17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ковачевски, внимава с Кирето. Много лъже !! А ако Кокорчо е наблизо, пази си портфейла

Не ми пука за РСМ! Докато КРАДАТ историята на България нямат място в ЕС!

Я си го приберете у РСМ . Харизваме ви го!

И защо толкова обширно ни информирате за срещите на северномакетата с папи, мапи и т.н.? Нас, българският народ, ни интересува само дали тъпото Киро ще направи нещо против интересите на България!

Бабо защо си толкова прозста ?

Тези хора от РСМ са неестевено зли към българите там ня мяст и тук, но видите заради това че искаме нормализиране отшенията сме ги били изнудвали. В РСМ има нещо гинило за повечето на Балканският полуостров сърбите са военопрестъпници, но за тях все още са първи приятели.

в македонската делегация са включени началникът на кабинета и министърът на културата, а в нашата не, затова пък "приятелят" Василев се разходи по дънки до Рим без никаква причина.

Какви преговори са водили, бе дебил. Тая дебелата не разбира български.

Ще измътите нещо голямо Например да купувате газ от марс на по тънко от Руския

"Ще обсъдим хода на преговорите" звучи като да се разберем по друг начин. Няма друг начин, изпълнявайте договра и ще ви пуснем. Сега няма никакво вето от наша страна, а неизпълнение от страна на Северна Македония

Имате подписан договор ратифициран от Европейския съюз. Изпълнявате го и няма да има вето. Просто кратко и ясно.

Те не използваш на азбуката на Кирил и Методи защо изобщо сa там?!

Като към просветители, бе. Нанаждат се към славяните пък по този начин. От два стола накрая ще седнат на земята. Но това да е техен проблем, а ние да си гледаме нашите. Та един от нашите е... РСМ да не влиза в ЕС преди да е доказала с достатъчно дълъг изпитателн срок лоялността към правилата, които ще подпише. Те това е същественото за нас.