Крачка назад - ГЕРБ искат машинен вот за парламентарните избори

От БСП посочиха, че няма да подкрепят този вид гласуване само за парламентарни и президентски избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Словения - от €10.5 млрд. общо, €6.6 млрд са безвъзмездни. Румъния - от €79.9 млрд. общо, €35 млрд. са безвъзмездни. България - от €28.9 млрд. общо, САМО 7.7 млрд. безвъзмездни. Бокйо, ТИКВО, пак на хитър ли се правиш пред народа, или наистина си безмерно ПРОСТ тулуп.

Радан Кънев: Засега получаваме нула от Европа. Нула. Позицията на Борисов в Брюксел беше непочтена към българските граждани. Той отиде там без да обяви позициите, които ще защитава, без публично обявена платформа, без консултации с НС и депутатите в ЕП. Естествено - без национален план и експертен екип. Така си създаде алиби да нарече всеки резултат успех. Което и направи. Каква е действителността? - В Брюксел Фондът за справедлив преход за въглищните райони беше намален четири пъти. Това е огромен провал и заплаха за енергийния преход, който сега трябва да се финансира с бюджетно средства. - Борисов обяви 29 милиарда евро, които “получаваме”. Това е крайно некоректно изказване - голяма част от тези средства могат да бъдат инвестирани единствено въз основа на Национален план за възстановяване и реформи. Такъв план ние нямаме, т.е. засега получаваме нула. Нула. - Въведе се т.нар. “Ръчна спирачка”, т.е. парите за всяка държава могат да бъдат спирани, ако реформи по модернизация на икономиката и адаптация към “Зелената сделка” не се провеждат. - Борисов се изказа (може би единствената “програмна заявка”) в полза на повече субсидии и по-малко заеми. Резултатът е точно обратният. По мое мнение, това не е лош резултат. Заемите и финансовите инструменти са по-силен и по-прозрачен модел на инвестиции. Трудно обаче може да се определи като “успех”. Накратко - ако нямаш цели и програма, не можеш да отчетеш успех. Правителството завърши нула на нула. Гражданите на България, и особено хората в Маришкия басейн, обаче загубихме много. Като цяло, сделката е изключително важна, “историческа”, но по детайлите си - спорна. Тя е компромис между разумните, понякога крайни, искания на “стиснатата петица” (Австрия, Нидерландия, Дания, Швеция, Финландия) и корупционния напън на източните лидери да скопят условията, свързани с налагане на Върховенството на закона. Има и множество разумни решения, насочени към повече контрол върху реформите и националните планове за възстановяване. Клаузата за Върховенство на закона - доста повърхностна и безпомощна - е голяма загуба за гражданите на ЕС и за позициите на ЕП. В разговорите си с колегите от ЕП, ще препоръчам тя да не бъде приета в този вид.

Купуване и продаване на гласове е престъпление.... .... Купуване подмяна на няколко манипулирани машини с държавен дълг си е направо благодат за далавера и няма престъпление, какъв кеф ... Машината няма глас и не протестира не влиза в затвора не я съдят , волна като серящите кучета дето осраха градовете а идьотите за 1.ден ще празнуват и чистят осиранията на бунището България

ЕС официално се зае със скандала със Забраната за машинно гласуване и спиране субсидиите за партиите. БСП отново са напълно прави Затова ГЕРБ се изпонакакаха и Бързат да го замажат. Да ги махнем и да си оправим държавата най-сетне.

Позволявам си малка корекция - не БСП, а Нинова. Покрай последните избори се видя, че и в тази партия има сериозно гробарско лоби., за съжаление.

ГЕРБ пък може ли поне веднъж да не отрича и да се дърпа назад по даден въпрос и след това да промени позицията в диаметрално противоположна посока - нелепа партия и симулация на уважение на нардоната воля с голяма доза загубено време, колкто нещо да симулират, че правят в парламента.

ГЕРБ .... не може да им се отрече постоянството в липсата на постоянство и непрекъснатата промяна на позициите ..... Какво ще кажете за Лаура Кьовеши, другарчета от ГЕЕРБ ??? Дали ще ви търпи тя ???

Ми намериха правилния хакер :).Затова.

За мен не купувайте машина. Няма да си губя времето за гласуване.

Ганю си мисли, че за него му купуват машина както му купуват и бюлетината.

Няма...!!! За тебе винаги "купуват" един гол, за да си го имаш отзаде...!!! Дааа...!!!

Оффф, тоя цирк няма ли да свършва вече?

смешници!! тука има, тука нЕма. днес така, утре другояче. и това ми било държава с парламент!

Най-евтино и безопасно ще бъде ако махнем изобщо изборите и съвет от старейшините съставен от Професора Константинов, Кънчо, Стойчо и Райчо обяви изборните резултати на база на абсолютно независимите си проучвания. 100% сигурност и ефективност!

Ако ще има машинно гласуване, трябва да е за всички видове избори, а не само за някои. Поредната задкулисна договорка между гробарите и ДПС трябва да се легализира от страна на послушните депутатите на Боко.....

Боже, като им чета изказванията и мотивите на нашите народни избранници.... Или журналиста е дебил, че така ги преразказва или в Народното събрание са се настанили абсолютни дебили! Аз не прочетох нито един реален и обоснован аргумент! Някакви несвързани изречения, някакви кухи фрази, някакви абсурдни примери.... Все едно са на битака и обсъждат вчеращните новини.

Не се коси!И едните и другите са ДЕБИЛИ.

Необходими са по-радикални мерки спрямо така наречените "политици". Тази дума в последните 30 години постепенно стана синоним на "помияри". Няма мисъл, няма съвест, само козируване на шефовете и шум на дребни банкноти. Същевременно се месят навсякъде и до каквото се допрат засмърдява - администрация, съдебна система, бизнес, всичко. Та мисълта ми е да се въведе гласуването с тояги. Сигурно от парламента няма да го приемат безрезервно, но пък един референдум, пак с тояги, ще оправи нещата.

Бавно но сигурно "мат'риала" започва да узрява, че единствения начин за зачитане Вота на Суверена е "Машината на Гилотен", работеща на ползу Роду и то при пълно натоварване...!!! Така че ако са умни "политиците" ще приемат машинно гласуване, вместо "Машината на Гилотен"...!!! Дааа...!!!

в германия, франция, испания, италия, холандия, швеция, норвегия, дания, полша, чехия, португалия, гърция, люксембург и англия няма машинно гласуване. има ли смисъл да говорим повече. бай ганьо решил да прави машинно гласуване. правят си експеримент хората.

в германия, франция, испания, италия, холандия, швеция, норвегия, дания, полша, чехия, португалия, гърция, люксембург и англия няма масово купуване на гласове за "кебапче и бира", и няма мутромилиционерогерберастка ОтганизиранаПрестъпнаГрупа"Шайка" овладяла държавата...!!! Дааа...!!!

Е, с машините няма да се харчат за кебапчета и бири. Пък шайки си има навсякъде - я виж как хубаво се спазариха за постовете в Еврогейския съюз.

Тупане, от машината снимка на "бюлютината" нИ 'злиза, а пари на вятъра мутрите не дават...!!! Дааа...!!!

Само,че в посочените държави едва ли се раздават кебапчета,и пари на неграмотните цигани,едва ли се манипулират резултатите от купени комисии.Така,че не прави сравнение.Разликата е огромна.Тук управлява МАФИЯТА.

Този пробив дали не беше проверка-Можем ли да манипулираме ВОТА?

БОКО ТЪПОТО ПАК Е СЪНУВАЛ НЕЩО.......АБЕ ТАШАК РАБОТА.....

Е па - насрахте се бе! Престанете да си въртите гъ.а като стара к.рва!

Нима сте изненадани!?Той ШЕФЪТ им е така:сутрин едно,на обяд - обратното и...ооо...,изненада,вечерта,съвсем различно.Зависи кой началник,кога се обажда.Акълът му за толкова стига.

Машинно гласуване, И САМО ТАКОВА, в секциите определени сега за машинно гласуване (а после и във всички секции)...!!! И из един път всички проблеми ще бъдат МАШИННО решени с протокол разпечатан от машината (без възможност "ръчичка да пипа")...!!! Дааа...!!!

но само в секциите с цигани и турци

Що само там бе?... Няма да можеш да гласуваш машинно, и затова ли не искаш?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

точно там щото сте неграмотни и няма да можете да си вземете на излизане 50 лева обещани ви от герб и бсп,щото като има машина и вие мангалите и турските мангали се усирате