17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те не използваш на азбуката на Кирил и Методи защо изобщо сa там?!

Имате подписан договор ратифициран от Европейския съюз. Изпълнявате го и няма да има вето. Просто кратко и ясно.

"Ще обсъдим хода на преговорите" звучи като да се разберем по друг начин. Няма друг начин, изпълнявайте договра и ще ви пуснем. Сега няма никакво вето от наша страна, а неизпълнение от страна на Северна Македония

Ще измътите нещо голямо Например да купувате газ от марс на по тънко от Руския

Какви преговори са водили, бе дебил. Тая дебелата не разбира български.

в македонската делегация са включени началникът на кабинета и министърът на културата, а в нашата не, затова пък "приятелят" Василев се разходи по дънки до Рим без никаква причина.

Тези хора от РСМ са неестевено зли към българите там ня мяст и тук, но видите заради това че искаме нормализиране отшенията сме ги били изнудвали. В РСМ има нещо гинило за повечето на Балканският полуостров сърбите са военопрестъпници, но за тях все още са първи приятели.

И защо толкова обширно ни информирате за срещите на северномакетата с папи, мапи и т.н.? Нас, българският народ, ни интересува само дали тъпото Киро ще направи нещо против интересите на България!

Като към просветители, бе. Нанаждат се към славяните пък по този начин. От два стола накрая ще седнат на земята. Но това да е техен проблем, а ние да си гледаме нашите. Та един от нашите е... РСМ да не влиза в ЕС преди да е доказала с достатъчно дълъг изпитателн срок лоялността към правилата, които ще подпише. Те това е същественото за нас.

Бабо защо си толкова прозста ?

Я си го приберете у РСМ . Харизваме ви го!

Не ми пука за РСМ! Докато КРАДАТ историята на България нямат място в ЕС!

Ковачевски, внимава с Кирето. Много лъже !! А ако Кокорчо е наблизо, пази си портфейла