Костадинов обиден на Урсула фон дер Лайен, че го обяви за популист и приятел на Путин

Лидерът на "Възраждане" заяви, че такива хора, които посочват европейски партии за заплаха за мира, нямат място на върха на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Костадинов обиден на Урсула фон дер Лайен, че го обяви за популист и приятел на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност днес да си наистина европеец следва да отбележиш и да си против ограбването на ЕС от САЩ. Та те ни изсмукаха! То не бяха милиарди за незаконно допсунати и отровни ваксини, то не беше газ на тройна цена, то не бяха самолети, различни от нужните ни и петорно по-скъпи в сравнение с шведските, които ни прилягат; то не бяха атомни централи с неизвестна цена, която обаче подписваме да платим!!!!!!!!! А ве.... такова нещо аз не бих платил, защо Урсула ме кара да плащам за непотребни неща от САЩ, дето ги има и по-подходящи и на по-добра цена в Европа?! О кога стана задължително Урсула да ни мнава?! Ама САЩ ни пазели - опт кого? И защо половин милиард ЕС ще го пазят 340 милиона САЩ от разстояние? Че ЕС няма развити технологоии, включително и военни ли? - има. Май някой е включил далавераджийника и плюска трилион на наш гръб, а посредниците му плюскат милиарди. Урсула закеши през мъжа си барем милиард с ваксините. За какво мислите бяха тези насилия над неваксинираните, че в ЕВропа наваксинира и деца, когато децата караха леко вируса и не бяха в пандемичната цифра със смъртни случаи, във всеки случай по-малко от обикновените грипове! Това е, което се случва днес. И оня, който го казва, за да го чуят изплашените глупаци, е под обстрел. Влаченето на милиарди днес е такова, че скоро ще почнат убийства. Вече има енда опонетка,която внезапно починала, докаъо пътувала във влака. Имаме фашизъм! И набъбва! Така започва фашизъм, показва историята. Все някой ги разцепва и трябва да го унищожат, за да вървят към 'просперитет', разбирай собствения им просперитет за сметка на обществото. И се намират гоялам маса тъпаци, които са се вържат - то има уши и очи, но вижда и чува само онова, което му посочат. А те му сочат в обратната посока, крадецът вика: Дръжте крадеца! Като минат години - а, ама то такова беше времетпо. Не, такъв тъпак си бил ти.

Истината боли, нали копейка

Копейката си е популист лъжец и мошеник. Израждане в момента го играят про руска- забележете не по българска а про руска- партия. Изрожденците отидоха да се кланят и да лижат подметките на Путин а не някой друг. За какво тогава се обижда?

Време е вече Възраждане да се превърне в антиевропейска партия.За това и продължавам да гласувам за Възраждане!!!

като тебе много,затуй сме на тоз хал

Само Възраждане !

Съсухрената вещица е сатанистко изчадие.

Само за Възродителите.

Всички за него.

Костя да не би да е станал неприятел на Путин!?!

Възраждане са всичко друго, но не и европейскиска партия. С полуграмотен електорат и путинисти в парламента.

Голям майтап! Та Възраждане са кученцата на Баце. Сега ще трябва да финансира друг проект.

Копейкин не е никакъв русофил просто такъв му е интереса и на това залага....

Еееее. Може ли такова нещо сега. Вместо да е поласкан, че човек от класата и нивото на госпожа фон дер Лайен, не само че е чувала за него, но даже споменава името му в коментар на висок форум, той Варненския гагаузин , се прави на обидена госпожица, която някой е ощипал отзад.

тя не го е споменала поименно, а само името на партията им (интересно дали на англ. го е казала името или направо на български)

Копейка, я кажи как изплати вилата на езерото за три години.

колко си тъп, колко си прост, ама със самочувствие, яд ли ти е че хората подкрепят Възраждане и Костадинов, ти колко цента си докарваш с постовете, центаджия прост, вземи огледай вашите крадци от герб и ПП/ДБ, че добедоха държавата до тотална катастрофа.

Ти си тъп, че поощряваш краденето! Затова марш при шефа ти и му кажи, че ако ти дава повече от минималната, значи е кръгъл идиот, защото обичаш да те ограбват :)

немският неонацизъм е либерално-демократичен.... а мирът иска бомби...повече и ако не си враг на путин и не воюваш с русия, значи си приятел с путин /апропо тоест повече от половината свят и като население и като икономика/ Виж възраждане ,чрез призиви за мир и преговори, искат война..... така поне плямпа фондерлайненоберфюрерът.

Някои хора много се обиждат от истината.

антоне

Незнам защо 500 милионната древна Европа се връзва на 250 милионна Америка съставена от дебели прасета негри и латиноси

Изборът изглежда по-правилен отколкото с кенефа Русия.

Не знаех, че на свободата и независимостта на ЕС единтвените алтернативаи са да сме роби на някоого от двете сили: САЩ или Русия. Само по себе си е много странно като разбиране. Защо САЩ, за да не е Русия?! А защо не е Европа?!!!!! ЕС е съюз на половин милиард хора! Защо трвябва да иамме съюзи на подчиненост?! ЕС е субект, всички държаи Фашизмът е психиатрична дигноза - с нея ловят такива кучки като тебе. Аз съм за суверенна и просперативна Европа с европейски ценности. Днес те не само че не са европейски, но са и неясни, долни, заповядани, оправдаващи чужди интереси. Да не забравяме, че Европа се разви прекрасно именно следвайки европейските ценности. Но САЩ си намериха предатели, които да го разрушат. Това е истината. И какво общо има тук Русия?! Освен че САЩ плащаха на нацистите да избиват руски деца и жени, за да принудят Русия да спре това с военни действия и да стане повод за въвличането на ЕС е самоунищожителна ситуация. Но няма страшно, предателите очакват да получат заработеното - чакат си пенсията на остров... Или пък може да получат залуженото, което е съвсем друго. ЕС трябва да е суверенна. Ясно е, че Русия иска силен ЕС, за да купува суровини и да й доставя технологии. Някой друг иска слаб ЕС! Оборотът на САЩ с ЕС е само 2% от целия им оборот... Сещаш ли се?А след завъртяната интрига САЩ увеличи цената на енергията двойно и тройно, което с помощта на Урсула изпрати десетки европейски концерни да осигуряват работни места и да плащат данъци в САЩ. И нали си наясно, че си пласират скъпия неекологичен шистов газ в ЕВропа, но за всеки случай взривиха Сверен поток. Какво говорехме за зависимости? А? Ако изобщо ставаше дума за зависимости, то ЕС се развиваше прекрасно. А сега е много зле. И става все по-зле. Принципът 'разделяй и владей' в действие. Урсула тъкмо каза, че три партии разделяли Европа... Още един принцип в действие - обвини опонента си в собствените си грехове. И крадецът да крещи: Дръжте крадеца!! Ето на, случва се.

Ми какъв си бе, късопишкин?? Типичен проруски имбецил и Владиславовска Пума!!!

лобира за Възраждане.

не от днес, и не за Възраждане - за Русия

Абе кой го знае този манго от някое си добричко село, че и да му се обръща внимание?!

Ама за кое от двете е обиден Коцката? За това, че е популист, или за това, че е аверче на Путя?

Ами Урсула нямаше как да каже, че е аверче на Борисов. Просто го предупреди.

За кое не е прав Костадинов ? Цяла Европа ври и кипи заради Урсула и другите дупедавци. Каква мирна Европа бълнува изкуфялата бабичка

Ако пак искате урсула-ходете за гъби.

Възраждане са болшевишка измет

Измет са родителите ти

Тръмп иде и Урсула ,Зеленски,Кирчо,Христо,Пеевски и дружката му Боеисов си тръгват

Коцак,защо се обиждаш от истината,бе калъф смотан ?

Усещат дори и Предедателя на ЕК Урсула,че Възраждане може да увеличи сериозно подкрепата за себе си, както и Алтернатива за ГЕРМАНИЯ и всяка една трезвомислеща партия в Европа. Всеки анализатор извън България прогнозира сериозен ръст за Възраждане,само в България агенциите не слагат дори в сметките Възраждане , и ги омаловажават типично по БАЙ ГАНЬОВСКИ. Само,че да знаят,че Въраждане много сметки ще обърка до края на тази календарна година !

"възрожденските" цигани от провинцията ги харесват само подбните им отрепки

На всеки убит Украинец се падат 10 000 долара отпуснати от Европа, коит са дадени от Европа за да могат корумпираните Украински елити да купуват с тези 10 000 долара оръжие от Европеиските компании

Ъъъъ оръжие които ние продаваме и правим пари от това

Като е обиден да си ходи

От изказването на госпоицата по-добра реклама за партията няма. Защото потпетената Европа коренопреклонно изпълнява нарежданията на 'големия брат' отвъд океана. За трезвомислещите хора всяко отстояване на национални и европейски интересе се третира като русофилство.

стана с палана Ан Рът?

Ако Урсула не се скрие зад депутатския имунитет или имунитета на член на европейската комисия то с бавни, но сигурни стъпки върви към затвора. За съжаление корупцията е овладяла и европейските институции и съдилищата, които ще трябва да съдят корупционерите от европейската комисия и тази ще е поредната на която ще и се размине. Много сериозно се замислям искам ли да живея в евролиберална Европа. Това нагло джудже говори така и за Орбан, но странно защо унгарците отново го преизбраха и не им пука за мнението и.

Възраждане са си чисти фашисти и национаял-социалисти.

Може да се гордеете че ви сравняват с германски и френски десни партии !!!

Цял свят знае, че Копейкин, Курнела и Мунчо са слуги на Путлер.

А германските и френски партии и те ли са на копейки :)))

Доказано с документи. Шрьодер даже беше на официална заплата в Газпром. Льо пен с парички от Кремъл... Не се прави на луда копейка. Тоя номер е на Боко Пътната Карта.

Ми познаваме те, и знаем че за пари даваш и отзад.

Европа която подкупи корумпирания елит на Украйна с 10ки милиарди долари за да води война срещу собственото си население била мирна, американката Урсула, трудно може да е представител на Мирна Европа, нито като представител на Америка нито като наследничка на върли фашисти които са извършвали геноцид над Украинците, това което извършва наследничката на нацистите днес егеноцид над Украинците и то извършен с парите на Европа, десетки милиарди евро

Мърсула Лайнен, ОлеСя ИскамЧук или Гаргамел :)

И трите са крокозъбели :)))

Само да не му се обиди и Путин , затова че се отрича от него

Какво ти пука?Важното е,че българският народ те харесва.

ела при бай ставри той ша та обиди пред цяла българия много си убав

Мърсула се изживява като цензор и коя е тя да казва за кого да гласуваме и кое е добро за нас?

Този рев е за пред Путин - да се отчете работа. Тези там са така - обиждат, бият, а като им отвърнат - започват рев и сополи... Сто години... :) :)

Дайте за фронта нещо ве! Чува се, че укросвинакият лобут връви със страшна сила :)

На фронта нищо ново - най-прехвалената армия на света се мъчи две години да превземе няколко села от най-смешната армия на света - по вашата скала... кораби потъват несваляеми сута падат... Цирк...

И си мисля, че до месец, два, живо укропрасе няма да остане на фронта!

европески пари иска! Що е то?

Не съм му фен, но за леля Урсула е напълно прав.

И аз не съм му фен. Атака 2.0 със същият краен ефект. Много приказки и дуене, и ако дойде на власт, НИЩО няма да може да направи...ще се държи като всички останали тогава.

Мърсула Лайнен си е много убава гинеколожка и всеки който разбира и онанира, на неин портрет се спира :)

Както е казал Хенри Форд "Клиента може да си поръча кола във всякакъв цвят, стига да е черен". Коцето не разбра ли че в англосаксонската "демокрация" и тази на васалите, може да има само една позиция и едно мнение?

колко мнения има в рашистан, ма парцал? Червена измет...

Изглежда да има точно толкова, колкото В ЕССР! Което буди въпроса, с какво едните са по добри от друите? Кажие джендър англосаксонски продажен и потурчен...ти как мислиш?

Против ваксините ама всичките ваксинирани:))) Много обичат Русия ама за нищо на света не искат да ходят в Русия нито искат спрямо тях да се прилагат руските закони. Много държат на лева, ама парите си ги държат в евро и долари. Уж български патриоти ама непрекъснато защитават интересите на Русия. Мразели Европейския съюз ама се натискат да стават евродепутати..... Мразя ли нацистите ама непрекъснато се държат и говорят точно като нацистите и защитават откровено нацистката партия в Германия. Въобще шизофрения някаква.

да, точно така, не забравяй за си пиеш хапчетата

Виж, благодарение на твоите обобщения разбрах, че не съм копейка, защото не съм ваксан, не искам да ходя нито в САЩ, нито в Русия, но много искам да вземем от техните закони. Особено онези забраняващи НПО-тата с чуждо спонсориране и ако може и онези по отношение на ЛГБТ+-*/=. Бих върнал и смъртната присъда за всякаква продажна сган! Ама тогава ако се разчистим от всякакви центаджии, копейкаджии, турски лираджии и какви ли не още се зачудих, то колко българи ще останем?

Ми льольо, след като си обиден, бегай при майка си да си поплачеш!

И когато каже, че Мърсула не е права, всъщност говори за майка и :)

Не го разбирам аз Коцето! Ако мен ме обижда (както често се случва тук) някоя краварска подлога, да не казвам директно продажен краваропитек на русофил или путинофил го приемам директно за комплимент. Това Могерини, фон дер Лайно, Шмеркелина, всичките са такива... гордости за Европа, че просто няма как да им се обидиш! Даже те самите са обида за Европа!

и вие щом не може да се разберете ясна работата

Кои ние? Защото имам вътрешното усещане, че и с теб не можем да се разберем.