Кой кой е в кабинета "Денков-Габриел"

Вижте биографиите на всички министри в проектоправителството

Обратно в новината

Коментари - Кой кой е в кабинета "Денков-Габриел" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно американски подлоги

_stankow

E, хубави хора. Социализмът им е дал отлично образование. Жалко, че след това са преминали на страната на окупатора ... Не се съмнявам, че ще му се отблагодарят с вярна служба. Няма да остане неприето нито едно правителствено постановление, предложено в интерес на западните страни и западните компании.

Какво нещо е алчността и подлагането слушане!

Тодор Тагар ев - директор на дирекции "Планиране на отбраната" и "Политика по въоръженията" (1998 - 2001 г.), ръководител на катедра "Мениджмънт на сигурността и отбраната" на ВА "Г.С. Раковски" (2004-2008 г. Къде се губи дейността му от 2001 до 2004?

Теоретички говорейки, съществуват различни модели и концепции за управление, които представят идеи за държавни системи без традиционни политици. Например, някои системи пропагандират директната демокрация, където гражданите директно участват във вземането на решения, без да има постоянно избрани политици. В този модел гражданите имат възможност да гласуват и участват в директни дебати за важни въпроси.

Мафията ще бъде преборена от Ристьо и Про100 Киро като се прегърнем с Пеевски и ДПС и като пазим имунитета на Тиквата. Маркетингов трик пред електората е че ще се борим с корупцията, всъщност ще делим офра с престъпници и мафиоти, за да си напълним и ние търбуха. А народа защо 2 години протестираше? За да бъде излъган и измамен отново. Мафиоти соросоиди и боклуци.

Какво щастие за нашата страна е че в такъв исторически момент имаме правителство от доказани пофесионалисти и безкористни патриоти готови да дадат всичко от себе си за благото на родината.

_stankow

Съмнява ли се някой, че те ще дадат всичко от себе си за благото на Родината, за нейното благоденствие и укрепване на младата ни, още неукрепнала демокрация !? За пресичането на попълзновенията на мрачните имперски сили, които напират от северо-изток ! На добър път, скъпи български избраници ! Цялото прогресивно човечество е с вас, целият български народ застава като един зад вашата борба против силите на злото и за всичко добро и цивилизовано ! Да живее ЕС, да живее НАТО !

Като ги гледам на снимката двамата ротационни премиери и си мисля, че няма такава прилика

Все изявени соросоиди. Дано след падането на това "правителство" да продължи да съществува държавата ни

Пълен абсурд! Нито един от тези няма необходимото образование и квалификации за министерството, където е наложен. Какъв външен министър ще е марийка, има ли идея що е то дипломация? Кокорчо още не си е показал 'харвардската' диплома та не се знае дали има изобщо някакво завършено образование.

Не ти трябва квалификация. Каквото и да искаш да правиш, първо го съгласуваш с посолствата, след това с Борисов, Пеевски и Доган ( Гешев няма думата ) и чак тогава можеш да си помислиш, да си помръднеш задника. Ако си министър. Борисов колко уволни, само за да си запази главата. Все тъпанари ги назначаваше. Защо според теб? Щото са мижитурки и само чакат да мръдне пръст и да се юрнат да му изпълняват желанията. Необходимата квалификацията за този пост е да си достатъчно усложлив към тези над теб — посолства и мафия.

Всеки път като ни натресат новите управляващи със едни дълги и предълги биографии ,обиколили знайни и незнайни университети,разни чуждестранни филиалчета,специалисти по всичко, и накрая половината измамници с фалшифицирани биографии. Интересно ми е за тези какво ли ще изкочи?

Николай Денков - национален предател Мария Габриел - национален предател Асен Василев - национален предател Калин Стоянов - национален предател Тодор Тагарев - национален предател Юлиан Попов - национален предател Румен Радев /зам.- национален предател Андрей Цеков - национален предател Кирил Вътев - национален предател Проф. Галин Цоков - национален предател Кръстю Кръстев - национален предател Богдан Богданов - национален предател Милена Стойчева - национален предател Иванка Шалапатова - национален предател Атанас Славов- национален предател Георги Гвоздейков - национален предател Проф. Христо Хинков - национален предател Зарица Димкова - национален предател Александър Йоловски - национален предател Димитър Илиев - национален предател

На всеки трети българин - министър... Голям напън, о не, не....

Пращай ни ги!

Виждам интелигентни лица, амбициозни и реализирани хора!!! Чудесен избор!!!

Марионетки

Браво, нека газ пишкат лумпените бабички от Изхождане сега,,,,

По заповед на наглоскадонските евреи зад гьола и евроджендърите от ЕС се състави правителство и ще бъде прието с мнозинство благодарение на ДПС. Мафията се консолидира с помощта на гореспоменатите. Горко за народ и страна...

Вие питате: Кой е в кабинета на Габриел? Ние отговаряме: цялото американско посолство.

Бойко Борисов и Кирил Петков

Много добър подбор

Разумът наделя!

Предател до предателя, мила моя майно льо. ГЕРБ, ПП-ДБ, а вече и ДеПаСе.

Не разбрах министърката на туризма, какво общо има с туризма?

От кол и въже събрани...

Пълен мандат, еврозона, Шенген, антифашистката коалиция !

В тая стъкмистика и ойдурма по тъмни доби няма нищо добро, нищо демократично и най-малкото за благото на който и да било освен на договарящите. Това си е една подмяна на струващите толкова милиони на данъкоплатеца избори и шамар за всички които преди две години бяха на площадите за нещо по-добро.

Важното е рашистката пета колона да не успее. Всичко друго е второстепенно.

Битката срещу комунизъма и комунистите се смени в битка против рашистите. Далаверата остава, сценарите са си все същите. Блгария се топи. Остават само идиоти.

И България ли е второстепенна, джендър? От омраза към Русия сте готови и чалми да си сложите.

Браво! И на академик Денков, и на Мания Габриел! Много сериозен, много доцър кабинет. (Познавам един от ключовите министри - още от гимназията - много интелигентен и много свестен и почтен мъж!) Ако България имаше такива кабинета от 1989 г. насам България щеше да е сега с два пъти поне по-висок стандарт! Аз си мисля - ако и когато някои министри се представят изключително добре и постигат високи резултати - защо и след изтичането на мандата на правителството след 4 години да не бъдат предложени пак за министри - без значение коя е следващата спечелила мандата партия!

Докараха цял еврокомисар от Брюксел и скалъпиха правителство-франкенщайн, само и само да спасят Борисов от затвора. Това е да имаш кауза.

И кой щеше да вкара толупа е затвора, ....БСП ДПС чалгарията ли...аре по сериозно...другаде ви сърби вас...руската схема не проработи

Да пише дълги и неверни биографии.

Който не е роднина или във връзка с гореизброените в посока Терминал 1 & 2.

Аре в Московията бе пел!

Пендо, Джендо, Атанас и Спас....

ПП се гушнаха с ГРОБ. И каква стана тя ? За какво гласувахме за чагъртане ? Избори нови. Ще ви го т.рим на местните.

Вкарат ли ни във война ще ги бесят по стълбовете. Онова селянче Тагарев лиз...зец на всички режими.

Стига с тия тъпи опорки бе рашист.

"Мария Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова гимназия "Д-р Петър Берон" в Кюстендил." Хайде стоп и до тук!По мое време когато аз бях ученик в училище "Петър Берон' се учеха днешните деца със специални потребности:(((

Има потребност от управленски опит в СВ-то... Гласят я нещо голямо. Мъж 3-ти в енп и кум - шеф на енп явно не достига....

Еничари, майко , нищо друго не са тия "министри" в тоя "кабинет"! Дай да броим колко милиарда дълг ще вземат само първата седмица управление!

като дойде ред на марето тя така ще троши прари че до толкова не можете да броите

Министърът на земеделието е предложение на татко Петко. Шефът на месарската фирма е негов близък. Семейство Петкови имат интерес в производството и пласмента на биопродукти, където се очертава злоупотреба с европейски средства и корупция.

Всички с хубави биографии или.поне само хубавото са извадили. Иска ми се да вярвам,че са качествени хора и ще вършат полезни дела.Но като знаем кои ги предлагат ,имам едно на ум и колкото по хвалебствени са биографиите,толкова по-големи ще са поразиите. Накрая ще кажат,експерти .Това е.

Полуфабрикати. Откакто в политиката влеззнаха хора от университетите, а не от народа, почнаха всички проблеми.

Кой кой е - г ъзолизец до предател до кариерист до алчен майкопродавец! ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКИ И НОВИ ИЗБОРИ

Се е в Ла...та на ЕСгейците! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ПРЕДАТЕЛИ.УТРЕ КАТО ПОЧНАТ ДА ВИ ШАРАТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ ПОРЕДНАТА ПЛАНДЕМИЯ ЩЕ ВИКАТЕ ВЪН ПП И ГЕРБ АМА ОТИДЕ ВЕЧЕ.МНОГО ДЕГРАДИРАЛ НАРОД ,ОБРЪЩАТ СЕ СРЕЩУ РАДЕВ И КОСТАДИНОВ ЩОТО БИЛИ ХОРА НА ПУТИН ХА ХА ТИХО,ЧЕ ВИ СЕ СМЕЯТ ТЪПИ ТЪПИ ТА ЧАК ВДЪЛБАНИ ВЕРВАЙТЕ СИ В ПП И ГЕРБ СЛЕД 3ГОДИНИ ЗАПОЧВА ЧАСТ 2 НА ГЕНОЦИДА НИ ОТ СЗО,А МОЖЕ И ПО-СКОРО ВСИЧКО Е ПЛАН НЕ ЗА ХУБАВИЯ НИ ЖИВОТ!

След като получиха благословията на ДПС, значи това е полезното правителство за България!

Или това което е останало от нея! Тази е офца стръвница с три реда зъби..

Мен ми е интересно кой сега от тия сичките е камикадзето. Асен най-много прилича на камикадзе.

Оня , ден влизам в стаята на Вгъзраждани в НС! И какво виждам? Ебаси, ебаси, няма празни маси… пълно с педераси!

Този на човек не прилича а него си плаша децата че ако не ме слушат ще стана като този чичко рибинзон крузо и децата се страхуват и ме слушат

Децата ти са уплашени перманентно от твоята грозна мутра, мой човек! Грозен си отвътре и отвън! Да го тура на майка им! Ще се радва, че от толкоз грозотия съвсем е закъсала горката!

"Кой кой е в третият райх". Все едно чета откъс от нея.

народът мрази този скалъпен от крадци кабинет и ги кълнем, най- малкото рак да ги хване !!!

Егати експертите. Единия колбасар и ще оправя земеделието /завършил ВИФ и бил треньорче по борба, имаме опита с оня транспортния министър/, другия ще ни вкара във война с Русия /ама няма да прати децата си, ако ги има/

А бре, Възраждане,Левицо, где сте мъри, що чакате и не организирате протест?Хората негодуват.но няма кой да ги организира Левицата вместо да организира хората,е повикала 10души в 8 ч. сутринта.Май само се правите ,че протестирате. Кой ще отиде в този час?

По добре напишете за какви "заслуги" пред САЩ тези лица са назначени за министри на колониалната територия България от американското посолство!

Правителство от което нищо не зависи - три поста има само с позиции да се вземат решения - полицията и армията и тва дето го заема Габриел и там са проамерикански хора. Останалото е пълнеж. Министерство на младежта, икономиката, туризма, иновации, държавна администрация, правосъдие ... що ги има изобщо?

Има продажен политик - има проблем, няма продажен политик - няма проблем!

PEYTSCH

Комай нови избори ще са най-удачни щото вече е ясно с кого не бива да сме ....

няма да го позволят. Щом и ДПС си даде благословията, ще има правителство. Никой от ТЯХ не иска избори.

След изборите в Турция гюленистите са в паника....