17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЗИ ГЛОБА е наложена на България заради МОНОПОЛНИТЕ РУСКИ УСЛОВИЯ при пренос на руския газ през България!

Същия идиотски коментар, ще се плаща от приходи, от транакции... А кой ги праща тези приходи, БЪЛГАРСКИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ, за 80% това са българските граждани и фирми. А едно елементарно разделяне на дейностите на две юридически лица, веднага пада всичко, ама както каза Румен Овчаров: то енергетиката е просто нещо но не е за прости хора.

..точно така и заложени от правителството на г-н Костов

Джуката е Тъпо Копеле ! Оставка , той си е Фалшив Депутат и да си ходи какво прави в НС -нагла Джука !

Тогава защо онази комисия за увеличаване цените на парното, водата и тока отново вдига?

Да сигурно щЕ платят от заплатитеси,Делянчо ти за тъпаци ли ни мислиш? Они умряха.

Делян Добрев просто лъже,нещо съвсем обикновенно и за това управление. Особeнно като се има предвид че Биг боса на лъжците му е началник а и министър председател че и за 3-и път!

Този наистина ще излезе тъп, ами и глупав! Като Цветанов ще да е!

Делянчо мамин Делянчо,явно си с купена диплома.Как може този политически и икономически неграмотен човек да е бил министър и днес депутат? То бива простотия ,но Делянчо надмина и босовете си.Парите на БЕХ на народа ли са или на уйкяти бе лалугер.

Дрън та пляс! То е ясно, че търговските дружества ще платят едни пари за сметка на потребителите си или за сметка на инвестиции - като количество или като време.

До кога ще ни занимавате с това мекере Делянчо ? То бива простотий бива , ама неговите нямат край. Пращайте го да си оди у Аскьово !

Делян Добрев е провален политик, без капка срам. Като Московски, Цачева, Бъчварова.

НИКОЙ НЯМА ДА ПЛАЩА ГЛОБАТА АКО ТЯ Е В РАЗРЕЗ СЪС БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ДОКТРИНАТА ЗА ОТБРАНА И НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ИМА СПЕЦИАЛИСТИ ЮРИСТИ КОИТО МОГАТ ДА ПРЕРАЗГЛЕДАТ СИТУАЦИЯТА ОТНОСНО ОТКАЗА НА БЕХ ОТНОСНО ВЪПРОСНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ИМА ЗАКОНОВИ СРОКОВЕ ЗА ОБЖАЛВАНЕ И ОТХВЪРЛЯНЕ НА ТАЗИ СКАЛЪПЕНА"ГЛОБА" ГЪЗОВ ХЪБ В БЪЛГАРИЯ И ГАЗОПРОВОД ОТ РУСИЯ Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА САЩ И ЕУ ТЕ ВОДЯТ АКТИВНИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ МЕРОПРИЯТИЯ СЪС ЦЕЛ ПРОВАЛ НА ДОГОВОРА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ РУСИЯ ЗА ОТВОД ОТ ТУРСКИ ПОТОК КЪМ БЪЛГАРИЯ ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ИМА ПРАВО ДА ЗАЩИТИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ САМО НИЕ НЕ ТУКА ТРЕЕ НЕКОЙ СЪС ТВЪРДА ВОЛЯ ГОЛУЕМО СЪРЦЕ И ЖЕЛЕЗНИ ТОПКИ ДА УДАРИ ПО МАСАТА И ДА КАЖЕ НЕ

Явно никой не е прочел "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от Москва, резолюция на "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС" от 1988 година. Там съществува следната ОПОРНА ТОЧКА: "VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие 1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки. 2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност. 3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимостта, свободата и националните богатства. " Такава е РЕАЛНОСТТА, драги "МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ". Крадлив дедо цар е далеко, в Мадрид. Бог високо, а Господ българина чрез параграфите на ЗАКОНЪТ КАРМА ни кара да се вразумим и да не сме още много дълго време "ТЪП БЪЛГАРСКИ НАРОД".

и започнаха да ЩРАПАТ дадените им постове. Нищо не отбират какво пишат, но им е спудната задача. Намесиха и Русия, но ако ги изпита човек по въпроса, ще се окаже, че освен името Русия нищо друго не знаят.

А приходите от транзит къде постъпват или и тях ще отчетат като приход от контрабанда, та да платят глобите

Бойко Борисов ще я плати, с вашите пари!

За мен бонусите, за Вас малусите

Не малосите бе - ФАЛОСИТЕ