Коментари - Костадин Костадинов: Жалко за столицата - в неделя тя няма избор | Днес.dir.bg

Костадин Костадинов: Жалко за столицата - в неделя тя няма избор

Терзиев е абсолютно същия проект като Григорова - с тази разлика, че за него беше ясно още от самото начало, че е марионетка на посолството, коментира лидерът на "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Костадин Костадинов: Жалко за столицата - в неделя тя няма избор | Днес.dir.bg

Коментари

Костадинов и с неговото ЕГО ще се окаже най-големия предател и скрит радетел на СГЛОБКАТА! Мина на Борисов и ПосолствоТо. В най-сублимния момент - НЕ ПОДКРЕПЯМЕ НИКОЙ! Демек крепи ДС, а зад ДС - Галя от ПосолствоТо.

вярно е. топлите наблюдения са същите

Костадинов окончателно се демаскира като почитател на ПосолствоТо. И довечера ще го види в резултат! А можеше интелигентно да отиграе подкрепа за Григорова. И да касира ползи за себе си и партията. Довечера Възраждане ще има нула кметове. И пропаднала обществена подкрепа, но явно кукловодите на Костадин така са го програмирали.

След като Костадинов помогна на Бойко Борисов и на Кирил Петков да махнат Гешев стана напълно ясно кой е Костадинов.

И тъз калинка ща утиче ф канала къто мен, каракачанката, бЪрекоффф ...

София е била столица при бай Тошо. Днеска е голямо село, да ме извинят селяните. Жълто паважа масово се отоплява с дърва и въглища, е, по- заможните.

Така е. Прав е Костадинов. След като не припозна доказано компетентната и наясно с проблемите Комитова, на балотажа София ще е изправена пред трудна дилема. И двамата кандидати не стават за тази работа и може да се окаже, че както ББ се връща на бял кон, така и Фандъкова да бъде "заклеймена" като най-успешен кмет от прехода. Накратко, София трябва да избира между мержелеещото се в тунела виртуално нещо и абсолютното нищо. Епа по-тъпа ситуация от това-здраве му кажи.

Комитова, която още празнува 9 септември (за тези, които помнят репликата й относно едни протести). Айде няма нужда!

Аз празнувам само 10 ноември и великия философин бат'Желю от Веселиново!

Грешка, Коце! Трябваше да призовеш твоите хора да спрат злото - метастазите на сглобката в София, Терзиев и приятели... Въпреки това много хора като мен, няма да те послушат и ще гласуваме с две ръце за Ваня Григорова! С нейната победа започва сгромолясването на най- престъпното управление на България досега.

Има балотаж и единият ще стане кмет. Това е Ваня Григорова! Много от привържениците на Възраждане ще гласуват за Ваня. Костадинов сбърка!

Това е ритуално сепуко! То е ясно, че Григорова печели и за да го направи, като Борисов, има само едно разумно обяснение - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКА ЗАВИСИМОСТ.

Довечера ще си хапе татарите. Няма да има кмет комунист в софия

Напротив, не довечера, днес е вече свършено с наследството на Държавна сигурност! Поне що се отнася до хрантутениците й и предатели в редиците й! Днес на американска хранилка.

Ти щото имаш..серсемин.

Коце вземи се в ръце щото ще изгубиш много симпатизанти така,ще станеш като Воленчо мисли с главата си.

Много ви моля да се видите от страни колко сте смешни защото се започва война на чистене на голо снимки и брюнети с марки от Фере и Гучи Ръж и Мили ванили и Ботев умря.!!!

Очевидно е! Възраждане полегнаха на пеевски и се присъединиха към нареждането му да няма машинно гласуване и резултата е налице! Ако, костадинов се беше издървил на шашмата измислена от "Х" и сътворена от данс и цик- да отпаднат машините, тогава щеше да има подкрепа.Сега вече е аут завинаги!Отиде при атака!

Никой не коментира диаграмата, която онагледява фактите. Защо ли

В Благоевград нямат и общински съветник. За сметка на това все още Благоевград има депутат - Цвета!

И Цвета е от Видин. Заврена снаа у Горна Джумая.

И неговият човек да беше на балотаж, пак нямаше да имат избор.

Копейкин, Отдавна, Москва не е български избор!

Кога питахте българите дали искат ЕС и Нато терористични организации .... Нормалните българи избират Русия..Защото с Русия има бъдеще за България...

А видя ли Бойко кво тричане на миндили направи. Хахаха. Виртуоз. Хахаха. В неделя всички ги шибнете в земята и да се кротнат.

Матри'ала е кофти, нали Коцка? Е нека тогава Таслаков закупи друг, вносен - от Англия!

УРА! Вече сме втора политическа сила в България. Напролет цялата власт ще е наша. Стоян Таслаков ще е министър на регионалното развитие и благоустройството и лично ще лепи гипсокартон. Ето - Борован с Милорад са наши (с бившите им ренегати кметове на ГЕРБ). В неделя и Земен. За Дупница иска ли питане? Напред компетентността е Слънце което в душите ни грей, а духовността е огън с който ний ще оцелей с над 4% изборен резултат. Очакваме включване за следващите избори! А България и българите - кучета ги яли! Нали така Коцка?

Млък копейко. Марш да се оплачеш на леля Митрофаница.

Този във Варна нещат да го гледат, той за София говори. От глупав по-глупав.

Патентования, Месията, Той е, той ще ви спаси! Хахахаха

Въпрос за 100 000: За лошият резултат на ПП "Възраждане" на местните избори е виновно: А. Посолството В. Путин С. Американските медии D. Дъждът след който никнат много гъби

Вярваме на Копейкин. Той най-добре разбира марионетките на посолствата. Нали самият той е марионетка на Посолството.

Интересно как толкова бързо се замогна от гол Гъз до скъпи имоти и автомобили за него и жена му?! Който и да дойде в парламента захлеби за някоя година, уреди близките и айде капут Да го духат бедните мизерни избиратели

И ти си марионетка но на другото посолство което дърпа България назад десетки години!

Де да беше! Кой залага на такива крастави магарета?

Този не разбра, че пое по пътя на политическия маргинализъм с пропутинската си наведена позиция. Ако беше останал български патриот, без да залита нито много на запад, нито много на изток, щеше да има по-добра политическа кариера. Но той се поблазни от рублите, като Волен и затова ще последва неговия път. Просто ще повтори политическата кариера на Волен едно към едно.

Разочарован съм.

Остави я ти София, временно си тук! Кажи с Варна, какво става?

Ами вав Варната, в циганската маала сичкуту ром гласувахми за братчеда Хопейкин.

Това е тотален психопат.

Ти пък кво общо имаш със столицата бре диалект ?

Коцето колко кмета има, та се е притеснил за София?

Ти си гледай Максуда бе, мангал грозен, не се занимавай със София, където никой не те ще!

Коце, Коце! Откъдето тръгна, там и ще свършиш! В политиката.

"Посолството" се командори от Мутрофанова. :)

Влезте през тясната порта, защото широка е портата и просторен е пътят който води към погибел,и мнозина са онези, които минават през тях. Понеже тясна е портата и стеснен е пътят, който води към живот, малцина са онези, които ги намират. Матей 7:13-14

Неуместно и неадекватно! И къде да влезем, след като програмаТа на Израждане е ЗА валутния борд, за ЕС, т.е. за еврото и американския проект ЕС?!?!?!

Коцето ви го каза в прав текст: За който и да гласува българина, всички до един са крадци, престъпници, мутри, предатели, продажници, антибългари. Нямате избор за нито един читав политик, защото САЩ развъдиха само подлоги и марионетки в България. Не бяха допуснати нормални хора в политиката, те затва няма такива.

Затова си стой на брега, а аз минавам на другия бряг!

Той също е мошеник който играе скришно с Борисов и Свинепеевски,а жена му прибира кинти от американски НПО та Разбра ли Сандо пияницата,големия разбирач на женски проблеми

Цвета Рангелова има 5 % в Благоевград, а не 3 %, както пише почитателят-измекяр на Козяк.

ХА ха ха ха ха ха.

За твое сведение тролчо, АЗ съм от Благоевград и пролет гласувах за Възраждане. Уви, тотално разочарование. А Цветка я разбрахме що за стока е! Нищо не става от нея, а и послъгва от егоизъм и келепир.

По този начин лишава Григорова от важни за нея гласове, жалко. Това ми е първото сериозно разочарование от Възраждане въобще. По този начин безумно се дава рамо на Терзиев и не знам как ще опазим паметника на Съветската армия.

Сега ще ти кажа, как да го опазиш. Отиваш вечер на палатка, до окупаторския монумент. Като заспи градът, събуваш си гашичките и леекичко се нанизваш на него, до дъно. Така си го предпазил по най-добрия и самопожертвователен начин, от което дядо ти - терористът шумкар ше бъде много горд.

А ти иди на Козяк да се преклониш пред паметника на американските летци, които бомбандираха София.

то,коя беше столицта на Русия,Москва или Мордор се казваше се съмявам аз и светът!

Жалко за Варна, аз миналата неделя пак гласувах за Портних.

И за влака за Москва си има български пътнци!

И Късопишков като Волен.Все такива недиалогични,все на нож.Ще трябва да направи усилие ако иска да е в управлението на страната.Като какъв се изявява,та иска сам да управлява.Няма как да стане Кое му е патриотичното не е ясно...

Копейкин е могучий анал_лизатор

Митрфанова ще му дъпа ушите на тоя,

Депутатката Цвета в Благоевград събра едва 3%, такава излагация, как е станала депутат, Костя? Явно много я харесват съгражданите.

Волене,Волене ,Коцето те измести във сянка,а Ахмет Доган познавача на широката руска душа ви наблюддава скрит във сараите!

И коцето се оказа употребен презерватив изхлузил се от органа на баце, много му знае устата, но влиза и излиза от парламента по команда заради кворума, пък и за кемтрейлс и сзо и за милен врабевски дали има какво да каже

++++++++++++

Коментари - Костадин Костадинов: Жалко за столицата - в неделя тя няма избор | Днес.dir.bg

Костадин Костадинов: Жалко за столицата - в неделя тя няма избор

Терзиев е абсолютно същия проект като Григорова - с тази разлика, че за него беше ясно още от самото начало, че е марионетка на посолството, коментира лидерът на "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Костадин Костадинов: Жалко за столицата - в неделя тя няма избор | Днес.dir.bg

Коментари

Костадинов и с неговото ЕГО ще се окаже най-големия предател и скрит радетел на СГЛОБКАТА! Мина на Борисов и ПосолствоТо. В най-сублимния момент - НЕ ПОДКРЕПЯМЕ НИКОЙ! Демек крепи ДС, а зад ДС - Галя от ПосолствоТо.

вярно е. топлите наблюдения са същите

Костадинов окончателно се демаскира като почитател на ПосолствоТо. И довечера ще го види в резултат! А можеше интелигентно да отиграе подкрепа за Григорова. И да касира ползи за себе си и партията. Довечера Възраждане ще има нула кметове. И пропаднала обществена подкрепа, но явно кукловодите на Костадин така са го програмирали.

След като Костадинов помогна на Бойко Борисов и на Кирил Петков да махнат Гешев стана напълно ясно кой е Костадинов.

И тъз калинка ща утиче ф канала къто мен, каракачанката, бЪрекоффф ...

София е била столица при бай Тошо. Днеска е голямо село, да ме извинят селяните. Жълто паважа масово се отоплява с дърва и въглища, е, по- заможните.

Така е. Прав е Костадинов. След като не припозна доказано компетентната и наясно с проблемите Комитова, на балотажа София ще е изправена пред трудна дилема. И двамата кандидати не стават за тази работа и може да се окаже, че както ББ се връща на бял кон, така и Фандъкова да бъде "заклеймена" като най-успешен кмет от прехода. Накратко, София трябва да избира между мержелеещото се в тунела виртуално нещо и абсолютното нищо. Епа по-тъпа ситуация от това-здраве му кажи.

Комитова, която още празнува 9 септември (за тези, които помнят репликата й относно едни протести). Айде няма нужда!

Аз празнувам само 10 ноември и великия философин бат'Желю от Веселиново!

Грешка, Коце! Трябваше да призовеш твоите хора да спрат злото - метастазите на сглобката в София, Терзиев и приятели... Въпреки това много хора като мен, няма да те послушат и ще гласуваме с две ръце за Ваня Григорова! С нейната победа започва сгромолясването на най- престъпното управление на България досега.

Има балотаж и единият ще стане кмет. Това е Ваня Григорова! Много от привържениците на Възраждане ще гласуват за Ваня. Костадинов сбърка!

Това е ритуално сепуко! То е ясно, че Григорова печели и за да го направи, като Борисов, има само едно разумно обяснение - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКА ЗАВИСИМОСТ.

Довечера ще си хапе татарите. Няма да има кмет комунист в софия

Напротив, не довечера, днес е вече свършено с наследството на Държавна сигурност! Поне що се отнася до хрантутениците й и предатели в редиците й! Днес на американска хранилка.

Ти щото имаш..серсемин.

Коце вземи се в ръце щото ще изгубиш много симпатизанти така,ще станеш като Воленчо мисли с главата си.

Много ви моля да се видите от страни колко сте смешни защото се започва война на чистене на голо снимки и брюнети с марки от Фере и Гучи Ръж и Мили ванили и Ботев умря.!!!

Очевидно е! Възраждане полегнаха на пеевски и се присъединиха към нареждането му да няма машинно гласуване и резултата е налице! Ако, костадинов се беше издървил на шашмата измислена от "Х" и сътворена от данс и цик- да отпаднат машините, тогава щеше да има подкрепа.Сега вече е аут завинаги!Отиде при атака!

Никой не коментира диаграмата, която онагледява фактите. Защо ли

В Благоевград нямат и общински съветник. За сметка на това все още Благоевград има депутат - Цвета!

И Цвета е от Видин. Заврена снаа у Горна Джумая.

И неговият човек да беше на балотаж, пак нямаше да имат избор.

Копейкин, Отдавна, Москва не е български избор!

Кога питахте българите дали искат ЕС и Нато терористични организации .... Нормалните българи избират Русия..Защото с Русия има бъдеще за България...

А видя ли Бойко кво тричане на миндили направи. Хахаха. Виртуоз. Хахаха. В неделя всички ги шибнете в земята и да се кротнат.

Матри'ала е кофти, нали Коцка? Е нека тогава Таслаков закупи друг, вносен - от Англия!

УРА! Вече сме втора политическа сила в България. Напролет цялата власт ще е наша. Стоян Таслаков ще е министър на регионалното развитие и благоустройството и лично ще лепи гипсокартон. Ето - Борован с Милорад са наши (с бившите им ренегати кметове на ГЕРБ). В неделя и Земен. За Дупница иска ли питане? Напред компетентността е Слънце което в душите ни грей, а духовността е огън с който ний ще оцелей с над 4% изборен резултат. Очакваме включване за следващите избори! А България и българите - кучета ги яли! Нали така Коцка?

Млък копейко. Марш да се оплачеш на леля Митрофаница.

Този във Варна нещат да го гледат, той за София говори. От глупав по-глупав.

Патентования, Месията, Той е, той ще ви спаси! Хахахаха

Въпрос за 100 000: За лошият резултат на ПП "Възраждане" на местните избори е виновно: А. Посолството В. Путин С. Американските медии D. Дъждът след който никнат много гъби

Вярваме на Копейкин. Той най-добре разбира марионетките на посолствата. Нали самият той е марионетка на Посолството.

Интересно как толкова бързо се замогна от гол Гъз до скъпи имоти и автомобили за него и жена му?! Който и да дойде в парламента захлеби за някоя година, уреди близките и айде капут Да го духат бедните мизерни избиратели

И ти си марионетка но на другото посолство което дърпа България назад десетки години!

Де да беше! Кой залага на такива крастави магарета?

Този не разбра, че пое по пътя на политическия маргинализъм с пропутинската си наведена позиция. Ако беше останал български патриот, без да залита нито много на запад, нито много на изток, щеше да има по-добра политическа кариера. Но той се поблазни от рублите, като Волен и затова ще последва неговия път. Просто ще повтори политическата кариера на Волен едно към едно.

Разочарован съм.

Остави я ти София, временно си тук! Кажи с Варна, какво става?

Ами вав Варната, в циганската маала сичкуту ром гласувахми за братчеда Хопейкин.

Това е тотален психопат.

Ти пък кво общо имаш със столицата бре диалект ?

Коцето колко кмета има, та се е притеснил за София?

Ти си гледай Максуда бе, мангал грозен, не се занимавай със София, където никой не те ще!

Коце, Коце! Откъдето тръгна, там и ще свършиш! В политиката.

"Посолството" се командори от Мутрофанова. :)

Влезте през тясната порта, защото широка е портата и просторен е пътят който води към погибел,и мнозина са онези, които минават през тях. Понеже тясна е портата и стеснен е пътят, който води към живот, малцина са онези, които ги намират. Матей 7:13-14

Неуместно и неадекватно! И къде да влезем, след като програмаТа на Израждане е ЗА валутния борд, за ЕС, т.е. за еврото и американския проект ЕС?!?!?!

Коцето ви го каза в прав текст: За който и да гласува българина, всички до един са крадци, престъпници, мутри, предатели, продажници, антибългари. Нямате избор за нито един читав политик, защото САЩ развъдиха само подлоги и марионетки в България. Не бяха допуснати нормални хора в политиката, те затва няма такива.

Затова си стой на брега, а аз минавам на другия бряг!

Той също е мошеник който играе скришно с Борисов и Свинепеевски,а жена му прибира кинти от американски НПО та Разбра ли Сандо пияницата,големия разбирач на женски проблеми

Цвета Рангелова има 5 % в Благоевград, а не 3 %, както пише почитателят-измекяр на Козяк.

ХА ха ха ха ха ха.

За твое сведение тролчо, АЗ съм от Благоевград и пролет гласувах за Възраждане. Уви, тотално разочарование. А Цветка я разбрахме що за стока е! Нищо не става от нея, а и послъгва от егоизъм и келепир.

По този начин лишава Григорова от важни за нея гласове, жалко. Това ми е първото сериозно разочарование от Възраждане въобще. По този начин безумно се дава рамо на Терзиев и не знам как ще опазим паметника на Съветската армия.

Сега ще ти кажа, как да го опазиш. Отиваш вечер на палатка, до окупаторския монумент. Като заспи градът, събуваш си гашичките и леекичко се нанизваш на него, до дъно. Така си го предпазил по най-добрия и самопожертвователен начин, от което дядо ти - терористът шумкар ше бъде много горд.

А ти иди на Козяк да се преклониш пред паметника на американските летци, които бомбандираха София.

то,коя беше столицта на Русия,Москва или Мордор се казваше се съмявам аз и светът!

Жалко за Варна, аз миналата неделя пак гласувах за Портних.

И за влака за Москва си има български пътнци!

И Късопишков като Волен.Все такива недиалогични,все на нож.Ще трябва да направи усилие ако иска да е в управлението на страната.Като какъв се изявява,та иска сам да управлява.Няма как да стане Кое му е патриотичното не е ясно...

Копейкин е могучий анал_лизатор

Митрфанова ще му дъпа ушите на тоя,

Депутатката Цвета в Благоевград събра едва 3%, такава излагация, как е станала депутат, Костя? Явно много я харесват съгражданите.

Волене,Волене ,Коцето те измести във сянка,а Ахмет Доган познавача на широката руска душа ви наблюддава скрит във сараите!

И коцето се оказа употребен презерватив изхлузил се от органа на баце, много му знае устата, но влиза и излиза от парламента по команда заради кворума, пък и за кемтрейлс и сзо и за милен врабевски дали има какво да каже

++++++++++++