Коментари - Кой кой е на световния оръжеен пазар | Днес.dir.bg

Кой кой е на световния оръжеен пазар

Световният пазар на оръжие преживява едни от най-добрите си години напоследък. Сделките се увеличават, парите-също, печалбите от този бизнес достигат главоломни

Обратно в новината

Коментари - Кой кой е на световния оръжеен пазар | Днес.dir.bg

Коментари

....не ми е работа да хваля калашника,шТото могЪт от него да пострадат и мои много блиЗки хора,ама краварите ЯДОХА ГОЛеМ БОЙ ОТ НЕГО фЪф фИЕТНАМ,ЗАШтоТ не бе БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОтСТВО,ФСИЧКО РОДНО Е НЕ ГОДНО ГУСИН ГОСт ПЕДЕРАСТОФ,ЯСНО???!!!!!ТИКВЕНИК ТАКоФ....

бтора армİя в нато блİзкİте пет Şест годİнİ Şте İма İ собствено проİзводство на самолетİ,така Çе траъва да се İма на предвİт.

Редакторът е забравил да отбележи успеха на комшиите от Босфора които имат три военни фирми влизащи в класацията на Defense News Top 100.Това са ASELSAN , TUSAŞ и ROKETSAN.

пропусна да споменеш CorbaSan, BairamSan i AisiktirSan

а за теб Şте кая амжик.

ПРЕКРАСЕН ''БИЗНЕС'' - Можете спокойно, а и сте напълно способни да го превърнете в ''Коледен пазар'' , с много отстъпки и намаления !!!! Никакви технологии в ''прекрасният 21в.'', няма да помогнат когато хората нямат нито умственно , нито духовно развитие от хилядолетия ,а си остават едни и същи ЖИВОТНИ !!! Само железата за изтребление и унищожение са различни !!!! С това ли ще се похвалите за Коледа бе ЧУДОВИЩА ЖАЛКИ ????? С парите дето давате за тези глупости нямаше да има един беден човек на планетата бе БЕЗБОЖНИЦИ МРЪСНИ !!!! НИЩО СВЯТО НЯМА ЗА ВАС - да горите в АДА дано !!!!

Коментара, проблема е в духовното израстване, по долни сме от животни и доста по глупави, свободата да мислим и вземаме решения е сведена до храна, удоволствия и подтискане на по слабите, и всичко това докато унищожим напълно планетата. Как ще колонизираме други светове като не можем да опазим собственият си райски дом. Да живеят свинете.

С парите хвърлени за производството и разработването на това оръжие, Африка можеше да стане градина, ракът и спинът да са победени. Човекът наистина е най-зловредното същество на планетата, подготвящо и работещо за собствената си гибел. Несполучлив експеримент (и екскремент), който ще изчезне. И с право.

Наскоро САЩ сключиха със Саудитска Арабия сделка за оръжие за 100 млрд . Тази сума от само една сделка с една държава - 100 млрд се равнява на 7-годишният (СЕДЕМ ГОДИШНИЯТ) экспорт на целият Военно Промишленият Комплекс на Росийската Федерация. И без това изостаналите ватенки трябва 7 години да изнасят оръжие за да достигнат тази сума. Пияните ватенки пикаят кръв от завист. Плешивият пигмей путкин си скубе голото теме в истерия, че не може да се докопа и да открадне част от тези долари. Тази сделка си има своето историческо предизвестие - арабите помнят добре, че в близкоизточните войни срещу Израел американските танкове и самолети с които се отбраняваха израелците безпроблемно се справяха с превъзхождащите ги по брой арабско въоръжение изцяло съветско производство (700 бойни смолети, в това число и тежките бомбардировачи и около 4000 танка) . И този голям арсенал от руско оръжие се оказа боклук и бе унищожен почти изцяло от американското оръжие. Израелските самолети безпроблемно летяха над арабските територии, и ако се наложеше те с лекота унищожаваха съветското ПВО на арабска територия. Така че е разбираемо защо Саудитците и другите нормални държави по света купуват американското оръжие. За ватенките остава да търсят остатъци от държави с антиамерикански режими като Иран ,Сирия, Сев. Корея, Балу-Баоу, за да пробутат своето остаряло технологично и морално оръжие, защото САЩ отказват да продават на тези антидемократични страни.

Само да уточня,че оръжейната сделка между САЩ и Сауди е за 600 милиарда долара! .... без златно покритие обаче и фалшиви според ...там едни от североизток :)))

Леле представям си проскубания японски император как се чувства и той горкия. Мъка.

Истината е че арабите са длъжни да купят за да не им се случи случка .Или обикновен рекет от Чичо Сам?Това е не си въобразявай много.

Това е фейк-нюз фалшива статия - къде в класацията тук е Северна Корея - нали е много милитаристчна и оръжейна !?

Имат сила колкото да направят беля. НЕ да спечелят война и НЕ да продават, свинска главо.

Каква беля да правят бе бастун? Корейците са си извоювали свободата и имат отбранителна а не нападателна военна индустрия! За разлика от краварите

нащи военни заводи баха водещи на пазара за оружие и даваха хляб на много хора с идването на платената димукрация и платените седерасти под американски натиск иб.ха мамата на бизнеса и изхвърлиха на улицата над 90% от хората на улицата за да има мамбу на афроамериканците

И тактично шведите ''забравят'' да сложат и себе си в класацията на търговията със смърт!

Кой хабдал си дава парите за руските тенекии.....хахахахаааа.....Ааааа....сетих се - ИД, Ал Кайда, Хизбула - тия които Раша създаде.

Или които НАТО въоръжи,голяма част от това оръжие е Българско...

Стига сте ревали!Руснаците източиха отново фабриките зъ Калашници

Алцхаймер недоклатен

Има ли още наивници да купуват руски самолети..ха.ха ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя МиГ съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан ЕнтъниПри инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са технически неизправности.По-рано беше съобщено, че през последните 3 години Индия е загубила 33 изтребителя, от които 27 марка МиГ, както и 10 вертолета. Според AFP, сега общият брой на самолетите МиГ в Индия е 873 единици. По информация на Flighglobal MiliCAS в активния състав на индийските ВВС влизат 334 изтребителя МиГ: 153 МиГ-21, 14 МиГ-23, 88 МиГ-27, 68 МиГ-29 и 11 МиГ-29К. Статистиката показва, че броят на МиГ-21, които Индия е започнала да купува още през 1966 година, съставлява около 45 процента от индийските самолети с марката МиГ. Тяхното бракуване започна през 2014 година.Индия планира да замени част от тези изтребители с френски Rafale. През януари компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

Колко такива самолета е изгубила Русия или друга страна. Или проблема е в качеството и нивото на подръжка и квалификацията на индийските летци.

Да разбрахме защо се палят всички конфликти по света,за да се продава оръжие и много печалби,а това че гинат невинни хора....Еее понамаза и Българската оръжейна промишленост...

Аз лично ще се чувствам много зле, ако знам, че произведено от мен нещо с цел смърт е причинило смъртта на десетки, стотици, ако щете хиляди невинни хорица и децата им някъде по света. Абсолютно същото е като да произвеждаш хероин, амфетки и други наркотичета.

Подкрепям те напълно!

Разбира се,капитализъм/пардон демокрация/ едни преяждат други гинат...политика,бизнес,пари...тук морал,съвест не съществуват!!!

както виждаш русия и китай са в челните позиции, а там за демокрация е трудно да се говори. Смени си плочата!

Защото пък като имахме социализъм не се произвеждаше оръжие, ама хич! И не се изнасяше с кораби и самолети в Африка за разните главорези. Да не говорим пък за каптагона - производство на ДЪРЖВЕН ЗАВОД, изнасян по каналите на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.Докато партийните величия лаеха по тв за световния мир и правеха Асамблея Знаме на мира. Хайде, стига глупости! За разлика от някои не сме се пръкнали вчера, че да не знаем и да не помним.

Та значи света е пълен с дебили, които купуват скъпо и неефективно американско оръжие, ха,ха,ха кой ли е дебила...а да кажеш нещо за немското оръжие, ами за швейцарското а наблюдателче!!!

За швейцарското нямам мнение. За немското не съм възхитен. В околностите на град Ал Баб(Сирия), турската армия загуби 10-15 танка Leopard 2 (уж най-добрия в света). Джихадистите ги разстрелваха със стари ПТУР-ове. Като прибавиш и по-високата цена.

За американското не съм писал, че е неефективно. Но е много скъпо и сложно в сравнение с руското . ПТУР -BGM-71 TOW , се представи на висота в Сирия. Негова е основната заслуга за успехите на опозицията и ИДИЛ.

Който търси скъпо оръжие, купува американско. Който търси евтино, купува китайско. Който търси ефективно оръжие за бойни действия, купува руско.

По-скоро на който му налагат да купува скъпо оръжие, купува американско.

преди година Швеция беше третият износител на оръжие по много статистики, а сега нито дума за нея.

То е било изследване на ДРУГ институт....Шведите не обичат да се хвалят.

а ние къде се намираме в случаят

Както обикновено - на г. на географията.

Вие се намирате в ануса на Българският Народ!Гнусни руски тролове!

На кучетовгъза,даже и по-навътре......най вече едносричковите тролове

Значи германците продават оръжие на джихадистите, канят "бежанците" и всяка страна, която откаже да приеме "бежанци", я нападат от ЕК. Интересно.

защо Германия продава на джихадисти, а Русия не?

Да съм казал, че Русия не продават? Наскоро и САЩ, и Русия сключиха договори за милиарди за оръжия със Саудитска арабия. Визирам германците, защото са лицемери и защото от там и от други страни в ЕС пускахме дипломатическите полети на Азербайджан пълни с оръжия.

Ша ма извиняваш, но Германия НЕ продава на САрабия, там НЕ дават разрешение за износ за СА

Цялата статия е една дъра-бъра. Не става нищо ясно, само някакво словоблудство.

Как да не е ясно - голяма част от данъците ни отива на вятъра и в търбуха на безскрупулни за печалби лакомници.

МУТРИТЕ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТРЕПКИ - БЕЙОВЕ И НЕГРИ :))

Точно- Русия на Судан и др африканци. Но Китай и оттам предстои да ги измести.

то откак се помнят все ги изместват ...обикновеон с опити некви смехурани кат теб...резултатите всички ги знаят

ако краварите не купуват оръжие от такива като нас надали ще са на първо място,щото знаем колко е надеждно краварското оръжие,скъпо и ненадеждно,но пък и нашия оръжеен бизнес трябва хляб да аде,но защо като се дупи на некадърни кравари,не може ли да си продаваме сами,или цру не дава,пропадналик сме с дружбата ни със сащ

Не е проблема че си неграмотен ! Не е проблема че си простоват ! Не е проблема че си елементарен ! Проблема е че пишеш и мислиш тъпотии...

...а вот таких как ты я отделываю одни ударот ....и скок там бритвеных лезвий выходит никто не знает )))))

Баси ... Сега се загледах... "Русофила" избълва цялата тая тъпотия в едно изречение... Баси резила...

идва коледа,и свинете усещат истината в нашето оръжие,ще се дават жертви сред сороското котило

Коментари - Кой кой е на световния оръжеен пазар | Днес.dir.bg

Кой кой е на световния оръжеен пазар

Световният пазар на оръжие преживява едни от най-добрите си години напоследък. Сделките се увеличават, парите-също, печалбите от този бизнес достигат главоломни

Обратно в новината

Коментари - Кой кой е на световния оръжеен пазар | Днес.dir.bg

Коментари

....не ми е работа да хваля калашника,шТото могЪт от него да пострадат и мои много блиЗки хора,ама краварите ЯДОХА ГОЛеМ БОЙ ОТ НЕГО фЪф фИЕТНАМ,ЗАШтоТ не бе БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОтСТВО,ФСИЧКО РОДНО Е НЕ ГОДНО ГУСИН ГОСт ПЕДЕРАСТОФ,ЯСНО???!!!!!ТИКВЕНИК ТАКоФ....

бтора армİя в нато блİзкİте пет Şест годİнİ Şте İма İ собствено проİзводство на самолетİ,така Çе траъва да се İма на предвİт.

Редакторът е забравил да отбележи успеха на комшиите от Босфора които имат три военни фирми влизащи в класацията на Defense News Top 100.Това са ASELSAN , TUSAŞ и ROKETSAN.

пропусна да споменеш CorbaSan, BairamSan i AisiktirSan

а за теб Şте кая амжик.

ПРЕКРАСЕН ''БИЗНЕС'' - Можете спокойно, а и сте напълно способни да го превърнете в ''Коледен пазар'' , с много отстъпки и намаления !!!! Никакви технологии в ''прекрасният 21в.'', няма да помогнат когато хората нямат нито умственно , нито духовно развитие от хилядолетия ,а си остават едни и същи ЖИВОТНИ !!! Само железата за изтребление и унищожение са различни !!!! С това ли ще се похвалите за Коледа бе ЧУДОВИЩА ЖАЛКИ ????? С парите дето давате за тези глупости нямаше да има един беден човек на планетата бе БЕЗБОЖНИЦИ МРЪСНИ !!!! НИЩО СВЯТО НЯМА ЗА ВАС - да горите в АДА дано !!!!

Коментара, проблема е в духовното израстване, по долни сме от животни и доста по глупави, свободата да мислим и вземаме решения е сведена до храна, удоволствия и подтискане на по слабите, и всичко това докато унищожим напълно планетата. Как ще колонизираме други светове като не можем да опазим собственият си райски дом. Да живеят свинете.

С парите хвърлени за производството и разработването на това оръжие, Африка можеше да стане градина, ракът и спинът да са победени. Човекът наистина е най-зловредното същество на планетата, подготвящо и работещо за собствената си гибел. Несполучлив експеримент (и екскремент), който ще изчезне. И с право.

Наскоро САЩ сключиха със Саудитска Арабия сделка за оръжие за 100 млрд . Тази сума от само една сделка с една държава - 100 млрд се равнява на 7-годишният (СЕДЕМ ГОДИШНИЯТ) экспорт на целият Военно Промишленият Комплекс на Росийската Федерация. И без това изостаналите ватенки трябва 7 години да изнасят оръжие за да достигнат тази сума. Пияните ватенки пикаят кръв от завист. Плешивият пигмей путкин си скубе голото теме в истерия, че не може да се докопа и да открадне част от тези долари. Тази сделка си има своето историческо предизвестие - арабите помнят добре, че в близкоизточните войни срещу Израел американските танкове и самолети с които се отбраняваха израелците безпроблемно се справяха с превъзхождащите ги по брой арабско въоръжение изцяло съветско производство (700 бойни смолети, в това число и тежките бомбардировачи и около 4000 танка) . И този голям арсенал от руско оръжие се оказа боклук и бе унищожен почти изцяло от американското оръжие. Израелските самолети безпроблемно летяха над арабските територии, и ако се наложеше те с лекота унищожаваха съветското ПВО на арабска територия. Така че е разбираемо защо Саудитците и другите нормални държави по света купуват американското оръжие. За ватенките остава да търсят остатъци от държави с антиамерикански режими като Иран ,Сирия, Сев. Корея, Балу-Баоу, за да пробутат своето остаряло технологично и морално оръжие, защото САЩ отказват да продават на тези антидемократични страни.

Само да уточня,че оръжейната сделка между САЩ и Сауди е за 600 милиарда долара! .... без златно покритие обаче и фалшиви според ...там едни от североизток :)))

Леле представям си проскубания японски император как се чувства и той горкия. Мъка.

Истината е че арабите са длъжни да купят за да не им се случи случка .Или обикновен рекет от Чичо Сам?Това е не си въобразявай много.

Това е фейк-нюз фалшива статия - къде в класацията тук е Северна Корея - нали е много милитаристчна и оръжейна !?

Имат сила колкото да направят беля. НЕ да спечелят война и НЕ да продават, свинска главо.

Каква беля да правят бе бастун? Корейците са си извоювали свободата и имат отбранителна а не нападателна военна индустрия! За разлика от краварите

нащи военни заводи баха водещи на пазара за оружие и даваха хляб на много хора с идването на платената димукрация и платените седерасти под американски натиск иб.ха мамата на бизнеса и изхвърлиха на улицата над 90% от хората на улицата за да има мамбу на афроамериканците

И тактично шведите ''забравят'' да сложат и себе си в класацията на търговията със смърт!

Кой хабдал си дава парите за руските тенекии.....хахахахаааа.....Ааааа....сетих се - ИД, Ал Кайда, Хизбула - тия които Раша създаде.

Или които НАТО въоръжи,голяма част от това оръжие е Българско...

Стига сте ревали!Руснаците източиха отново фабриките зъ Калашници

Алцхаймер недоклатен

Има ли още наивници да купуват руски самолети..ха.ха ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя МиГ съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан ЕнтъниПри инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са технически неизправности.По-рано беше съобщено, че през последните 3 години Индия е загубила 33 изтребителя, от които 27 марка МиГ, както и 10 вертолета. Според AFP, сега общият брой на самолетите МиГ в Индия е 873 единици. По информация на Flighglobal MiliCAS в активния състав на индийските ВВС влизат 334 изтребителя МиГ: 153 МиГ-21, 14 МиГ-23, 88 МиГ-27, 68 МиГ-29 и 11 МиГ-29К. Статистиката показва, че броят на МиГ-21, които Индия е започнала да купува още през 1966 година, съставлява около 45 процента от индийските самолети с марката МиГ. Тяхното бракуване започна през 2014 година.Индия планира да замени част от тези изтребители с френски Rafale. През януари компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

Колко такива самолета е изгубила Русия или друга страна. Или проблема е в качеството и нивото на подръжка и квалификацията на индийските летци.

Да разбрахме защо се палят всички конфликти по света,за да се продава оръжие и много печалби,а това че гинат невинни хора....Еее понамаза и Българската оръжейна промишленост...

Аз лично ще се чувствам много зле, ако знам, че произведено от мен нещо с цел смърт е причинило смъртта на десетки, стотици, ако щете хиляди невинни хорица и децата им някъде по света. Абсолютно същото е като да произвеждаш хероин, амфетки и други наркотичета.

Подкрепям те напълно!

Разбира се,капитализъм/пардон демокрация/ едни преяждат други гинат...политика,бизнес,пари...тук морал,съвест не съществуват!!!

както виждаш русия и китай са в челните позиции, а там за демокрация е трудно да се говори. Смени си плочата!

Защото пък като имахме социализъм не се произвеждаше оръжие, ама хич! И не се изнасяше с кораби и самолети в Африка за разните главорези. Да не говорим пък за каптагона - производство на ДЪРЖВЕН ЗАВОД, изнасян по каналите на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.Докато партийните величия лаеха по тв за световния мир и правеха Асамблея Знаме на мира. Хайде, стига глупости! За разлика от някои не сме се пръкнали вчера, че да не знаем и да не помним.

Та значи света е пълен с дебили, които купуват скъпо и неефективно американско оръжие, ха,ха,ха кой ли е дебила...а да кажеш нещо за немското оръжие, ами за швейцарското а наблюдателче!!!

За швейцарското нямам мнение. За немското не съм възхитен. В околностите на град Ал Баб(Сирия), турската армия загуби 10-15 танка Leopard 2 (уж най-добрия в света). Джихадистите ги разстрелваха със стари ПТУР-ове. Като прибавиш и по-високата цена.

За американското не съм писал, че е неефективно. Но е много скъпо и сложно в сравнение с руското . ПТУР -BGM-71 TOW , се представи на висота в Сирия. Негова е основната заслуга за успехите на опозицията и ИДИЛ.

Който търси скъпо оръжие, купува американско. Който търси евтино, купува китайско. Който търси ефективно оръжие за бойни действия, купува руско.

По-скоро на който му налагат да купува скъпо оръжие, купува американско.

преди година Швеция беше третият износител на оръжие по много статистики, а сега нито дума за нея.

То е било изследване на ДРУГ институт....Шведите не обичат да се хвалят.

а ние къде се намираме в случаят

Както обикновено - на г. на географията.

Вие се намирате в ануса на Българският Народ!Гнусни руски тролове!

На кучетовгъза,даже и по-навътре......най вече едносричковите тролове

Значи германците продават оръжие на джихадистите, канят "бежанците" и всяка страна, която откаже да приеме "бежанци", я нападат от ЕК. Интересно.

защо Германия продава на джихадисти, а Русия не?

Да съм казал, че Русия не продават? Наскоро и САЩ, и Русия сключиха договори за милиарди за оръжия със Саудитска арабия. Визирам германците, защото са лицемери и защото от там и от други страни в ЕС пускахме дипломатическите полети на Азербайджан пълни с оръжия.

Ша ма извиняваш, но Германия НЕ продава на САрабия, там НЕ дават разрешение за износ за СА

Цялата статия е една дъра-бъра. Не става нищо ясно, само някакво словоблудство.

Как да не е ясно - голяма част от данъците ни отива на вятъра и в търбуха на безскрупулни за печалби лакомници.

МУТРИТЕ ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТРЕПКИ - БЕЙОВЕ И НЕГРИ :))

Точно- Русия на Судан и др африканци. Но Китай и оттам предстои да ги измести.

то откак се помнят все ги изместват ...обикновеон с опити некви смехурани кат теб...резултатите всички ги знаят

ако краварите не купуват оръжие от такива като нас надали ще са на първо място,щото знаем колко е надеждно краварското оръжие,скъпо и ненадеждно,но пък и нашия оръжеен бизнес трябва хляб да аде,но защо като се дупи на некадърни кравари,не може ли да си продаваме сами,или цру не дава,пропадналик сме с дружбата ни със сащ

Не е проблема че си неграмотен ! Не е проблема че си простоват ! Не е проблема че си елементарен ! Проблема е че пишеш и мислиш тъпотии...

...а вот таких как ты я отделываю одни ударот ....и скок там бритвеных лезвий выходит никто не знает )))))

Баси ... Сега се загледах... "Русофила" избълва цялата тая тъпотия в едно изречение... Баси резила...

идва коледа,и свинете усещат истината в нашето оръжие,ще се дават жертви сред сороското котило