Кралски семейства уважиха литургията в памет на Кардам

Членове на няколко европейски кралски семейства вчера присъстваха на литургията в Мадрид в памет най-големия син на Симеон Сакскобурготски, княз Кардам.

Обратно в новината

Коментари - Кралски семейства уважиха литургията в памет на Кардам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всеки родител е тежка загубата на дете, а в случая това беше престолонаследникът на българската корона. Мисля, че съдбата ни връща едно дете за престолонаследник и е редно да го приемем на мястото му един ден.

Бе аз да питам?! -Туй семейството на Кардам, кралско ли е или царско??? Да питам,ама кого???

Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби ! коментираите моля , но нямате думи ? минусите се виждат , но коментарите ви не се виждат !

"Вервайте ми!" ... 42% на изборите.

Мир на праха му. Но за сведение, аз не го разпознавам като български княз. Никой от семейството му няма нищо българско, няма потекло от български царски или болярски или дори капчица кръв от простолюдието. Не съм привърженик на делене хората на синя и обикновена кръв като потекло. Подобни благороднически фамилии са чисто и просто наследници на богаташи купили титли или получили ги по заслуга в миналото, но не са по-различни та да заслужават по-специално внимание или отношение. Та, Кобурготски са чужденци присвоили си български имена и титли получени пряко народната воля.

Левски и Ботев умряха за "Чиста и свята република", а вие слагайте минуси, чуждопоклонници и дупедавци!

ти като си поклонник на путин, да не би да не си чуждопоклоник?

ще добавя че явно не знаеш че царя им руски корени - първия бг цар след освобождението е роднина на рускя цар, инсталиран от него щото виждаш ли българите нямат, ама пак имат нужда от цар да ги управлява сега сигурно като знаеш този факт, базирано на любовта ти към русия сигурно ще го заобичаш? и още един факт - 'новоназначеният' цар от русия много скоро изведнъж отказва да играе под свирката на русия и иска да обедини българия и тракия, което много силно дразни русия и затова те подкрепят сърбите тогава..с 2 думи е бил със сигурност по патриот от теб и въпреки че имал родсвени връзки с русия не е искал да продаде българия на русия, както ти би направил примерно ти

Иван Петров

Къде прочете за моя любов към Русия? Халюцинираш нещо или си безмозъчен трол.

Какви ги говорите и за какво простолюдие сънувате-ако е от простолюдието ще е БКП функционер с хитри селски коминтерн трикове.... Кракят и Царят е такъв,защото има аристократично потекло и наследена титла,която се предава с поколения!

Княз Александър Батенберг е роднина с руската царска фамилия. Не еврейският род от Унгария Кохари-Кобурготски. Българският монарх е Батенберг. Срещу тази фамилия никой няма дума напреко. За разлика от Кохари -Кобурготски. Иначе, българите сме искали да имаме Чиста и Свята Република. По заветите на Левски и Ботев. Но великите сили ни налагат монархия - защото републикантизмът е заразен. Търновската конституция е една от най-модерните в светът по него време. България има Данъчна полиция преди САЩ...

Нали Симеон не е цар, защо на погребение на сина му отиват кралски особи!

рода са с испанското кралско семейство

нашето царско семейство е рода с повечето европейски А Симеон Втори е български цар , който не е абдикирал. Референдума 1948 г. е фалшифициран от комунистите в присъствието на чужда войска в България. Така , че много мътни са онеци години след втората световна. Но сега това е положението. Даже в средновековието нашите царе са се женели за византийки, маджарки, сръбкиня , а цар Калоян и за куманка. Това с българската кръв е малко пресилено. Цар Борис Трети даде живота си за България. Четете без пристрастия нашата история. Всяко време има и плюсове и минуси. През социализма също имаше и положителни и отрицателни неща. Но сега това вече е история.

Защото са приятели.

са на кръщене не на помен.

Български цар!?-КРАДЛИВ КОМАРДЖИЯ ! Нито едно от децата му не знае БЪРГАРСКИ !

А Вие владеете БЪРГАРСКИЯ до съвършенство!!!

Суяк сакса напаст на Б-ия

Ало неграмотници- България не е имала никога крал!!!!!! Тя и цар няма, ако не знаете !!!!!

А,цар Киро?

Ако беше учил история щеше да знаеш, че цар Калоян е бил за кратко време крал!

Последният абзац: българското семейство е царско, а не кралско.

1.не е българско 2.ние сме република

Много важно!