Костадинов предлага модела на САЩ за главен прокурор

От "Възраждане" питат защо ПП-ДБ предпочитат да говорят с ДПС за конституционни промени, вместо с тях, които са третата политическа сила

Обратно в новината

Коментари - Костадинов предлага модела на САЩ за главен прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото Посолството на "Козяк" им забранява споразумения с "Възраждане"!

Няма отърване на България от този Пеевски! Спешно трябва да приемем, закона магнитски да важни и в България! Само това може да го разкара от БГ политиката!

Защо не предлага руския модел за главен прокурор?! Нали го тресе комунизъма този дюстабан???

избрал точно комунистическия вариант... щото СССР в много отношения е преписвал от САЩ, все пак и групата на Джейкъб Шиф е спонсорирала болшевиките, още от 1905-а.

Е как Коцето пусна Пеевси да диктува промените в конституцията ! Голям джумбиш

Премахване на изискването за 2но гражданство за МС, не е реформа, А Антиреформа в правният Мир

Не бе глупако ,законите на САЩ са добри ,но ние копираме само педерастията и Прайда им

Те са гнилия запад бе !ние трябва да копираме руската благородна корупция и превъзходният олигархично кремълски модел

Или имаш всъщност някой който да посочиш . Защото в България не съм чувал гейовете да се радват на права . Ти да знаеш работодател който да вземе гей ? Да си чувал за гей който да не се прикрива ? Освен ако не е звезда и може да си го позволи

А прайда, който почва тези дни, Какво е?

Подкрепям, но главният прокурор да е американец.

Защо пусна дебелата цвиня от ДПС да кадрува отново в правосъдието?

Хубав въпрос, Но няма отговор...

Костя Копейкин винаги съм го шибал отзад през руската подлога, която носи.

Костадинов чука майкати ,а ти си приказвай

Костадинов е геронтофил

на колко години е майка ти... по-скоро е педофил.

от 2 крави да цоца - и руска и американска крава като достоен бай Ганьо .

Подиграва си не нас българите, защото американския модел ще работи срещу нас. Не е въпросът какъв е модела, а нашите Институции как работят.

Предлагам на сградата да се напише,, ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОД И РОДИНА, ПРАВЯТ СИЛАТА,, то там няма и нищо друго освен алчни американски и турски ибрикчии.

Забравяте за руските предатели бе копейки - щото сте вие а ? Не може да плюеш срещу американски предател след като си руски такъв . Ей го и коцето той пък сега в това интервю прегърна и американците . Хем руснаците хем американците

Предлагам на сградата да се напише,, ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОД И РОДИНА, ПРАВЯТ СИЛАТА,, то там няма и нищо друго освен алчни американски и турски ибрикчии.

Непременно трябва един български батальон от елитните наемни войски на бг да идат в Украйна, ако запада иска войната да прикрючи с пълна победа над Русия. И наши един два параода да пазят морето и край, байдън и син ще победят.

Изплува всичко миризливо как и защо е постигнато това изродено споразумение. ДПС си искат своето, другите пък само и само, за да краднат нещо ще жертват всичко.... Отвратен съм от малоумните им изпълнение! И какво като е предложил Костадинов американски модел... ако е добър защо трябва да се плюе на всяка цена?

Защото прави завой на 180 градуса, по отношение на досегашните си мнения. Явно се е уплашил от "Магнитски" и гледа да запази придобитото до този момент.

не е въпросът какъв е модела, а кой ще обслужи при нашите условия. Ако администрацията е тоталитарна, ще работи за задкулисието.

Аз искам да пратим на Украйна нашите ф-16 до един. Даже за да не горят гориво направо от us директно за Киев. И още за кво ни е ротационното мило правителство, нека вземем директно американското скъпо посолство за министерски съвет. С председател посланика им.

По-добре, от колкото тази роля да изпълнява Митрофанова. А и тя започна да се ослушва напоследък. Защо ли?

Когато видя някой да хули единствената про-българска партия ми става ясно, че е теол на заплата

Плюйте, плюйте по Коцето, упражнявайте се… Той като започне да ви управлява скоро ще теябва доста да плюете на задният си отвор, че да влиза по-леко при бай Ставри

Стига сте се чудили какво му е станало на Късопишков! Аз го прегледах, от ваксината е… колко му разправях да не си слага тези 5 джита, ама той не ме послуша. Сега от ваксината му става нещо и започва да хвали Америка! Утре ще иска Единцент да му казват, толкова може да получи за копейките си…

Моля за инструкции как да плюя този след проамериканското му предложение.

соросоидите в ступор...Пеевски стана пръв приятел... Костадинов предлага американски модел...как да го плюеш Мъка...

Направиха така,че Пеевски да бъде избран в комисията по Конституционните промени.Днес Костя надига пак глад, Защото тъпите му избиратели не ми схванаха вчерашната игра.

Глупости. Явно елементарната математика ти е твърде сложна. Хайде преброй на пръстчетата, ако ти е по-лесно и ще видиш, че дости с техните гласове против, пак щеше да мине гласуването!

Защото тогава на Пеевски щяха да му трябват 121 гласа А той имаше 102.Така,че ти си оправи математиката.С негласуването си,Възраждане свалиха необходимите гласове.Присти възрожденци.

Не е така

Този мрази България, мрази и САЩ, така че ако предлага нещо трябва да се внимава. Да го обоснове, но той си каза, опасно е за нас. Но било най-доброто. За Русия ли бе, Копейков?

Ъхъ...на Русия им дреме кой ти е главен прокурор или жив ли си въобще... Миличкото...

Тогава защо плаща заплати на русофилите и са заели Камчия?

Да нема фондация русия за българия да се запиша!?

Положителни практики от други държави, независимо кои са те! Пример занположителна практика в бъд еще ще е "джендър на сапун". Така ще хигиенизираме форумитенв дир и дбевник

Копейката и Гела са една душа, но в 2 тела, поради което извършват редовната бурна интимност, със сливане на телата, за да им е спокойна душата. А Митрофанова гледа строго с униформа...

В мазно и гнусно джендърско туловище

Дир бг изтри моя коментар. Коментарът ми беше с позитивен призив, дир го изтри, а оставя всички други гнусотии, обиди. После се замислете кой цели да ви раздели и настрой един срещу друг.ето изтрития ми коментар Рубладжията е най-гнусния отцеотстъпник, предател на българската си майка. Винаги помни, Българино, словата на Васил Левски за Русия, които българските комунисти премахнаха от учебниците по история! Дойде време да работим и градим с доблест, както бе градена България след 1878 и както бе изграден Димитровград. Иска ми се светът отново да ни се възхищава не за розовото масло, а че сме готови на лична саможертв, както нашите прадядовци са оставяли жена и поминък за да се хвърлят на 'УРА' за възвишени идеали. Млади българино, учи здраво, стари българино, не си пилей староста в бутилката и не милей по предателския комунизъм, който избиваше българи в концлагери.

Поредният лгтб жълтопаветник

От коя лудница те изпуснаха пък тебе !? Работи...добичета на евронивата се търсят... някой трябва да плаща социалните на арабите

Кво стааа бе, таваришЧи? Късопишков предлага американския модел на главен прокурор, Салавийния памьот да се създава структура в РФ подобна на Националната гвардия на САЩ? Бойните украински комари създадени в био-лабораториите край Лвов, да не са ви заразили с някакъв сатанински вирус, а?

Mи нема лошо бе Йосе...те и закона за чуждестраннит агенти дето в САЩ е от преди ВСВ приеха в русия...ма козяшките боклуци врещяхте... а в Грузия даже и преврат заплашихте да спретнете...чак го оттеглиха...Което в САЩ може...за другите не е позволено ммм!?

А че маларията примерно се разпространява от комари - нема таквоз нещо... Лаборатории хамерикански до руските граници - нема таквоз нещо... Умен козяшки трол с повече от 20 думи багаж - нема таквоз нещо

Какво?! К.К. предлага да използваме модел от САЩ? Това виц ли е?

Нали ви обясни, защо го предлага, защото били много опасно за България, понеже сме нямали демократична система за институциите. Но най-доброто било. Докога болни хора ще ни определят живота?

Се напъват да атакуват единствената пробългарска партия, но запецват понеже чурки йок! С късопишкови джендъри война и тролене не става.

Възраждане сте родоотстъпници.

Когато тролчетата плюят по Възраждане.

Цончо е пръв учител по плюене. Нима не трябва да следваме неговият личен пример?

кой ви брои вас за живи бе дегенерати, марш в мада раша!

Не се косете, изцъкления и спецов ще ви оправят!

Всички отявлени платени от Москва русо.сифилистици и безнадеждно заблудени и зомбирани същества ,трябва да се изгонят от България !!!! Това е единственото ,последно решение ,за да тръгнем напред ...

Какво не му харесва на Руският модел за главен прокурор, та предлага САЩ?.

С руския модел са запознати ТОЙ и прокурора МУ. Даже се консултираха Чайка, преди няколко години. Не обвинявай някого, дето не е стъпвал нито в изпълнителната власт, нито в съдебната система за собствените си грехове.

>>По думите му обаче големият проблем е, че там има изградена институционална демокрация, докато при нас няма. Като си помисля у нас какви хора стават министри на правосъдието, би било изкл>>> Извод: Значи най-доброто за България е това, което е опасно. Коце, Коце, що не се лекуваш.

честит Прайд

Иха, статия за Коцето и цялата герберска пасмина (3ма човека) се редува да плюе :)

от Копейкин => в Доларов

Моделът на САЩ не знам какъв е, но щом Копейката го предлага, е очевадно, че няма да работи за България. Моделът на САЩ за здравната система също не бе удачен. Така че Копейкин си рбаоти срещу нас, българите, изпълнен с омраза към САЩ, но какво сме виновни ние?

изчисли, че копейките не струват колкото центовете ли хахахаа

Че кво му е на модела на Раша?

Късото пате и той акъл за съдебна реформа почна да дава.

Ми сега кво стана, Коцето обърна палачинката и трябва да хвалим Америка! Кво ша ги правя моите плюнки, къде да плюя? Кажи ми Коце новите си нациоАНАЛНИ приоритети, та да не ги наплюя случайно!

Той толкова мрази САЩ, че предлага модел, който за САЩ работи, но за България не. Фокусници, психопати и нвсякакви манипулатори са превзели институциите, а глупаците им вярват.

Костя досега май е бил на далавера за Митрофанова, че се е мазнил за без пари и се опитва да завърти Някоя транзакция. Откъдето падне, че живота поскъпна

Добре е първо да си обършат плюнките и пяната от устата, после да питат защо никой не иска да си говори с тях...

Той да не би в това интервю да възхвалява американската съдебна система ? Путьо ще го глобява ми се струва

Моделите на САЩ не са добри за Европа, всички беди идват от там.

Вижте, каквато и система да направим като цвъкнем масончетата отгоре,които изпълняват заповеди на американските масончета,които пък изпълняват заповеди на такива като Шорош,които мразят православието защото са сатанисти.Та каквато и система да сложим няма да проработи.Просто трябва да си оплевим градината и да махнем бурените до корен.

За твое добро го казвам

Я кажи колко от НС които гласуват античовешките закони и получават грантове от Америка за България, Отворено Общество, БХК и прочие спонсорирани от Шорош организации са масони? Това е истинската мафия.А знаеш ли какво е мафията- тайно общество или организация.Просто прочети малко и ще се светнеш.А иначе си вярвай в Дядо Коледа няма проблем.

Не ясно кой от двамата противни гея ,Късопишков ,или иди.ота Цончо е по активен в любовната им игра ?????

използва повече гел, та прилича на пасивния или активно поемащия го. То и си гледа едно оцъклено сякаш нещо го човърка отзад ...

Добра двойка са Копейкин и Цончо.

защото противоконституционната ДПС са на каишка от Козяк... есетствено, че предателите на българия ще си говорят с други предатели

В България няма да стане, представете си как главния прокурор, който е и министър, обвинява лица, които са във властта с него, абсурдно! Да не говорим, че така ще бъде още по-лесно да се използва за бухалка срещу опозицията, тъй като излиза, че ще е на пряко подчинение на премиера...

Ние далеч не сме на нивото на демокрацията в Сащ

Очертаващият се разгром на Русия ,предизвиква комични ,просташки реакции от русо.сифилистиците ..Виждайки дървото ,което ще трябва да изядат, стават смешни и жалки ...Само ги наблюдавайте следващите седмици и особено техният лидер фат.мака РАДЕВ За него и КОПЕЙКИН има много събрани доказателства за държавна измяна !!!