17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да коментирате постъпката на премиера, вземете и вие подарете нещо на някога. Ей тъй, Толкова много коментатори и по телевизиите, като Сашо Диков, които се хващат за всяка дума или жест на премиера. И това ако е журналистка? Не, това си е типично българо-балкански синдром, на лаф, ама пред камера и на живо в ефир. И се изживяват за велики всички тези клюкари като Дикоff , отровно трио, дето никой в чужбина не е чувал за тях и няма да чуят, щото са едни най-елементарни клюкари и завистливи, озлобени и лицемерни субекти. Докато Борисов, колкото и да го плюят, направи кариера, за която даже и Царя не си е мечтал. А всички тука многознайковци и тези по тел.екраните ще си останат статисти в историята. Нещастници!

Борисов сам си го каза - и едно магаре да бях показал и него щяха да изберат ! Мат'ряла лош - и това е от Бойко. Толкова за кариерата и магаретата. И избиращият ги мат'рял. Не се ли усещаш, че има предвид и ТЕБ ?

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

"Бойко направи кариера"??? Просто, глупако, в тая държава от "нещастници" както ни наричаш, народът е твърде беден и депресиран за да се бори срещу такива "кариеристи", които просто си се качват нагоре от бодигард до премиер, без никой да им пречи. А между другото, кликни в youtube да видиш поведението на Путин, най-мразеният от нас,а и на запад - виж неговото поведение при публични прояви и тогава сравни в Бойко и говори. Бойко е прост, дебел, без всякакви обноски... Нивото на всичко е кръчма в България, той е кръчмарят.

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

събуха и гащите на народа, колко му е да подариш едно сако. ББ най-добре да подари себе си на ИСТОРИЯТА и да бъде изучаван в училище, за това как НЕ трябва да се управлява една държава !

Гледам и не вярвам!.То ва не е 2021 , а Живково време! Каква простотия, малеееее....1 И тия кореми, тия тумбаци...Завчера празнувахме Освобождението - е надали тия дето са хвърляли телата на Шипка са били с такива тумбаци. Ако са били, би означавало, че още щяхме да сме под турско - защото тумбакът идва от плюскане на кебапчета и лочене на алкохол, а не от работа и революции. А изтъпяването си личи по тъпия поглед и потупването като мечоци на един друг. Поне една борба да бяха направили Бойко и селянина, че да стане интересно, но и за този бг спорт вече са твърде дебели българските мъже. Ако някой по-слаб се мерне в кадър, то ТОЙ ще е истински работник. Как ли после в джипа антуражът на Бойко го хвали за великата постъпка да си подари сакото и той се подсмихва щастлив. Като добитък. Като биче. Защото не останаха ХОРА в БГ, останаха индивиди досущ като добитък. (без да искам да обиждам животните).

Някаква реална работа върше ли се в случая?

Сега ще има опашка от гербаджии,които ще чакат за цели костюмчета.Само , че трябва да са от 62 номер нагоре , че на другите ще им висят ,като бодстански плашила.Търсят се само уядени герберасти за подаръци втора ръка.Някои получават и нови неща ,като обществени поръчки например и други благинки.На опашка братя на опашка , като за ваксиниране.

Як демократичен шут по мутренските трибуквия. Колкото повече се правят на ударени, толкова по-силно ще ги положат. Трябваше да подадат остравки още лятото!

тъпотии сака мака не знам що, но не ме впечатляват такива глупости

със събличането трябва много да се внимава с мярка, Бойко с мярка че боли

По-добре се впечатли, ако ти е мило за бъдещето на БГ.

"Господи, какви нищожества стоят начело на България" проф. Иван Илчев

илчеви щот са в едни висини подлоги на комунистите да не отваряме дума за това как се приемаха студентите ти си учи, яе си наивник на някой баща му като развърже кесията и .......

Номера от селски вечеринки. Всичко е сценка и бутафория при ГЕЙБ.

Тъпо, та тъпо... Нямат равни гербаджиите по тъпотия.

крадциииииии....

Те всичките там така наречени" работници" са специално подбрани и докарани. Така, че на когото да си беше дал ризата все ще е гербаджия. ОООХ аман от сценки и сценарии

То се видя кой е.Мангал ама хелекторат.

Ще се разплача.....

ОТ ПРОСТАК на ПРОСТАК !!!

Навремето, Никито Василев си шиеше костюми от стари вратовръзки на Бойко Борисов.

Даде сакото и вътре нямало ЕВРО, брей, БКП-то се оакаха от "остроумни" коментарчета! БРАВО БОЙКО, БРАВО! И НА ИЗБОРИТЕ - БОЙ на БКП и Салвун Тиквун!

Всички вие сте дърти комуняги! Да ти напомня ли че твоя Бойко е член на БКП и преподавател в школата на МВР-ДС в Симеоново където се ковяха слугите на репресивния апарат на БКП-то! А за агентите на ДС в ГЕРБ да не говорим!

Рептилчо, върви да аплодираш "остроумията" на чекмеджията Борисов, ода напиши. Може и ти да получиш някое прозвище от него като ПКП.

О, това е сценка и още как. Преди години така се случи, че на концерт, който нямаше нищо общо с политиката, се появи ББ. Разбира се никой не знаеше за това. Преди да пристигне всички ни прекараха през скенери, чанти, всичко, много по -стриктно отколкото летищен контрол. Половината зала я бяха отцепили и завардили. Абсурд някой да бъде допуснат да се доближи. Това показва, че цялата тази ситуация е сценка. Абсурд някой да го доближи, че да се прегръща с него без предварително охраната му да го обискира.

Еееех , ти пък много американски екшъни си гледал. Как си представяш тия дебелаци от охраната да се "втурнат" - че те едвам дишат от дебелини. То от село на село, къде мислиш си прекарват времето - по селските кръчми. Освен това истинката охрана е "невидима", не се влачи като плужек зад шефа си и се смее на тъпите му шеги.

някой , изваден от статистите и вкаран в режисурата, то си беше ясно ....Някой наш, който ще мълчи...Някой , който дори може да участва в схемата по строителството на магистралата за по 8-10 милиона на километър... Магистрали трябва да има, но с тези пари те могат да бъдат два пъти повече и три пъти по-качествени!

ТОВА Е ВЪРХА НА ДЕМАГОГИЯТА И МИСЛОВНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ТОЗИ ЧОВЕК . ГЬОТЕ Е КАЗАЛ: ,,АКО ЕДИН СМЕШНИК ЗАБАВЛЯВА НАРОДА ТОВА Е КОМЕДИЯ, НО АКО ТОЗИ СМЕШНИК ВОДИ НАРОДА ТОВА Е ТРАГЕДИЯ".

Ама Гьоте е немец. Ние нямаме Гьоте, а Ганьо. Той коли и беси и става политик, президент... Затова - бегай, народе, бегай о време!

Сега юнакът придобил светото сако да изцеди потта под мишниците на банкянския ив едно бурканче и да отпива на малки глътки от благодатната течност.

Бойко вече взе да издава инвентара. Като ги гледам са един калибър. Следващата стъпка ще е да му здаде и поста и така е има пълна приемственост.

Няма нищо случайно !

Ами то и Тодор Живков беше простоват човек и обичаше да го играе човек от народа, ама чак такива простотии не е правил...

д.ба тоя евтин популизъм...

евтин? познай кой плаща бензина за джипа на бойко!

Абсолютна простотия!!!!!!!!!!!!!И за какво беше тоя цирк????????????????

Класически подмазвачи и един простак

Мъж със същия габарит, че да му стане сакото, от ГЕРБ, видео на живо, хвалебствия с малко упрек .... не това не режисирано, чиста случайност е всичко...

Стадото си заслужава този мегапростак!

Пишете, пишете, моля ви - пишете! Не се занимавайте с друго, ами пишете по темата "Сакото". Допустимо е единствено да с пипе за конкуренцията - Оня пич, дето лиже омъжената госпожа на виден бизнес-тарикат и партийна подлога. Чакаме срията коги я чука! А нейния рогач, ще получи нова порция държавни пари, за награда. Е, може и да почисти терена на госпожата, като истински куколд! :) Ама да има видео, че да се кефиме :)

Аз харесвам чекмеджето в спалнята му. Ама надали .......

Как пък за десет години мааалко, поне съвсем мъничко, не се поокултури тоя човек. Пфу, отврат!

Кой да е мъжът... Един от лакеите на Б.Борисов, който се надява и много друго, /не само едно сако/ да намаже.

Много евтина сценка. Имат "специфичен талант". Никой не може да ги орезили така, както те сами го правят.

Хахахаххаххааа! Ох, да се смее ли, да плаче ли човек...

Що не му хариза джипката ? Мъжете си падат повече по автомобили, отколкото по парцалки.

Не е по сценарий, затова.

Еее, споко! Нама вече достъп до регистрацията за ваксинация в сайта... Толкова по темата!

Защо Тиквун си подари сакото? Ами, просто, защото вече му е омаляло... :-D

Смешници ....

Бойко не знаел, че човекът на който подарява сакото си, е общински съветник от ГЕРБ?? Случайно ли е това (тази предизборна реклама)??

След като получил този "супер подарък" Янислав бръкнал инстинктивно в джоба и намерил няколко пачки с евро.... Като добър слуга от ГЕРБ попитал вездесъщия БУДА Борисов "Шефе, кво е тва", а Борисов отговорил "Аааааа.... Почиствах си шкафчето...."

Хич не е досетлив. Трябваше му само подпис от Бойко. След кодина излга сакото и слага цена. Плюнка50. Лв. УДАР с бухалка по съкото 200.що пари щеше да направи.

Лоеният общинар бил шеф на механизацията.Сладка работа,като общинската.Тук някоя шегичка там оближеш нечий задник и те ти-началник механизация в герберска фирма общински съветник и едно 3 бона си ги правиш от воле по партийна линия.А ако и надпишеш машиносмените и количествата извозен материал в името на партията кърмилница пей сърце.

Не знаел че Янислав бил общински съветник от ГЕРБ....хахаааааааааа...че те тия всичките бачкатори строени там бяха от ГЕРБ за мероприятието по посрещането на вожда. Да не си мислите че там е имало някой от БСП или ДБ !

Микро скеча да не по сценарий на Гърневски. Може да си е припомнил времето, когато е пишел стихчета за любимата Партия.

"любимата Партия" - БКП!

Нормалният министър-председател на национален празник застава пред народа и говори, произнася речи, защото е тържествен ден. А Бойко го облекли официално, но той пак отива да се крие някъде. Предварително не се знае къде отива, защото народната любов към него е голяма. И пиарите му сътворяват световна новина - Бойко си подарил сакото. Даже не е смешно, а е жалко.

Тиквата тлъста, проста и крадлива разиграва пошли скечове!

колко прост народ!! БЪЛГАРИЯ загива !!заслужаваме си управляващите!!

Титанично! Вождът се къпе в народната любов. И се разтапя от кеф. Само филията с мас ми липсва. Можеше да седне да хапне с работниците.

Останал жаден и гладен този общински негодяй,затова България никога няма да се управи с такива лапачи алчни Вие срам нямате ли?.насищане нямате ли?Но който краде ,а този е такъв краде заплати незаслужено, нищо добро не го чака и него и децата му.