!!Не е личност с главна буква...!!! Ами да вземат да кръстят улица и на Любомир Милчев - Денди...!!!

Какви точно са заслугите му към народ и държава,за да получи тази чест!Груб,пезпардонен, лицемерен и продажен журналист!Твърдо не!

А улицата на която бе убит, на убиеца му ли ще я кръстят?

Замзват безсилието на държавата и съдебната система да накажат убийците в джипа! Цялата работа е да се отклони вниманието и запушат истите на несоволните!

Категорично одобрявам и подкрепям предложението!

Аре нема нужда.

тоя боклук не заслужаваше да пукне така леко, както умираме ние, ежечасно - народът ебаван от такива, като тоя боклук-джендър-психопати! така че, като минавате с гей-манифестациите си на името на улицата на тоя боклук, оглеждайте се за снайперисти..., както при погребението на абдо! шарли абдо! и зеленски да се оглежда от студийния си бункер на холивуд! вие, джендър-джурналя променихте правилата на играта и новата е: ритане по зъбките и шутово лечение за зелените педофили, "демократизаторите" и хънтърите! били то платени от ротшилд и сорос! към които тоя боклук не принадлежеше. т.е. на свободата, а само на подлостта, лъжата и корупцията! или е разследвал ктб?

А ?

а улица на изнасилената русенска журналистка кога ще има кръстена улица? за пулицер?

Да не е паднал в бой за свобода тоя? Умря нелепо, блъснат от някакъв боклук - мамино синче. Заврете наркоманчето в затвора за 20 годин стига. Но да се кръшава улица на господин никой, обезценява другите, които наистина са дали нещо

Не е единствения утрепан от пиян или наркоман в бг!

Някои не го харесваха,защото говореше истината в ефир и беше неудобен за много нагли мутри.

Чак пък...

Аз уважавам всичките добри хора така и Милен ми беше симпатичен, но според мен няма никакъв повод и заслуга да слагат неговото име на една улица, това е още една българска простотия.

Що ти от коя държава си или се имаш за не просТ, за разлика от теб, Милен го знаят значителен брой хора, освен тава беше изключителен журналист, а ти си мижитурка с клавиатура и не само ти де, много сте като ви чета, нещастни вмирисани хора, които замърсяват въздуха е т'ва сте вие

Ако Милен Цветков не беше загинал по такъв зрелищен начин, на никого и през ум нямаше да му мине да кръщава улица на него. Какво излиза - Кристиян Николов превърна посредствения журналист в легенда. Егати!

« гибелта на Милен Цветков.........» И за каква гибел става въпрос? Загинал е в бой за Отечеството, или е дал живота си за да спаси друг живот? Гибел.......този наркоман така и не казаха за кръвните му показатели, въпреки, че той не е съпричинил с нищо катастрофата! Това е обективно.

педерас цветков щеше да е по-подходящо! по нея ще минават всички гей-прайди, организирани от френското, американското и лоботомираното посолство на джърман-зеленски турчина машаоглу!

От хората на Ристьо какво да очакваме, то и Лалов иска да кръсти булевард на Украйна

Аз предлагам, да кръстите на името на Миленчо алея в Малашевските гробища! Дано нещо пък се подобри там, така де от дарения на приятелите на МиЛенчо!

Ти избра ли си коя улица да кръстим на теб? Само пРогледнеш по чие предложение се внася тоя абсурд и кой го е подкрепил ти става ясно за какво иде ре?! «Големите» хора с малките пишки! Комплексарите искат да се изяват, иде гей парада и него ще го разрешат! Пардът ще го углавят украинците!

Падение! Унижение! София, до там ли я докарахте г-да съветници, да кръщавате улица на един пияница, наркозависим, безморален, зъл човек ! И с какви качества освен груб тон, обидни и цинично отношние към опонентите си е заслужил тази превилегия? София, София, до тук ли ни докарахте??? По националните празници, никаде не се веят български знамена, а оъщината разрешава митинги в подкрепа на политиката на чужда държава и да се развяват чужди знамена! Ех, София, София с престъпно управление!

Хапе те кучето нещо, отпадък!

Самият ти изказ говори за ниска интелигентност! И Цветков беше като Вас! Оскотял журналист!

И на Денди и на Манол Велев също! Даже има един подходящ булевард а именно Президент Линкълн.

Защо не? Те поне не бяха скандални!

коя степен ще е.

А това, от какъв зор!!! Частно битови характер на кончината му ли ще отбележим!!!? Щото реално освен девалвация в развитието му след БНТ, друго няма на лице...

Какво толкова е направил Милен Цветков че да се кръщава улица на него? С какво е прославил България или какво е оставил зад себе си като журналист? Ако е за публицистиката му, къде е тя? Като журналист беше един говорител в националната телевизия. Публицистичните му предавания бяха под средно ниво. И ако на него се кръщава улица, защо не се кръсти такава и на Димитри Иванов, който е на светлинни години от Милен Цветков.

на ъгъла на 548ма и милен цветков съм , зад пощата.....

И ? Ще свикнеш , недей мрънка

Някакъв филм: Баща разказва на дете имената на улиците и кратка история. Княз Борис бил се е еди къде си, ул. Отец Паисии направил еди какво си, бул Цар Симеон е бил еди кой си. Ами тате ул. Милен Цветков? Абе тоя ня един светофар загина....

НЕ МИСЛЯ,ЧЕ Е ПРАВИЛНО.ТОВА Е ПРОСТО ЖУРНАЛИСТ,КОЙТО СИ Е ВЪРШИЛ РАБОТАТА. НЕ СМЯТАМ,ЧЕ Е НАПРАВИЛ НЕЩО СЕРИОЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА НИ ЗА ДА СЕ КРЪСТИ УЛИЦА НА НЕГОВО ИМЕ.ОСВЕН ТОВА,МНОГО БЪЛГАРИ НЕ ГО ХАРЕСВАХА И НЕ ОДОБРЯВАХА ГРУБИЯТ МУ ЕЗИК.

Вкарайте боклука дето го утрепа в затвора и дайте максимум присъда и много публичност! Това ще е най-голямата победа в памет на Милен!

Не е историческа личност, не е изобретил нещо, извън България кой го знае? Стига пренавиване. Кристиан Николов да си получи заслуженото като обикновен човек убил друг обикновен човек в неадекватно състояние след купон със субстанции.

Откъде -накъде ше му кръщават улица? Аз изобщо не го харесвам като журналист и водещ на предавания, той беше част от опростачването на народа. Заедно със Слави Трифонов, Венета Райкова, Азис, другите каналета, сега пък Радост Драганова и Цитиридис и т.н.

да е ! вие у сухата река !

Не знам защо се гаврите с роднините на човека ? Какво се изхвърляте на мокър пясък с паметта на човека. Длото още не е започнало, вие си правите ПИ АР на негов гръб. Не ви ли е срам макло Дем БГ ?

на убиеца му ОТНЕХА ШОФЬОРСКАТА КНИЖКА

Гавра с паметта на един журналист.

ПИПО

Защо си играем на дребно, да кръстим град на негово име.

Хайде стига вече, то бива бива, ама слон за мезе не бива...... Уливат се вече! Моите уважения, но тези които са го предложили това се изхвърлят и то доста!

e tova veche e totalna glupost. Partiiki si praviat reklama.