Крачето на бебето с жълтеница може да се окаже счупено отпреди приема в болницата

Това още не са окончателни заключения, има много неща за изясняване, казва директорът на МБАЛ - Благоевград д-р Огнян Митев

Обратно в новината

Коментари - Крачето на бебето с жълтеница може да се окаже счупено отпреди приема в болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо отвличате вниманието на хората от реалните проблеми??? Да, нелепо е, че крачето на бебето е счупено, но подобно изнасяне на такива “ новини” публично водят до насаждане на омраза към тези, които винаги търсим, когато имаме здравен проблем - медицинските лица. Престанете да публикувате новини, които звучат като обвинения, но недоказани. Това е голяма несправедливост и такива “журналисти” трябва да се срамуват от себе си. И не, не съм лекар или мед. сестра, професията ми е много различна, но знам, че хората, до които опираме когато най-много се страхуваме за здравето си, са едни от най-хулените и оплювани, все едно ни мислят винаги злото. Отворете си очите и престанете да се поддавате на медийни манипулации за отвличане на вниманието от реалните проблеми, хора!

Мръсен мангал съм и мириша лошо, бия доктори - те са ми длъжни !

Ооо,докторите никога не са виновни! Те и бебетата не са разменили,сигурно извънземни.

Абе, бебе на 20 дена, не трябва ли да е с майка си? Нали трябва да го кърми? Зарязали са го в болницата, сега ще искат 100к обезщетение. Това им е играта. Дано се докаже, че травмата е "стара" (колко да е стара за един 20 дена живот). Ако е стара, как не са забелязали при приемането в болницата? Счупеното боли, а бебетата постоянно мърдат с крачета и ръце. Би трябвало да плаче постоянно.

Точно на празника на здавния работнк сте седнали да пишете лъжи! Как не ви е срам! Как ще му счупят крака в болницата и без майка си ли е било?

Умрете всички, кучета мръсни ксенофобски! умрете. долни мазни, черни отпадъци.

Кой да умира, че не става ясно ?

Преди години, когато дъщеря ми беше малка имахме инциденти и посещаваме Пирогов. На такова съм се нагледала с тези наши сънародници. Цялата рода се мъкне. Ние стоим с часове, а тях без ред ги преглеждаха. Виждала съм малко дете около 2-3 годишно с такива счупвания, които от падане няма как да се получат. Тези изроди си правят насила децата инвалиди за пари.

Лъжеш, мръсна и гнусна изродко, лъжеш, мангалко.

За кое лъжа? Че съм виждала дете със счупен крак на три места? А мангалка ще викаш на майка си.

Вече не е така! Миналата година им бях пациент! Ромите си висяха и ги приемаха последни. Доволен съм! Дори като разбраха, че съм и допълнително здравно осигурен станаха още по-мили. Явно им е писнало от контингента

Казах преди години. Поне 15. Не съм казала, че се е случило сега.

Крайно време е да се забрани със закон изнасянето на подобни проблеми в здравеопазването преди произнасянето на първа инстанция. Сега, тука се драчиме, а то какво ще излезе.

Цяла тумба мазни циганки хъхреше пред камерите на полу-български.Нали имат права?

От хората коментирали под публикацията разбирам, че е имало и репортаж и интервю с родителите. Те са от ромски произход, необразовани. Вероятно детето не е било в подходяща за него среда... Коментарите са напълно излишни в случая! На първо място да се разследват родителите, защото детето ще оздравее, ще се върне при тях, но те утре могат да го убият

Сине, вече си голям, не мислиш ли, че трябва да се изнесеш?! - Мамо, тате, издръжте още малко, скоро детето става на 18 години и то ще ме поеме! И те така :)

Ааамет ши го мием ли или ши прайм ново?

Това е почти сигурно! Крачето е счупено преди поставянето в болницата.

много тъпо изказване .ставате смешни и никакво достоинство

Как от 1 до 5.04, не разбрахте за счупеното краче? Затова много хора не вярват на лекарите.

Ами ако е нямало оплаквания,не се разбрали! Постъпило е с жълтеница. Не са го преглеждали за счупени крайници!

Да не и миндил ,като се разболееш иди при някой знахар да те лекува - има ги много.

То сичко беше ясно - бебето е прието без придружител явно че през крив макарон им е за него, били са го тъпаците

Няма ли някой да нашиба хубаво уродливите, смрадливи и непоносимо грозни тъпи тролове. КСЕНОФОБИ, РАСИСТИ, МРЪСНИЦИ ДОЛНИ, САМО НАПАЛМ ЗА ВАС. дИР, НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРА, ТОЙ ИЗПОЛЗВА СЪЩИТЕ ДУМИ ПРАВОПИС И КРАСНОПИС КАТО ТЕЗИ НА ТРОЛОВЕТЕ ПО-ДОЛУ.

Мръсни, гадни, мазни и много тъпи расистки тролове.

мръсна гадна лъжлива гнусна циганска паплач ..само на кариерата ще се оправят да чукат цял ден камъни боклуци долни лъжливи

Те родителите със сигурност няма да кажат, ако са наранили детето и ще се правят на умрели лисици. Те няма как предварително да знаят, че са му счупили крака, но ако са проявили агресия към него, може да са предполагали, че са го наранили. Примати. И, разбира се, това няма да си го признаят никога. Това обаче подлежи на доказване от компетентните органи. Явно детенцето е много спокойно и почти не е плакало. Добре, че има експертизи, които да установят кога точно е причинено счупването. Не бързайте да обвинявате белите престилки, трябва да се установи и мотива. Горкото детенце, някои хора наистина не заслужават да имат деца.

Ми глей че са го оставили само в болницата - за съд са или гоооляма глоба, много по голям от кинтите които взимат като детски

В неонатология по принцип се лежи без родител, само бебчетата, но се случва понякога да са с придружител. В случая заради зарази не са разрешили на майката да е с бебето в болницата.

Не знам каква зараза е бебешката жълтеница точно - както и какво значи допускат се и не се допускат - ясно е че са оставили бебето само и на възраст по малка от един месец

Е, ти две и две не можеш да събереш. Става дума за вкарване на зарази извън болницата в. Чаткаш ли посоката?!

надушиха приматите, че имат шансът да крънкат пари от болниците след случката с разменените бебета и сега атакуват по всички фронтове. Тази псамина не уважава, та да не кажа, че и мрази ръката/държавата/, която я храни! Отделни болници за здравно неосигурени и толкоз!!!

Е германия скачат пред колите и за счупен крак ханс дава по 100 бона.

Нали за това сложиха огромни легнали полицаи в махалата в София. Бутаха дечица редовно.

До кога ще търпим тия примата. Нагли до безобразие. И медиите им дават форум да се чувстват велики. То очевидно, че детето е гледано в скитски условия, сега искат да доят болницата. Ама досъдебното трябва е и за журналисти които изопачават факти заради евтини сензации

Колко удобно за изродите в бяло.

Ти като се разболееш, чакаш господ да те излекува или отиваш при лекар?!?

Правят деца после нямат пари да ги гледат и ги трошат добра стратегия

Същото си го помислих и аз. Като нищо "родителите" може да не са казали, че са му счупило крачето...

"Детето е счупено ..." така викаше онзи ден по ТВ бабата на детето, а майката две верни изречения не можеше да каже... Омръзна ми от тези М%%%али само с тях ни занимават, само те права имат ...докога ??? За да има такива претенции дайте да видим колко пари е внесла таз другарка майката , и другата - бабата. Ние учим, работим докато се разболееем и умрем, плащаме данъци... Те само се размножават и смучат от държавата, може ли деца да раждаш, майчински 2 години да вземаш и 2 изречения на БГ да не можеш да кажеш?????

А защо това дете на по-малко от месец е без придружител в болницата?

Обясниха го, заради заразите. Кво да отиде оная от мхалата да им разнася мръсотия и мизерия..

Твърде е възможно фрактурата да е от раждането или от домашните условия.

А още по-възможно е да си тъп та вдлъбнат

Невъзможно е фактурата да е от раждането. Все пак раждането се осъществява в контролирана среда, където се стои поне 3 дни, и ако е било така, отдавна са щели да го забележат.

Моят син се роди със счупена кост в рамото. Лекарите казаха че е станало по време на раждането, защото се е наложило да издърпат ръката. Казаха че ще му мине без усложнения, така и стана. Не сме ревали никъде.

циганите подходящ материал эа проиэводство на почистващи препарати

Ти си гнусна мазна, тлъста, свиня!

Пожелавам ти да попаднеш в тъмното сред тумба цигани.