Кой рискува отново да изкара COVID-19, защото няма имунитет

Антителата се произвеждат само ако болестта е минала в тежка форма

Обратно в новината

Коментари - Кой рискува отново да изкара COVID-19, защото няма имунитет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много поздрави на умника Мангъров и неговите поклонници.

Видео интервю по нецензурирана медия на темата ковид, откъде идва, колко е опасно, какво го активира, защо и с каква цел е пуснат, и ще ви светне играта на задкулисните играчи от дълбоката държава, СЗО и спонсора и Гейтс. https://thebulgariantimes.com/Откъс-от-интервюто-на-Лондон-Риъл-с-д-р/

На чужд гръб и 100 тояги са малко. Остават хронични увреди

през септември за втората вълна на COVID19.

чети втората вълна на планираната необолшевишка революция.

Без прекарване няма отърване?

Мъжът ми го изкара леко и има антитела.Стига писахте глупости

Четете, стига писахте глупости. 7% от прекаралите леко инфекцията нямат антитела.

Дира, проверявайте си източниците. Gazeta.ru със сигурност не е надежден такъв. Най-малкото дайте линк към оригиналната статия, но не от Газета, а от GMU School of Systemic Biology, което сте цитирали. Иначе не сте повече от жълт сайт.

Знаех си че съм го прекарал, макар че формата не беше хич лека.

Облъчването на зомбираните маси трябва да продължи докато не изкукат и последните трезвомислещи.

Повечето хора все още са трезвомислещи. Септември почват чистките.

Не може да се вярва на представител на фирмата, която се напъва да произвежда ваксина за вируса по въпроса дали вируса имунизира или не.

Кой ще се навие да си сложи тая ваксина? Толкова е очевидно че бутат за нея...

На СЗО, как изобщо да им се вярва? Те за едни маски с месеци наред се чудиха, с тях ли, без тях ли.... Нещо не могат да си нагласят нещата!

Дано и да не успеят да ги нагласят. Защото целта е така да нагласят човечеството, че направо да го заковат и да няма мърдане. Беше жестоко и свирепо, но ми се струва, че фарсът все повече издиша.

DIR пак и отново ни пробутва фалшиви руски новини от gazeta.ru Аз харесвам и обичам Америка - САЩ и не ме вълнува какво мислят в путинистан !!!!

И ти си същата отрепката като русофилите. Боклуци.

Кажи тогава колко литра белина и други производни на белината дезинфектанти изпи по съвет на Доньо та така ти е закърнял мозъка?

Много биолози и медици се навъдиха в България . Завършили са Гугъл с отличие. Не само питат глупости , но и отговарят на запитвания.

С две думи. Все сме таковани. Да казват, колко да дам за ваксина, защото откачих от хоумофис. Няма стаден имунитет.

ваксината ще е без пара, Боко ще я плати. Тя вече е готова, най-обикновена за прост грип. Само ни пробват доколко могат да ни клатят с мерки, ей така за експеримента.

Аз винаги съм ваксиниран срещу грип, но се страхувам от този коронавирус, защото мутира с непонятни темпове.

След преболедуване, ако не се образуват антитела, защото има причина да се смята, че от ваксината ще се образуват такива. Досега такова животно няма в имунологията като това, което ни го пробутват в момента.

Ами тогава Бил Гейтс и сие за каква васкина говоря?!! Нали тя действа на принципа на имунитета (тя е на практика имунотерапия). Ами те самите си противоречат!!!!!

Не е така.Антитела след ваксина и след преболедуване са на съвсем различен принцип.Имунитет за цял живот няма.Ваксините не са еднократни,а на периоди се прави реваксинация.При вирусните инфекции,примерно грип ваксините са сезонни ,с оглед щама който се очаква,понякога се повтаря същия ,понякога не.

И колко пъти ще се реваксинираме, за да няма карантини и блокиране на цялата икономика. Точно антителата след преболедуване трябва да са най-трайни, просто може да е със съответните последствия за здравето. Но да се твърди, че преболедуването не създава имунитет, а чакаме ваксина... е меко казано несериозно. Това е просто медиен трик, за създаване на паника от страшния вирус, който се прикрепва по всякакви повърхности, стои с часове и дни, че не създава и имунитет като преболедуваш. СЗО - медийн актьори целящи нещо друго, но със сигурност не и здравето на хората

При някои болести след преболедуване се създава траен пожизнен имунитет, или поне така твърди официалната медицина. При други естествено - не се създава такъв.

Противоречат си за да те вкарат в състояние на невроза в която не можеш да вземеш решение и недействаш. Естествено че няма да си сложим тази ваксина. Толкова е очевидно че бутат за нея.

Аз имам един въпрос. Като няма имунитет след преболедуване от ковид-19 за какво са ни ваксини ?!

За да може през няколко месеца да те задължават да си ги слагаш пак... срещу "символично" заплащане разбира се. Фирмите за лекарства защо се ръгат да правят най-вече ваксини (да кажем за 99% от хората) вместо да измислят лекарство (да кажем за 1% от хората). Еле пък и ако ваксината трябва после през определено време да се слага пак.

Имунен отговор можеш да имаш и срещу фъстъци, въпреки че изграждането на такъв не е масово, а само при алергичните към фъстъци. Разбра ли сега за какво е ваксината?

Имам два въпроса: Нали преди 3-4 седмици е минал пикът на тоя грип, значи следва спад. Сега чета, че се увеличавали .Как става това? Вторият ми въпрос, риторичен, разбира се, абе боли ме крак нещо, дали няма да умра от грип?

Какво пречи след един пик да следва нов? С известен спад между двата, разбира се. Ако те боли крак, ще умреш от крак и с грип, не от грип.

... е нек'ва рускиня, "професорка" Анча Баранова /овенова:))) /, т.е. преподавател в нек'в масонски университет с дъщерни лаборатории за клинични изследвания и вирусология, фирма за нанотехнология и БЕЗПЛАТНИ клиники, които "... обслужват неосигурената, имигрантската и бежанската общност в графствата Принс Уилям и Феърфакс в Северна Вирджиния. Тези безплатни клиники за мостови грижи, разположени в Манасас, Спрингфийлд и Кълмор, предоставят здравни грижи, училищна физика, прегледи и услуги за психично здраве за уязвими групи от население, разположени в райони с ниски доходи и медицински недостатъчни (MUA). Амбулаторните клиники предоставят на общността препоръки, ресурси и управление на случаи за настаняване в медицински дом ..." (в кавичките е описание от техния сайт). https://ibi.gmu.edu/faculty-directory/ancha-baranova/ Безплатно за "овцете" от "пастир"-(к)ите:)

Пазете се здрави и тренирайте балансирано имунната си ситема, за да ви защитава в извънредни ситуации като тази! Защото, ако трябваше да разчитате на разни конюктурни институции като СЗО и бюрократи експерти щяхте отдавна да сте напуснали този свят с... тяхна "помощ" :)

И така... уплаших се, разбах намека - дайте ваксината дето ще разболее със сигурност!

как различават антителата при Ковид 19 и при други инфекциозни, включая и вирусни болести?! Правя искането, защото винаги ни се втълпява че следствие на коронарния вирус при тестовете са открити антитела при заболели или излекувани, но никога не се прави уточнение как се различават тези антитела от антителата при болни или преболедували различни други болести.

Този въпрос е перфектен, обаче съм сигурна, че тия "специалисти" в България не могат да ти отговорят.

Антителата реагират само с вирусен антиген от корона вирус. Така се различават . Другите не реагират . Просто като фасулче.

защото трябва първо не само да установиш, но и да създадеш вирусния антиген от коронарния вирус, а по данни на самите медици Ковид-19 не е единствения коронарен вирус при хората и от там на татък възникват и още ред други въпроси на които за сега няма отговор поради факт, поне така се твърди, че още не е установена генетиката на самият вирус и за това още няма създадена ваксина срещу него.

Аре ве, ти на мен ли ше ми кажеш ве! Мешайте се ве, съчките да горат ахахахах

Ще оживеят 3-те велики нации, които пият: Боярищник Белина Кръв от прилеп Абееее... "Стиковайте" си ди рникаааа!

Трябва ли да си сложил ВАКСИНА - УБИЕЦ, за да имаш имунитет! Точно ваксинирането убива ИМУНИТЕТА!!!

И какво стана със стадната теория на Мангъра? А как се наричат хора уж кфалифицирани но напълно некомпетентни? Май им викаха шарлатани.

Мангъров е напълно прав човека, но е пълно ГЕРБЕРИ МАЛОУМНИЦИ, които пишат в чата!!!

На Мангъра можеш само да му мангъриш мангърниците.

Ааааа, я преди да пишеш да ми кажеш как вземат плазма от вече излекувани пациенти, която е с антитела и лекуват тежко болни с Корона? Как ще стане това, ако тъпата статия е вярна? Защото това, което пиша е факт и го правиха и тук? Мангъров е корав пич и добър професионалист!

Плазмата е от по-тежко прекаралите, които имат антитела. Близо е до акъла.

"В същото време СЗО отбеляза, че по-голямата част от заразените прекарват новия вид коронавирус тежко, предава gazeta.ru." Няма специалист, който да отрича, че 80% от заразените въобще не забелязват, че са заразени... От останалите 20%, една четвърт боледува по-тежко. Кой ИДИОТ би се вързал на инфото от цитата??? И забележете, не коментирам източника. САМО "НОВИНАТА". Кавичките са, за да се знае, че е фалшива!

предава gazeta.ru - Не се вързвайте, това е поредната фалшива новина от раССия! Шуткин е решил да спича пак русоробите!

СЗО Е МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.

По-малко от един процент смъртност в Русия! Бря! Богатири, а?

Секрета се казва - ВОДКА ;)

Целта на театъра К19 е да се избегне нова световна война, което се оказа дюшес за един местен, високопоставен пътешественик с джипка и световен миротворец!

И човек, до когото се допитват всички европейски ръководители. Меркел, Курц, "Мурц".....

Целта на ТЕАТЪРА КОВИД е НОВ СВЕТОВН РЕД! Затова се говори, че уж вирусчето е опасно и ще го има и занапред, така че с балъците хората да могат да правят каквото си искат.

газета.ру от този сайт е цитирана информацията. Русия се поддаде на манипулацията макар и с малко закъснение и тя запя същата глупава песен като САЩ и Западна Европа. Шапка свалям на Беларус, че не се подадоха на тези долни стъкмистики и манипулация и голямо браво на президента на Танзания , за това , че разобличи фалшицирането от резултатите на тестваните проби.

FFF

Абсолютно не съм съгласен с теб, но ще ти сложа плюс, защото за пръв път виждам противник на мерките да казва, че и в Русия участват във фалшификацията. Поне си последователен в убежденията си.

След като смяташ,че всичко това е манипулация сега е времето за една екскурзийка из европата :):).Милано,Мадрид,шопинг в Лондон всичко на половин цена :)

Има опасност за здравето на тези, които се оставят на облъчването на медийни измислици и сляпо им вярват.

Хем повечето не получавали имунитет, защото го карали леко, хем повечето го прекарвали тежко. Айде са последно уточнете се кое от двете твърдения е вярно :):):)

СЗО отново лъже хората , за да оправдава дейността си, тази организация трябва да я забранят със закон и без това нищо не прави реално

Статията е от газера.ру. Вярваш ли им ?

В много малко страни не се поддадоха на манипулацията. Беларус е една такава страна

_stankow

Плаши народа, сега му е времето ! :D

КАКВО ще каже, доцент Мънгаров с неговия стаден имунитет!??-Винаги е било по лесно да се приказва, отколкото да се работи!? А най лесно е да се търсят КУСУРИ на тия които работят?КОЙ го знаеше "виросолога " Мънгаров, докато не започна да критикува генерал професора, Мутавчиски! За него смърта е "СУХИ СЪЧКИ," забравяйки ХИПОКРАТОВАТА клетва а и това че скоро някой, негов првърженик ще го обяви за "суха съчка"!?

Ти си неграмотен, беееее! ВирУсолог и МутаФчийски се пише ..... баси малоумния народ, пък и тръгнал мнение да изказва, ти не можеш името да си напишеш вярно. Пфууу

Е, как няма да го изкарват тежко новозаразените - колко време бяха държани затворени по домовете си, без слънце, без чист въздух, сринаха имунната система на хората. С тотално срината имунна система каквото и да е заболяване се изкарва тежко, а като капак и носенето на парцалите ( маските) допълнително влошава нещата.

Д-р Вие да не сте от "МЪНГАРСКАТА школа"

Корона вирус такова животно нема

С този коментар , в който се твърди , че при тежките случай се създава имунитет , то тогава действието на ваксина е под въпрос.

Аз не разбрах - сега това добре ли е или не? На първо четене единствено разбрах, че повечето здрави хора дори и не разбират че "страшния заразен и смъртоносен" вирус е бил в телата им. Организмът им дори не си прави труда да произвежда антитела. А хора, които изкарват тежко всякакви вирусни инфекции винаги е имало и ще има.

Браво ПИ!

Мангъзов да обясни онова за стадото..

ТОЙ НЕ Е ДЕБИЛ КАТО ТЕБЕ ДА СЕ ХВАЩА НА ВСЯКА ВЪДИЦА! ИМА СИ МНЕНИЕ И СИ ГО ОТСТОЯВА, С ДОСТОЙНСТВО И СМЕЛОСТ!

Ако е така, за какви ваксини говорят!?!

Сигурно е възможна и ваксина срещу ягоди, което по никакъв начин не означава, че хората изграждат траен имунитет при наличие на ягоди в тялото си.

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, е що следващия път, тялото им пак да не произведе интерферона?! Че то повечето антивирусни не са ли интерферон по същество!? С'а някой лекар ако има да сподели, не е ли точно интерфорна, който задейства създаването на антитела? Много постна статия. За какво пускате такива редки ......., консултирайте с лекар и напишете нещо да научим.....

Следващия път тялото няма да произведе интерферона, защото я кръвното, я бъбреците или химиотерапията.

Ако СЗО отбелязва новината, моля дайте линк към сайта на СЗО, а не към газетата.

За к'во ти е?! То СЗО изглежда като чиновническа организация, по-добре журналисити. Те може, не е много вероятно, но е възможно, да се се обърнали към професионалисти докато са писали статията. Докато служителите в СЗО са пуснали формуляр тип "ЦЕ" до ръководител на отдел със сложно неразбираемо, нищо незначещо име. Съответния ръководител, чиято медицинска практика се свежда до това да напудри правилно дупете на второто си дете с пудра е организирал тристранна среща с ръководителите на още три отдела с безсмислено дълги имена, на която в рамките 24 минути са разисквали труд от 1569 страници на външен професионален колектив, като са отдели внимание на последните три страници, след което са спуснали заповед до ПР-а на организацията да направи публично изявление. След изявлението учените писали разработката бясно ровят из 1569-те страници за да си обяснят, кое за бога е накарало СЗО да си мисли, това което публично са обявили и то от тяхно име.

Тези, които създадоха вируса, заради пари и власт и заради нов световен ред, имат и ваксина или може би лекарство

Знаете ли кое е трагикомичното в тази ситуация ? Че сегашните Министри ,Депутати,Прокурори,директори на ДАНС,МВР и редовите служители на тези структури, не си дават сметка ,че и те ще са потърпевши от тази измислена Пандемия,приемане на закони за ограничаване на права,задължителни ваксинации. Нима мислят че те ще се отърват. Нима си мислят че техните Роднини,мъже,жени,деца няма да бъдат подложени на този геноцид на които те в момента съдействат да се реализира. Нима децата им внуците им ще бъдат министри депутати ,прокурори и ще успеят да се предпазят. Уви няма да имат тази възможност. Ако имат поне малко мозък в главите си да се замислят и да преминат от другата страна защото повторение на епизода няма да има. Или ще сте за свят без самоназначили се елити и геноцид над населението или ще сте с хората за свобода и просперитет на човечеството като цяло. Или ще се борите срещу тези които искат да ви унищожат или ще бъдете унищожени заедно със все още свободните хора. Прокурори,депутати,министри ,директори на служби за сигурност Опълчете се на системата ,защото тя води до гибел на вас ,вашите деца и бъдещи внуци на който не им е гарантирано вашето статукво в момента и превилеги и. И вие лекари дали сте клетва да лекувате хората, а какво правите ,лъжете хората и предначертаване край който основна вина ще имате вие.

Освен да се"ОПЪЛЧАТ" срещу системата, какво прдлагате да дойде след това!!?

КОЙ НЕПРЕСТАННО НИ ПЛАШИ С ТОЗИ КОВИД И ЗАЩО?! ЕЖЕМИНУТНО СЕ ПУСКАТ СТАТИИ ВСЯВАЩИ СТРАХ И ПАНИКА! КОЙ ЩЕ ПОНЕСЕ СЛЕД ВРЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА? ЕТО ВИ ПО-ИНТЕРЕСНИ ТЕМИ ЗА РАЗМИСЪЛ! И ЗА ДИРАДЖИИТЕ СЕ ОТНАСЯ!

Доскоро казваха точно оратното - повечето го изкарват в лека форма, даже може и да не разберат.

Тогава какъв е смисълът от ваксина, която не се знае какъв имунитет ще създаде, колко ще разболява, колко е изпитана.

най-вече да поприпечелят фармацефтичните фирми. то това е основната цел, и ваксината трябва да се купува колкото може по-често, най-добре всеки ден да си пиеш хапчето (за 5 лв. например)

Те защото не печелят и сега милиардите с всички съществуващи ваксини и болести...

3евзек

За фармацевтичните добре. Обаче знаеш ли колко губят петролните и сума останали, в които има далеч повече милиарди, отколкото във фармацевтичните? Ако ги хванат, ще им спукат задниците от съдебни дела за пропуснати ползи.