Ковачевски посъветва Радев да се занимава с реформите в България, а не в РСМ

В отговор на българския президент, който заяви, че Скопие не е научила урока от миналата година да не лобира нито пред членовете на ЕС, нито пред европейските институции

Обратно в новината

Коментари - Ковачевски посъветва Радев да се занимава с реформите в България, а не в РСМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македония да се прекръсти на Малоусрайна!

Не моа а разбера за какъв македонски въпрос иде реч като ни македонци има , ни Македония!

Какво прави тоя кретен на фона на портрет на Ботев?!?! Сега да не се окаже, че и Ботев е техен? Че после и към подблаканската линия ще изявят териториални претенции, а ако имат проблеми - ще викнат на помощ братята-сърбЕ и ония веднагически ще произведат нова под-нация - източно-тракийски шопи..

Ботев македонец.. тея са малоумни цигани егати

РСМ няма да получи от България азербайджански газ. Ще получи само Вето за членство в ЕС. Коваченски сякаш не знае, че с РСМ имаме споразумение, подкрепено от Брюксел, кандидатка за членство в ЕС РСМ, да изпълни условията по договора. Къса памет, или скудоумие, има Комачевски.

Кой не ни е хванал, той... Нищо де, евроатлантизмът го изисква. Апропо ако такъв запис беше изтекъл в рсм щеше да има военно положение

Никаква помощ,Желю големия демократ ,да стане и да си види простутията!

Тоя и Ботев ли си е закачил на стената??? Още ли не е разбрал, че е премиер на несъществуваща държава.

ще го духаш дълги години на Радев и българите!

Не е виновен Ковачевски, а тия наши тъй наречени депутати, които отмениха ветото. Всичко е ясно, само едно не е : по колко получиха депутатите за отмяната на ветото, ще се разбере ли някога? Така беше и със самолетите, които ще дойдат някой друг път. Няма ли един освен Президента да защити нашата страна? Даже и сега се канят да не го допускат до заседанието на НАТО защото знаят позицията му.

Аз смятам че твърде много РСМ ни занимава със себе си и собствените си проблеми прави наши проблеми. За това вето за ЕС на РСМ и преразглеждане на отношенията през десет години.

ревизия на всички пасппрти. Как има 300 хил с паспорти, а на преброяване са 1200?

да се не мешува !

Имаше един смешен президент желката.Е те тоя същия е национален предател от ранга на георги димитров.Благодарение на тези двамата ,тея идиоти си имат държава, измислен език , измислена открадната история и идентичност.

Ей, рапон, много си дребен за да коментираш президента на България!

Купи си перука.

Е да де, с реформи в България се занимава.

2. Скъсваме всякакви дипломатически отношения с РСМ 3. Провеждане на Референум - за и против ЕС и НАТО, тъй като и двата порно съюза са изцяло против нас...... И незавидимо от резултата на Раферендума, ги напускаме, като им теглим една сочна псувня на майка - на изпроводяк!

Има и друг вариант: 1. Отзоваваме посланика си от РСМ. 2. Гоним руския посланик Митрофанова. 3. Сваляме новото нагласено 'американско' правителство. 4. Вкарваме Борисов и Пеевски в затвора.

ГО неповярвам!

Ммммайка ти руска нещастна ...

Г-н ПЛИТКОУМ!

PEYTSCH

Ковачевскиспомена някаква „Македония“ без да уточни коя /Южна, Западна, Северна или друга...

Edna e Makedonija

Радев се прави на патриот , а всъщност е голям идиот. Хвърля пръска червена омраза, а в торбата му два лука и праза. Радев излез за да подсилиш отбора и купи Гучи на твойта кикимора. Дето върти хора и гюбеци на хората им писна от твоите фишеци..

македонската тема , макар и демодирана е отдушник за народния гняв , защо сме последни в ЕС и сравними с други изостанали посткомунистически държави... Особено силно се експлоатира от откровени политически крадци и келепирджии у нас , без значение за политическата им идеология !!!

Ковачевски знае че може да се държи нагло колкото си поиска защото България е васална държава и политиците и ще изпълнят всичко което ЕС и САЩ им наредят. А обикновените българи са хора без достойнство и самоуважение и ще продължат да гласуват за "своите" дори и да знаят че са национални предатели. Такава е българската робска душа. Помня че преди този форум беше пълен с клетви от типа - "Ако този или онзи гласуват за свалянето на ветото, никога повече няма да гласувам за тях". Забелязвате ли че вече няма такива клетви. Същите тези хора сега си знаят че са лицемери, хитреци и страхливци. Съмнявам се да изпитват каквото и да е чувство на лична отговорност за случващото се.

Роб си ти, това е ясно по мислите ти! И каква е Северна Македония? Не васална, не робска? Или албанска, северните са смачкани от шиптърите - само да се обадят и ги бият. Измислен народ, измислена държава, скоро ще бъде разделена на 4 части. А, ти като не си роб, покажи го - стига писал само кой какъв бил!

Скоро и от другите страни на ЕС ще започнат да ви бъкат в... наследнико на Александър Македонски.

Абе Ковачевски , явно още мислите че стр в обединена Югославия! На вас пределно ясмо ви е че не хармонизирате Конституцията и не впишете българите ще видите ЕС през крив макарон! И да настоявате че първо трябва да влезете в ЕЗс и подле да правите промените , няма да стане!Ввно България трябва като Гърция да ви държи 25 години докато ви уврят главите!

Ковачевски, новият Зеленски.

Вие не сте РСМ, вие сте СФРЮ. Учебниците ви, езика ви - всичко е производство на СФРЮ.

Какви македонци, чисти българи.

Kakvi blgari, Sofia e najgolemiot Makedonski grad

Да пасешбре УФТСЪ ТЪКЪВЪ! Ха-ха-ха-ха!

Много точно казано! Колкото и да ни е мъчно ,първо да оправим себе си и тогава останалите! Другарят Радев нека да помага на нашата държава да тръгне напред и тогава да мисли за другите!

А бе що не вървите птичка си майчина, да ви еба в комплексарите! Шиптъри ще ви шибат наред!

Май наистина е време вече никой да не се занимава с тези. Да се спре писане и говорене и само да се следи какво правят. Има споразумение , да го изпълняват точка по точка! Те сами ще се закопаят толкова дълбоко, че може да излезат от другата страна на земята. Наглеци са и колкото повече им се обръща внимание , толкова по важни стават!

Руският войник Андрей Кравцов, който унищожи първият германския танк Леопард, получи премия от 1 милион рубли.

и ко ще си купи с тях???? лада дето не може да запали....

Че не било танк, а земеделска техника!

На бас, че дедо му се е казвал Ковачев

ами той Радев точно това прави - казва ви, че няма да се занимава повече със вашите глупост, защото си има достатъчно работа в България и в ЕС, където вие не членувате.

Партиите в Парламента взеха решение да вдигнат ветото за РСМ, против българския национален интерес. Тепърва започваме да берем плодовете от това национално предателство. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

Лично ББ!

Не е само той, всички партии в Парламента провеждат американските интереси в България, включително и Президента. В този политически театър всеки си има роля, едните са 'добри', другите са 'лоши', трети уж са 'неутрални'. Румен Радев бе първия, който подмени българските искания за отстояване на историческата истина и създаване на глава 35 в преговорната рамка на РСМ. На срещата в Словения, ако си спомняте под един дъжд, той ни сподели как се борел за правата на българите в РСМ и всички проявили разбиране. Той вкара идеята за основно българско искане да бъде вписване на българите в Конституцията на РСМ. Разбира се, той не спомена, че в тази конституция вече са и ромите, но това не пречеше на северномакедонската агитка в Скопие, да скандира 'цигани' срещу българския национален отбор по футбол.

Тоя просръбски измекяр, да се бе в гъзъ и си гледа селянията! Лайно долнопробно, сърбоманско! Възпозлва се,че в БГ няма мъже политици, а само педераси и лае като бясно псе!

Сороски боклук продажен!

Спокойно бе ковачевски ли си какъв си там. И през средните векове Търновско царство е воювало с Видинското и не са се обичали, така че никой нищо не ви казва, плювайте си там , но от корените си няма как да избягате. Иска ви се да сте сърби, иска ви се да сте албанци ама не може, майка ви е била българка.

ЩЕ НАУЧИ УРОЦИТЕ ОТ МИНАЛОТО , КОГАТО БЪДЕ СКОПЕНА ( СКОРО)

Скопие значи Със Копие. Нещо като Шекспир. Шейкспиърие :) И не им мисли лошото - те са нашпа кръв. Поомешали са ги малко албанци, роми и сърби, но няма да им връзваме кусур.

Вече и държави непризнати в половината свят му се смеят на реформите на зеления чорап...

Реформите на КироКокро Мравояд и Тиква. Не прехвърляй

президентът говори за неща, които ни засягат пряко, само той се обяви против свалянето на ветото и нарече тогавашните български управници куриери на макрон, после в знак на благодарност премиерът петков, който най-много искаше да се докара на македонците, беше посрещнат в Македония с кървави плакати и охраняван от полиция

Не забравяй и още две партии в порламента и една -две извън парламанте. Та тези дето си ги избрахме за пореден път, като пълни тъпаци, сътвориха това дело, националните ни герои сиурно се въртях в гробовете си!

Ами защо не представиш един списък с препоръки и директиви на ЕС по пътя на интеграцията му към РСМ?

Радев трябва да прочете какви са правомощията на българският президент защото изглежда че не ги знае

Нищо конкретно не си написал! Какво точно и конкретно имаш предвид по отношение на правомощията му и защо Държавният глава да не може да взема отношение по въпросите на националната ни сигурност?

Едно вето ще ги отрезви напълно. Съига начело на България да застанат мъже, а не политически проститутки.

на тея как им диктуват да ни мразят от има няма 10-тина години само анти българско насаждение и омраза а как до преди това нямаше такива неща да питам аз

"Тези неща" са от много по-дълго време, а не от 10 години!

от създаването на Социалистическа република Македония в състава на бивша Югославия и под въздействието на Тито и коминтерна е тази омраза и винаги я е имало, не е от 10 години! За това те повече се наричат "югословени" и се кланят на Тито, че едва ли не той им е създал нацията и езика! Навсякъде те му строят паметници и наименуват улици на негово име! Кориншти на това са от близо 78 години, а не от вчера или от днес! Винаги са ни мразили и винаги са провеждали антибългарска политика!

Показната омраза към България е най-лесното занимание за всеки политик от С. Македония. Другите занимания изискват усилие и отговорност.

Ковачевски да се занимава с реформите в Албания, от която ще са скоро част.

Типичен харвардски наглец, с тази разлика, че вероятно служи повече на Скопската република, отколкото на едно посолство, за разлика от нашите хардвардци

Първо по тяхните телевизии ни плюят 24-7 после...защо реагираме. Чак е смешно.Други теми освен "бугарите са тъпи" там НЯМА

Хем прилича на копеле от албанец и сръбкиня, хем нахален, хем грозен. Че и тъп. 4 в 1... Откъде ги намират такива ???

Този КОВАЧ нам кой си , досущ като нашите ИндоБългари. "Преведено на севмакакски" е ГЮПТ -египтянин натюр.

"...на 100 процента хармонизира външната си политика с ЕС..." А бе за външната политика ясно, там сте същите дупльовци като нас, ама нас ни интересува повече вътрешната политика и по-специално правата на гражданите с българско самосъзнание, които за съжаление стават все по-малко... И докато не синхронизирате вътрешната си политика с ЕС и в частност България забравяме за всякакви преговори!!!

всяко изказване на политик от стиропорената столица Скопие мирише на плескавици, възторжено селячество и пръдливо самочувствие тип " на гол тумбак чифте пищови" :)))))

Няма такива наглеци като скопските!

Укритие са същите. Просто си търсят и изработват идентичност, понеже нямат такава като фактически произлезли от друга държава. Трябва да се реагира само в защита права на живеещи там хора с българско само съзнание. И ако, да го гледаме нашия просперитет. Ако станем добре, те сами ще се присламчат

А аз съветвам ковачевски да си епм