Мъж поробил крадец за 21 дни, карал го да работи за него

Мъж от Ловеч решил да раздава правосъдие – поробил крадец, като го държал в гаража си 21 дни и го карал да изкупува вината с нови кражби.

Обратно в новината

Коментари - Мъж поробил крадец за 21 дни, карал го да работи за него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цакат ли те надцаквай!!! Така се прави в отсъствието на нормална правораздавателна система. Предлагам да изпратим Яро да краде коли в Германия ;-)))

НЕДОВОЛЕН СЪМ ЧЕ НЕ ОТРАЗЯВАТЕ ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ НАЦЯЛО! НАПРИМЕР ВЧЕРА КОМШИЯТА СЕ ВЪРНА ПИЯН- ЗАЛЯН И ДНЕС Е МАХМУРЛИЯ! ЕТО ТВА МЕ ИНТЕРЕСУВА МЕНЕ!ХАХА

ВСИЧКИ НИ ЗАНИМАВАТ С НЕЯ? ЖУРНАЛИСТИ, БОЖКЕЕЕЕЕ!

така заслужат всички "айдуци",зада се стреснат малко

Този щом директно е отишъл да се предаде в полицията , значи че принудителното му задържане е имало сериозен ефект .

Браво !Да краде пак ....

Браво много оригинално.

хахахах, ша крадеш А?!?

Мога ли попитам как едновременно е поробен и заключван този крадец, пък в същото време през деня краде кабели но доброволно си се прибира при похитителя си. Еххх хахаха.

Бих казал "Евала" на този човек при условие че в България няма съдебна система и се налага да се защитаваме кой както може. Обаче се оказва че и той бил крадец. В този случай крадеца е постъпил по-подобаващо отколкото от този който го е хванал. При това положение дори вината му е по-голяма. Абе толкова сме се извратили че дори когато останем сами със себе си не постъпваме справедливо дори със себе си. Ами тези 25 години ни научиха на това. И дами и господа българи извода е че ние не сме социално политико-икономически начин на живот защото го изкривяваме и го превръщаме във най-жестоко нещо познато на човечеството. Дори по жестоко от "робовладелческия строй" преди столетия. То и няма как да бъде друго. Онези на които искаме да приличаме са изграждали своята "система" с векове и поколения наред са възпитавани в нея а ние искаме за две десетилетия да станем като тях. Такъв филм няма. Истината е че "системата" преди 25 години най-добре бе паснала на нашите природни особености като хора.

Такива индивиди трябва да ги връзват посредата на нивата с дебел синджир, който да стига до всеки край и да им се даде по една мотиката.

Тоди ловешки герой сега дано му избарат обвнинения по няколко състава от НК и тогава да види как ще се договаря с пристъпника, ще го принуждава да му работи , ще му слатга маска и ще го затваря в багажник. Какво го право повече човек от другия. За крадеца първо би следвало да има грижа държавата и общаствената липса на толерантност към престъпността. Такива източни, азиатски матоди на самоуправство могат да стигнат много надалеч от човечността. Това трябва да се пресаче незабавно и тоя да понесе дори по-тежко наказание от крадеца. Инаме не си и представяте докъда меже да стигне държавата - ще се прокнат и у нас такива като тия от които бягат бежанците

сърцати полицаи и съдии на място хората нямаше да взимат правосъдието в свои ръце. Подозирам,че подобни случаи ще зачестят. Е, може да не го кара да краде, но пък ей така да му се скара и да го пусне или да извика полицията и те да го пуснат по живо-по-здраво...

Малко информация за с. Мечка, откъдето произхожда "поробеният". До началото на 90те години е било проспериращо село с китни градинки и бостани. След това циганите надушват тази работа, заселват се и започват кражбите: първо н домашни животни, следват кабели, железни порти. Хора масово напускат селото, къщите им се разграбват - извършители не се откриват. Нощно време по улиците на селото бродят въоръжени бандити-полицията казва, че никой не може да открие. В наши дни в селото живеят шепа стари хора, които държат кокошките в кухните на домовете си, за да не бъдат откраднати. "Младежта", пръкнала се оттогава насам я виждате как се изявява. Причините може да дирим само в доброто "управление".

Забележете - крадецът избягал и ДИРЕКТНО В ПОЛИЦИЯТА! Значи има ефект от саморазправата!

докато няма справедливост няма да има и мир! къде са милициноерите?? къде са прокурорите? къде са следователите? ядат пият и се веселят с престъпниците!

НЯМА милиционери. Пред тях едно време циганите не смеха да се изкашлят даже. Не ги бъркай с полюциите днес!

Интересно защо не се казва нищо за обвинение към крадеца. Или за България си е напълно нормално циганин да краде денонощно и това вече си е в реда на нещата. Ако всеки хванат в кражба го караха да ходи по 30 дена да копае някъде, мераклиите щяха да намалеят поне наполовина. Но разбира се, за циганите това няма да важи - тях закон не ги лови.

Като идея е много добре! Следващият път да го хване да прекопае нещо на ползу роду!

хванатият крадец принуден да ,,краде,, без да му се заплаща част от краденото го е видял като ,,принудителна работа,,!!! ,,циганин да работи,,??? направо оплакване в полицията!!!

,, Всяка сутрин процедурата с маската и багажника се повтаряла, а потърпевшият бил изкарван извън града да копае кабели,,??? наистина имаме ,,преход,,!!! преди него ,,копаеха,, за картофи и други работи, а сега ,,кабели,,??? имаме ,,богата преходна земя,,!!! взе да ражда и ,,кабели,,!!!нищо чудно след време и ,,хъбове,,??? представете си новина:,,откраднали за скрап ,,хъбът-таде,,!!! ,,напредък,,!!!

Правораздаващия и крадеца са от един дол дренки.Аз бих ги осъдила и двамата.Единия за кражба, а другия за подтикване към кражби и за своеволие.Така утре ще реши ,че може и човек да убие

Ловчанлията не че му оправдавам самоуправството, но е дал много ясен знак как може да се оправим с престъпността. Хванат ли те да крадеш вместо на топло в панделата да те пращат на норма в мина или на друг вид каторга да си заработваш насъщния и да се превъзпитаваш с труд. Оттук и Дирекция Затвори ще изкарат допълнителни приходи и ще вдигнат заплатите на надзирателите, а и самите пандизчии няма да приемат затвора като хотел между две поредни престъпления. Не е много по разбиранията на БХК и други подобни организации, но пък както е казал народа "На зло куче, зла сопа трябва".

браво понеже няма садебна система хората трябва да вземат нещата в свои раце

Абе цб.цб. нали беше преборил престъпността?

Това е достойно за филм на Тарантино. Нали помните в "Криминале" как едни перверзници-педерасти хванаха и заключиха в мазето Брус Уилис и шефа му докато те се стреляха? Както каза един човек по-долу - представете си какво е ставало през тези дни, че циганинът да предпочете полицията :)))

Това не е селото, където хората бяха пропищяли от циганите и ги запалиха?

Абе ДИРници, защо ни занимавате с мангъзарскинисторий?

Не разбрах кой е крадеца и защо не съдят за кражби, а съдят за поробване. В България кражбата вече не е ли пррстъпление?

Гледам заглавието и си викам, браво! Хванал го е да му копа я градината, я животните да му гледа.... А Като започнах да чета, виж каква била работата! Абе българи, цигани.... Все крадливо племе!

Не е уточнен етносът на робовладелеца, но иначе си прав.

super, ama si e nameril ortaka tozi kradec, ha ha aha

https://link/wiki/%D0%A1%D1%8A%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5

Полицията стимулира ромите да крадат от супермаркетите и след това обвиняват Българите !

Докато не вземем правосъдието в свои ръце тази " държава" няма бъдеще. Кхан ювиги Крум е написал законите. Просто трябва да ги прилагаме.

То хубаво, ама форумните герои знаете ли, че ще ви спрат ракията? :))

Наказал крадеца, като го накарал да краде в полза на друг човек. Сега робовладелеца в панделата за кражба, отлвличане и сколняване към престъпна дейност.

Хахаха. Тоя ловчанлия 'аутсорснал' кражбата на кабели.

е изглеждала така. Ами аз кво хубаво си крадях ама ме хванаха и ме карат да работя. Ама то по хубаво за мен да си крада откокото да крада за някой друг че и бой да ям. Моля накажете го тоя щото ме тероризира а мен ме оставете пак да си крада. Аз зная, че според бг законодателство това е ок и няма да ме закачате.

хм, сигурен съм, че все още няма страна в която отвличане и принуждаване към кражба, да е по-малко от кражба в хранителен магазин. Сега да не искаш да плача за "справедливия" поборник за "справедливост"?

Всичко беше наред до реда с нови кражби. Тук вече почвам да се съмнявам колко е бил читав и този от Ловеч...

Горкият крадец какъв "УЖАС"е преживял за да предпочете полицията!

в полицията за кражба на хранителни стоки ще те смъмрят нещо... сега не е като навремето, когато двама мустакати милицонета обикаляха с ладата селата и всички стояха мирно на мегдана и пееха химна...

Да се смееш ли да плачеш ли.....

слаба държава.

Къде ги тия кабели в полето и аз да си ги покопам малко?

трябвало е просто да го убие

Да убие човек заради това, че се е опитал да открадне 1 хляб и 2 кила домати (фигуративно казано)? Не те ли е срам да раздаваш такива присъди, ананимен страхливецо? Нищо човешко ли не ти е останало?

Ей на това му се вика извратения! Да "накажеш" едно престъпление чрез въвличане на престъпника в друго. Това е красноречив пример колко са се размили границите между т.нар. "престъпници" и т.нар. "порядъчни" граждани! Ужас и потрес!!

10+

Да бе, да! И един мармот завива шоколад... Просто тартора не е искал да дели с "отвлечения" и понеже втория е без образование, не е могъл да съчини нищо по-достоверно.

Всъщност това е "организирана престъпна група".

Поробения е бил циганин от село Мечка, за справка - вижте дали има други жители това село освен цигани (самонастанили се в чужди имоти). Предлагам ловчанлията за орден "Стара планина"!

За никакъв медал не е тоя. Ако това е вярно този също е за затвора като организатор на престъпна група. Чудя се как може толкова много хора с някакъв телешки възторг да гласуват за мнението ти??!?!

ЛОЯЛЕН

Бъркаш!! Ако крадецът беше принуден от "робовладелеца" да копае лозето му е по този начин да си заслужи дневната дажба ЩЕШЕ да го предложиш за Нобелова награда за справедливост, нали!!