Костадинов изчете „заплахата“ към Тагарев: Не било закана за убийство, а само обиди

Жената до задържания за 72 часа Григор Димов се свързала с "Възраждане", трети ден не знаела къде е той

Обратно в новината

Коментари - Костадинов изчете „заплахата“ към Тагарев: Не било закана за убийство, а само обиди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обещание за справедлив народен съд ли е? Айде, да не се правят на девственици тия от възраждане. Заплашвате, а като ви стиснат за врата и вече не сте такива големи мъже... Едни неразбрани души ставате. Като поетите...

Ако няколко стотин хиляди заплашим свинята тагаренко, всички ли ще арестувате бе фашаги?

Ми пробвай се. След това, като дойдат копейките на власт ше си бил активен борец срещу атлантизма и джендъризма. ;) Не си губи времето тука. Пиши на Тагарев.

Тагарев, дано умреш бе свиньо! Ето малко по - хард, боклук скапан!

Резнаха му референдумчето и сега се чуди каква магария да измисли, та да може да го показват, иначе ще изчезне като Бялата златка.

Продължавата да вярвата на Копейкин. Изглежда, че от неговата уста излизат само истини? Дали пък не е новият Исус?. Въобще, какво се занимавате с този пропаднал историк на хранилка при руснаците. В България не е имало сериозни политици и няма как да има. Всичките са циркаджии и държат на представлението. Оставете го, при следваща смяна на властта, Копийкин вероятно ще бъде и безработен, освен всичко друго. Свърши ли подкрепата от Русия - свива знамената и бегом. Това са Чекистките номера - ура, ура и после бегом. Но от към Ура го докарват.

Това е свобода на словото като по тпшово време. Сега да вземат да им направят и лагер на тези дето говорят така и съвсем ще е соц...

тоя Цончо що винаги гледа все едно му е още вътре.

Тескта е просташки, но ако това е всичко, то наистина не са отправени зпалахи. Трябва да имаш много слабо заешко сърце, че да се трогнеш от "Нали знаеш как свърши предния път?" Очевидно, гражданинът с нисук ки е визирал 2СВ и победата на СССР в нея.

Рецептата за щастливи нацисти е генералисимус Сталин..по кратката процедура...До Стената...и от Упор...по 9 мм в шикалките...

Ето това вече може да се тълкува като релана зпалаха или подстрекателство към насилие. Но онова по-горе не е.

Българските фашисти при патрона си генерал Луков....всички там..

За какво обвиняват тези изрожденци. Бой до посиняване и в тухларната. Ненужни паразитни елементи.

Топ службите задържаха българин който мрази фашиста Тагарев....ами юнаци...тогава трябва да арестувате 4 милиона българи..нямате толкова зандани.. ЗА ДА ИМА СПОКОЕН ЖИВОТ И МИР ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ФАШИСТИ ПО ДЪРВОДОБИВА В СИБИР.. ВАШТА МАМА НЕДОПРАВЕНА

Некадърен малоумник.

се кефя когато тролчета-имбецили от олгинските трол-ферми почнат да мучат все едно са българи и живеят тук. Абе, мАршо, на кого обясняваш за тия измислени 4 милиона. Не стига че сте 20 човека копейки и 3/4 от подписите в гей-референдума ви са на умрели хора ами и го раздавате тежкарски. Айде у лево, и почвайте да учите китайски щото те ще дойдат за земите си до 5-10 години.

Тагарев фашистка курво....ти нямаш нищо общо със славната българска армия...ти си боклук,бандеровец и майкопродавец. Върви при твоя приятел сополивия Наркоман Зелето и не се връщай нацистка свиня.

А ти какво си интересно. Менужна органична материя.

Време е Кадиров да елиминира националният предател и изпечен фашистки боклук Тагарев... Тагарев при неговия патрон Степан Бандера...

Ето го истинското лице на слугите на козяк ! Те са долни жтерористи и фашисти които не търпят критики и започнаха да посягат на мирното население !!!!!! Тагарев е фашист и терорист !

Положението в България заприличва като събитията през 1925. Инакомислещите започват да изчезват по фашистките мазета на полицията.

АМА МНОГО ГЕЙ–АТЛАНТИЧЕТА ТУК БЕ ХОРА !! ЯГОДИТЕТЕ ПО АНГЛЕТО СВЪРШИХА ЛИ ?? СИПАНИЧАВИЯТ НИ ДЯДО МАГАРЕВ СЪБРАЛ ГОЛЯМА АРМИЯ ОТ ФЕНОВЕ !!АКО СТЕГНАТ ПАРЦАЛКИТЕ И ПОЕМАТ КЪМ УСРАЙНА ЩЕ Е МНОГО ГОТ !! ТАМ В МОМЕНТА НАБИВАТ ХОХОЛСКИ КРАТУНИ ТА ПУШЕК СЕ ВДИГА !! ОПЕРАЦИЯТА ВЪРВИ ПО ПЛАН !! ТЕЗИ ИЗРОДИ ИЗГОРИХА ЖИВИ ДВЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА В ОДЕСА !! СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ !! И НЕ ГИ ЗАБРАВЯЙТЕ !!!

И ни пороби в още по-тъмен гнет.

Значи какъв е изводът - оакаш ли се-викай Копейкин...

Начи, тия министри там намси кви, могат да правят неща, който се харесват само на Амбасадата, а ако някой си изкаже мнението може да лежи до 6 години. Да ви пикая на демокрацията.

А.б.е костадинов АГРЕСИЯТА дори само на думи за сега за ТЕБ е нормалното....какво ли ще направит2 ако е реалнотост...а дали е морално съвсем не ви интересува. И да знеш, че твоите по всички медии заплашват...а всъщност ги е СТРАХ!

1. България е единствената страна с развито РУСОСИФИЛИСТИЧНО поклонничество в ЕС. 2.България е най бедната страна в ЕС. 3.България е най корумпирана страна в ЕС. 4.Населението на България е най неграмотното и с най ниски възможности за реализация в ЕС. 5. В България има най много Бабаити с професия Санитар ( или подобни )раздаващи заплахи от името на народния съд . Сещам се и поне за 5 -6 други " най " .... Въпроса ми е някой вижда ли нещо общо във всички тези нашенски Добродетели ?

Явно украинците много ни мразите. Нищо ние пък мразим вас.

КОПЕЙКАТА ОТДАВНА. ТРЯБВАШЕ ДА. Е. В ЗАТВОРА ЗА. ПОСЕГАТЕЛСВО ВЪРХУ ЖИВОТА. НА. БИВШИЯ МИНИСТЪР. ПРЕДСЕДАТЕЛ КИРИЛ ПЕТКОВ. НА. ШИПКА . НО СЕГА. И. САРАФОВ. СИ. ТРАЕ И. НЕ. ВЗЕМА МЕРКИ. И. ЗА. ОНЗИ ДЕНШНИТЕ. ЗАПЛАХИ. ЗА. УБИЙСТВА НА. МИНИСТРИ. И. НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, А. ЗА. ГАВРАТА. С ЕВРЕИТЕ ДА. НЕ. ГОВОРИМ. ТЕЗИ. СА. ЛУДИ. ЗА. ВРЪЗВАНЕ. ЗАБРАНА. ЗА ТАКИВА ФАШИЗИРАНИ БАНДИ. В. ПОЛИТИКАТА. ТОВА. НЕ. Е ПАРТИЯ. А. ШПИЦ КОМАНДА. НА. ХИТЛЕР- ПУТЛЕР.

Този боклук заслужава не само заплахи, а изпълнението им!

колкото войната в Русия е само Специална операция толкова и това са само обиди. Израждане си остава Израждане ( от Изрод)

Има ли в България структора която следи за националната сигорност. Копейник си прави каквото си иска и каквото му кажат от руското посолство. Вземете мерки за да не взимаме ние

Ако имаше такава структура повечето народни предатели плюс цялото правителство и симпатизанти на фашизма, какъвто си и ти щяхте да сте в Белене.

Първо научи правописа на родния си език. Измекяр

Ама и тук е яко цензура. Някой трие постову които смята за неудобни. Да ва е...

тоя с маймунското дупе знае да чете.

Коце цигането пак са го погнали от пасольството. И материали са му дали готови.

Повече от очевидно е, че живеем във времена на фашизъм. Цялата фашистка машина е впрегната да направи показно, какво ни чака ако не робуваме на мечтите на боклука Тагаренко. Един чужд (украински) шпионин на длъжност министър в България.

Бегай в Русия на демокрация. Нема да липсваш и на майка си.

А ти върви на майка си в пут.... Или се върни в задника на дъртия чифут сорос.

Народа започна да им бърка в гъзовете и им пречи на продажните планове дано има повече хора като него а не хора който се крият и се страхуват да казват какво мислят.

Yann

Интересно... Ако е реабилитиран, то вие как разбрахте, че е осъждан? Товая означава, че някой е разпространил класифицирана информация. Ама няма проблем.... Нали е осъждан? То вече вие - продажните медии пак го осъдихте.

Вече си ми ЛЮБИМЕЦ и не признавам друга партия освен ВЪЗРАЖДАНЕ - ГОСПОД ЗРАВЕ да Ви дава и да Ви ЗАКРИЛЯ - ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ и Българския ЛЕВ !!! ИСТИНСКИТЕ Българи сме зад гърба ти Костадине - НЕ СЕ СТРАХУВАЙ от никой и нищо - ДОСТОЙНСТВОТО Е по-важно от всичко останало !!

Ще има копейки...

А ТИ ДРУГАРЮ, ПИ ЛИ СИ ЛЕКАРСТВАТА ДНЕС!?

Как реши, че вие от възраждане сте истински българи, а аз не съм. Какво те прави по истински българин от мен

Как се познава истинския българин, че да разбера от кои съм?

Циганин фашист - само при нас го има това.

Earn income while simply working online. work from home whenever you want. just for maximum 5 hours a day you can make more than $600 per day online. From this I made $18,000 last month in my spare time. Check info here==============>>> Www.fb.dailypay7.com

30% вече са явлени антибългари подкупени с парите от Америка ! Продават майки , бащи ,сестри и братя ,приятели и познати ! Незнам как изобщо сме се спасили от турско робство ? МРЪНКАЩИ РОБИ !

Левски е обикалял да създава комитети, но накрая са го предали! Ботев е слязъл от кораба Радецки, но още в първите селища се е отчаял от липсата на подкрепа! Освободили са ни руснаците, както и да не им са иска на новите продажници!

Роб може да си само на фашизираните руснаци. Факта, че можеш свободно да си кажеш мнението без някой да те преследва означава, че си свободен и имаш свободата на изразяване. Както стаана ясно днес, с български паспорт можеш да се движиш безвизово във 176 държави. Т.е. имаш свободата на придвижване. В Русия нито имаш свобода на изразяване, нито свобода на придвижване (защото някой трябва да захранва фашизираната руска армия). И никой не ти пречи да повтаряш налудничавите приказки на Копейкин.

Когато най- голямата опозиционна партия я заглушават от всички национални телевизии, това НЕ Е демокрация!

Човека който свободно си е казал мнението е арестуван за 72 часа и може бъде осъден от една до 6 години затвор.Това как се връзва с твоите фантазии.Айде малко по истински.

Абе Вие от кръга на Костя Путаткин да не би цяла нощ да си учите думите наизуст, а сутрин Костя да ви изпитва? Всееее едно и съъъщо! Една дума сметнете, малко реактивност! Тооо за това ум се иска, но... Караййй нали Путя плаща!

Ако цитираните думи са верни и аз заставам зад тях.

Не разбрах какво прави НАТО в Украйна като нито тя, нито Русия са членове на НАТО или на ЕС? Кой си превишава правата?

Дайте му бе, на Тагарев от новата варненска дрога...две пакетчета на това говедо Мръсно копеле. Запрянов, гледай си Р-404 , че да е стане като Чарли чаплин....

Същите са и троловете им в ДИР.РУ. Товарищи, когда пиздите, надо отвечать!

Синковците на нагаждачите пред СССР сега са още по-активни нагаждачи пред новите съюзници. Тагарев е кадър на СССР школата и явно добре е усвоил нагаждачеството. Даже влиза в роля на уплашен.

Е, каква стана тя?! Оказа се, че Промяната са най-големите фашисти. Няма свобода на словото, няма демокрация. Ако не си с нас си за затвора. Фашисти

Твърде смела позиция имате, че арестуваният е използвал Словото.

Чиста проба предозиране. Човекът му е казал в прав текст истината, а пък Магарев се почувствал застрашен! Явно някои хора ги е страх от Истината!

Хора, копирайте текста и го пуснете в профила на предателя магараев!Да му задръстим профила. Нека видим, как ще ни арестуват!

Виждам, че писукането на желтопаветните красавци продължава. Апелират към кафяв терор, демократите му с демократи:)

Само затвор за такива, като осъдят 2-3 и се престанат със заплахите, мишоци!

От така оредставеното , не се вижда заплаха, но има нещо друго, свързано с министъра. Очевадно е за всички, че него го е грижа повече за Украйна, отколкото за България. В същото време е ФАКТ, че като министър е дал клетва да служи на България. С действията си той отслабва българската армия! Къде са компетентните иргани да го попитат какви ги върши?!? Къде е оремиерът, който му е шеф да му потърси сметка?!? Изобщо възниква въпроса какво прави това правителство за да изпълни клетвата си към народа на България??

Преди време в различни репортажи, ВСИЧКИ сме виждали и чували как конкретни индивиди от едни махали, с брадви в ръце са викали:"смърт на българите " Колко от тях бяха осъдени за заплаха, на какъв срок, колко и къде излежаха?!? Нека родните ни медии, които са независими, проучат и ни покажат отговорите на тези въпроси.

Има една приказка "когато дойдоха за Х аз мълчах защото не съм Х". Много съм доволен че един ден тези които подкрепят сегашните изроди от ПП/ДБ/ГЕРБ в един момент ще отнесат от тяхната "любов" и се надявам да е много бавно и мъчително.

прегорел тиган.

Ами заедно с правата идват и задълженията. Това че имаш право на собствено мнение не означава че имаш право да заплашваш без наказание. А пък заплахите от страна на Възраждане и техните поддръжници не са нито нещо ново нито нещо необичайно. Това е практика и тяхна типична черта. Без обиди простотии и заплахи те просто не могат да говорят и да съществуват.

Сачо малоумник може да напише това. Забравил си задължението си да се "ваксинираш". Типичен представител на новия вид овца.