Ковачевски за побоя: Инициаторите на събитията в Охрид не искат да видят Северна Македония в ЕС

Доволен съм, че институциите реагираха бързо и МВР успя веднага да открие нападателите, каза македонският премиер

Обратно в новината

Коментари - Ковачевски за побоя: Инициаторите на събитията в Охрид не искат да видят Северна Македония в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Македония и България са кенефи а аз от говно по хубави държави мога да направя

Норт Монкейдония

КОВАЧЕВСКИ СОПРИ СЕ МАЛЦЕ ОТИ ЖЕНА ТИ КЕ ТЕ ЛУПА ПО ГОЛАТА ТИМБА. ОНА Е ОТ КРИВА ПАЛАНКА ДЕМЕК БУГАРКА. УМНАТА ЧЕ КИТЕК ТЕ ЧЕКА У ДОМА.

За тия мекерета никаква пощада и отстъпки.нещо ново за тях само ако са част от България. Иначе в скоро време Украина.Мръсни продажници.

Вие сте организатори и инициатории на всичко,обучените внуци на просръбските биячи и еничари това е,вие не сте за ЕС а за Югославия и СССР СТОЙТЕ СИ ТАМ!

Абе какво им се церемоните. Дакриваме посолството, затваряме границата, отнемаме лекомислено раздадените български паспорти и бой по манерката на всички вива. Да им пикая на фиромията.

Макетата ще се окажат по-умни от нас. Намират заобиколни начини, за да не влязат в тази кочина, която някои даже наричат съюз.

и какво като сте "открили" биячите, като нищо не правите да спрете омразата към нас, с която сте закърмени още от раждането си. Измъквате тези престъпници като им повдигате обвинение само за телесна повреда, което е с мижаво наказание, а не за опит за убийство и за престъпление от етническа омраза, за което ще получат дълги години затвор. Така че си ЕПМ, мръшляк долен, ще анексираме РСМ-то за да се заличи това гнездо на омраза към нас, нямате място върху земите на дедите ни.

Абсолютно прав е албанеца - еднаво виновни са и македонските лъснати мозъци и нашите псевдопоатриотарски фашета. Изобщо плоскостта на диалога София - Скопие е път към блатото - дебили си подават топката за вътрешнополитическа употреба.

И по кой начин някой тук е виновен за десетилетната антибългарска кампания у скопско? Та началото е един чуден геноцид, проведен сршеу българското население. И затова ли му е виновен някой в България на ония празнословец?

А какво ще кажеш за анти-македонската пропаганда в българското медийно пространство, чията цел е единствено за печелене на политически дивиденти на маргинални политически елементи? Българският интерес е реасимилация на македонците, а не противопоставяне и превръщането им във враг.

Чети малоумните писаници оттук надолу:

Седнал си да сравняващ някакъв анемичен спам във форум с централизирана и платена с милиони ОФИЦИАЛНА държавна проипаганда и репресия?????? Извади си банананите от ушите!

Ей, сандо, севермак долен, гнусно рсм мекере, може ли да ЕПМ, всички дето повтаряте тяхната мантра че 2-те страни са виновни трябва да ви разстрелят като чужди мекерета, ам' 100% не си българин, зат'ва си такова лайно.

ВИНОВЕН е Боклук Борисов- Банкя-ляита че пусна Северна Мекедония към Европа... Тоя пак е взел ПОДКУП от Ислямистите албанци- османци и от сръбските комунисти !!! Трябва да утрепят Банкя-лийската подметка !!

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Скандалния коментар на северномакедонския президент Пендаровски: https://sdk.mk/index.php/makedonija/traditsija-na-nasilstvo-vo-makedonija-imalo-od-1941-44-milkov-neka-odi-vo-vatasha-da-ja-vidi-reche-pendarovski-spomnuvajki-go-strelaneto-na-vatashkite-mladintsi-od-bugarskite-fashisti/

В България само просто киро и лгбт трупата му искат да видят рсм в Европа. Аа и Бойко топката, ама той не знае какво да мисли по принцип, леко е малоумен

Тоя сърбеж трябва да получи моментална забрана за влизане в България, а подопечните му подлоги веднага да върнат българските си паспорти!

на събитията в Охрид са купени от руснаците.

само руснаци са ви в кухите кратуни, бах ги и руснаците, сън не ви лови заради тях.

И българина Гоце Делчев не би искал тази РСМ да бъде в ЕС, докато всички сръбски бръщолевини за македонска история и език измислени в Югославия не отидат в историята, където вече е Тито и сръбската държава СФРЮ.

Този беше един от тези, които насъскваха опростачените човекоподобни срещу българите и България, а сега лицемерно бръщолеви глоповатите с брътвежи, все едно останаха глупаци да му вярват. България единствена от съседите им показа приятелство и доброта, поради което безумните юроди, които не смееха наритани от всякъде да лаят изляха цялото си гнусно същество срещу добрината ни. Явно освен от шутове и договор набучен на копие не разбират от друго. Е, надявам се не остана никой глуповат антибългарин политик, който да продаде род и родина и да да не ги постави на място. Нека дойдат лазещи и просещи

Защо изтрихте коментара на македонския българин, написан на тамошното наречие , моята реплика към него и защо не ми пускате поста, с който питам за това?

Днешната държава "македония", е рожба на руски експеримент, целящ създаването на множество васални държавици върху територията на европейската част от земите на Османската държава. Тези хорица - "македонците" се появяват следствие на мръсната руска политика спрямо народите на Балканският полуостров.

това е някаква селска паланка управлявана от албанци и руснаци, абсурд е такова недоразумение изобщо някой да иска да бъде присъединено към ЕС.

бе тия докога ще се ебават с бъпгарите,докога ще ги търпим?

бъпгарите ??? Аз не видях българин в скандала, видях че някой е изпратил едно цигане в Охрид за да го пребият и там са го пребили други циганета .... и Това си еааа мааата

Цедката КЕ биде ситна! Извинете, малко се превъзбудих:):):)

Ама, писнА ми бе! Редко л..но в лопата не стои!

Първи ги признахме, първи КЕ ги отречеме! Събираме ,,пасошите" и на ново! Ама, цедката КЕ биде редка, деее!

че някой чужденец иска да говориш и мислиш точно това?

Абе чаках кога че намерят личната карта на Путин и лавров...... Не беше дълго чакането... Дабе да знам повечето македонци ни обичат................. докато не вземат БГ паспорт.

Този гледа, като дебил а другия не му се чува гласа, за Кирето става дума! Ако искаш да разбереш един политик или по-скоро кандидат политик, като Киро и Асен що за стока са виж какво правят по отношение на БЮрМ.

Дира е хибридка, затова.

От окупаторите на български земи много репресии сме видели - от турците ясно, Батак, Родопите. От съюзниците ни Сърбия и Гърция също много хубавини сме видели и затова има квартали в София пълни с бежанци от Македония след войните. А тези, които са останали е трябвало да говорят на гръцки и сръбски. Места, където е кипял живот, като Егейска Македония например са опустошени и населението е изселено. Но в планините на Вардарска Македония е имало по-сериозна съпротива, там сърбите заедно с родоотстъпниците комунисти като георги димитров сътворяват македонскиот идентитет. И този идентитет днес бие 20 годишни момчета само защото се наричат българи и очевидно са такива по род. Както нашия цар Иван Владислва написал го на Битолския надпис.

Северно измишляците са лъжливи гниди като усраинците ам си имат иначе стабилно правителство. Ковача казваше на Киро тъпото, дай да се насочим заедно към Космосо ама тъпото не я че си мандръсам Лена и че си одим по избори, докато има балъци да ме избират. И те така те.

Каквото са посели, това жънат. Сееш злоба срешу българите, получаваш побой над 21-годишно момче. Това ако не са репресии срещу българите, какво е? И се случва през 21 век? И тия са тръгнали да влизат в Европа? И как ще стане?

Купувам стари македонски монети

Иницаторите на побоя са държата СРМ посредством неприкритата си и десетилетна антибългарска пропаганда и полузаконни репресии.

Този кавал наистина ли не разбира, че това е престъпление от омраза, че през 21 век в тази жалка измислена държава нямаш правото да се наречеш българин? Освен Северна Македония има само една друга държава, също толкова измислена, където през 21 век се преследват различните, и това е Украйна.

Не е Украйна а С. Корея , стига с тази провалена държава на Путин.

Македония нема има България и крайно време е да си я вземем па и без македонците тех ще ги пратим в Сърбия да са добре

Притеснил се дали ще влязат в ЕС, но за здравето на човека не се е притеснил.

"Македонци"? Какви "македонци" са тези,които говорят на южно български диалект? Изкилифенчили и азбуката си и що е маке се е юнак. Сите знаем ,що първобитниот човек е македонец.

Трябва да се подели между България, Гърция, Сърбия и Албания

И Сърбия и Гърция отдавна лапнаха големи парчета от Македония...

не ламтим за чужди земи

Сърбоманите в Македония са най гнусното и долно нещо и най жалкия и гнусен вариант на човешко същество. А са, най вероятно, чисти българи. Дано Георги Димитров се обръща в гроба си. И браво на албанците- и заради Косово, и защото май са единствените ни приятели от балканските държави

"Инициаторите на събитията в Охрид" македонисти трябва да бъдат вкарани в ЧЕРЕН СПИСЪК и да им се наложи ЗАБРАНА да посещават ЕС за 15 години! Щом може за руснаци, трябва да може и за македонци и сърби! Само така се отговаря на македониско-сръбската злоба! С молби и добро не става! Време е да кажем СТИГА!

На глас "Това са таквизи провокации, ние такави работи на праиме, не одобраааме..." Под нос "маа ви бугардска, да еее" на глас "Заедно ке бидеме у еуропската уния...."

Аре у лево!

България да направи всичко да прецака Македония Северна като я набута в Капана ЕС! А България да Излезе от ЕС и НАТО и да остави макетата да се гърчат вътре!

Ококорените под съд,че предадоха историята ни!

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и дивитe албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските keлeши-еничари, албанската мафия и "българските" с0р0соиди(майкопродавци). Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПEДEРовски да не се дават български паспорти!

И ти си титовист.

Забравете за ЕС ! Предатели !

конечно

Промотирана обява: на запад от Бьлгария около Охрид,Битоля,Скопие и др.местности все Бьлгарски са се самонастанили няколко катуна и доколкото разбирам безчинстват и имат претенций за нещоси,че били нещо като етнос.От добри чувства кьм неграмотните хорица предлагам: Организирана екскурзия м/у 10-15 автобуса сьс специалсти в която и да е област,в сьщото време да са дотолкова обаятелни че всички минали през интервю сьс тях да си спомнят докато са живи,сьс сигорност ще проронват и по някоя сьлза,от умиление рабирасе.

Поредните празни приказки на тарикатчетата изпростели комшии. какви са действията? Никакви. Предайте биячите в България и тогава ще говорим. България трябва отново да наложи вето на всякакви процедури, в ЕС, свързани с Македония.

Щот Кирето е богат!

Тези "участници" са или сърби, или местни хора - не са марсианци, или лунатици. Но в крайна сметка вола рие и на гърба му пада боклука....

Вето завинаги за тази държава СМакедония.! Никакъв ЕС за тези хора!

Не ти ли се струва, че някой ДРУГ иска да мислиш точно така? Хората навсякъде са еднакви. И податливи на външни вношения. Външните опити за разпалване на нова война на Балканите не са от вчера.

Всичките македонци са биткаджии ненавиждащи българи ябългарите. Безависимо, че 25% от 2 милионна македония са подписали клетвена декларация за българско самосъзнание и са доказали български корени, за да получат така мечтаните европейски паспорти. Дори и бившите им управници, като Люпчо Георгиевски, който с отвращение си живее в България.

Сърбежите винаги са имали комплекс за малоценност когато става въпрос за България, затова ще ни правят мръсно докато могат.