Съдът пусна автокрадеца, ядосал премиера, пак го арестуваха

Съдът пусна от ареста Ярослав Димитров-Яро, за когото премиерът се възмути, че е задигал коли, докато е под домашен арест. Прокуратурата обаче го върна пак там.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна автокрадеца, ядосал премиера, пак го арестуваха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато ни баламосвате с кражбите на коли, които не е проблем при воля на властта да намалеят, откраднахте живота на милиони българи

камерите да ги монтират така, че да снимат ясно, много ясно лицето на престъпника - в анфас и профил. Само при две снимки и то от близост 0.5 м. да се дава заключение дали лицето е същото. Ама-ха, това че в домът му са намерени уреди за разбиване на ключалки на коли - ама как, та това са играчки от времето когато е бил малко момченце.

Аз не съм юрист и от закони не разбирам. Но като нормален гражданин искам правосъдитео да е нормално. Което ще рече престъпници да са в затвора, нарушителите да бъдат наказвани, а МВР, съд и прокуратура да си вършат работата. както това става в нормалните държави - САЩ, Зап Европа, Япония, даже и в Китай. А тук на всеки 6 месеца ни изпращат от ЕС по един негативен доклад за съдебната система - и нищо. Май вече докладите станаха 15-тина. И като добавим още 4-5 от предприсъединителния период скоро май ще празниуваме юбилейния 20-ти отрицателен доклад на ЕС. Че съдът не върши работа е ясно. Мен всъщност, като гражданин, не ме интересува кой точно ще хване престъпника, кой точно ще го разследва, кой точно ще го съди - аз искам като краен резултат бандюгата да е в затвора. И ако тази съдебна система не може да се справи - да се маха. Вземат по 3-4 хиляди заплата и не вършат нищо (на една съдийка, при пенсиониран,е миналата година изплатиха 82 хил лв за 20 заплати. Задача за 2-ри клас колко е месечната й заплата). Н емогат ли, не искат ли, корумпирани ли са , некадърни ли са - не знам. Но работа не вършат.

Да, колко хубаво разсъждава този премиер. Ех, ако управляваше нашата страна, а не някоя друга, като нищо щеше да промени и законите, ама ...

Като почне не юрист да тълкува закона става страшно, еле пък ако е прост.

Изказването на премиера ни ли имаш предвид?

Абсурдни закони, неадекватни унституции, корумпирани съдии и полицаии. Не държава а кенеф

Не знаех, че е толкова лесно! Слагам една шапка и ще си "присвоя" някоя по-хубава кола...

Що криеш лицето си, моето момче? Няма нищо срамно в кражбите. Премини в по-висока категория, където са кражбите на едро, за милиони... И ще можеш свободно да се появяваш по всички телевизии, ще те преследват жадни за новини журналистки..., ще те канят за интервюта... Просто мини в по-високата категория и няма да се налага да даваш обяснения защо си откраднал това и това... упс.. то в тази категория не се говори за кражби... Там имотните и парични облаги се придобиват... Законно, разбира се.. :)

Ко стана бат Боико Май те направиха и то публично на Мамуна и то пред кофтия генен матрял нещо куца,можеби нема сходство между сирената на пожарната и буркана и

Перфектно артистично изпълнени на съдиите и родителите на този нагличък по природа субект. Кво да го правиш, бащичко си е или пък се е метнал на мамаминия характер. Все тази. Важното е че всичкото това има една по висша цел да дразни народа и да му дава уникалното чувство на безнадеждност. Медиите които са в тази игра раздухват случайте като този и програмират мозъците на подрастващите с дебилни психо пропагандни методи, а останалите само ги поддържат в зомби състояние и.т.н. Има решение...просто се събудете хора с редовни ледени водни душове. Ако вие не се събудите благодарение собственната си воля и чиста студена водичка то те ще продължават да ви промиват с редовни медиини Брадърски и Деляновски душове. Решете си сами. Бъдете РЕНЕГАТИ. Не е лесно но си заслу

да не би агент Смит да те надуши. Всяко начало си има край, Нео. Само не ни плаши с такива внезапни прекъсвания.

Напишете кои са му родителите на тази маскара, за да разберем защо го пускат и съдът се прави на разсеян.

Още малко и щях да вдигна кръвното от Вашите простотии!Оправдавам Ви!Дано да прогледнете!

Съдията ИК, пуснал Яро от ареста е виден гей. Личи му и от Космоса.

Хвана ме съклета от вашите идиотщини.Дано се е успокоил г-н Премиера!

навремето конекрадците са ги бесили, на крадците са режели ръцете, курвите са убивали с камъни."жестоки варвари"- би възкликнал всеки.и може би е прав ,с изключение на тези ,на който за пореден път им крадът колите,покъщнина, имоти и какво ли не, а извършителят, им намига закъчливо когато се срешнат в квартала.вярно, цивилизовахме се образовахме се,станахме "толерантни",пледерахме за почитане на правата на човека.просто евоялирахме. но престъпниците си остават все същите.ами щом ,все още ,се държат като през варварско време,нека ги съдим варварски.наедно с политищите и съдиите,които ги съдят цивилизовано

Що ядосвате бащицата?!? Освен да се смее човек на всички некадърници, които управляват държавата, нищо друго не ни остава, иначе ще полудеем.

Не съм съгласен!Когато един некадърник стане министър или нещо по нагоре,не означава ,че той е некадърен министър..... или нещо по нагоре!Той вече е много кадърен!

Начи от гореспоменатото извода е че ,ако си доказан престъпник и автокрадец ,но не си ядосал премиера никой няма да те задържи и да ти търси отговорност.С други думи полицията преди да закопчее някой айдук се обажда първо на премиера да пита дали го е ядосал,ако е го арестуват,ако не го пускат.Ебати и държавата,най-добре е да се закрие,за да не ни се смеят.Цирка а пълен.

Боко ги е научил на ченгеджийски номера - едно време така правеха куките, първо те задържат заради кражба (примерно) , после след 24 часа без да те пускат направо попълват нова бланка че те задържат понеже нямаш лична карта, след 24 часа пак попълват бланка че си нарушил обществения ред (дребно хулиганство) и т.н. Ти си висиш в килията, куките се хилят и така..

айде пишете за кражбата и противозаконното отнемане.Да....... в тюфлеците!

Tози крадец ядосал боико и отново в кауша.а затова че боико ядосва милиони какво да го правим?

Ха-ха-ха.....

Ами не смее да си подаде носа без 20-ина мутри-гавази на държавна издръжка около него. Това малко ли му е? Той си е все арестуван.

Понеже са ви празни манерките,ще обясня.Когато двама пияндури без знанието и разрешението на собственика отворят един автомобил в Младост, приберат се до Люлин и оставят колата, е налице противозаконно отнемане-беше навремето чл.346 от НК,ся не знам.Когато ,обаче укрият тази кола и променят собствеността й или я разглобят на чаркули и ги дадат във втора употреба, откъдето ги купувате вие с откраднатите коли- тогава е кражба!Ама много сме зле с образователното система, а премиера е зле със съветниците,дето го карат да говори щуротии.Трябва да се чете!

Така като гледам твоята манерка също не е пълна! ;-)

Този още ли не е обезглавен?

Малко да ви светна,че съвсем сте изпушили.Противозаконно отнемане, уважаеми халявци, е когато колата е задигната и след това оставена някъде и намерена.Кражба на МПС има и сега- по НК.Това е когато,след,като колата се задигне, се направи необходимото -с неистински документи се заличава собственика и колата се регистрира на името на друго лице,което между другото не е собственик, а владелец.А,бе какво да ви обяснявам, трябва да се учи,неграмотни шматароци.

"Съдебната система е абсолютно независима от нас. Какво да коментираме че са откраднати две коли от гаража на човека и че само в България кражбата на кола се нарича противозаконно отнемане. Защо отнемане, а не кражба? Докато това не се поправи в закона, а това е в парламента, аз мога по тази тема да се изкажа, че е толериране на крадците... ТИКВОО, тикво недоклатена... пак все някой ти е крив. Ти си във впластта от поне 10 години под една или друга форма. И да ми се оправдаваш, че не си могъл да повлияеш един елементарен текст да се промени. Ми то за какво въобще си на власт тогава? Да крадеш и да се оправдаваш ли? Било в парламента това? Е коя малоумна продажна партия е с мнозинство там, идиотино. Обаче не ти си малоумния и идиота. Май има и други... като например тия, които те слагат на власт.

ВБНС приятели. В България Няма Справедливост.

Само в България кражбата на кола се нарича противозаконно отнемане това толерира крадците! Tовa определение се въвведе 1978 год. когато кражбите на коли от синчета на комунистически първенюта зачестиха. Тогава министър Караманев се исказа, че българинът неможе да си купи кола без помоща на държавата, и че вземането на колата е само копелетата да се повозят до някое дърво или канавка!Но не и кражба.И сега под 300 лв. се води пресвояване.

Седни си, Славейко. Изобщо не си в час.

Животът на това младо момче е вече приключил. Нарочи ли те Бойко, спасение няма.

Който краде за конкуренцията така го дават по телевизора. Да бе сменил шефа , не би станал медийна звезда !

Този шмульо разбуди сичките клакьори пред банята и даже Пеевски започна да му завижда за рекламата.Ама той си е виновен,като не може да ядоса главните,така ще е!

Бойко с охраната от НСО не спазват закона за движение по пътищата, ядосва се на който му скимне. Така политика не се прави.

Тоя па!

И при Тато беше така. Караха като обезумели тези от НСО.

Почвам да си мисля,че съдебната власт си прави делко с престъпната такава и се разбират без проблеми!

Това е много сериозно постижение на юридическата мисъл в България-да ти е известен извършителя от май 2014г и да си му образувал още тогава дело и да му определят мярката за неотклонение през август 2015 г.Тези от ЕС ще се насерат от завист,когато пишат поредния доклад.

Ако не краде за някой ( г-н........) как мислите, че ще го пуснат ???Пробвайте да видим дали ще ви пуснат!!! Ако си предаде шефа ще го намерят катастрофирал челно в турски тир.

ако не се беше навряла в устата на най-голямата мутра и сега щеше да си краде автомобили, ама явно е много прост, даже мутрите не го траят!

Хан Крум - се казва лекарството и за крадеца и за съдията.

за какво са тези камери - да не искат снимка профил и анфас. Съдебни тапанари. Колко пъти да ни казват от ЕС дипломатично , че съдебната ни система е корумпирана и кво? Ама се обиждаме когато в лицето ни казват, че тя е гнила ябълка. Била независима - ще правят квото си искат. Децата ни бягат главно от нея - от липсата на справедливост.

И кво като не са сигурни ? Има 3 европейски заповеди за арест, а те го пускат на свобода !!! Безобразие. Да го задържат и ако в България не може да му повдигнат адекватно обвинение да го екстрадират там където могат !!!

Е няма такава държава.....

Банановите републики са така и те . :) :) :) :) :)

ДАЙТЕ МИ ГО ТОЗИ БЯЛ ЗАДНИК САМО ЗА МЕСЕЦ ;)

Профилактично, да не вдигне Баце кръвното. Но и тези 72 ч. ще изтечакт и Яро пак ще е на свобода за ужас на Баце, дето така и не ще да прави съдебна реформа!

Защо не му дадете снимка на тоя? Да го знаем. Гражданите не ги пазите, но на престъпниците им пазите правата до последната запетая на закона.

Ей ТИКВОЧ,нямало въздействие над СЪДЕБНАТА власт, а ???

ГОЛЯМ ЦИРК!

Дано се разпадне това скапано държавоподобно образувание и освободи територията за нещо по добро.

Като гледам доказателствата на куките това момче ще има да събира пари от държавата. Последният арест е буквално незаконен, както се оказа предишния арест.

loyola

Абе явно е, че ако си влязъл на ББ в меника, спукана ти в работата.

Браво бат Бойко на този първо да му отрежат топките после по крумовите закони да режат докато не може да краде.

Иди ми - дойди ми! Бочко да не се прави на обиден, че има по - големи гяволи от него...ами да си стегне парламентарната група и да приемат адекватни закони ....хармонизирани с Европейското законодателство в частта му за криминалните престъпления. Да включат като криминално престъпление карането с 50км/ч над разрушената скорост. Че ме е страх да чета новините - всеки ден убити . И няма отговорни.

Масово гражданско неподчинение е решението. Съд народен!ДО КОГА ЩЕ СПИТЕ?