Костадинов: Заплахите за убийство и физическата саморазправа дойдоха от ДПС

"Това, на което ставаме свидетели в Народното събрание, е абсолютно безпрецедентно, ненормално и престъпно поведение от страна на управляващата престъпна сглобка", обяви лидерът на "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Костадинов: Заплахите за убийство и физическата саморазправа дойдоха от ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕТЕТЕ БЪЛГАРСКИ РОБОВЕ, ДА ЗНАЕТЕ ЗА НЕЩА, ЗА КОИТО НЯМА ДА ЧУЕТЕ ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ЦРУ МЕДИИ В КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ. МАНАФ ЕБЕ В ГЪЗА АМЕРИКАНСКИ ПЕДЕРАСТ-СЕНАТОР НАСРЕД US СЕНАТА. ГРОЗНОТО ГЕЙ-ПОРНО ГО ИМА В TWITTER. Пасивният гей, осквернил със секс Сената на САЩ – е либерал от екипа на демократите на Джо Байдън УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО Би Нюз Содомите – сатанисти за една седмица си показаха рогата в Америка. Текст на блестящия коментатор Тихомир Чергов във фейсбук: „Содомитският Запад“, „сатанинският Запад“, „упадъчният Запад“ са изрази, които най-често се използват иронично, неглижиращо и саркастично от умнокрасивите, за да осмиват опонентите си и най-често е придружена от подигравателна усмивка (smirk на английски). Смисълът на тази „ирония“ е как противниците на либералания Запад са някакви примитивни, маргинализирани, необразовани, вярващи в суеверия аутсайдери. Хора, които не могат да се адаптират към новия свят на „технологии, знания и прогрес“, остават извън борда, в следствие на което натрупват гняв и омраза, които проектират върху Запада и либерализма. Нека видим дали е така. В рамките само на три дни през изминалата седмица в нашата скъпа майка-метрополия се случиха три интересни неща: В сградата на американския Сенат във Вашингтон беше заснето гей-порно с участието на служител от Демократическата партия, известен с това, че участва в рекламен клип на Байдън. В аналога на американския парламент, мъж се е надупил, а друг го обладава без кондом (не съм си причинил да гледам „зрелището“, преразказвам от разкази на хора в Туитър). В сградата на Сената в щата Айова поставиха сатанистки храм в седмицата за „религиозни символи“. Възмутен сенатор-християнин съборил идола, а сега е подсъдим за „нарушаване на религиозните свободи“. Ученички-плувкини, на възраст между 11 и 15 години, се оплакаха, че са вкарали в отбора им мъж на 50 години, който се мисли за „транс-жена“. Въпросната „транс-жена“ споделяла съблекалнята с децата и по техни свидетелства била с еректирал пенис пред тях….Всичко това е в „рамките на закона“. Това си е содомия, сатанизъм и дегенератщина (морален упадък) по РЕЧНИКОВА ДЕФИНИЦИЯ. Май излиза, че „маргиналите, аутсайдерите, които не могат да се адаптират към съвременното общество и проектират гнева си от това спрямо Запада“ са съвсем прави. При това говорим за ИНСТИТУЦИОНАЛИЗИРАНИ явления – институционализирана содомия, институционализиран сатанизъм и институционализирана дегенератщина. Защото „умнокрасавитета“ много обича да вади някакви новинарски заглавия от Русия – примерно, как някакъв от Новочукотск се напил и убил жена си. Докато в горните примери става въпрос за случки, които са допускани и дори поощрявани от закона и от идеологията на либералния режим. Случки, които се неизменна част (part and parcel) от „евроатлантическите ценности“. Тихомир Чергов, фейсбук Цялата статия ТУК: http://www.budnaera.com/202304f/23041301.html

Ахмад е с Boyz II man. Предполагам и Пеевски :))) ДПС на колене! И им спрете и високоговорителите в джамиите.

тигана не си заработва рублите с които го тъпчат аз бих му ги спрял.

В България навлиза трети украински начело с маршал Толбухин. Няма една. Бомба хвърлена от. Русия за разлика от 5000 хвърлени от американците над София. Кой е варварин тогава.

не ги е канил... на американците сме обявили война , в чието дъно стоят руснаците и подлогите тук :)

Нека копейкин и неговата пасмина да отговорят защо няма паметник на Българската армия в Москва ,след като тя участва активно в Югославия ,разгроми елитна дивизия Принц Еойген при нишката операция после и на сремският фронт ,сражава се и в Унгария замести част от червената армия ,която разпущаше в България с бутилки в ръце по селата в Старозагорско старите хора разправят колко магарета и коне откраднали

Че и нагли глупаците сороски долни ама то е присъщо за простите хора лошото е че си правят извадка хората от такива като вас щото най ви знаят устите ама има време ще се разпадне и евро съюза и Америка си заминава а да не говорим за тая сглобка !!!!!малко още тогава ще ви видя кво ще гътнете със сороските си усти кални

Пак ще ходите да протестирате срещу тия свине и пак ще ви бият ченгетата щото не сте българи Ами сте прости американци !!! Вън от БЪЛГАРИЯ ТАКИВА КАТО ВАС ПСЕТА ПРОСТИ БЕЗМОЗЪЧНИ ВСИЧКИ ДА СТРАДАМЕ ЗАРАДИ ВАШАТА НЕСПОСОБНОСТ ДА ВИЖДАТЕ ПО- НАДАЛЕЧ ОТ НОСОВЕТЕ СИ СОРОСИ ДОЛНИ !!!

Удивително неадекватен човек е българинът! Само преди известно време хиляди хора с месеци бяха на улицата, за да протестират срещу Шиши, Боци и Каскета в политиката и обществения живот. Сега от тая "света троица" анатемосан е само Каскетът. Останалите двама не само не са извън политиката, но и без никакво право,базирано на изборни резултати, колят и бесят в държавата. И никой не гъква срещу тях???!!! Боже, пази България! От самите българи.

тоя май нацапа гащите

па един път се мре,бе .Нема се плашиш.

Копейкин начича "Израждане" едиствената българаска партия в парламетна. Ако бяхте българи никога нямаше да защитавате паметника на съветските поробители. "Израждане" сте руски подлоги. Нищо българско няма във вас.

Даже немци и австрийци не си позволяват подобни дивотии в публичните реч и действия. Само наследниците на недобитите фашисти у нас го правят. И си мислят, че ще са вечно недосегаеми и под "крилото" на едно посолство. Но да не стане така, че след време сами да възстановяват същия паметник и да се кълнат във вярност на изток. А да говорят същото за един друг паметник на едни авиатори, наистина заслужили омразата на българите. Животът и историята ще си кажат тежката дума.

Пий си лекарствата бе хахо!!! Толкова си се запенил че чак си олигавил клавиатурата на пасолья!!!

Ще ядат бой От българи и турци Копейките в Сибир За да има мир!

От оркифилите на Копейкин

Къса пишка и малоумник в едно!!!

Аверите на Пеевски - Бойчо, Бойкикев и Гнома, к'о казаха?!

Ако не можеш Да се обадиш на кадирката За помощ

Ами като не са доволни, копейките да се вдигат на въоръжена борба. Руски самолети ще им пуснат оръжие.

Горката точица. Внимавай ДЕМОКРАТИЧНИ самолети ДА НЕ ти ПУСНАТ ИГРАЧКИ-БОМБИЧКИ! Повторение на ИГРАЧКА-ПЛАЧКА.

Прасчо ще висне на бесилото, след него Бойче и т.н.

Иванушка тъпака, аххх....

Пляс, пляс, копейките, пляс, пляс копейките, МОЧАТА-та на скрап :)

Копейкo хайку : Като динамит си Костя, мили, Ала ти е много къс фитила !

Много ми допадна туй хайку! Мога ли да го ползвам в подходящ случай?

Разбира се, аз творя за благото на хората, не на копейките :)

Такива ватници , като тоя , марш в мацква !!! Понимаете ? Тогава ще се оправим .

Възраждане са едни плужеци, хранещи се със червени фекали.

Копейакин задмина Сидеров по лудост. Какво да го правиш такъв? Комунягата си е комуняга.

"Ядосани от демонтажа на паметника на Съветската армия, "Възраждане" опитаха да провалят заседанието" Няма такава опашата лъжа!!! Ядът е от беззаконието, превратът и заглушаването на всеки друг, както беше по време на пЛандемията!!! Но на платените "български" интернет и ефирни медии това им е неудобна истина и се смита под килима всеки път!

Много надценяваш кретените от Възраждане. Те просто обслужват руските интереси и не искат да позволяват все по-голямото отдалечаване на България от руската сфера на влияние.

А би ли ми казал кретените от сглобката чии интереси обслужват? Да не би да са българските? Не ставай смешен! В парламента им една единствена партия, която защитава българския интерес!

Руския интерес, който Копейкин защитава няма нищо общо с българския !

Т.нар Сглобка както ги наричаш съвсем не са перфектни, но са по-добри от нивото на Възраждане. И стига си ми доказвал,че мислиш само в една посока, обслужване на интереси. Няма такова нещо като самостоятелна българска политика. Ако някой предлага нещо такова лъже както и ти в момента. Приеми,че България е ще бъде западно ориентирана. Ганьовците като теб очакват директно от Брюксел в продънените си джобове, затова си недоволен.

И двамата (последните) сте се побъркали. Да купиш самолети от "партньорите", но само на чертежи, а да подариш своите по заповед от същите "парньори", а те да са по-нови от хартиените, в чий интерес е? Дали е българския? В угода на "партньорите" да подариш 100 бтр-а с "отпаднала необходимост" и изведнъж да кажеш "имаме необходимост от нови бтр-и, за "модернизация" н българската армия", кото не стига, че са по-негодни и по-скопени (не плават) ами са и безбожно скъпи са поколението си, в чий интерес е? Дали е българския? Да забраниш референдум, който е най-демократичната форма на управление с малоумното и лъжовно оправдание, че "референдумите са докарали диктатори на власт", в чий интерес е? Дали е българския? Да водиш битки с паметници и да шиеш розови еднорози, вместо да се бориш с последствията от снеговалежите, чий интерес е? Дали е българския? По нареждане на "партньорите" да даваш милиарди за една пропаднала държава, а в своята пенсионерите да гладуват и всичко да тъне в разруха, в чий интерес е? Дали е българския? ... Я слезте малко на земята! Там, на 8 хиляди к_метра ви се е размътил мозъкът от липса на кислород!!!

Гледай Адолфчо, не ги разбираш процесите, но се опитваш да мислиш. Руските ли летящи боклуци трябваше да продължим да използваме? Баща ти ли ги измислил,че толкова ги лансираш. Ф-16 макар и на години все още са по-добри от съветският таралясник МИГ-29. Специално за нас започнаха да ги произвеждат, имаш ли поне бегла представа колко време се произвеждат? Или си мислиш,че ще ни излъжат, това да не са тоталитарните руснаци? Нещо плачкаш за референдума, Възраждане се опитват покрай тях да вкарат безмислени идеи, които няма как да минат като спиране на демонтажа на МОЧА и оставането на лева. Ти си живееш в някаква съветска утопийка, само,че сме в ЕС. Теб ли трябва да те питат от министерството на отбраната никому неизвестният трол какво да правят. Даряваме ги и така по-лесно ще ги подновим, не ти се отдава да мислиш. А точно Хитлер е използвам референдумите като параван за престъпните си закони. Съветвам те да ис събереш багажчето и за Русия щом ти е толкова скъпа.

Ти си бак като една руска латерна с половин мозъчни клетки. Украйна не е пропаднала и след войната ще бъде една много силна икономика. Българските интереси не минават през Русия, набий си го в кухата глава. Ти дори една своя мисъл нямаш а повтаряш наративте на копейкин. Ограничено животичне си, но времето изтрива микроби като теб бавно и неумолимо.

МОЧА хайку : НЕ падай нивга МОЧА, Виси си там стабилно кат мАдетИ на КОЧА !

Националният долен предател Костя Копейката се гъне като червей, че на изборите се видя, че за нищо не става и сега с последен напън ще изчезне от властта като поредното миризливо нищо - т.н. прадня

Шиши да внимава и да не се вънува много, че с това кръвно и тоя холестерол, само това му трябва, да вдигне и пулса над 100 и се пръска. свършено е с прасето!

Коцето копейкин и цялата му трупа са руски подлоги и, да, точно това заслужават - бой, пък било то и от ДПС. Продажници мръсни!

Ку-ку!

така е Прасето е куку.

Костадинов най-обича да играе жертва. Той е изключителен провокатор, манипулатор и агресор, но целта е да се изкара жертва. Истината е че му се получава и много българи се подвеждат по думите на господина. Това което цели е хаос в държавата и прокарване на интересите на господарите му от Русия.

На всички руснаци и руски поклонници това и им е стратегията - вечно някой ги напада, вечно са ощетени, вечно си оправдават свиняините които вършат с мним външен враг. Никакво развитие последния век за социал-комунистите.

88888

До ''2023-12-18 12:24:08 Щерев (нерегистриран)'' и още- Конституция на Р, БъЛГАРИЯ Чл. 70. (1) (Предишен текст на чл. 70, изм. - ДВ, бр. 27 от 2006 г.) Народните представители не могат да бъдат задържани и срещу тях не може да бъде възбуждано наказателно преследване освен за престъпления от общ характер, и то с разрешение на Народното събрание, а когато то не заседава - на председателя на Народното събрание. Разрешение за задържане не се иска при заварено тежко престъпление, но в такъв случай незабавно се известява Народното събрание, а ако то не заседава - председателя на Народното събрание. Наказателен кодекс Допълнителна разпоредба Обяснение на някои думи Чл. 93. Указаните по-долу думи и изрази са употребени в този кодекс в следния смисъл: 7. (доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) "Тежко престъпление" е това, за което по закона е предвидено наказание лишаване от свобода повече от пет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. 8. "Особено тежък случай" е този, при който извършеното престъпление с оглед на настъпилите вредни последици и на други отегчаващи обстоятелства разкрива изключително висока степен на обществена опасност на деянието и дееца.

Да искаш да те окупира Путин и да работиш за негов интерес какво по -тежко престъпление.. Да чакаме от руските партии да разстрелват българи ли .... че не са съгласни с фашиста Путин

Непрекъснато заплашва и публично отправя заплахи за саморазправа концлагери и други подобни. Техните депутати извън народното събрание непрекъснато размахват депутатските си карти и заплашват и български граждани и институции. Депутат другарю копейкин е слуга на народа а не господар на народа. Депутат другарю копейкин е човек дето трябва да служи за пример за спазването на закона реда и държавността.

Сглобката с 500 000 избиратели иска да управлява страната. Опозицията е купена от САЩ. На къде отиваме? Ако не станем сигурно е 1.1.2024 след полунощ. Иначе сме идиоти да ги търпим.

И колко хора са гласували за тебе???

Този е уникално нагъл наркоман! Такъв боклук в политиката не сме имали до сега. Продажен наркоман.

Шиши,ти ли си?

Жириновски правеше същите скандали и побоища в руската Дума.Копейкин просто го копира.

Какво искаш от прост циганин с хитър бизнес-прект наречен "партия Възраждане". Лапнишараните гласуваха за тоя и го вкараха в парламента да сере и да пречи. Патриотът обещаваше, че щял да маха субсидиите на партиите, да ги връща, но единственото, което направи е да си гласува по-високите заплати 6000 лв и отделно, колко там вземат и крадат, само те си знаят. Забогатя без да работи, а чрез това да вреди на България.

А пък на Жириновски-"чист руснак" истинската фамилия е: ЕДЕЛЩАЙН и е роден в Алма-ата...........

Ама вашето поведение е безпрецедентно в историята на народното събрание. Вашите действия са едно към едно с действията на народните представители на Хитлер, които по същия начин се окупирали трибуната и са заплашвали останалите депутати.

Да излезем и подкрепим Възраждане

Излез, ако смееш.

Коце ти си един....нямам думи....БУНАК

Ако иматш диплома от някой университет, носиш костюм и вратовръзка и си сресан, не означава, че не си кретен. Това събрание е сборище от кретени.

Направи партия, ще привлече по-умерените симпатизанти на Възраждане.За това Костя се е насочил към утрешните на обществото-крадци,насилници и фашисти.

Преди години Иван Костов каза знаменитата фраза - ДПС са проклятието на България. Напълно съм съгласен, макар че самият Иван Костов не ми е положителен пример.

Той беше единственият министър-председател с топки, каквото и да означава това.

Че не някой друг а именно руските подлоги от БСП направиха тройна коалиция с ДПС и издигнаха Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

88888

За симпатизантите на израждане, които гледат с пренебрежение на бг Конституция, а се кланят на путлер и русия КРБ Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм. (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна. (3) Партиите съдействуват за формиране и изразяване на политическата воля на гражданите. Редът за образуване и прекратяване на политически партии, както и условията за тяхната дейност се уреждат със закон. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

5. Сглобкат ще краде до насиране.

88888

Не се интересувам от политика, а владея и упражнявам юридическа професия за разлика от ''юриста'' костадинов. Думите ти нямат стойност за мен. Когато и ако прочетеш учебника на проф. Емилия Друмева ''Конституционно право'' и стигнеш до частта за същността на политическите партии, тогава и само тогава ще знаеш какво казва юридическата наука за тях. За сега си поредния изрожденски трол, който не се срамува да се кръсти '' руснак'' при положение, че русия ПЪРВА обяви България за неприятелска държава- ерго ти си мои враг, защото аз съм бг гражданка и българка. Смърт на всички врази на България,.

Костя без тия циркове просто ще изчезне от политическия пейзаж, а и цената ще му падне и копейките ще секнат.

Копейката стъпи накриво, край с кариерата му на политически палячо!!

Сглобката "Възраждане", ИТН, "Атака" и част от БСП са новата профашистко - путиноидна група в България. Трябва да им се забрани съществуването. Изглежда, станахме прекалено демократични, а това пречи на развитието на съвременна България.

Пречи на сглобката да краде още повече.

Мбу-ха-ха ... Виж дворците на Костя пък тогава говори.

88888

И още- не понасям никоя бг политическа партия, но специално израждане са по-скверни и от дпс/ онези поне не са етнически българи/, и от герб, и от пп дори, както и от всички други съществуващи партийки, с изключение на върлите бкп. Не знам дали добре им се плаща от руското посолство за предателството им към България, но определено пут///лер им е скръцнал със зъби и си е поискал да свършат малко работа за русия в замяна на купуването на имоти на безценица...

Изчезни бе, еничар.

88888

Израждане все повече се проявяват като неофашистка партия.Нима ''юристът'' костадинов не знае, че извършеното нарушение от друго лице не е правно основание и той да нарушава закона, а... Израждане най-накрая показаха истинското си неофашистко лице- то беше ясно още когато човек прочете 2-3 платени коментара от техните тролове и ''симпатизанти'' тук, в този форум. Уж са бг политическа партия, а застъпниците им нонстоп плашат с руски ядрени ракети, ако не стане на тяхната- т.е. България не бъде предадена в орбитата на нацистка русия....

Ти специално ще ходиш в Сибир.

ти специално, ако се отклониш от насоките, ще се самоубиеш. Много сме изобретателни да знаеш.

Ватник, заплашваш ли? Да не избягаш бързо за към Магадан, путински петоколонник такъв?

НЯМА ВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ. НЯМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД. ВСИЧКО ЖИВО СПИ !!!

Прав си. Да се вдигнем и да изметем руската пета колона от България. Страната ни все още има светло бъдеще, но зависещо от нас самите.

Не ни върви, народе възродени! Поне от 35 години, и това е!

Ами, комунисти ни управляват през последните 75 години, а ти си се замислил за последните 35...