Масови проверки за кражба на ток след побой на екип на ЧЕЗ

Крадци на ток са нанесли побой на екип на ЧЕЗ по време на проверка за незаконна консумация на електроенергия. Дружеството обяви, че започва масови проверки.

Обратно в новината

Коментари - Масови проверки за кражба на ток след побой на екип на ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasil

Тоя път нападателят е българин.

От много години се знае че в няколко града у нас /самоков е единият/ ромските махали никога не са плащали електроенергия. Въпросът е кой и защо го позволява това и ако се плаща кой плаща сметката? Тези които отчитат електроенергията са обокновени хора на заплата които хранят семейства , недопустимо е ромейте да ги бият безнаказано.

Какво стана с установените по одитния доклад от 2013 година над 2000 престъпления на ЕРПтата и нанесените щети на държавата в размер на 880 милиона лева??? Да ги плащат с лихвите, за да си платим на Атомстройекспорт поне част от парите за готовите реактори за Белене. Цацаров, 2013 им се заканваше на ЕРПтата, защо спря???? Светла Тодорова обезсили Наказателните постановления от Боян Боев, като не ги изпрати в 6-месечен срок, нали? Вкарай я в затвора доживот за нанасяне на ущърб на държавата и населението в особенно големи размери!!!! Семерджиев още ли живее във морската си вила с подкупите от ЧЕЗ??? Увеличението на тока от 01.07.2012 г. е плащано с подкупи в размер на 100 000 лева за всеки процент за всеки член на ДКЕВР! Тази информация бе изнесена още 2013 г. от Депутат от 42-то НС по Национална телевизионна медия и не бе опровергана до момента!! Прегледайте финансовите отчети на ЧЕЗ, там в графа ПиАр се заделят много милиони всяка година - това са подкупите! Хайде Цацаров!

Преди ЧЕЗ се греех с радиатор електрически, два реотанена печка лъч и акумулираща печка и сметката ми беше 15-18 лв месечно. С ЧЕЗ, сметка над 100 лв месечно, стоим на студено, работи само 1 климатик. Взех си жена от Сибир, за да не е зиморничава, обаче и на нея и е студено! Вместо кокошки гледме пингвини. Вместо крави отглеждаме моржове и китове във фермата... обаче и те измират от студ! Енергийната мафия докараха страната до енергийна дупка! Вдигнаха цената на тока до небесата, а не построиха нищо! За какво гласувахме на Референдума за АЕЦ Белене? Отебаха ни като крайпътно храстче, а сегашния референдум на кюстендилско-учиндолската адвокатска кантора е невалиден и отрицателен е вота, но ще го вкарват като закон, за да продължи грабежа! Цацаров, подхванал си министрите - продължи с тези на енергетиката - Екатерина Захариева и Теменуга Путкова, с шефовете на ДКЕВР - Светла Тодорова, Евгения Харитонова и Иван Иванов за безброй престъпленията на енергийната мафия, които ОПГ ДКЕВР покровителствува, създава и съучаства! За преференциалните противоконституционни (чл. 19) договори с ТЕЦове, ВЕИта, ТоплоФЪКации!

За незаконните увеличения на цената на тока от 17%, 10%, 5% от 2012 насам, че и преди това! На ПРЪМОВА, Костов, Паси, Шиляшки за незаконното спиране на АЕЦ Козлодуй! На Младенов, Борисов, Трайков, Добрев, Стойнев, Щонов, Орешарски, Близнашки за спирането на Белене и Южен Поток!!!! Персонално на всички мутри в ЧЕЗ - Петър Баран, Петр Докладал, Стефан Апостолов, Мутафчиев, Каратиста, Айсел Доган... На тероризиращите им мутренски колекторски фирми като Фронтекс! На Мая Манолова, Константин Пенчев за престъпно бездействие! На агенцията за приватизационен и следприватизационен контрол. На Бай-Хуй, Дянков, Трайков за продажба на остатъка от 30% от държавните дялове на ЕРПтата, на Сакскобурготски и неговите министри за първоначалната продажба на мажоритарните дялове! На Вальо Топлото, Стоян Цветанов, Георги Рогачев, и т. н., както и принципалите Фандъкова, Борисов, Софиянски за престъпната топлофЪкация! Задействай се Цацаров!!! Смърт за ЧЕЗ!

Едни крадци се сбили с други крадци. Е, ние като цивилизовани граждани ще застанем на страната на нормативно уредените крадци на които ние редовно си плащаме.

Крадеца вика дръжте крадеца. Защо ЧЕЗ са си взели елекромера. Защото не е утвърден за търговски цели. Овцете блеят против ромите. Виж в сайта на СОПА. Тук има коментатори които са на щат, за да пасете трева по всяко време на годината.

Самоковските ромляни нали уж забогатяват от продажба на дърва - толкова ли нямат пари да си платят тока?

СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА СЪБОТАЖ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! СМЪРТ НА СОРОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГЛАВАТА НА КОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пожеланието ти трябва да се отнася за мангасарите и за твоите работодатели. А това за Сорос можеш да го пробутваш само на такива тъпунгери като теб!

В България ток крадат поне 30% от абонатите. Стига обвинявахте циганите! Ток се краде и от хора със солидни доходи и завидно материално положение и в схемата са замесени и служители на енергоразпределителните дружества,които получават не малки рушвети за т.нар. "манипулиране на електромера"! До кога ще се търпи това и кога съда ще започне да третира кражбата на ток като криминално деяние?

Ако се наказват който крадат, то първо трябва да започнат със електроразпределителните дружества. Защото плащаш ток който не си потребил по фактура. Измерен ият ток е със маниполиран елекромер. Тези прокурори са за разстрел. Да се размърда и комисията за отнемане на имущество предобито по незаконен начин. Общите условия не са са вменена форма за законово ограбване. Няма ли кой да осъди държавата ни във Страстбург.

бат сали ,какво направи за тях?Нали те го избраха?Много дебел му стана врата като на ментето киро.Това само в Булгарстан може да се случи.Явни крадци срещу подкуп си живеят като царе.Е,няма такава държава никъде по света.

Не закачайте избирателите ми!

Кучето скача според тоягата. Тага ги научиха циганите последните 25-30 години: да получават всичко даром, да имат само права и никакви задължения. Пък сега биели полицаи, биели инкасатори, биели лекари, крадели безнаказано. Поведението си им е съвсем закономерна последица от това, на което ги свикнаха.

Циганите , да, но не са само те! Познавам българи, с добър стандарт и възможности, да крадат ток на поразия!И не от немотия.Просто имат възможност и ако не си откраднат, не могат да спят спокойно.

Демагог за учебник, дами и господа. Колко такива българи познаваш - 1, 2-ма? Такива българи, като процент, са равни на лоялните абонати сред циганите, защото в маалите почти всеки краде, а го плащат после българите като "загуби" по мрежата. Крадат масово и разни предприятия, но там го правят с политически чадър, обикновенно и не засягат частните абонати.

Не закачайте абонатите на бат сали-депутатина.

Предвид тежкото финансово състояние на ромите, би трябвало те да ползват електроенергия на преференциални цени. След толкова години на гонения, малтретиране и дискриминация това би било най-малкото което можем да направим за клетите роми

Надявам се да е ирония!

Политкоректно е да не се говори за етноса на кралите ток. Защото противоречи на европейските и атлантически ценности. Различните имат човешки права и затова се грижат едни НПО. Ние, които не сме различни, имаме грижата да се изтрепем от работа, за да им плащаме майчинските и социалните. В САЩ това доведе Тръмп. "Обамакеър" изстисква със зверски данъци работещите за да се изхранват гетата. Свиквайте.

Цигани! Амаааааан!

ау раскачат мрежата на бат сали!!! сиа шъ тре се закачаме по чез че свикнахме на ток. ма кой че плаща беееее?!

Щом е само 3 месеца назад и на много по- ниска тарифа, тогава от днес почвам да крада ток! То бива недомислици, но това вече е прекалено!

През демокрацията мангалите играят кючеци по тениски на отворени прозорци през зимата, а българите им плащат тока. Може да се каже, че демокрацията е построения мангалски социализъм;-)

"След установяване на кражбата, електромерът на незаконно консумиралите електроенергия в Самоков е изнесен незабавно навън с цел прекратяване на манипулациите. " Всъщност излиза, че ЧЕЗ са в нарушение на българското законодателство. По закон всички електромери трябваше да бъдат изнесени навън от електроразпределителните дружества преди 7-8 години. Тея не са си свършили задължението по закон, а сигурно са го отчели като направено и като разход. Колко още такива електромера има в Самоков? А в цялата страна?

Малко им е. След лекарите, тока и парното се срещат с народната любоф.

ами не ползвай услугите им бе

Простотията взема връх в ежедневието ни.

Там нали енергото е на видния депута бат Сали. Каква работа имат ЧЕЗ там?

Ромеите да бъдат оставени без ток или вода.

Цигания до шия в циганска държава.

Инспектиращи групи от електротехници със съответните измервателни уреди, полиция, общински представител (зам. кмет)данъчен, прокурор от специализираната прокуратура и съдия от подобното звено и на място откачане от мрежата и всички възможни законови мерки!!!

Плюс Българската армия с двата танка и трите изтребителя столетници. рязане на глави и хоро около тях. както в славното царско време.

нямаш ни здрави гащи, ни крепки душица и ръчица сабя да въртиш и щик пред очите ти, в едно с теб, да лети!