Ковачевски: Най-голяма подкрепа за българските клубове дойде от ВМРО-ДПМНЕ

На правителствено заседание ще се реши дали Законът за сдруженията да бъде изпратен във Венецианската комисия, каза Димитър Ковачевски

Обратно в новината

Коментари - Ковачевски: Най-голяма подкрепа за българските клубове дойде от ВМРО-ДПМНЕ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този клоун сам си плюе в чинията с подобни изказвания. След като няма волята да поема отговорност, да се изправя срещу русофилската опозиция и да изпълнява обещанията поети във всички договори между България и Северна Македония, то най-добре да се отказва "со кротце, со благо" от ЕС.

Само Ванче Михайлов ще ги оправи севрномакедонските цигани.

С такива "приятели" от македонското ВМРО, врагоне не ни трябват.

"Можеш да излъжеш много хора за кратко време или малко хора за много време, но никога много хора за много време." Постепенно ще стигнат до истината.

Мицко хвана последния влак...

Когато албанците ги натиснат , ще пищят за нас, ама дали някой ще им отговори. Който е българин след толкова години терор е избяал отдавна в България - останалите там, които се изказват пробългарски са единици. Трябва да държим да впишат това малцинство в тъпата си конституция, друго не ни интересува - какви се смятат че са ескимоси или неандерталци. Населението там е насилствено обезбългарено. Промито е здраво и ние от нашата си история няма да се откажем, а какво смятат да правят там - да се пишат антични македонци или римляни - все ние тая. Само да не пипат нашата история и да казват, че примерно Самуил не бил български цар и подобни

И дума не обелват за туй, че цар Борис III, цар Фердинанд и кайзер Вилхелм, са били не само гости на фамилия Вапцарови, но и са нощували у тях! Сърбомакедонските мърши, що не кажат и за сръбските си учители, дето са ги учили на "македонски"?

там всички са побъркани!

Тоя лъже като дърт циганин. ВМРО-ДПМНЕ са сръбски мекерета, той тръгнал да ги изкарва пробългарски настроени.

Интересно развитие. Иначе титовите пионерчета се опитват и цар Фердинад (така се казва клубът в Богданци) да изкарат фашист. Ама не смеят да гъкнат срещу паметниците на албанци които през 2СВ са били на италианска служба.

Ковачевски, Коеачевски, македонски закони може да пишете колкото щете, ама историята ви е само една- българката! Македония ни беше болката столетие, моля не я превръщайте горчилка.. На добър час!

Боже пази сляпо да прогледа ! Аман от такива разбирачи на историята !

Господ да ни пази от помагачи.

Какви са тия смешни панелчета отзаде бе колко декара съсипахте за тия неефективни дъски

Какви са тия идиотски клубове? Табла ли ще играят?

няма да играят табла. Ще бъркат отзад на тези с въпросите!