Коментари - Кой как влиза в преговорите за "попълването на кутийките" в кабинета "Габриел" | Днес.dir.bg

Кой как влиза в преговорите за "попълването на кутийките" в кабинета "Габриел"

ПП-ДБ и "Възраждане" отказват подкрепа, ДПС и ИТН изглеждат сговорчиви, БСП се радва на поканата за среща

Обратно в новината

Коментари - Кой как влиза в преговорите за "попълването на кутийките" в кабинета "Габриел" | Днес.dir.bg

Коментари

Цар ни управител, след това Харвардски гений и сега дойде ред и на снахата?

Ама сме простаци нихилистични, Ми тази кака може да се окаже весела и безгрижна като Сана Марин - и без тва е батак, поне до следващите избори на есен да ни е забавно...

Колко прави ГЕРБ + ДПС + ИТН + евентуално отговорни депутати и да свършва тоя цирк с изборите. Само пари се харчат, милиони за удовлетворяване на личните амбиции на шепа пеписти и децебисти. Стига толкова! Или избори до дупка и ПП-ДБ вън от парламента. Само теправят проблемите за България. Запънати като магарета на мост. Ама Марко като му шибнеш една пръчка и хкува през моста.

Много моля доказани идиоти с ТЕЛК да не коментират Габриел

яяя си трай бе гробар

Ти от кои си,бе.....

Тая, ухилената е там за да пази Пожарникаря от затвора.

Тази тъпа овца от Хаджидимово ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Не съм фен на г-н Борисов, обаче пак доказа, че е играч! Г-жа Габриел ще дърдори полит-коректни евро-атлантически ала-бализми, а отзад г-н Борисов ще си прави каквото си иска. Евро-партньорите ще си мълчат, защото премиер ще е техен човек по служебна и семейна линия. Ако пък номерът не мине, г-н Борисов ще си измие ръцете, казвайки, че е предложил перфектната личност. След това ще гледа сеир отстрани, чакайки следващите избори, където ще направи още по-голяма разлика с втория в класирането, който и да бил той (вероятно Възраждане). С две думи - шах и мат с пешката!

Голям анализатор се извъди ти, ве. Тиквата бил играч. С избора на тази Хаджи Димовска овца Простата Тиква ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидинови заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Идиот от Банкя ти отива и просто ти лепне като ръкавица.. Прекрасно е, че вече ви се вижда края и в следващото НС няма да има пухльовци, мухльовци, кокорчовци, евреи, и вся остальная паплач.

като анализатор нищо не си казал!! Ти си анализирай защо го е направил Бойко и кого е омилостивил по този начин ?? Във връзка със приемането на Стамбулската конвенция можем спокойно да кажем че ББ е иситнсик предател и тия дето гласуват за него са същите боклуци !

Когато бяха " протести" разумните хора попитаха, Ако не може да се случи Промяната.......

А аз помня едно друго по-отдавна с Любен Беров начело. Пеевски беше божа кравичка в сравнение, но ако проследите връзките самия той е продукт на същите тъмни сили. Между другото Мария Габриел е модерната - “умна и красива” версия на Беров. И далеч не съм симпатизант нито на пепетата, нито на Костадинов, нито на другите партии. Те си играят тяхната игра. Ако мислите обаче, че са там да Ви помогнат - много, ама много сте се объркали. За съжаление борбата за кокала е страшна, а този кокъл са милиарди евро от ЕС.

Тази ХаджиДимовска Калинка ще покаже колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидинови заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

спомням си едно друго правителство... където всяко министерско место си вървеше с цената... и гостин пеевски си купи МВР...

Бях против но всъщност съм за тази креатура без мозък ще ускори падането...

тя е подставено лице. Слушал съм я на живо, много добре приказва, но нищо конкретно. Разказвач на приказки от хиляда и една нощ. Борисов иска кукла на конци и да се хареса на Брюксел.

колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидинови заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

С тая баба Яга, тулупа иска да остане в играта!

Вън тая евросвиня.

някой беше казал, че Мария Габриел е като Плевела, само че в рокля! Това е най-точното определение. Тулупът продължава играта с марионетки.

ББ се опитва да издигне "българската Сара Марин", ама ефектът ще е обратен. Отвратителен избор!

Тази тъпа овца от Хаджидинови ще покаже колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради способности си с устата се превърна в госпожа Габриел.

Откъде ги знаеш тия работи, Афера?

....от два стола......на земята.....

Какъв е тоя ялов избор? Че тя не е живеела в България последните 15 години! Никога не е била на управленческа позиция! Както всички преди нея поставена за да изпълнява каквото нареди Бойко а на него каквото му наредят от Козяк! Тя е абсолютно непозната за българския бизнес и управление ! Кой нормален човек би я предложил! Тя е абсолютно куца отвсякъде! Ужасен съм! И за капак е грозна и отблъскваща! По голям провал не би могъл да направи Бойко !!!! Може би да предложи Иван Костов или Паси ще ме разсипе тая мутра долна ! Съд за Бойко Борисов и при бай Ставри-за вечни времена!

......фандъкова ном 2, само да пази стола.....

Над 20 години не живее в България, е излъгала за образователния си ценз, тъй като никога не е защитила докторска степен, с която се рекламира това нищо и 1/2.

А Кирчо и Кокорчо са защитили. Какво точно? Курсчета в харвардско. Дека са им диплОмите? Така и не ги показаха никога.

КОЙ Я ИНСТАЛИРА ТАЯ КАЛИНКА-АНОРЕКСИЧКА-АНТИБЪЛГАРКА? ЧУПКА МЪРШО ОТ СВЯТА БЪЛГАРИЯ!!!!

Гледам я тая коза и не мога да реша дали е по тъпа, отколкото грозна или по-грозна отколтоко тъпа.

парцелена кукла , зад която да се скрие тулупа !

Браво Дядо. Искрено ме развесели.

Та е от стар комунистически род, всичко си продължава, синчета на комунисти.

Не ми е приятна тази жена. Това е, като Дана Фандъка. Ама в министерския съвет. Дано не стане заверата!

Ленче, расте ли корема? И кой е бащата, разбра ли се?

"Според Закона, Премиерът не може да е с двойно гражданство, а Марийка има и френско!" Ох, абе странни хора сте това пеперасто-деберастите. Избрахте си Кирчо Канадеца за премиер, и то след като стана незаконен министър и беше санкциониран от КС. А сега имате наглостта да мъцате относно гражданството на г-жа Мария Габриел. Между другото, Мария Габриел няма второ гражданство, ГЕРБ не са ви мошениците ПП.

кга бяхте на власт , сега ще го цитира !

Тази тъпа овца от Хаджидимово ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Не ни ли стигаше помакът Плевньо? Та и този Гаргамел!

Играта е безмилостно жестока.Боко предлага Гаргамел,като едно ЕС прокси и само дебне да бъде отхвърлена /а в това той е сигурен на 100%/, за да обвини ПП-ДБ в незачитане на ЕС и ценностите му, което си е вярно,защото парите са по-важни на ПП-ДБ, но засега последните ни баламосват с проевропейски нагласи и политики.А Марчето дали и минава през акъла,за какво мюре я готвят,само може да гадаем.Но като видна разтегни-локум майстори а и лаладжийка,едва ли.Е.....това ли е управлението което ви трябва?Едва ли.

Абе, ако я отсрелят тук тая патка, от ЕПП-то че ще се обадят е сигурно. Но няма да има ефект според мен никакъв. - След 12г. Боково безвремие, никой не се интерсува сериозно от България. - Имаме лош имидж. От цигани (бели и лилави) до празнглави предтсвители кота тая пишман комисарка и другите ни калинки. - Не учсатваме в НИКАКВИ инициативи и нямаме никкава екпертиза или тежест по никави въпроси в ЕУ. Т.е тая банкянска сметка няма как да излезе и отиваме на ситуация като с тетка Цецка Ц. навремето.

Тази тъпа овца от Хаджидимово ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Същите кръгове, които на времето докараха Симеон от чужбина (и му назначиха и Борисов за главен секретар на МВР) за да управляват и контролират държавата и паричните й потоци сега отново опитват по същество да направят пак кабинет “а-ла Симеон”, но с Мария Габриел! Всички още помним и какъв бе резултатът от управлението на Кобурготски!

падна твоя кумир и работодател - двагалевския циг и нин и предалетя хампацуимян. това беше резултата. имаше реално повишение на доходите и на стандарта на живот, намалена престъпност, повишение на раждаемост. ..

Как само го начука на ДБ бат Бойко! А сега да видим ще подкрепят ли кандидата, след като и те са "членове" на ЕНП, които приветстваха избора на ГЕРБ? Или ще бъдат изритани към другаря СтаниШеф, щото те са си лява ченгесарска партийка, маскирана като дясна! Затова са и дружки с лявото движение "ПеткоПетков", дето тях "червеното знаме роди ги"!

Какво има още да гледаш, бе идиот! Ковкото да се върните и сумите, и все на ПП и ДБ да им ядете лайната - все ги псувате и как за нищо не ставали, преди всички избори все сипете заклинания как намалявала подкрепата им и нещата става ни все по-роши и лоши да тях, и все само за тяхната подкрепа драпате! А Борисов за 3 път не може да състави правителство - той свали редовното правителство а сега плачете, кретени точно за тяхната подкрепя! Тъпо! Много тъпо! Имам предвид - много сте тъпи!

Браво, Мария навлиза в политическият живот на родината като голяма бяла птица

Голяма бяла ПАТИЦА .

Тоя кон няма как да стане премиер на България. Или ако стане гърмежът след бързото и паданаето ще бъде хем силен, хем миризлив. Тая в култивиранияа Брюксел като комисар и с безброй помощнии не е сътворила НИЩО, а тук местните парламентарни диванета ще я разкъсат още първата съедмица. На хиена като Атанасова и трябват 2 седмица, за да поче тая "ядна, поробена макЕдонка" да и носи кафе. За лъвици като кака Корнелия да не отвяраме дума.

На всички ни е ясно че няма кабинет "Габриел" Има кабинет Боко и Доко, а Габриел е просто смокинов лист сложен да замаже очите на баламурниците.

Майка Тереза да бяха предложили- и тя нямаше да е приемлива. Мария-Магдалена- също не става. Исус Христос - и към него щяха да са скептични. И пак със същите аргументи:---не е опитен политик, не е живял 33 г. в България, щом Бойко го предлага-значи ще му дърпа конците и т. н. и тем подобни. Каузата е невъзможна, отдавна е загубена. После ПП-ДБ ще бъдат подложени на същата Голгота. Със същите аргументи и удвоена партийна ярост. След това третия мандат ще има подобната участ. Абе тези да не гонят някакъв рекорд в Гинес? Или са мазохисти?

Сложите ли специалиста по иновациите за министър председател, електрически ток ще имате кога духа вятър 90 бала или грее слънце + 30 градуса!

Нейната снимка придружена с "кабинета Габриел" е много в духа на това, което неправилно масово наричате "джендърско". :)

Премиер - Секретарката на Боko Финанси - Влади Горанов Вътрешен министър - Тошко Правосъдие - Пеевски Регионален - Караджов заедно с Орлин Алексиев Икономика - Курнела Външен - Къдравата Сю Земеделие - Данчо Ментата Растеж и иновации - Кирстиян Вагинин Образование - ПКП Култура - Веждичката Енергетика - Карадайбъ заедно с Доган Електронното управление - Томи Маймунката Здравеопазване - Коци Ботокса Младежта и спорта - Митю Пищова Околна среда - Христо Ковачки Туризма - Георги Гергов Социален - Симеон Дянков Отбраната - Петър Волгин

от списъка ти са бежанци в Дубай , кака Лаура ги дебне да си платят магариите !

може да си направят правителство в изгнание , през битивито да разбунват широките народни маси !

От селянки. Особено от с. Хаджидимово! Те са страшно амбициозни и с путките си ръгат като диви напред. Едно време за софийско жителство правеха невиждани чудеса от храброст с путките си, сега за издигане и кариера с путките си сто годишни борове трошат!

Нали Нинова се кълнеше, че коалиция с ГЕРБ е невъзможна? Нали твърдеше, че никога няма да бъдат в едно управление? Сега се радвали на поканата, приели срещата. Що така? Управлява ли ви се?

Редно е всички да си налегнат парцалките и е крайно време да има Правителство. Габриел е добър вариант. С отричане и заклеймявания няма да се докараме доникъде. Повече от 2 години застой са предостатъчни. Аз не мога да разбера ПП и ДБ за какво влязоха в политиката. За да разбиват държавата или? Напук на всичко и на всички нонстоп. Няма пък, не става. Ами аз ако бях на мястото на техните избиратели щях да умра от срам, че ме представляват хора, които постоянно си търсят извинения какво не могат да направят, вместо да търсят варианти да се случват нещата. Няма такива мрънкалници. То благодарение на такива сме на това дередже. За да се случва нещо, трябва решителност. Добре, че не съм политик, защото ако бях щях да ви правя на бъз и коприва ежедневно във всички медии и щеше да ви е срам да си отворите устичките и то използвайки само действията и по-скоро бездействията ви…

Тъй л ива? И за кого е добър вариант ? За боко тиквта и компания ли ? Може. Но за всички разумни хора това си е равносилно на тетка цачева кандидат за президент! Аман от идиоти!

Ехааа, очертава се правителство без простите! Има бъдеще за България! За да станем нормална държава трябва много малко - Киро в лудницата, Гнусен в затвора (без мъжки ласки), ПП на бунището на историята... После ще си се разделим както преди на русофили и българофили...

отивам да чета с какви нови данъци ще ни таксуват !

Естествено, че ще се радва. С новоназначението и за министър на икономиката отново ще захапе баницата и ще лапа тлъсти комисионни от “Вазовските заводи”. Дано този път се задави!

Ето и как точно в статията е описана радостта им: “… Няма да хабя партийна енергия за глупостите на ГЕРБ", допълни лидерката на БСП. ”

Боко Тиквата пробутва АВАТАРА си Мария Габриел за премиер. След юпитата, които овършаха държавата, след просто идиотите, уж „харвардски“, аре сега и жирафи ала Габриел. Щото малко ни бяха предните „вносни“ българи, дето щяха да „оправят“ България без да имат никакъв РЕАЛЕН ХАБЕР НА ТЕРЕН от нея. Видяхме как и ебаха майката. Габриел – премиер? Ай сиктир, бе! И кво и разбира тиквата от държавата НА ТЕРЕН? ZERO! Важното е обаче да сме живи и здрави, и тя да слуша какво и говори в слушалката Боко Тиквата. И да плещи срещу Путин. Долна, мизерна история. Докато Габриел рецитира бля-бля трафарети, ОТЗАД Боко Тиквата вече сбира рояка от ъндърграунд негови Паши, Касички и прочие, и УЖ „врази“, и единственото, което мисли – е да спаси собствения си задник и как да върне „пътя на Боко Тиквата“ от „пътя на копринката“, нищо, че те и сега пак са заедно и по „пътя на копринката“, ама друго си е – да умножава ПАК само по едно. Държавата няма как да се управлява от НЕВЧАСНИЦИ ОТ НЕЯ НА ТЕРЕН И ОТ „ВНОСНИ“ БЪЛГАРИ, които изобщо не знаят къде се намират като се върнат тук.

Ти си 100 пъти по-голяма тиква от Боко. Дори начина ти на писане и изразяване говори, че си тиква.

Борисов не може да направи правителство без Корнелия Нинова (БСП) и Доган и Пеевски (ДПС. И докато той с ДС доносника Доган и перача му Пеевски си е отдавна партия и заедно крадат и рекетшрат, и “разпределят порциите” то с БСП и Корнелия нещата са малко по-сложни, защото претендират, че са върли опоненти! Помните ли колко пъти Нинова заявяваше, че БСП не само са истинска и твърда опозиция на крадливите корумпирани управления на Борисов, но дори че те са всъщност единствената истинска тяхна опозиция! Затова дирниците така тъпо лъжат и манипулират колко много се радвала Корнелия да се срещнела с Борисов и да си говорела с него и да го подкрепи, че чак не можела да спи от радост!

Това, че Доган бил (вероятно) доносник с нещо променя ли отношението на съседна Труция към него? За тях е сънародник основал и ръководил организация на турското съпротивително движение в България. Това за какъв го смяташ ти и се изхвърляш много, изобщо не вълнува комшиите ни.

Ей, лайно, много си малък за да опитваш такива тъпи манипулации с мен. Първо - какво ми пука на мен, на всеки истински българин и на България Турция какво смятала за Доган! И коя по-точно Турция, бе? Кого визираш? Защото беше време когато отношението на Ердоган лично към Доган и Пеевски бе не особено розово - дори им бе забранено да влизат в Турция заради контрабанда на цигари и търговия с кюрдите, че дори и с терористи! А ако се върнем по-назад - дори в Турция са знаели службите, че Доган е доносник на ДС и подготвян за внедряване в Турция! Които ме навежда до: Второ - Доган НЕ е ВЕРОЯТНО доносник (или че аз съм го смятал), той ДОКАЗАНО - и с досието му Е ДОНОСНИК на ДС и е издавал колеги и приятели, участвал е в терористична група и дейност срещу България и е изпратен в затвора след пълни самопризнания!!! ОТ където е изваден пак от ДС, за до измами турците и са се пише борец срещу … БКП и обслужващата ги рецидивистична ОПГ ДС! Мога - понеже или си прост и понеже, или си много прост - и да те запозная с @подвизите” на Доган и оценките за него от … високопоставени хора от Турция през годините! Между прочем има и голям доклад на нашите служби с приложени СПС-та специално за престъпления на и предателствата на Доган, където с доказателства и снимки и свидетели посочват и как е предал цялото ни външно разузнаване, как е засечен 74 пъти да получава значителни суми от турското разузнаване и пр. А, и накрая само са те светна - тук е български форум, а не турски!

То хубаво ме светна, ама ти самият нямаш акъл дори колкото една кокошка, да осмислиш собствените си аргументи. Какво значение има за какъв ти го смяташ и се палиш и се ежиш, след като турските политици, тяхното разузнаване, тяхното посолство го приемат за "свой човек"? Ами толкова по-добре (за него!) че е предал списъка с нашата агентура в Турция. С това на практика е станал почти незаменим за турските тайни служби, дори за самият Ердоган. Мислиш ли по този въпорос или си една куха празна кратуна и мисловният процес не ти е най-доброто качество. Можеш ли малко да си понапънеш малкото мозъче и да вденеш, че за Турция няма никакво значение какво е нашето мнение за Доган? И дори точно обратното. Колкото е по-лошо нашето мнение (и отношение) за Доган, толкова по-ценен е той за тях и по-авторитетен в техните очи. От много години гледам, слушам и се чудя, как нашите тъпанари се надпреварват да разобличават или хулят Доган. ТОВА НЕ САМО НЯМА С НИЩО ДА ПОМОГНЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ И НА БЪЛГАРИЯ, АМИ ДОРИ НАПРОТИВ. ЩЕ БЕТОНИРА ДОГАН В ДПС И ЩЕ БЕТОНИРА ДПС В БЪЛГАРИЯ. А с тази безмозъчна кампания протви ДПС вие на практика настройвате турците в България против нас българите. Вие по този тъп начин КАПСУЛИРАТЕ ТАЗИ ПАРТИЯ! КОНСОЛИДИРАТЕ Я И Я ЗАЗДРАВЯВАТЕ. Правите я още по-единна и сплотена. С тази тъпа и безмозъчна кампания срещу ДПС, която ще донесе точно обратния ефект.

Костадинов,подготвяй подаръците за Боко.Избутва те напред.

Не щем кабинет с мандат на ГЕРБ. Ако ГЕРБ искат, могат без проблем да подкрепят кабинет с втъория мандат. Никой не може да им забрани да гласуват ЗА без да искат нишо насреща.

Никой не те пита за колко си продаваш шапката! Не искам твоето кратунско кухо и безмозъчно мнение. Видяхме как добре рушат държавата ни ППП-ДБ. Трябва да съм луд за връзване да гласувам за тях. И да разрушат напълно цяла България, да ни вкарат в пропаст и докарат до просешка тояга.

Нашето основно обещание пред избирателите беше да не допуснем представители на ГЕРБ в изпълнителната власт!!!!! подчерта той(Даниел Лорер).............................................. Вероятно няма по тъпи парчета на земята от продължаващите промяната и малоумниците, които гласуват за тях. Абе аланколу, държавата отива на кино барабар с твойте тъпи избиратели, но вие няма да направите правителство защото така и те така и така пък и защото така и пак те така.......пълни смешници и абсолютни аматьори, това сте вие и цялата шайка около вас. Утре обаче, вие пак ще изчезнете в Европа или Канада, но тук ще остане тъпото неграмотно население и ще гласува за новия "месия" и " спасител" и така for ever, дееба и простия бай ганьовски народ.

НИЕ ИМАМЕ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ РУСКО МАЛЦИНСТВО! И АКО ВЛАДИМИР ПУТИН РЕШИ, МОЖЕ ДА НИ НАПАДНЕ С МОТИВ ДА ЗАЩИТИ ТОВА РУСКО МАЛЦИНСТВО!

Казано от ЛОРЕР броени дни преди началото на предизборната кампания-2023 година по телевизията. Утре-в други ден ще каже, че имаме в Пиринско МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО. От съседната Северна македония само това чакат. Направо ще позлатят Лорер и национален герой на Северна македония ще го направят!

Куха лейка отгоре, кухи кутийки отдолу... Който влезе в този срамен лансуран от вън кабинет, да казва сбогом на политическото си влияние.

Коце идвай и управяй този еврогейски бардак

Тази много ми прилича на една съседка, която е асистентка в УНСС. На 40 години е, няма един ден практически трудов стаж, но на думи е най-великата в нАучните среди. Говори по същия начин - клишета и лозунги от начало до край. А мъжът й е по-голяма женичка и от нея :)

не и с тая , кухичка е !

Ти си по-кух от нея!

Да си остане там където беше досега, иначе ще й слушаме логорея досущ като на банкянския.

Коментари - Кой как влиза в преговорите за "попълването на кутийките" в кабинета "Габриел" | Днес.dir.bg

Кой как влиза в преговорите за "попълването на кутийките" в кабинета "Габриел"

ПП-ДБ и "Възраждане" отказват подкрепа, ДПС и ИТН изглеждат сговорчиви, БСП се радва на поканата за среща

Обратно в новината

Коментари - Кой как влиза в преговорите за "попълването на кутийките" в кабинета "Габриел" | Днес.dir.bg

Коментари

Цар ни управител, след това Харвардски гений и сега дойде ред и на снахата?

Ама сме простаци нихилистични, Ми тази кака може да се окаже весела и безгрижна като Сана Марин - и без тва е батак, поне до следващите избори на есен да ни е забавно...

Колко прави ГЕРБ + ДПС + ИТН + евентуално отговорни депутати и да свършва тоя цирк с изборите. Само пари се харчат, милиони за удовлетворяване на личните амбиции на шепа пеписти и децебисти. Стига толкова! Или избори до дупка и ПП-ДБ вън от парламента. Само теправят проблемите за България. Запънати като магарета на мост. Ама Марко като му шибнеш една пръчка и хкува през моста.

Много моля доказани идиоти с ТЕЛК да не коментират Габриел

яяя си трай бе гробар

Ти от кои си,бе.....

Тая, ухилената е там за да пази Пожарникаря от затвора.

Тази тъпа овца от Хаджидимово ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Не съм фен на г-н Борисов, обаче пак доказа, че е играч! Г-жа Габриел ще дърдори полит-коректни евро-атлантически ала-бализми, а отзад г-н Борисов ще си прави каквото си иска. Евро-партньорите ще си мълчат, защото премиер ще е техен човек по служебна и семейна линия. Ако пък номерът не мине, г-н Борисов ще си измие ръцете, казвайки, че е предложил перфектната личност. След това ще гледа сеир отстрани, чакайки следващите избори, където ще направи още по-голяма разлика с втория в класирането, който и да бил той (вероятно Възраждане). С две думи - шах и мат с пешката!

Голям анализатор се извъди ти, ве. Тиквата бил играч. С избора на тази Хаджи Димовска овца Простата Тиква ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидинови заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Идиот от Банкя ти отива и просто ти лепне като ръкавица.. Прекрасно е, че вече ви се вижда края и в следващото НС няма да има пухльовци, мухльовци, кокорчовци, евреи, и вся остальная паплач.

като анализатор нищо не си казал!! Ти си анализирай защо го е направил Бойко и кого е омилостивил по този начин ?? Във връзка със приемането на Стамбулската конвенция можем спокойно да кажем че ББ е иситнсик предател и тия дето гласуват за него са същите боклуци !

Когато бяха " протести" разумните хора попитаха, Ако не може да се случи Промяната.......

А аз помня едно друго по-отдавна с Любен Беров начело. Пеевски беше божа кравичка в сравнение, но ако проследите връзките самия той е продукт на същите тъмни сили. Между другото Мария Габриел е модерната - “умна и красива” версия на Беров. И далеч не съм симпатизант нито на пепетата, нито на Костадинов, нито на другите партии. Те си играят тяхната игра. Ако мислите обаче, че са там да Ви помогнат - много, ама много сте се объркали. За съжаление борбата за кокала е страшна, а този кокъл са милиарди евро от ЕС.

Тази ХаджиДимовска Калинка ще покаже колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидинови заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

спомням си едно друго правителство... където всяко министерско место си вървеше с цената... и гостин пеевски си купи МВР...

Бях против но всъщност съм за тази креатура без мозък ще ускори падането...

тя е подставено лице. Слушал съм я на живо, много добре приказва, но нищо конкретно. Разказвач на приказки от хиляда и една нощ. Борисов иска кукла на конци и да се хареса на Брюксел.

колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидинови заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

С тая баба Яга, тулупа иска да остане в играта!

Вън тая евросвиня.

някой беше казал, че Мария Габриел е като Плевела, само че в рокля! Това е най-точното определение. Тулупът продължава играта с марионетки.

ББ се опитва да издигне "българската Сара Марин", ама ефектът ще е обратен. Отвратителен избор!

Тази тъпа овца от Хаджидинови ще покаже колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради способности си с устата се превърна в госпожа Габриел.

Откъде ги знаеш тия работи, Афера?

....от два стола......на земята.....

Какъв е тоя ялов избор? Че тя не е живеела в България последните 15 години! Никога не е била на управленческа позиция! Както всички преди нея поставена за да изпълнява каквото нареди Бойко а на него каквото му наредят от Козяк! Тя е абсолютно непозната за българския бизнес и управление ! Кой нормален човек би я предложил! Тя е абсолютно куца отвсякъде! Ужасен съм! И за капак е грозна и отблъскваща! По голям провал не би могъл да направи Бойко !!!! Може би да предложи Иван Костов или Паси ще ме разсипе тая мутра долна ! Съд за Бойко Борисов и при бай Ставри-за вечни времена!

......фандъкова ном 2, само да пази стола.....

Над 20 години не живее в България, е излъгала за образователния си ценз, тъй като никога не е защитила докторска степен, с която се рекламира това нищо и 1/2.

А Кирчо и Кокорчо са защитили. Какво точно? Курсчета в харвардско. Дека са им диплОмите? Така и не ги показаха никога.

КОЙ Я ИНСТАЛИРА ТАЯ КАЛИНКА-АНОРЕКСИЧКА-АНТИБЪЛГАРКА? ЧУПКА МЪРШО ОТ СВЯТА БЪЛГАРИЯ!!!!

Гледам я тая коза и не мога да реша дали е по тъпа, отколкото грозна или по-грозна отколтоко тъпа.

парцелена кукла , зад която да се скрие тулупа !

Браво Дядо. Искрено ме развесели.

Та е от стар комунистически род, всичко си продължава, синчета на комунисти.

Не ми е приятна тази жена. Това е, като Дана Фандъка. Ама в министерския съвет. Дано не стане заверата!

Ленче, расте ли корема? И кой е бащата, разбра ли се?

"Според Закона, Премиерът не може да е с двойно гражданство, а Марийка има и френско!" Ох, абе странни хора сте това пеперасто-деберастите. Избрахте си Кирчо Канадеца за премиер, и то след като стана незаконен министър и беше санкциониран от КС. А сега имате наглостта да мъцате относно гражданството на г-жа Мария Габриел. Между другото, Мария Габриел няма второ гражданство, ГЕРБ не са ви мошениците ПП.

кга бяхте на власт , сега ще го цитира !

Тази тъпа овца от Хаджидимово ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Не ни ли стигаше помакът Плевньо? Та и този Гаргамел!

Играта е безмилостно жестока.Боко предлага Гаргамел,като едно ЕС прокси и само дебне да бъде отхвърлена /а в това той е сигурен на 100%/, за да обвини ПП-ДБ в незачитане на ЕС и ценностите му, което си е вярно,защото парите са по-важни на ПП-ДБ, но засега последните ни баламосват с проевропейски нагласи и политики.А Марчето дали и минава през акъла,за какво мюре я готвят,само може да гадаем.Но като видна разтегни-локум майстори а и лаладжийка,едва ли.Е.....това ли е управлението което ви трябва?Едва ли.

Абе, ако я отсрелят тук тая патка, от ЕПП-то че ще се обадят е сигурно. Но няма да има ефект според мен никакъв. - След 12г. Боково безвремие, никой не се интерсува сериозно от България. - Имаме лош имидж. От цигани (бели и лилави) до празнглави предтсвители кота тая пишман комисарка и другите ни калинки. - Не учсатваме в НИКАКВИ инициативи и нямаме никкава екпертиза или тежест по никави въпроси в ЕУ. Т.е тая банкянска сметка няма как да излезе и отиваме на ситуация като с тетка Цецка Ц. навремето.

Тази тъпа овца от Хаджидимово ще покаже, колко са неуки и неподготвени всички от ГЕРБ, тя е поредната Калинка от ГЕРБ издигнала се във властта благодарение на оралната любов която е правила на някой европейски чиновник как се казваше мъжат и на тая Дол ли беше, именно, е за това и там корумпирани те европейски чиновници устройват оргии така че селянката от Хаджидимово заради устните си способности се превърна в госпожа Габриел.

Същите кръгове, които на времето докараха Симеон от чужбина (и му назначиха и Борисов за главен секретар на МВР) за да управляват и контролират държавата и паричните й потоци сега отново опитват по същество да направят пак кабинет “а-ла Симеон”, но с Мария Габриел! Всички още помним и какъв бе резултатът от управлението на Кобурготски!

падна твоя кумир и работодател - двагалевския циг и нин и предалетя хампацуимян. това беше резултата. имаше реално повишение на доходите и на стандарта на живот, намалена престъпност, повишение на раждаемост. ..

Как само го начука на ДБ бат Бойко! А сега да видим ще подкрепят ли кандидата, след като и те са "членове" на ЕНП, които приветстваха избора на ГЕРБ? Или ще бъдат изритани към другаря СтаниШеф, щото те са си лява ченгесарска партийка, маскирана като дясна! Затова са и дружки с лявото движение "ПеткоПетков", дето тях "червеното знаме роди ги"!

Какво има още да гледаш, бе идиот! Ковкото да се върните и сумите, и все на ПП и ДБ да им ядете лайната - все ги псувате и как за нищо не ставали, преди всички избори все сипете заклинания как намалявала подкрепата им и нещата става ни все по-роши и лоши да тях, и все само за тяхната подкрепа драпате! А Борисов за 3 път не може да състави правителство - той свали редовното правителство а сега плачете, кретени точно за тяхната подкрепя! Тъпо! Много тъпо! Имам предвид - много сте тъпи!

Браво, Мария навлиза в политическият живот на родината като голяма бяла птица

Голяма бяла ПАТИЦА .

Тоя кон няма как да стане премиер на България. Или ако стане гърмежът след бързото и паданаето ще бъде хем силен, хем миризлив. Тая в култивиранияа Брюксел като комисар и с безброй помощнии не е сътворила НИЩО, а тук местните парламентарни диванета ще я разкъсат още първата съедмица. На хиена като Атанасова и трябват 2 седмица, за да поче тая "ядна, поробена макЕдонка" да и носи кафе. За лъвици като кака Корнелия да не отвяраме дума.

На всички ни е ясно че няма кабинет "Габриел" Има кабинет Боко и Доко, а Габриел е просто смокинов лист сложен да замаже очите на баламурниците.

Майка Тереза да бяха предложили- и тя нямаше да е приемлива. Мария-Магдалена- също не става. Исус Христос - и към него щяха да са скептични. И пак със същите аргументи:---не е опитен политик, не е живял 33 г. в България, щом Бойко го предлага-значи ще му дърпа конците и т. н. и тем подобни. Каузата е невъзможна, отдавна е загубена. После ПП-ДБ ще бъдат подложени на същата Голгота. Със същите аргументи и удвоена партийна ярост. След това третия мандат ще има подобната участ. Абе тези да не гонят някакъв рекорд в Гинес? Или са мазохисти?

Сложите ли специалиста по иновациите за министър председател, електрически ток ще имате кога духа вятър 90 бала или грее слънце + 30 градуса!

Нейната снимка придружена с "кабинета Габриел" е много в духа на това, което неправилно масово наричате "джендърско". :)

Премиер - Секретарката на Боko Финанси - Влади Горанов Вътрешен министър - Тошко Правосъдие - Пеевски Регионален - Караджов заедно с Орлин Алексиев Икономика - Курнела Външен - Къдравата Сю Земеделие - Данчо Ментата Растеж и иновации - Кирстиян Вагинин Образование - ПКП Култура - Веждичката Енергетика - Карадайбъ заедно с Доган Електронното управление - Томи Маймунката Здравеопазване - Коци Ботокса Младежта и спорта - Митю Пищова Околна среда - Христо Ковачки Туризма - Георги Гергов Социален - Симеон Дянков Отбраната - Петър Волгин

от списъка ти са бежанци в Дубай , кака Лаура ги дебне да си платят магариите !

може да си направят правителство в изгнание , през битивито да разбунват широките народни маси !

От селянки. Особено от с. Хаджидимово! Те са страшно амбициозни и с путките си ръгат като диви напред. Едно време за софийско жителство правеха невиждани чудеса от храброст с путките си, сега за издигане и кариера с путките си сто годишни борове трошат!

Нали Нинова се кълнеше, че коалиция с ГЕРБ е невъзможна? Нали твърдеше, че никога няма да бъдат в едно управление? Сега се радвали на поканата, приели срещата. Що така? Управлява ли ви се?

Редно е всички да си налегнат парцалките и е крайно време да има Правителство. Габриел е добър вариант. С отричане и заклеймявания няма да се докараме доникъде. Повече от 2 години застой са предостатъчни. Аз не мога да разбера ПП и ДБ за какво влязоха в политиката. За да разбиват държавата или? Напук на всичко и на всички нонстоп. Няма пък, не става. Ами аз ако бях на мястото на техните избиратели щях да умра от срам, че ме представляват хора, които постоянно си търсят извинения какво не могат да направят, вместо да търсят варианти да се случват нещата. Няма такива мрънкалници. То благодарение на такива сме на това дередже. За да се случва нещо, трябва решителност. Добре, че не съм политик, защото ако бях щях да ви правя на бъз и коприва ежедневно във всички медии и щеше да ви е срам да си отворите устичките и то използвайки само действията и по-скоро бездействията ви…

Тъй л ива? И за кого е добър вариант ? За боко тиквта и компания ли ? Може. Но за всички разумни хора това си е равносилно на тетка цачева кандидат за президент! Аман от идиоти!

Ехааа, очертава се правителство без простите! Има бъдеще за България! За да станем нормална държава трябва много малко - Киро в лудницата, Гнусен в затвора (без мъжки ласки), ПП на бунището на историята... После ще си се разделим както преди на русофили и българофили...

отивам да чета с какви нови данъци ще ни таксуват !

Естествено, че ще се радва. С новоназначението и за министър на икономиката отново ще захапе баницата и ще лапа тлъсти комисионни от “Вазовските заводи”. Дано този път се задави!

Ето и как точно в статията е описана радостта им: “… Няма да хабя партийна енергия за глупостите на ГЕРБ", допълни лидерката на БСП. ”

Боко Тиквата пробутва АВАТАРА си Мария Габриел за премиер. След юпитата, които овършаха държавата, след просто идиотите, уж „харвардски“, аре сега и жирафи ала Габриел. Щото малко ни бяха предните „вносни“ българи, дето щяха да „оправят“ България без да имат никакъв РЕАЛЕН ХАБЕР НА ТЕРЕН от нея. Видяхме как и ебаха майката. Габриел – премиер? Ай сиктир, бе! И кво и разбира тиквата от държавата НА ТЕРЕН? ZERO! Важното е обаче да сме живи и здрави, и тя да слуша какво и говори в слушалката Боко Тиквата. И да плещи срещу Путин. Долна, мизерна история. Докато Габриел рецитира бля-бля трафарети, ОТЗАД Боко Тиквата вече сбира рояка от ъндърграунд негови Паши, Касички и прочие, и УЖ „врази“, и единственото, което мисли – е да спаси собствения си задник и как да върне „пътя на Боко Тиквата“ от „пътя на копринката“, нищо, че те и сега пак са заедно и по „пътя на копринката“, ама друго си е – да умножава ПАК само по едно. Държавата няма как да се управлява от НЕВЧАСНИЦИ ОТ НЕЯ НА ТЕРЕН И ОТ „ВНОСНИ“ БЪЛГАРИ, които изобщо не знаят къде се намират като се върнат тук.

Ти си 100 пъти по-голяма тиква от Боко. Дори начина ти на писане и изразяване говори, че си тиква.

Борисов не може да направи правителство без Корнелия Нинова (БСП) и Доган и Пеевски (ДПС. И докато той с ДС доносника Доган и перача му Пеевски си е отдавна партия и заедно крадат и рекетшрат, и “разпределят порциите” то с БСП и Корнелия нещата са малко по-сложни, защото претендират, че са върли опоненти! Помните ли колко пъти Нинова заявяваше, че БСП не само са истинска и твърда опозиция на крадливите корумпирани управления на Борисов, но дори че те са всъщност единствената истинска тяхна опозиция! Затова дирниците така тъпо лъжат и манипулират колко много се радвала Корнелия да се срещнела с Борисов и да си говорела с него и да го подкрепи, че чак не можела да спи от радост!

Това, че Доган бил (вероятно) доносник с нещо променя ли отношението на съседна Труция към него? За тях е сънародник основал и ръководил организация на турското съпротивително движение в България. Това за какъв го смяташ ти и се изхвърляш много, изобщо не вълнува комшиите ни.

Ей, лайно, много си малък за да опитваш такива тъпи манипулации с мен. Първо - какво ми пука на мен, на всеки истински българин и на България Турция какво смятала за Доган! И коя по-точно Турция, бе? Кого визираш? Защото беше време когато отношението на Ердоган лично към Доган и Пеевски бе не особено розово - дори им бе забранено да влизат в Турция заради контрабанда на цигари и търговия с кюрдите, че дори и с терористи! А ако се върнем по-назад - дори в Турция са знаели службите, че Доган е доносник на ДС и подготвян за внедряване в Турция! Които ме навежда до: Второ - Доган НЕ е ВЕРОЯТНО доносник (или че аз съм го смятал), той ДОКАЗАНО - и с досието му Е ДОНОСНИК на ДС и е издавал колеги и приятели, участвал е в терористична група и дейност срещу България и е изпратен в затвора след пълни самопризнания!!! ОТ където е изваден пак от ДС, за до измами турците и са се пише борец срещу … БКП и обслужващата ги рецидивистична ОПГ ДС! Мога - понеже или си прост и понеже, или си много прост - и да те запозная с @подвизите” на Доган и оценките за него от … високопоставени хора от Турция през годините! Между прочем има и голям доклад на нашите служби с приложени СПС-та специално за престъпления на и предателствата на Доган, където с доказателства и снимки и свидетели посочват и как е предал цялото ни външно разузнаване, как е засечен 74 пъти да получава значителни суми от турското разузнаване и пр. А, и накрая само са те светна - тук е български форум, а не турски!

То хубаво ме светна, ама ти самият нямаш акъл дори колкото една кокошка, да осмислиш собствените си аргументи. Какво значение има за какъв ти го смяташ и се палиш и се ежиш, след като турските политици, тяхното разузнаване, тяхното посолство го приемат за "свой човек"? Ами толкова по-добре (за него!) че е предал списъка с нашата агентура в Турция. С това на практика е станал почти незаменим за турските тайни служби, дори за самият Ердоган. Мислиш ли по този въпорос или си една куха празна кратуна и мисловният процес не ти е най-доброто качество. Можеш ли малко да си понапънеш малкото мозъче и да вденеш, че за Турция няма никакво значение какво е нашето мнение за Доган? И дори точно обратното. Колкото е по-лошо нашето мнение (и отношение) за Доган, толкова по-ценен е той за тях и по-авторитетен в техните очи. От много години гледам, слушам и се чудя, как нашите тъпанари се надпреварват да разобличават или хулят Доган. ТОВА НЕ САМО НЯМА С НИЩО ДА ПОМОГНЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ И НА БЪЛГАРИЯ, АМИ ДОРИ НАПРОТИВ. ЩЕ БЕТОНИРА ДОГАН В ДПС И ЩЕ БЕТОНИРА ДПС В БЪЛГАРИЯ. А с тази безмозъчна кампания протви ДПС вие на практика настройвате турците в България против нас българите. Вие по този тъп начин КАПСУЛИРАТЕ ТАЗИ ПАРТИЯ! КОНСОЛИДИРАТЕ Я И Я ЗАЗДРАВЯВАТЕ. Правите я още по-единна и сплотена. С тази тъпа и безмозъчна кампания срещу ДПС, която ще донесе точно обратния ефект.

Костадинов,подготвяй подаръците за Боко.Избутва те напред.

Не щем кабинет с мандат на ГЕРБ. Ако ГЕРБ искат, могат без проблем да подкрепят кабинет с втъория мандат. Никой не може да им забрани да гласуват ЗА без да искат нишо насреща.

Никой не те пита за колко си продаваш шапката! Не искам твоето кратунско кухо и безмозъчно мнение. Видяхме как добре рушат държавата ни ППП-ДБ. Трябва да съм луд за връзване да гласувам за тях. И да разрушат напълно цяла България, да ни вкарат в пропаст и докарат до просешка тояга.

Нашето основно обещание пред избирателите беше да не допуснем представители на ГЕРБ в изпълнителната власт!!!!! подчерта той(Даниел Лорер).............................................. Вероятно няма по тъпи парчета на земята от продължаващите промяната и малоумниците, които гласуват за тях. Абе аланколу, държавата отива на кино барабар с твойте тъпи избиратели, но вие няма да направите правителство защото така и те така и така пък и защото така и пак те така.......пълни смешници и абсолютни аматьори, това сте вие и цялата шайка около вас. Утре обаче, вие пак ще изчезнете в Европа или Канада, но тук ще остане тъпото неграмотно население и ще гласува за новия "месия" и " спасител" и така for ever, дееба и простия бай ганьовски народ.

НИЕ ИМАМЕ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ РУСКО МАЛЦИНСТВО! И АКО ВЛАДИМИР ПУТИН РЕШИ, МОЖЕ ДА НИ НАПАДНЕ С МОТИВ ДА ЗАЩИТИ ТОВА РУСКО МАЛЦИНСТВО!

Казано от ЛОРЕР броени дни преди началото на предизборната кампания-2023 година по телевизията. Утре-в други ден ще каже, че имаме в Пиринско МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО. От съседната Северна македония само това чакат. Направо ще позлатят Лорер и национален герой на Северна македония ще го направят!

Куха лейка отгоре, кухи кутийки отдолу... Който влезе в този срамен лансуран от вън кабинет, да казва сбогом на политическото си влияние.

Коце идвай и управяй този еврогейски бардак

Тази много ми прилича на една съседка, която е асистентка в УНСС. На 40 години е, няма един ден практически трудов стаж, но на думи е най-великата в нАучните среди. Говори по същия начин - клишета и лозунги от начало до край. А мъжът й е по-голяма женичка и от нея :)

не и с тая , кухичка е !

Ти си по-кух от нея!

Да си остане там където беше досега, иначе ще й слушаме логорея досущ като на банкянския.