Сарафов: Kостинбродската афера е дело на „немарлив чиновник”

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов коментира, че скандалният случай с костинбродските бюлетини е дело на "немарлив чиновник, който не си е свършил работата".

Обратно в новината

Коментари - Сарафов: Kостинбродската афера е дело на „немарлив чиновник” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъснаха ви задниците - немарлив чиновник! Каква гадост сътворихте, заедно с бюреков и манолова, просто не е истина! Вече за никого в тази страна не е тайна, че прокуратурата е участвала в изборите!

Когато прокурор лъже така, то това е връщане на комунизъм. Бягайте от България или да свалим тези за винаги от политиката. Трети избор няма приемлив за нормално битие в България.

Да , но комунистическият сценарий успя....

Политическото мошеничество никога не бих нарекъл успех. По-скоро човешка мизерия. Нормален човек не би си позволил да стигне до низистта, до която стигна Станишев.

Какво точно искаш да кажеш,за каква низост говориш?То няма как безплатно да са произведени 350 000 хил. годни бюлетини ,извън поръчката и то в печатницата на общински съветник от Герб и няма отговор с каква цел.Защо Герб избягват въпроса "защо",а отклоняват с деня за размисъл.Съмненията са очевидни и проблема не е там където ти се иска да е.

ПРОКУРОРЕ, ЗАД ЛУКАВАТА ТИ УСМИВКА СЕ КРИЕ ИСТИНАТА, КОЯТО СЕ МЪЧИТЕ ЗА ПРИКРИЕТЕ....ЗАЩО ЛИ СИ МИСЛЯ, ЧЕ И ВИЕ СТЕ В КОРУПЦИОННИЯ КРЪГ????

Прокуроре, прокуроре, блаженни са вярващите.

Да бе да, отново скълъпихте да изгори не който трябва - разбира се в основата на бюлетините е бойко, както и цецо. Бюлетините бяха предназначени за определени градове, а предни пратки може би са заредили останалите. Прокуратурата да не става подкупна, а да разбули цялата истина /ТЯ ВСЪЩНОСТ Я ЗНАЕ, НО МЪЛЧИ/ и да накаже ВИНОВНИТЕ, А НЕ БУШОНЧЕТО!!!!!

Когато коментираме действията на прокуратурата, начело с Цацаров, винаги трябва да имаме предвид, че той е член на пловдивската масонска ложа "Слънце-Ориент", с "Велик майстор", т.е. шеф - видния БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов

Е, той последните няколко години от къде мислите че си взимаше заплатата???? Гергин му беше подал цицка да цока, разбира се..........

г-н Цацаров !!! Дали дъщеря Ви носи фамилното Ви име? Или вече го е променила от срам, че участвахте в ГРАНДИОЗНАТА измама "Костинброд". Със сигурност в историята ще останете като прокурора "обслужил" Станишев. Този срам няма как да изтриете.

Какъв Станишев? Каква чиновническа небрежност? Това беше най-безочливата герберска манипулация, разкрита по случайност, но показваща механизма на печелене на избори от тази престъпна шайка. И този нелеп прокурорски опит да се замете това чудовищно престъпление към демокрацията и честните избори, показва отново до каква степен герберската паяжина е оплела и души нормалността в държавата.

егаси държавата! значи от един немарлив чиновник може да стане държавен преврат.. малиии, че няма един организиран фатмак-да видите тогава!

Комунистически похвати : Ние не целим истината, а ефекта. Една лъжа, повторена сто пъти, става истина. (Паул Йозеф Гьобелс)

ТОВА ВЕЧЕ МИ ПРИЛИЧА НА ЗАТВАРЯНЕ НА ОЧИТЕ - НА ТОЗИ "НЕМАРЛИВ"КОЙ МУ Е НАРЕДИЛ?? ТОЙ САМ НЕ Е ВЗЕЛ ТОВА РЕШЕНИЕ - ПАК СЕ ПРИКРИВАТ Б.Б. И Ц.Ц. И КАК ДА ВЯРВАШ НА ПРАВОСЪДИЕТО - ПО ДОБРЕ ДА НЕ БЕШЕ КАЗАЛ НИЩО ГОСПОДИН САРАФОВ

Голямо шоу си спретнаха другарите - ама смяяяях, смяяяяях, още когато започнаха да броят бюлетините, а ние полиграфистите ги гледахме като изкукали. Хак да ви е, другари, хак. Това да си спретнеш самое.ачка с два педала може само Майчето Мамулчето.

"Kостинбродската афера е дело на немарлив чиновник..." Сарафов, внимавай какво говориш, че Бареков не спи...

Партията ГЕРБ беше използвана като ракетаносител за заемане на постове и облагодетелстване от властта. Стигна се до там, че човек с повдигнати обвинения за сериозни престъпления, да продължава да бъде заместникпредседател на ПП ГЕРБ и по този начин да се представя като мерило за почтеност.

Цветанов е машина за мачкане на хора и купуване на гласове. Бок- о му е гърбът! Борисов е "направен" от хвалби, лъжи и интриги. Ако това ви харесва пидалска история!!! ПУСНЕТЕ ВОДАТААААААААА

Докато народът тънеше в мизерия, елитът на ГЕРБ и ресурсът на Държавата е бил впрегнат за овладяване на контрабандни канали, следене на политически опоненти и рекет над бизнеса!! Но най-наглото на ГЕРБ е, че сега врещат с всичка сила "ИСКАМЕ ОЩЕ" !!!

Не си падам по партиите, но може би сега да е настъпил рая, или да сме се озовали в Швеция, че сме по-добре?!?

СС не е от сергей станишев (умишелно го пиша с малка буква), а поради това че от благоприличие пиша на кирилица. И ако зависеше от мен, гореспоменатите щах да ги прекарам през комина. Jedem das Seine

Какъв немарлив чиновник бе Цацаратуро? Нали беше държавен преврат?

За такова участие на прокуратурата в тази манипулация, оставката на гл. прокурор е задължителна - така поне се постъпва в демократичните държави!!!!!

Докато народът тънеше в мизерия, елитът на ГЕРБ и ресурсът на Държавата е бил впрегнат за овладяване на контрабандни канали, следене на политически опоненти и рекет над бизнеса!! Но най-наглото на ГЕРБ е, че сега врещат с всичка сила "ИСКАМЕ ОЩЕ" !!!

змията хапе като я настъпиш.хапи сега!аиде цацаров и ти оставка!

Няма действие, което да е извършено от Герб и то да не носи престъпление в по-голяма или малка степен

Ай стига, нали беше преврат! Какво казаха Фифи Местан, Серго, Бареков и пчеличката Мая. Или това беше само да се откажат хората да гласуват, ДПС да направи рекоредн резултат и да осигури мандат на комундаците. Що не кажете кой изнесе информация от следствието и го даде на Мая Манолова, кой извика Бареков.

Тази сутрин по Нова тв Мая така въртеше очи и се възмущаваше, че водещите й задават неудобни въпроси за ролята й в костинбродската афера, сякаш тя няма нищо общо със случая. Използвайки изрази като "на всички стана ясно....", "говори се....", "до нас достигна информация...", тя безнаказано и безспирно хвърля нагли лъжи в публичното пространство, интригантства и върши мръсните поръчки на задкулисните играчи. Всъщност Мая е "лицето" на сегашния елит на тази прогнила партия, съчетаваща всички необходими качества, за да се изкачва в йерархията на БСП - лицемерие, безпардонност и безмерна наглост

Има и сутиен за презрамките на който да я издърпат нагоре...

Господа от ГЕРБ и РБ престанете да плачкате.Бяхте изиграни по напълно законен начин.В рамките на политическата борба. Като ББ използваше всики медии и цялата администрация за натиск и PR така и БСП и ТВ7 му спретнаха компромат, точен по време и място. Все пак замислете се, ако ги нямаше реално отпечатани повече 350 000 бюлетини щеше ли да има компромат.

"Все пак замислете се..."? С какво бе брато? За тази дейност трябва и акъл.

Трите пушилки - Гея, Бея и Пигмея, си спретнаха преврат и узурпираха властта! В тази гнусотия им помагаха един главен прокурор, една настояща зам. председателка на НС и един "виден" бг журналист, понастоящем политик! Това е грозната истина!

Е чакайте, нали всичко беше добре планиран и осуетен опит за манипулация на изборите, а сега изведнъж става дума само за немарливост??? Не е ли момента сега да се повдигне и обвинение на Дудука, Местан и компания за изказвания в деня на размисъл, разминаващи се с обстоятелствата и повлияли на резултатите от изборите, с което в действителност се извърши изборна манипулация?

грешката е на дясната ръка на вашият зависим президент, май няма нищо случайно, а?

За жалост от няколко дни една малка, но неграмотна групичка БУДАли заливат форума със словестни фекалии, като се мъчат да убедят нормалните хора, че едва ли не Манолова, Бареков и Цацаров са наредили или платили на собственика на печатницата, който е общински съветник от ГЕРБ да отпечата едни 350000 бюлетини над законовата бройка и да ги пакетира по избирателни райони. Според тях вероятно те са наредили на Росен Желязков, който е бил дясна ръка на БУДА в общината и от там е влачен в МС да не изпълни задълженията си по закон и да не контролира изборния процес. Те сигурно са наредили и на ПРезидентката, както и на Марин Райков да оставят "тяхното протеже" Желязков да продължи да работи като главен секретар на МС. А тези, които са очаквали БУДА и Цецо Лъжеца че ще бъдат подведени под отговорност да не се заблуждават. Мафията винаги си има бушони (предпазители), които гърмят навреме. Този червендалест човечец е точно такъв. Росенчо няма да пропее кой му е наредил да наруши закона, защото има много по-строг закон на мафията- нарича се ОМЕРТА. Затова не може да се докаже защо е поискан надпечат и ще бъде осъден за немарливост и нанасяне на щети на бюджета. Той и Ал Капоне не е осъден за кой знае какво, а само за неплатени данъци. Но е осъден... Заговора за фалшифицирането на изборите е ясен- тези 350000 бюлетинки правеха 10% по-висок резултат на ГЕРБ и това точно съвпадаше с прогнозата на онази нечистоплътна социологическа агенция МБМД, срещу която скочи ЦЯЛАТА гилдия още преди изборите. Не всичко видимо може да се докаже от прокуратурата с документи и свидетели. Затова нека Росенчо си го осъдят пък следващия "Росенчо" на този пост сам ще си прави изводите дали си струва цената да участваш в заговори.

Пиши, Позитанчо, пиши! Плащат ви на ПОСТВАНЕ, така че работи и не се офлянквай!Винаги е имало предатели като теб в историята на България, които за жълти стотинки са готови да плюят на достойнството си! Но всъщност достойнство за теб е неразбираема абстракция...

Абе ти не си ли на училище? Слагай учебниците в чантата и бягай да не ти напишат неизвинени отсъствия, пък тези теми ги остави на по-големите дето имат опит зад гърбовете си и са виждали всякаква сволач в политиката. А да, да не забравя- пубертета е временно състояние, ще премине. А за пъпките по нежното ти личице се консултирай с личния си лекар. Един съвет- когато опонираш някой използувай аргументи, а не квалификации. Може пък да започнеш да изглеждаш по-умен в неговите очи.

Ника ти показва обратното броене на любимата ти партия (май с главна буква я пишехте).

КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА БЕ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА, С КОЯТО КОМУНИСТИТЕ ФАЛШИФИЦИРАХА ИЗБОРИТЕ. ТОВА СЕ НАРИЧА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА, ЗА КОЕТО СЕ ЛЕЖИ ДОЖИВОТ!!!

АМА КАК ТАКА "НЕМАРЛИВ ЧИНОВНИК"?! НАЛИ УЖ ТОВА БЕШЕ ГРАНДИОЗНА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ ОТ ГЕРБ И МЕСЕЦ ПРЕДИ ТОВА ОТ БСП ЗНАЕХА, ЧЕ ИМАТ НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ СЕ ГОТВИ ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ?!?! Е, ПРАВИ БЯХА - ДРУЖИНКАТА БСП, ДПС И БАРЕКОВ ВКУПОМ ПОКАЗАХА, ЧЕ ТЕЛЕВИЗИЯТА Е МОЩНО СРЕДСТВО ЗА МАНИПУЛАЦИЯ!ФИКУСЪТ СЕ ПРОДАДЕ ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА И РЕЗУЛТАТЪТ Е НАЛИЦЕ!

Сарафов: Kостинбродската афера е дело на немарлив чиновник Сарафов а какво и чие дело беше манипулирането на изборите с така наречената "Костинбродска афера". Тогава Местан и Станишев излязоха по медиите и крещяха в транс че се готвел политически преврат, подкрепени от същата тази прокуратура. И какво излезе не било фалшифициране на изборите,най ми било немарлив чиновник. За такова поведение в нормалните държави се отива директно в затвора.

Филибарите бесепаря Гергов , Бареков и Цацаров, заедно с Мая общата с протекцията на Серьожа сътвориха Преврат 2013- та. Нека бъдем християни, нека им простим. Амин.

колко е лесно да направиш разлика между ДОБРОТО и ЗЛОТО. В България има много, много лоши хора.

Нали имаше преврат, коли с двойни дъна, измама....!? Нали щяха да убиват Бареков, па гледам ,че той по-жив от вякога!? Как е Мая Общата между другото , твори ли закони за народа ?

Сега ще повдигтете ли обвинение срещу Бареков за нарушаване на мълчанието в деня за размисъл.

"Единственото вярно (в случая Костинброд) е ,че Мая Манолова подаде сигнала ,Делян Пеевски го поръча ,а Цацаров стана герой, но за кратко... Всички те заслужават позорния стълб. Да са живи и здрави, ще си платят сметките ..."

Явно си личи че прокурор Сарафов е подставено лице (ГЪЗ) и изпълнява поръчка !!! Нито едно дело няма да издържи в съда . Но за този цирк го плащаме всички ние .

ПОСТАНОВКА ПОСТАНОВКА

Заверата между тримата измамници, Цацаров и Бареков успя. Това беше единствен начин тройната коалиция да дойде на власт с ,,други" средства, които Станишев, поради глупост, обяви предварително. Сега сме щастливи с управлението на Орешарски и криминалинките в централната власт и по места.

в арията на клеветата. ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ пчелички, дудуци, петна и друга ИЗМЕТ. ОСТАВКА.

толкова приказки за нищо занимавате народа с вашите глупости само и само да му отвлечете вниманието от сериозните неща които го касаят Пчеличка и кречиталото Мая да бъде осъдена за клевета изманипулира изборите за да се качи на този пост Той не й отива не е дорасла тиквата й

прокуратурата е участник в манипулацията на изборите......платиха им от БСП!

От цялата работа какво излиза? Ще опере пешкира един чиновник,който хабер си няма. Е вярно ,проявил е немарливост и занижен контрол. Но хайде да зададем въпроса, кой е поръчал бюлетините, кой е платил допълнителните, и кой е наредил на чиновника да си затваря очите! Там трябва да се съсредоточат усилията на прокуратурата. Едва ли собственика на печатницата ги е напечатал за собствено удоволствие! Явно е целенасочено замитане на следи!

ти що не си пишеш името бе?а?извини се бе!

Това е "немърливост", а не престъпление... Престъпление е поведението на Станишев, Манолова, Бареков и Цацаров в "предизборния ден", което нарушава драстично Конституцията и представлява детайлно обмислен "психологически преврат" на реалния вот на избирателите. Така че, Прокурорите, не ни правете на загубени - не сме и това е най-лошия страх на Мафията и задкулисието... Но вече се знае кои са те! Усмихвайте се непукистки, но тайничко треперете...

Време е дира да си намерите по-грамотни редактори!Какво е това 40000 - круши, ябълки, лв., евро и още 120 валути? А за тоя човек, каквото му диктуват, това и казва!

Тази афере е доло на МАЯ СЕЛСКАТА ПРЪЧКА ТЪПА И на КАПУТ ВТОРА УПОТРЕБА

Който ми слага минусчета е ЧЕРВЕН СМРЪДЛИВ ПАРЦАЛ

ЧЕРВЕНИ УРОДИ, криво сте си направили сметките -само за едно- онези /дебелобузите чичковци /от ЕУ не са изкукалият ви зомбиран електорат ,не четат Дума,Афера,Сега ,Капут ТВ и Алф Тв и трудно могат да бъдат метнати с нагла размяна на черно и бяло! Това че,Капута ,Лайнара и Веска от Афера са курдисани с пачките денонощно да повтарят ,Затвор за Бойко и Цецо!!!,,,,белким някой балък повярва,за тях не е достатъчно! От 3 седмици в София има висша ЕУ съдийска делегация по гадните за вас дела Октопод,Нагли, шашмата Костинброд,измисленият съд за Цветанов и много други ,така ,че скоро пак ще настъпите мотиката ! Впрочем скоро ще го усетите и по фондовете!

Немарлив чиновник-превратаджия...Бойко си е виновен,ама и ние ще страдаме заради неговата немарливост.От корен!От корен трябва да се изчисти комунистическата мръсотия