Костадинов: Включването на българите в Конституцията на РСМ е последният пирон в ковчега

"Испанското председателство торпилира така наречения "френски компромис", тъй като е изпратено писмо до РСМ, с което я информират за критериите за членство.

Обратно в новината

Коментари - Костадинов: Включването на българите в Конституцията на РСМ е последният пирон в ковчега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му се сърдете как си приказва, трябва да е от бустера.

Кой беше този?

К.в.о разсъждава копейката за Българите, като той е руски париййй

Няма отърваване от този.....

Коце, остави тая работа с Македония, хич не я разбираш. Ами вземи провери в посолството, митрофана прокарала ли е ключа от църквата. Комунистите дето пазят нощем моча, сега станали вярващи и бързат да се докладват един друг на попа.

България винаги е страдала от политиците си. В момента, това са продажниците от ДъБъ ли ПП.

Костадинов също действа и в същата посока. Всъщност много озлобен към българите в чужбина човек.

Пироните в ковчега са два , и двата са забити от любимата на копейката Москва, първо руският цар през Балканската не изпълнява задължението си на грант по договора ни със Сърбия да получим част от днешната Северна Македония и я оставя цялата на сърбите. Второ пак от Москва се налага създаването на македонска нация и дебългаризация на Македония. Сега там на българските избори гласуват 400 души, които да съпричастни с България , 1500 се декларират българи. Лесно е да се правиш на голям българин от Варна и да продължаваш да влошаваш положението на малкото останали българи там с големи приказки по руска поръчка да вбиваш пак разнобой.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----->> https://welcome.to/biocom

Пирон в ковчега. А самия ковчег от кого е направен? Точно така от страната паметника на чиято армия неистово се брани от Костадинов.

Във всеки един момент България може да наложи вето за неизпълнение на която и да е точка от френското споразумение което ти не си чел. Да почна да ти изброявам ако желаеш? Език на омразата- това го виждаме и от официални представители на така наречените македонци. Кражбата на история- Македония категорично отказва да се съобрази и откровено ссботира каквото и да е действие на комисията за изясняване на общата история. Това стига ли ти не уважаеми възрожденето или още искаш?

Субсидията кога?

Каква субсидия бря, купих къща и ново Форд Мондео-нямаше Масквич. Поздрави на Копейка феновете

За пореден път копейкаджиите ще започнат да тълкуват нещата по различен начин и ще бълват фалшиви новини. Това, което е Испания казва на македонците ако не изпълнят от до точките ще видят Европейски съюз през крив макарон не знам какво тълкувате пак промити мозъци копейкаджии.

Оставете Македония на мира . Скоро ще са албанци !

Копейката, какъв му е проблема? Иска Македония да се признане за българска, а не, че просто има бълагрско малцинство ли? :))))))))))))))))))))))))))

Да бе , щом ги смята за българи , защо ги спира за ЕС, не звучи никак патриотично. Става дума за типичните за руската политика двойни игрички говорене и понятия за дебили и внасяне на разнобой .

Ваксинираха?

Боже, боже, пълно е с неадекватни, г@золизци и предатели!

Над 50% от профилите в социалните мрежи на "привърженици" на Израждане са на цигани.Проверте.

Откога варненският циганин Копейкин Късочурков се е загрижил за българските интереси. Този продажник представлява интересите на руското посолство в България и за шепа рубли ще продаде и собствената си майка а не само родината, защото за това циганче родината е варненската Максуда.

Скоро циганите ще ни управляват, както индийците управляват вече Великобритания.

Копейката да си се грижи за руските интереси!Затова му плащат.

те тва са руските интереси .. забавяне на приемането на македония и албания в ЕС, създаване на конфликти и отвличане на вниманието от санкциите и войната в украйна

Що си мислиш, че Руснаците ги интересуваме с нещо. Скоро българи тук няма да има, отговори си сам.

На платените руски тролове явно ги интересува. Както и по броя на родостъпниците слугуващи на Русия като костя.

Така нареченото френско споразумение което ти не си чел и нямаш никакво понятие какво пише в него, превръща исканията на България в искания на Европейския съюз. И само за сведение за такива не знаещи като тебе- правото на вето на България си остава. И никой не може да го отмени.

Пълни глупости. Ветото го вдигнахме.

И какво представлява правото на вето на всяка една държава в Европейския съюз? За пореден път показваш пълното си незнание и че просто изпълняваш поръчка по писане на коментари. България има право във всеки един момент да наложи отново вето така както на нас ни налагат вето за Шенген.

Хайде сега ни обясни, ма кой етапп имаме право на вето. Вече отворихме преговорните процеси и нищо не зависи от нас. Ако дфоговорят главите и ги затворят, ще наложим вето ама на куково лято. Колкото ги спряхме за камионите. Ама вие умнокрасивите елемнтатрни неща не вдявате.

Не е лошо да престанеш да демонстрираш пълната си липса на знания.

аха, доообре. Ще видим какво ще стане, но ние си ракрихме картите и сега сме в жрутално губеща позиция. Ще го проумеете вероятно някога, когато ни прецакат вече и официално.

Като приемаха България в ес, какв изисквания имаха, а ние покриваме ли поне 1критерий за влизането в ес

С цената на мизеруването на БГ плебса и доброволното предаване на територията ни, сме покрили абсолютно всички критерии, та и отгоре, но проблемът не е в това. ЕС се изроди в момента, в който от финансов, търговски и икономически съюз се превърна в гео-стратегически и политически такъв, напълно подчинен към днешна дата на некромонгърите от Вашингтон...

Едва ли има значение. ЕК, начело с простата акушерка Фон Дер ЛайНен и оня нещастен градинар Борел, правят всичко възможно да премахнат правото на вето и да превърнат ЕС в тоталитарна структура, която да се управлява еднолично. Но ние де факто от самото начало сме безгласна буква, а сега, когато имаме и напълно АНТИ-българско правителство, нещата са съвсем предвидими...

За да го направят пак според уставът на Европейския съюз трябва пълно единодушие. Пък гледам нещо липсва такова. Но пък много ти е смешен коментара- нямало значение защото може би едва ли не някога може би нещо ще стане:))))

Не някога и не може би, а ще стане. Решениията ще се в3земат с мнозинство, а не с единодушие. Много активно работят това да се случи.

Решенията за промени в устава на Европейския съюз се взимат с единодушие а не с мнозинство. Защото ти в момента твърдиш че искали да променят устава за да може решенията да се взимат с мнозинство и това щяло да стане с решение взето с мнозинство. То ако можеше да стават решенията с носинство нямаше да искат да променят устава.

Костя бил против ама нещо не съм го видял досега да се възмущава от действията на македонците. От друга страна пък той непрекъснато подкрепя именно създателите на тая измислена държава Македония. А бе Какво ли да го мисля поредната шизофрения.

... и слава богу ... тоя последен пирон е необходим за да не се занимават популисти като тоя с темата. то само като ги строи чавек баш патриотите се оказват всичките румънски цигани тръгнали в македония да си търсят белята ... итоя и другия русенски варен шопар и сидера ... още имаше ли ... оставете я тая македония на мира.

То беше ясно, още преди 2 години, че всичко е мижи да те лажем. Изограха ни цирк за да започне процедурата, после ще ни прецакат, както винаги.

На коя дата???????? Дали случайно знаеш че освен включването на българите в конституцията има още един куп условия или костя на инструктажа не ти го е споменал?

Процедурата започна, Само ти не си разбрал май. :-) Преди това беше стопирана, вече НЕ Е. Знам, че умнокрасивите трудно стопляте дори прости неща, но поне опитвайте понякога.

Който ти пречи на пропагандата и на който не можеш да отговориш. На коя дата е стартирала процедурата? При положение че съгласно френското споразумение Македония трябва първо да изпълни един куп условия за да започне отново процедурата по присъединяване. Хайде да си говорим конкретно и с факти а не с простотия и общи приказки.

Да, само че старта й не зависи вече от нас. А както виждаме, се правят всякакви опити процедурата да тръгне БЕЗ да бъдат изпълнени условията, както и ще се случи накрая. Работата е: човекът взе парите и каза, че щвидим. Явно не можете да стоплите как работи политиката. Знам, че е трудно, но поне опитайте.

И че всъщност българските искания вече не са само български искания а са искания на Европейския съюз за започване на процедурата. Но пък вие поначало сте толкова тъпи че започвате сами да си противоречите докато се опитвате да продължавате с лъжите си. За да започне процедурата така наречената Македония трябва да изпълни всички искания които вече не са само български а са искания и на Европейския съюз според френското споразумение което ти нито си чел нито имаш някакво понятие от него.

Искания са на ЕС ама друг път. За това ЕС се държа тогава все едно е на страната на Македония. И по-лошото е, че продътлжцава да се държи по този начин! Това, че умнокрасивите се мислите за умни не ви прави умни. Не схващате изобщо какво става.