Коментари - Кой е по-опасният в заплахите си: Тръмп или Рохани? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата са като кучета, които само лаят, но не хапят ;))

и двамата са безопасни игли :))) ... плямпат за пред аудиторията си ... :)

И най-якия бивол бива събарян от 5-6 лъва. На Иран краят му се вижда. Тръмп е кукла изпълняваща съществена масонлийска мисия в региона.

Токова за "демокрацията" и новите ни "братя" САЩ !

И двамата дрънкат, колкото да не заспят. Щатите са много по-силни, но Иран не е Ирак. Доста по-силна армия, 2 пъти по-голямо население, доста по-развити в техническо отношение. Ако Щатите решат да се правят на много велики, ще платят прекалено висока цена, а и петрола ще стане 150-200 долара и от цялата работа само дядо Путин ще спечели.

Време е да си замерят копчетата май.

Не смятах да коментирам, но понеже ме питате: то е повече от ясно кой от двамата е по-опасният, ама да не си на никой от тях на мушката.

НЕ ЗАЩОТО ГО ПОДКРЕПЯМ, а защото е по опасният. С най искрените ми уважения към политиката която води Чичо Дончо ВИЖДАМ, ЧЕ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ СПРАВИ НИТО СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ , НИТО С ИРАН !! Проблемите му в собствената страна са толкова големи, че едва ли му е до война с Иран или който и да било. Рохани е по опасният !! Войната в Сирия потвърди, че нещата там отдавна щяха да са приключили в полза на богоизбраните , ако на терен не воюваха специалните части "АЛ КУДС" и превърналият се в легенда ирански генерал КЕСИМ СУЛЕЙМАНИ! ШАЛОМОВ ПУТИН и МЕНДЕЛ щяха да постъпят с АССАД по начина по който се случиха нещата в ЮГОСЛАВИЯ, ЛИБИЯ и ИРАН. ЗА ТЯХНО СЪЖАЛЕНИЕ В ИРАК , СИРИЯ И ЙЕМЕН ДЕЙСТВАТ ШИИТСКИТЕ ВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ ОТ КОИТО ИЗРАЕЛ ТРЕПЕРИ.

Най-опасният е Ердоган, скоро всички ще го разберем

Аз не намирам думите на Рохани за заплаха, а за предупреждение. Виж, Дони не знам защо се пеняви...

И двамата са опасни, но САЩ имат по-големи възможности, и нас ще включат като в Ирак и Афганистан, а иранецът е опасен най-вече за собствения си народ.

Дълги години поддържахме много добри търговски взаимоотношения с Иран. Те, и днес имат какво да ни предложат.

Иран заплашвал ли е САЩ, че ще отиде там и ще почне да ги бомби и завзема? Не! А САЩ правят ли тези заплахи? Да! Заплашващият обвинява защитаващият се в заплахи. А САЩ няма какво да прави там. Или ще са единични обстрели и още повече омраза към САЩ. Или при пълна война, дори спечелена, после просто няма какво да правят. Те затънаха в Ирак които са почти 32 милиона, а за над 80 милиона, как ще осигурят охрана? Че те само да сложат охрана колкото е полицията в САЩ на същият брой население, САЩ ще рухне икономически - още няколко трилиона долара дълг. Това бе твръдение на Джорд Фрийдман от Стратфор (известно като частното ЦРУ). Където говори, че империи които завладяват територия после не издържат. И по-правилно е да поставят свои хора на властовите позиции по държави. Колко правилно постъпил Рейгън, че подкрепял едновременно Ирак и Иран във войната помежду си, и така ги отслабил. Целта на САЩ е всички останали да са по-слаби от тях и да ги контролира. А и последица ще е поток от имигранти тук и към ЕС. Би трябвало според вината си примерно 95% от имигрантите в Европа, да бъдат пратени в САЩ.

Изобщо не си запознат с реториката на Иран! Там се събират на стадиони и викат смърт на Америка! Айде запознайте се малко, преди да пишете романи от глупости!

ти беше там, видя и вика "смърт на Аятолаха" ли?

предлагам САЩ като предизвикват войни да си прибират после бежанците у тях а не останалите да търпят пследиците ние включително ...

Това правило важи ли за Русия?

Сирия, Ирак, Афганистан, Либия и половината Сев. Африка от там са бежанците. Кой ги РАЗОРА?

Аз питам за правилото, не за конкретни примери! НО! Войната в Сирия няма общо с Русия?! Сериозно?! Положението в Афганистан?! Кога се появиха талибаните?! Айде образовайте се!

"Положението в Афганистан?! Кога се появиха талибаните?!" Проект на ЦРУ, с цел противодействие в тила на "врага"!!! Или си още млад и не си чел или вече ти изневерява паметта. Много пари и оръжие се изляха там, в замяна талибаните трябваше да осакатяват руски войничета! В американските медии денонощно се изливаше пропаганда, а Холивуд не спря да прави филми за онеправданите талибани. Малък си, не ги знаеш тези неща.

Айде образовай се и проучи кога започна големият наплив на бежанци в Европа и кога се намеси Русия в Сирия. Също така, провери на какво основание е Русия в Сирия и на какво основание, всички останали се намесват там. Само не ми излизай с номера, че са там заради сирийския народ.

много мюслита в нашата държава бе.

PEYTSCH

Какво да коментирам ? Имаше Кадафи - няма го. Имаше Садам - няма го. И те заплашваха...

имаше Близък изток под контрол - няма го...

само отрекъл се от вярата си БЪЛГАРИН може да подкрепи мръсен ислямист като Рохани.

PEYTSCH

Това са спотаилите се като социалисти-путинисти-атеисти...На тях им все едно кой друг небългарин ще ги яха...Само да не е американец (той пък много знае къде е Странжа, например...).

Е да, ама с персийците имаме общи корени, пък за вяра още по-малко споменавай, защото и Волжките Българи са приели исляма, и помаците са приели исляма, и какво от това? Те са по-Българи от Тръмп и самозабравилата се клика, която управлява САЩ, това може да си сигурен.

PEYTSCH

Тогава не е имало още Мохамед, а може би и аллаха им не е бил роден...

Ха ха, по-големи българи от Тръмп.Те големи българи били, бе.Да ти имам мерилото за българщина.

Очевадно е кой е изперкалият от двамата, иранците са много по-умерени и отстояват желанието си за нормални отношения със САЩ и останалият свят, а американците както винаги им се иска да им лижат г..а и да им плащат за удоволствието...