Коментари - Костадинов: Българското правителство обяви война на "Възраждане" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На никой не му пука за жалкарите, които си събрал в тази смехотворна партийка, камоли война да ти обявяват. Недей да се величаеш излишно. И най-много да си получил обещания за разширение на тънките черва, ама чак заплаха за отстраняване...прекалено си смешен и незначителен, че някой да се занимава серизно с теб.

Ако българите не се обединим срещу престъпния америкаснки режим сега много скоро ще е късно. Моля американците да се изнесат доброволно. Заедно с англичаните,германците и турците. Имате си държави. Ходете си в къщи. Така, като се държите с нас във вашите държави и в нашата собствена,така и милиони българи ще се отнасят към вас вече. Не ви желаем на нашите земи. Моля да спрете да разединявате българския народ. Дадохме ви 33 години. Видяхме как правите бизнес,политика и т.н. До тук сте. От една българка!

Веске руснаците да си ходят ли и те?

А защо гласува заедно с герП и дпс бе костадинов - защо ? Сега вече си употребен - не може веднъж да бъдеш с тях, а после да се правиш на опозиция, утре пак ще гласуваш заедно с тях ! Не си истински !

А защо ПП-ДЕБЕ ги нямаше в зала?

Копейкин да ходи да направи поредната свирка на Путкин. Той за друго не става..

Как е Коце? Расте ли пишката?

"възраждане" /израждане/ са платена от русия партия с профашистки уклон и действия, която цели дестабилизация на България и вкарването на страната под руски гнет и влияние. НИЕ ЩЕ СЕ СПРАВИМ С НЕОФАШИСТИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ С ДЕЙСТВИЯТА СИ, ДОКАЗВАТ, ЧЕ СА ТОЧНО ТАКИВА! И трябва прокуратурата да се занимае много сериозно с паричните потоци и начина на финансиране на "възраждане", както и с имотното състояние на рубльов-копейкин и другите от тяхната клика!

педерунгел ли е? Начина по който се държи и говори изглежда доста съмнителен. Не че има нещо лошо в това, все пак сме свободна държава, ама е добре да се знае.

няма ли конституция която да определя как се третират очевидно национал-социалистически популистки формации като Възраждане. Да не говорим че и е партия финансирана от Русия и работеща за Руските интереси против интересите на Българияи Този е абсолютен празноглавец, празнословец и популист говорещ празни приказки и заучени стихотворения, съчинени най вероятно в Кремъл. Този дупедавец червен е: 1. Против Европейския съюз 2. Против България да бъде част от сбоводния свят и ЕС 3. Против икономическата интеграция на Б-я в Еврозоната което 4. Против НАТО и северно аталнтизма който е единствения гарант за сигурноста на България особенно предвид варварската имперска амбиция на Русия 5. Против всякакъв вид ценности които да определят бъдещото развитие на България като свободна, модерна държава от свободни хора. Той тласка България към анахроничния варварски режим на Кремъл. А както видяхме, то дори не е ясно какъв е този режим и кой мафиот реално го ръководи. Едно е ясно обаче че апетитът му към завоевания и убийства е ненаситен.

а какво се случи в България за 20 г. ЕС ? едно НИЩО, няма армия няма северозападна България изнесоха ни златото получихме Кауфланд и Лидл, който не плащат данък същото важи и за Лукоил сега ще ни бутнат и американския газ ще платим 30 млрд. за АЕЦ при наличие на реактор ще платим неустойка за F16 въпреки, че на нас трябва да ни платят и на всичко отгоре ни натресоха Корчо и Кокорчо

ни е по разделено дори от тролове олигофренни ,които заработват тук . Тъпата ни политическа класа - алчна ,сервилна и ограничена - ще проиграе е вропейското бъдеще на страната ,което няма адекватна алтернатива. Но така е като само 20% от нас гласуваме . Това много помага да се зпази статуквото,което Костадинов нищо чудно да взриви по един начин ,който ще ни изолира от цивилизования свят!

2021: Всички партии (начело с ПП) обявиха "война на ГЕРБ 2022: Никой не искаше дори да говори с ГЕРБ 2023: ПП пърси се надупиха на ГЕРБ Да очакваме ли с Възраждане да стане същото? на следващите избори?

човека си казва истината! нима някой от населението на тази територия не мисли по този начин? е, има 2-3 файтона подли пееераси и ДеБили, ама те са за баланс в природата! сигурно е, че никой няма да яде от кацата с мед, където е капнало лайно от подлите пееераси и ДеБили.

Тоя ром,като не му харесва в Европа,защо не ходи при Путя!?

а на теб ти харесва така ли?

В едно е прав ИСТИНАТА, това е което не могат да прглътнат управляващите. Всичко при тях е пречупено през евроатлантическите ценности. Някой някъде да е чел, чул що е то евроатлантическа ценност? Общи приказки за наивници, също както и с демокрацията, прецакаха смисъла на тази дума и мечтите на обинковените хора.

Смешен си! Престани с твоите просташки приказки и прояви. Срам ме е, че в България има толкова невъзпитани депутати. Мястото ти е на нивата, не в Парламента. Откъде натрупа тази агресия, тази ярост, че чак ти излиза пяна на устата, като говориш! Смяташ, че така те харесват?! Не, не те харесваме. Нито си красив, нито си умен, нито възпитан. Просто си нагъл хитрец! Да не забравя - и подлога! Знаеш на кого!

Защото си падаме по Шиши,Боко и др левенти

"Възраждане" се състои основно от гейове и криминални елементи. Повечето от тях съчетават и двете категории.

Фермата за тролове е активирана. НЯМА ДА ПОМОГНЕ !

предвид матриала който ползват фермата за тролове си е прост развъдник за Козички и Козяци.

Костадинов съобщи, че днес самият той е получил заплаха за "физическо отстраняване".Но истината е друга,някакви субекти са се опитали да го насилят в тъмното край двореца му но са се отказали защото били гнусливи....

КОСТАДИНОВ Е КОШМАРА НАКРАДЛИВАТА ПАСМИНА В СЪБРАНИЕТО !! ТОЙ ЩЕ ПОМОГНЕ БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ БЛАТОТО !! НИТО ЕВРОгейСЪЮЗ НИ ТРЯБВА...НИТО ЕВРО !! ТРЯБВА НИ РЕД И НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ПОЛИТИЦИ !! ТЕ ЗАБРАВИХА ЧЕ СА НАЕМНИ РАБОТНИЦИ НА ХОРАТА ОТ ВЪН !!

Путин зацапа памперса и всички негови марионетки изпаднаха в истерия... аман

марш в путлерландия,бе русоробски селтак от МАКСУДА...

Преди 100 години се е състоял преврат който донесъл много кръв на България!Дали на Козяк са чували нещо за деветоюнския преврат? Ами за последвалото Септемврийско възстание?Защото българите са като фоерверк - траят си траят си току.....

...траят си траят си току...си сипят една ракия и стават супермени !

Време е националните предатели да бъдат съдени. Време ни е за Възраждане!

Този кога ще го приберете на топло и ще забраните фашистката му партия???

Фашисти са тия, които ни управляват в момента, начело със злокобната фигура на американския агент и фалшив академик, с фалшив рейтинг уреден от спец службите на САЩ.

Българи, време е да ги изметем! Тази инсталирана от посолството хунта, има единствената цел да ни вкара във война. Да направи от България това, което направиха с Украйна. Два братски народа да се мразят и да се избиват. Никога срещу братска Русия - нашата освободителка!

Като се държиш като пълен идиот и призоваваш едни хора да "унищожават" други, а после се правиш на ощипана мома. Ако не е нарочно предизвикана реакция, ясно защо, то Костадинов ме е заблудил, че е умен мъж. И още нещо: тоя и оня заговорничел срещу България, което допускам, особено Посолството, а вие к`во правите? Играете им право в ръцете. Буквално имам чувството, че искат да тръгнат да ги забраняват, за да са актуални. Дисиденти ли ще ставате? Партизани? Костадинов беше напипал добрата линия на говорене, с изцепката я намаза здраво.

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече не бяха останали хора, които да ме защитят.

А когато дойдоха за нацистите? ;)

Никой не дойде за нацистите, нацистите са тук, тук и и в ЕП и в ЕК и начело с фашистката наследничка фон.

Не ти е обявило война, то е обявило война на България. За това псевдоправителство България и българите са излишни и трябва да бъдат унищожени, изтрити от земята, та дори и спомен за тях да не остане! Това искат те - основно!

Всеки, който се противопоставя на колониалното управление го чака участта на Възраждане.

На никой не му пука за жалкарите, които си събрал в тази смехотворна партийка, камоли война да ти обявяват. Недей да се величаеш излишно. И най-много да си получил обещания за разширение на тънките черва, ама чак заплаха за отстраняване...прекалено си смешен и незначителен, че някой да се занимава серизно с теб.

Кого наричаш "жалкар"? 358К+ граждани на България ли? К`во да кажем за тия, които върнаха на власт ОПГ-то и сега лазят и му се молят да подпише официална коалиция, а? Айде малко мислете с тия кратуни дето носите!

И аз ви обявявам война!

Пак дираджиите малипулират + те и - те. Това няма да помогне в манипулациите. Истината винаги излиза. А на лъжата краката са къси.

а на копойкин е къс пишока...затова е хиперактивен,за компенсацийка

Една атомна бомба над Киев ще спре войната ! През ВСВ американците използваха цели две такива атомни бомби със същата цел !

Боже, всички копейки блуждаят по статиите на Възраждане. Прочетете по една книга бе. Стига седяли в тези таксита.

Агресивен, но безделен си Копейка. Няма грам полза нито от теб, нито от партията ти.

>>>наблюдаваме "реставрация на неофашизма във всичките му форми - забрана на партии, забрана на медии, тоталитаризъм във всичките му форми". Така е, забрана на партии, забрана на медии. Още преследване на инакомислещи, цензура и автоцензура, потискане на опизицията, "лепене на етикети", презумпция за виновност, незачитане на имунитета, двойни стандарти, използване на държавния апарат (службите) за преследване на опонентите, и разбира се - мощни медийни кампании от проправителствените медии. Повече от очевидно е какво става. Но все пак това не е неофашизъм и тоталитаризъм. Нещата трябва да се наричат с истинските им имена. Това си е най-обикновена пълзяща диктатура. Още ѝ е далеко от нео и фашизъм. Но полека, полека - и дотам ще стигнем. Ей го къде е ! :D :D

ти наблюдаваш.

Да припомня на проруZZкият уж българин,дето си сменил фамилията от георгиев на волгин, няколко члена от Българската Конституция...да чете и костя копейкин,бялата златка,ниновная,зелените чорапи гадев/р.янев..и така: Чл. 44. (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие. Чл. 39.(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността". Чл. 419а. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) (1) Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години. (2) Който подбужда другиго към престъпление по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до една година.

ква война те гони бе кухавел то война се води срещу нещо.

Това правителство не е българско, а слугинско краварско. То е инсталирано от Джаба Хаитянина от амбасадата.

Абе, тъпан, поне малко срам нямаш ли, при положение че работиш да има правителство или президент, инсталиран от Русия? Поне си призная, че си продажник и не лепи този етикет на другите.

Лелее всичкото Козяк на терена!!!! И простотии и лъжи ръси. Явно много им е бръкнато и мнооого се страхуват от Възраждане. Чета простотиите на тия дегенерати за жълти стотинки са се продали на жълтопаветниците. Хах, трагедията на простия жълтопаветник е че непросветен. Да живее България и пилон трябва да има!

Възраждането на фашизма в Европа е факт ! За каква демокрация става дума, когато в цяла Европа са забранени руските медии, защото, разбираш ли , те излъчвали лъжи !? Ха ! Ами дайте да ги чуем тия лъжи и сами да преценим кой лъже ! Относно Украйна - там е див фашизъм ! Забранени са всякакви масови прояви и сбирки, а пушечното месо, което трябва да се опушва на фронта , се събира директно по улиците ! А ние, както и цяла Европа даваме оръжие на тия бандити, за да продължи касапницата ! Кога ще проумеят тъпите галоши от НАТО , че Русия не може да бъде победена на фронта, с което да спре войната ? Сори, ама тя е ядрена държава ! Украйна ли ще победи ядрена държава ? Ха ! Смешници !

Някой го е свързал с дилъра на Сидеров!

Копейкин- руска к@рва

фф - анадолски манаф

Тогава ще бъдем свободна държава и народ! Смърт за предателите, смърт за изменниците, смърт за шпионите на посолството, РУСКОТО. Амин.

Не дърпайте дявола за опашката ! И сами ще пострадате, и други, невинни хора ...

Кои са про-руските силив България? До сега само приказки без никакви доказателства. Всички знаем обаче кои са про-американските сили у нас. А и цял сят видя как същите американци се изнесоха от Афганистан и оставиха афганистанските про-американски сили да се оправят само с талибаните.

Копейкин да си направи телевизия като Волен и да споделя сексуалните си фантазии там. Волен вече много рядко се изявява по подобен начин, явно тази терапия работи!

Днес яко са ви надупили, ще папкате центове.

той си е за оплюване разбира се!А тези ,на които е ибрикчия по-добри ли са?

Така де, в тази скапана, вмирисана, прогнила от НПО помиари и педофили държава не са наказуеми кражбата и убийството, но за този ще измислим нещо, че е неудобен. Да ви заседнае всеки един изпаразитен лев и откраднат лев, гнусни НПО изроди.

Знаеш ли как се финансира Възраждане. И за разпространяване език на омразата се носи наказателна отговорност. Ако си свърши работата който трябва. Отделно не знам дали знаеш в България най-големите НПО-та са БПЦ, профсъюзите и БЧК. Като ти гледам правописа надали си стоплил.

Може ли пример за правописа или просто с три гънки толкова успя да измислиш? Не съм очаквал повече от НПО помиар, но дори това е под обичайните стандарти. Иначе за хората със сиво вещество в главата им е ясно за кои НПО-та говоря - тези с грантовете. Изброените от теб не са интересни за колонизаторите.

И не е зле да научиш, че изречения с въпрос завършват с въпросителна (? - ей така изглежда) и после да коментираш чуждия правопис

златният пръст си. осребрявай. няма да евечно. учи се от другите измислени патриоти. милионери станаха. Бацре краде и на тях пълнеше гушките. сега си ти на ред товарищ

Не е война г-н копейкин. А специална боклукчийска операция.

Ами така е то, да заплашваш хората не е като да ръгаш Цончо. Като си тръгнал да убиваш, трябва да си готов да ти отговорят. Или хомо-цигането си представя, че хората ще вървят на заколение като овце, а той само ще дърпа ръчката. Няма да стане боклук, куршуми ще летят и първият ще е за тебе.

БОКЛУЦИ КАТО КОСТАДИН НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ РУСКА К У Р В О

Колкото повече се търпи този боклук, толкова по нагъл става. Време е да се вземат сериозни мерки, както и да се накажат тези, които не са взели тези мерки до този момент. Тотална забрана на тази партия, съд и затвор за тези, които заплашват мирните граждани на България. Стига с тази нацистка партия, спонсорирана от терористична Русия под предлога, че се грижела за българските интереси. Хайде без тези лицемерни номера.

За пореден път доказа, че пише с къси букви. Той бил жертвата, разбираш ли?! А иначе е много курназ като заплашва с унищожаване, изтребване, лагери на смъртта и репресии, ако вземе властта...