Поптодорова: Не е кражба, не бих рискувала репутацията си

Бившият посланик Елена Поптодорова заяви, че при инцидента във Варшава не става дума за кражба, а за неволна грешка, платила е глоба и случаят е приключен.

Обратно в новината

Коментари - Поптодорова: Не е кражба, не бих рискувала репутацията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По-рано ОБАЧЕ" - НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛА НА ТОВА " ОБАЧЕ" , кОЕТО РЕДАКТОРЪТ Е ИЗТИПОСАЛ. сТАВА ДУМА ЗА ЕДНО И СЪЩО- НЕЙНОТО ТВЪРДЕНИЕ - ДА ИЗНЕСла съм крем, неплатен и за да няма проблем го плащам ; и твърдението на поляците - тя си призна и плати

'' За крадец не ставаш дъще ,че си будала,щом остави да те хванат в полскита страна''

Ха-ха! Как да се вярва на новината от поляците? Значи "крадлата" лети от Варшава за София на 24-ти, краде от фрии-шопа на летището, докато си чака полета, но престоява 3 дни на летището, докато я хванат на 27-ми "в района на летището". . Смешници! А тези, които се хващат на подобни партенки, са или глупаци или платени пропагандни тролове. "Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището."

Толкова е просто, че не знам как прост век като теб не може да го схване Тя не е летяла, само е ходела на летището да краде. От години тя живее във Варшава. Това със сигурност не е първата и кражба, но са я забелязали и са я дебнели докато я заковат със запис.

Ми то евреите не крадат, те си присвояват, и то неволно, по дифолт, по подразбиране. Каква кражба, ама моля ви се! Хората нямат пари за хляб и вода, а тая чифутка с дълбока кутка козметика за 800 лв ""разглежда""! Мамка ви бехарска!

В казуса Е.$.Поп-Тодор-Живкова- Тодорова фактите сочат към неадекватност, клептоманство и т.н. Това води до зависимост (политическа, икономическа и друга). Такива екземпляри са уникални и те се "набират" от "началниците". Когато "началниците" решат, те изхвърлят "уникатите" зад борда си и "качват" следващите "уникати". Дано доживея да видя екземпяра ни Боко какво ще прави, като го пратят да храни прасето си с помия от СПА-Център Банкя!

Бате, купи и на мене един парфюм от безмитна зона, ако не те фанат!!

Е че три дни след "КРАЖБАТА" не е разбрала, че не е заплатила 360 евра. Всеки може да си ги купи - казва тя, но дали всеки е готов да заплати тая цена???

Редно е България да изрази официален протест. Случаят е ясен - НЕЛЕПО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, което се използва за антибългарска пропаганда от поляците. Който има в живота си възрастен или болен близък му е ясно, че наистина може при позвъняване по телефона от такъв близък с проблем човек да забрави какво държи в ръцете си. Елена Поптодорова, разбира се, не би рискувала репутацията си за такава глупост. А ако е болестна клептомания, тя би лъснала доста по-отдавна - Поптодорова е по чужбини с лъскава козметика от 25 години. Но, като четем някои коментари във форума, става ясно, че подобни пропагандни жълтини се пускат именно заради такива читатели - въобще немислещи или просто плиткоумни...

Има камери, има записи, има съд и адвокати. Като е невинна- да съди полската полиция, защо се признава за виновна и плаща глобата?

от 1891 г. една териростична ортанизация се попвизава в България.Нейните чада организираха взривяването на църква в София,нейните чада понеже ги мързи станаха партизани икогато ограбват магазин от борци срещу фашизма стават активни борци срещу фашизма,тези чада продадоха България през 1944 г и за копейки щаха да я довършат през 1956 г за 16 република,тези чада създадоха Кремиковци без да знаят колко и на кого ще продават чугун,тези чада оставиха България с 16 милиарда дълг курс 1989 г,тези чада организираха Луконовата зима,през мандата на Беров мутренските организации,Виденовия спектакъл долар-лев,тройна коалиция с Цанков камък, и сега тези чада искат власт-БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

да, ако не беше откраднала, щеше да наруши репутацията си на червена крадла!

Сирийците от Елин Пелин те крадат

Не крадат исках да кажа

е от кадрите на БКП които биват харесвани от САЩ! И същата тя е буквално несменяема като посланник в САЩ! Нейното харесване започва още преди 1989г. А истината явно е клептоманство!

и с козметика и без - пак си е същото - крадлива -дърта -грозна- комунистка. нищо ново

Колега,кражба казваш.....комунизъм и т.н!Отивам на гости ,UK,купувам си яки от LIDL,20паунда,ха изненада,направено в България(село в Елин Пелинския край)....И знаеш ли ли обаче кое е страшното?Колко взима шивачката?Яке което в България струва на собственика максимум5 лева.Виждате ли как печелят(крадат)? И на чий гръб, и с чие мълчаливо съгласиеЯке, която у нас има себестойност 5 лева, а се продава във UK 10 и повече пъти по-скъпо

комунизма е нещо съвсем различно от клептомаството! щото и сега на бойко може да му викаш също комунист и а Иван костов също!

А споменатият от тебе Бойко не е ли комунист? Нали никога не е напускал БКП? Нали отказал да се деполитизира в пожарната и да се откаже от любимата си комунистическа партия, та затова напуснал МВР някога? А комунизма е и мутрящина ли е - нали същият комунист Бойко след МВР е станал мутра - в СИК?

кой е крал 1991 г. в САЩ? По това време кой беше посланик? Мисля, че Поптодорова е назначена от Първанов и е от 2000 г. в САЩ.

Женицата вече есвободна. Член си е на БСП, работи за евреите и става за комисар или за министър на външните работи. Може и да краде и ще допадне за кадрите на БСП.

просто някои се самосъсипват и защо са тези оправдания - гузен - негонен бяга. В правото има - но коментар! Браво Борисов, че не я предложи за президент. Не я познавам лично, но то не бяха репоражи по телевизиите - у дома ѝ и по всеки повод. Мислех си, абе Брисов ако я беше предложил имаше голяма вероятност да бие Радев. Но теб Господ те пази. Иначе госпожа крадлата щеше да те завлече със себе си, или щеше да краде по-наедро?

Не драматизирайте, това НЕ е кражба. Напълно вярвам че е неволно, случвало се е и на мен и на мои познати, веднъж с пакетче дъвки дори. На милионер не му пука за цената на пакетче дъвки, защо на нея да и дреме за ценатана на кутия крем?

Наполеон си има Ватерло,нашето Ленче-Окенче...

За съжаление ,ето така са известни бълхар в чужбина. сега знаете защо. На нормалните хора им требват 3 до 6 месеца да разберат, че аз не крада и че не съм циганка. Колкото и да обесневам, не ми верват и ме чекат да почнем да крадем и да праим поразии. И тека 3 до 6 месеца та да видът че не съм текава. Що мъка съм брала, като ми обесневат, еми досега не бехме виждале бълХар да не краде. А ся обесневай че сестра ти е манекенка а не клептоманка и проститутка. По едно време исках да съм патриотична и да си защитавам нацията и паспорта а после като ми показаха това онова извършено от бълхар из чужбината и теглих една майна на патриотарщината. Гледала съм маса видеа на които ясно си личат хората, после ми ги показват с полицейските досиета това в полицията, и си излиза на компютера съдебни присъди, доказателства, имена, и ей богу, далеч не сички са цигани, казвам ви. Ето тека, как са ми навирали в очите истината, трудно е да се обесни, и аз имах резерви и отказвах да гои приема, ма не, след като ме вкараха веднъж в полицията и ми показаха какво праят бълХар само за една седмица в определен лондонски район, записано на камери...и излезнах с напъни за повръщане.

А на...бълХарски,кой те учи:)))??? Защото имам чувството,че доста...бълхи имаш в главата си,за сметка на...едно...друго?!?

тя не е забелязала, че е взела скъпата козметика три дни! И чак когато са я потърсили в къщи - хоп - ама кремчето в чантата ѝ, а може би и на козметичната ѝ масичка. Предлагам госпожа ЛЪЖА да вземе в листата си госпожа КРАДЛА.

Съсипваме репутация поради някакъв инцидент, за да си подготвим отсега място за нов посланник,който трябва да не е много привързан към идеята за НАТО ... Познай кой е ? Но дали ще спечелиме изборите другари?

Поредната крадлива политическа мърша.

Никога не е късно да станеш за резил. Елитът ? Ами изпълненията на Леа Коен в Швейцария, караща МПС поркана. Онази Кирчева дето се разведе и се омъжи за Швейцарец.

крадло долна,ти 3 дни ползваш откраднатото и говориш за репутация и това нищожество ни е представлявало.Ако имаш поне малко чест вземи се обеси.

Вижда се, че е правила анализ на риска- не, че не би откраднала ама било риск за репутацията

Ох , ама тя била еврей-комунист.Пак хубаво че им е оставила нещичко

КОМУНИСТИЧЕСКА наглост-взимаш,а не плащаш.За тях това не е кражба.

Поптодорова е крадла, това вече се установи. Но Поптодорова е и лъжла. Откраднала кремче за400 евро във фришопа на летището и забравила да го плати. След 3 дена е арестувана на същото летище, задържана е, писала обяснения и платила глоба. Това е световна новина. Топ дипломат на България в САЩ - КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ ... Какво остава за обикновените българи

Не е 1 кремче, от полската полиция казват "след като е върнала АРТИКУЛИТЕ"

Тая пък докъде е опряла - краварска козметика да краде... Явно става въпрос за клептомания или някакво друго психическо отклонение.

ПОдобни скенери увреждащи съзнанието у нас са проучвани още 2010 година/високороганизирнаи терористи от САЩ/мюсулмани/ ги внедрявали..

Вероятно в магазина е имало обемно проникващ скенер /краде лични данни и банкови документи/ и тежко терористични камери през които е увредена Поптодорова,с цел блок съзнание и ограбване./излагане на важна дама/

Три дни издирвали Поптодорова за кражбата във Варшава 01.03.2017313015 Бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова е била издирвана в продължение на три дни след кражбата на козметика от летището във Варшава. Вчера Поптодорова се оправда, че е направила грешка, тъй като докато била в магазина майка й я потърсила по телефона и тя забравила да плати за козметиката. Тази версия обаче не се потвърждава от официалната версия на полската полиция. "Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите неща и доброволно прие наказанието. След приключване на процедурите, тя е освободена", пише в информацията на полската полиция, цитирана от Стандарт. След допълнително уточнение, от полската полиция обяснили, че няма грешка и кражбата е извършена три дни преди задържането на Поптодорова. От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони. Съобщението е подписано от Томаш Олешчук. Frognews

Поптодорова и Боков младши могат да направят страхотна комбина!Докато дипломатката осъществява "скрита приватизация" на дрехи и козметика,автоджамбазинът ще я чака с крадена кола пред магазина.

Ех,защо Елена не направи този номер в Турция! Вместо глоба така щяхме да я надупим,че нямаше да може да си седне на задника след това.

Ха0ха! Тази статия, дето си я публикувал - вярваш ли й? Значи "крадлата" лети от Варшава за София , на 24-ти краде от фрии0шорпа на летището, дакато си чака полета, но престоява 3 дни на летището, докато я хванат на 27-ми "в района на летището". . Смешници! А тези, които се хващат на подобни партенки, са или глупаци или платени пропагандни тролове. "Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището."

Ленчето гепила кремчетата три дни по-рано. Полицията гледала записите, ама не я знаели коя е. След три дни се появила на летището, познали я и я задържали. Тогава върнала откраднатото и платила глобата. Кога е говорила с майка си по телефона не е ясно.

ИЗИСКВАТ незабавно Е.Поптодорова да се яви пред медиите и дад даде обяснения, след като е представлявала България пред света и най-силната държава, а десетилетия е харчила нашите пари. Медиите незабавно да излъчат изискани от Външно министерство записи от летището. Иначе няма никакъв смисъл да се наричаме Българи, България, да празнуваме 24 май, 3 март, 2 юни, 19 февруари, 6 И 22 септември. ТАЗИ ДЪЛЖИ ОБЯСНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ПОСРАМЕНОТО НИ ИМЕ ПРЕД СВЕТА, след като е представлявала българския народ в света и висшата дипломация, след като е живяла на нашия гръб, труд и пари. Посрами националната ни чест и име. НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР ПРЕД НАРОДА ОТ НЕЯ В МЕДИИТЕ! НИЕ НЕ СМЕ СВИНИ! Дълбоко съжалявам и моля за извинение за снощния ми оправдателен коментар за същата грешница!

Ако се съживят Ботев, Левски, Каравелов..... Яворов, Дебелянов, Стамболов..... ....... какво ли би станало??????? А с днешните политици и фалшив долнопробен крадлив елит??????

ПРАВА Е НЕ Е КРАЖБА. ПЕЧАЛБА Е.

Ние предлагаме различни решения на заем от лв 5000 до лв 5.00000 (с нисък процент на 3 %), за финансиране на всички проекти, които имат значение за вас... Контакт: link

Ние предлагаме различни решения на заем от лв 5000 до лв 500000 (с нисък процент на 3 %), за финансиране на всички проекти, които имат значение за вас... Контакт: link

Тук не е място за реклама, особено от лихвари.

Ние предлагаме различни решения на заем от лв 5000 до лв 5.00000 (с нисък процент на 3 %), за финансиране на всички проекти, които имат значение за вас... Контакт: link

Поптодорова,значи три дена ти незнаеш че не си платила,Поптодорова значи си от петата колона-рийшли.СКАПАН БОЛШЕВИК КОЛКО ТИ ПЛАТИ ПУТИН ЗА СЦЕНАРИЯ

за три дни не си се усетила че си "взела неволно" козметика за няколкостотин евро и да я върнеш. Алчна, ненаситна комунистка. Срам и позор. Гласувайте за тях и после си ги носете на рамо!!!

Ми какво сте очаквали от личната преводачка на правешкия цървул?! Цялата червена сган са крадливи свини.

тази жена добре си живуркаше 20г с държавни парички...

Досега не съм видял подобен магазин на летище, в който толкова скъпи продукти да стоят по рафтовете. Има разни скъпи парфюми, алкохоли и пури до около 140-160 евро, които са изложени директно, но по-скъпите неща са я зад витрина, я под похлупак, я с аларма или катинар. Това ме навежда на мисълта, че нашата сънародничка (за съжаление) е пуснала повечко на брой неща, докато се е разсейвалала, говорейки по телефона.

и аз точно това се чудех, какав е този крем за ч00$ оставен еи така... а аз сам от честите посетители на дутъ фрее, понеже патувам доста често и при смяна на полети имам по няколко часа престои на леищата..... та и аз стигнах до този извод- че си е напалнила шепите с кремчета, помади, серуми и ине знам си още какво... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вече публикуваха интервю с управителката на магазина. Става дума за крема против бръчки: Орхидея Империал. У нас се продава онлайн за 5-600 лева.

по телевизията казаха че деянието е извършено 3 дена преди лицето да бъде задържано името на българия е опетнено

защото казва че е хваната от "служител". не съм виждал по летищата служители които да те глобяват директно и да ти вземат пари кеш. ако е заловена от полицай е друго въпреки че "глобяване" веднага на място чрез пари в кеш...??? отделно всеки средно грамотен store manager ако види човек който просто е направил няколко крачки за да говори по тел. с продукт в ръка винаги ще го изчака любезно вместо веднага да занимава охрана и пр. и обратното- ако е извикал охрана почти сигурно е че ганка си е отпрашила с одеколоните. второ: ако стойноста е около 400 евра и магазинът е общ за козметика на различни марки, трудно ще намерите продукт за толкова пари, най- вероятно не е бил само един продукт за толкова пари а поне два. а да си тръгнеш неволно с два продукта...?! трето: неволна грешка за одеколон която да стигне чак до медиите...не како

На мен също ми се е случвало , не съм излизала навън , но почти...ако си притеснен е възможно....и уморен...

И защо не публикувате написаното от поляците, че са минали 3 дни от събитието, преди да я идентифицират?

Българи - юнаци!

не нова , а ТОВА .