Костадин Костадинов: "Възраждане" ще управлява след няколко месеца

"Така или иначе железата ще бъдат махнати - остава да видим кога и от кого", написа във Facebook политическият лидер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С Копейким само напред и нагоре - напред към Москва и после нагоре към Сибир

На всички Вас тук негативно коментиралите спрямо Костадинов.. Закачили сте се на едни спекулации от някъде си, че той е платен това-онова и си пеят повечето едно и също. Също, защото в Народа ни има масирани разделения, затова един е чул това, друг е чул онова и всеки следи стадото оФце. Тоя ако дойдел на власт това щяло да стане, оня ако дойде това щяло да стане.. Еми сега бай Кирчо ни е*е без да ни пита през панталоните, но има такива дето си им харесва така. Всички ще крадат, един повече, друг по-малко...

Много Точно!!! Има много слепи които не виждат истината,Бог е скрил всичко това докато грешните не се ръзкае и нъдникне на истината сам?!

И кое да му харесваш? Знаеш ли през колко партии е минал, включително атака, ВМРО и НФСБ. Говори това, което искаш да чуеш и което е най-лесно за възприемане от повечето безмозъчни плазмодии, живеещи в нашето общество преди всичко и най-вече за рейтинг. Ше гласуват за него, ще стане каквото знаем и после ама защо така. Цялия народ ми прилича на някакво много просто и наивно момиче, което всеки го лъже с приказки, които иска да чуе докато не го нбе, после недоволства, докато не дойде другия да й говори същите работи и така кръга се завърта. Истината е, че като общество имаме нужда от израстване и от работа, а не ала-бализми. Но колкото и да го приказвам истината е че 90% от хората са изключително прости, ограничени и наивни. Сега ще е Коцето Копейкин, после хората ще го разберат какъв е, после ще дойде някой пак като него и така никога няма да се научите, а лошото е че за 30 години не се научихте от лошите примери и "спасители" като Костов, Борисов, "Царя", Слави (голямо падение) и т.н. знайни и незнайни

Ами ка ще ни краде и копейкин защо да го избираме?пък с кого ще управлява, като се има в предвид какви откачалки са край него?

Само това нищожество и политическа проститутка, минала през не знам колко партии не се е изредило. Как пък нямат такова желание да обработват земя, да вършат нещи ползотворно, а всеки малоумник и бездарник иска да "управлява". Страхотно нещастие ни е достигнало, но явно си е напълно заслужено.

Тоя комунистически лумпер да се гръмне заедно със стотината привърженици че вече почва да ме дразни, и на следващата му публична демонстрация с цел популяризиране на неграмотната му партия лично аз ще го линчувам. Питайте го от каде финансиран зада има партията .....?????.

Защо всеки лош коментар срещу този комсомолски секретар се блокира тук.???

ТЪПУНГЕРИТЕ. ОТ. ВЪЗРАЖДАНЕ,ЩЕ. УПРАВЛЯВАТ САМО. ТОАЛЕТНИТЕ. В КРЕМЪЛ.ТУКА. ПСИХАРИ. НЕ. УОРАВЛЯВАТ.

Ще управлява от затвора. Мръсен Мангал.

Много си точен !!!!

Боже опази!

Ако той дойде на власт значи че вече няма да има България като държава

Блаженни са Веруищите........

такава диагноза, дори в психиатричните болници. Да искаш Коцето копейкин.

Абе, верно било, че когато Митрофанова пръдне в посолството, наш Костя се насира, а в едно с него и цялата пасмина от Възраждане.

Русофилистиците дори и повечето комунделски и псевдопатритични гласове да вземете общо няма как да бъдете повече от 15 процента срещу 75 процента за останалите, пък за тези 15 процента се борите цяла армия фюрерчета негодници за реална политика, , понеже гласът на идиота най лесно се печели , но забравяте , че и най-лесно се губи. Вие сте едно кресливо малцинство , представящо се по болшевишки традиции за болшинство мнозинство, без никакъв шанс да управлява ,но с многи кандидати.

Възраждане е България и България е Възраждане !!!

Браво, Костадинов!!! Всички трезвомислещи българи сме Винаги с,ТЕБ!!!

Кой бе? Аз ли съм пиян? Ти да ме видиш пиян....

Българите не са прости и мразят руски нискоинтелигентни подлоги. На вас пожелавам скорошна депортация във владивосток, много водка и заплата в рубли.

Ясно е че на там отиват нещата и много ще се изкефя когато партиите на слугинажа няма да са вече в управлението . Вероятно ще стане скоро защото народа не издържа скока на цените. Това е цената на слугинажа на Кирчо-истината и Кокорчо но тях и такива като Иванов и генерала по пижама Атанасов си ги избра малодушния български народ .Да му е ЧЕСТИТО МАЛОДУШИЕТО.

Самозабравило се нагло копеленце. След няколко месеца ще сме те изхвърлили в Русия.

Кой? Ти , ли бе? Защото целия български народ е със Възраждане! А не със слугинажа на U$A

Костадинов е руски изрод и цялата му сбирщина

Купейкин сънува кой ще даде власт на нацист народа не сме луди!

ЦИ☆☆☆☆НА ПАК Е СЪНУВАЛ ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ И КИСЕЛО МЛЯКО!!!

ВАРНЕНСКИЯТ ЦИ☆☆☆ИН ДЕТО РАЗВЯВА РУСКО ЗНАМЕ Е ВРЕМЕ ДА ЗАМИНАВА В РУСИЯ!!! КОЦЕ-ЦИ☆☆☆☆НА ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРСКИ Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН БО☆☆УК!!!

Ако не бях скрила документите в мазето на Народното събрание за РЕФЕРЕНДУМА за ЯдЕЦ БЕЛЯне*, сега аз щях да съм президент. Обаче ТОКОВ и сТОКОВ УДАР ще повалят просто Киро и Кокорчо, ЗАЩОТО: - износът на украинско зърно за Европа с български тирове - износът на българска военна продукция за Европа = Украйна - ветото за Македония - ветото за Истанбулската курвенция - цени и доходи (галопираща инфлация) И.Т.Н. ... СА ЗА ТЯХ "МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА", декорирано с решетки на НС и лозунгът "ГУЗЕН, НЕГОНЕН БЯГА.".

Кое от написаното, е фейк?!

Защо принуждават тези примати да изразяват мнение по въпроси непосилни за това, което нормалните хора наричат интелект

Ми нашити ши управляват я.Чи кой друг?

Ако този продажен индивид ще ни е новия вожд- то всеки човек с по високо IQ трябва да се изнесе от тоя кенеф БГ.

то, защото пък сега не се изнесоха за 10 години 3 млн Българи извън страната. Даже , ако Костадинов управлява ще им създаде условия да се върнат поне част от тях, и другите да не се евакуират, както сега...

Тези, дето му туриха ЧЕРЕН ПЕЧАТ в паспорта и си вкараха РАШИСТКИ ОКУПАТОРИ.

3 000 000 се изнесехо, защото: 1. България е разядена от руска корупция 2. Не се изнасят към корумпирана русия, където е кенеф, а на западд. 3. Ако тоя платен предател недай си боже дойде на власт още 3 000 000 ще отпътуват на запад. 4. Никой не иска да живеи в руската кочина. Дори и платените тролове

Оня ден една смешна агенция даде само 10.5% на Взъраждане в борба за 3 място, кето е невярно и унизително за целите на Костадин Костадинов и Българския народ. Няма човек в България, който да не харесва политиките на Възраждане, ама друг е въпроса,че хората работещи в медиите не ги изказват, само от политкоректност към Американските си работодатели, за да не загубят заплатата и доходите си. Истината е ,че Възраждане има над 15% вече и , както е тръгнало, като нищо да стане Първа, или поне втора политическа сила. Единствената заплаха е Изборните манипулаци на Американската мафия и броенето на гласовете. Нали знаете не е важно кой как гласува, важно е кой брои налрая бюлетините !

Коя политика на Копейкин харесваш? Тази, да си купува частни имоти с държавни пари или другата - да се разведе фиктивно, за да ги узакони?

Израждане... Коцето копейкин отдавна щеше да трие задниците да турчолята всеки един европейски затвор...

В(и)зпражнение щяло да управлява, барабар с копейкин и Фотошоп принцесата цуни Гунчева... А ботоксовото Коце ще взимат ли?

Еми то след няколко месеца жужопуткин ще е гушнал босилека, Как така копейкин ще управлява като няма да има копейки вече...

На вторите избори за парламент, миналата година се бяха събрали в една коалиция: Каракачанов, Марешки и Валери Симеонов, т.е. всичкото боклук на едно място и взеха на .....това.е.мижав процент!!! Ако към тях се прибави и Възраждане, боклука ще се събере на едно място!!! :))))) Само Волен ще липсва ,ама той отдавна е стъпил на белите магистрали и с него работа да си нямаш!!! Мила родна картинка !!! И ще гласуват за тях бе ,ще гласуват гове....дата !!!

Пази боже израждане да управляват.този човек при любимата му Русия щеше да е в затвора в най добрия случай.Или в гробищата.боклук!

Щом и за гробища заговори те,ясна е работата-не може да си намерите място от злоба,явно Възраждане напредва

Популисти смесващи полуистини с пропаганда и лъжи, опасни за България, бутат ни към тресавището Русия

Марионетките на Херо Мустафа са по-неуки от него,този поне може да приказва

Много грозен тоя бе

Кога ще блукирате Павел със джендърското знаме на дагата? Ало администрацията вършете си работата.

Мерака е голяма работа но не се надявайте като ви виждаме с кого сте заедно в парламента

Изкам да питам администрацията на саита защо пузволява да си убижда едиствиния рудолюбец на България. Защо пузволява да се плуйе по Костадин Костадинов. Колко пари взех те от сорос?

И тоя не е стока, но е за предпочитане пред краварските подлоги, поне за момента!

Ти имаш ли завършен 8ми клас НЕГРАМОТЕН ИНДИВИД?

Ами Убижда се и се плУе много.Лоши хора.

Дир-ниците ме трият.Що така ,да не обидих заместник вожда на русофилистиците?Радев е главният вожд,Копейкин ,Нинова ,Янев и Сидеров са подвождове.А сега пак ме изтриете.

Този не е просто прост негодник. Той е НЕГОДЯЙ.

Бай ти Дън ли?

Тц , костя копейкин , на путлер жена му :)

"Българофил" или по-правилно- родолюбец, е оксиморон на русофил. Злото, което ни е причинявала Русия, причинява сега, и иска да ни причинява и за в бъдеще на България е огромно, те ни затриват като народ, променят историята ни, забраниха религията ни и ни направиха безбожници... турците за 5 века не успяха, руснаците и слугите им в България го направиха за 75г.. 6млн македонци вече не са българи и никога няма да бъдат, 3 млн емигранти в трудоспособна възраст, от смелите, предприемчивите и умните избягаха от разрухата на социализма, 2 пъти- след 1944 и след 1990 цвета на нацията е затрит или изгубен. След 1944г сред емигриралите на Запад са хора, които впжследствие са : главен инженер във Форд, доайен на ВВС на САЩ, проектант на революзионна скоростна кутия, и още много образовани и ерудирани българи. В Ловеч от самолети руснаците ни дават да произвеждаме велосипеди "Балкан". Булгар-Рено е спряно, произвеждаме само консерви и цигари, това ни позволяват братушките, нали сме им пушечното месо, траншея и жертвеното агне пред Турция и Гъция.. спортистите ни много внимават да не спечелят срещу руснаците някаде... Русия погуби България, майчицата, дала и религията, културата, имената, писмеността... лицемерна, долна, руска сган, от Освобождението, което за тях е била поредната и война с Турция за контрола върху Проливите ни правят жертва с евтиното "Ние ви освободихме!". Да истина е , помогнаха ни, но оттогава досега ни взеха стократно повече, обезличиха ни като народ, направиха ни безверници и безродници, обичащи Русия повече от Родината!

всичкото ти е лъжа.

Кое е лъжа, бе, циганин прост?

Лъжа е,че си човек.

Авериканофил викаш е равно на родолюбец,откакто сме под тяхно робство България намалява скорост революционер,народът изпробва,извън София цари разруха и циганизация,но да ние сме в ЕС,нищо че с тези темпове държавата България няма да има след 30г.,територията ще остане да си ползват нашите добри 'партньори'

От 1944 до момента сме били и сме под руско влияние. Цялата енергетика, което е сърцето на икономиката е под руско влияние. Над 90% от корупцията е с руски корени и е свързана с енергетиката. Лущойл от 2007 (станишев, бсп и роден в сссср) не плаща данъци. По 2 млрд на година, грубо 30 млрд, + 3 млрд турски поток + 1.5 млрд пропуснати ползи от тръбата за Украйна 34.5 млрд. + 1 млрд за ръждясал реактор почти 36 млрд. Само видимите пари. Част от тях се връщат тук за пропаганда и купуване на поритици, медии и журналисти, за да промиват главите на такива като теб с ниско IQ.

Адмирации за това. Русия е най големия враг на България. Но това може да се разбере само от интеригентни грамотни хора. Абсурд е от ревящата сган на Израждане

на власт е много нужно за да изтрезнеят и последните балъци и да изритат отдавна отвратителните циркаджии.

Е , никога няма да е , споко :)

Как аз го турих на твояна ли педерашке ? Мечтай си :)

Костадин Костадинов е най подходящ за премиер на България, ама ме съмнява,че ще фалшифицират изборите Американската мафия и по нечестен начин ще спрат Възраждане ! Каквод а очакваме от Американските терористо освен ПОДЛОСТ !

И мен това ме страхува. Фащ са извести с фълшификаций и съботажи.

Тебе те страхува да не те приберат в Карлуково смешко !

ЩОТО измекярите им са много прости и шибани и ще3 се прецакат...

Верно ли ? И се надяваш мутрафонова да "оправи" софтуера на машините ли капейке ?

Мунчо!

Пак е презобал с бояршник костя копейкин и се шма за боК :))) Единдтвеният му верен пинчер, дидо , къса потник на амразурата и лае в негова защита :)))

Няма смисал да ти одговарям. Сам ставаш смешен. Носи си гордо знамето на дагата забито в поличката.

Ти си си забил рашиското знаме в жопата и асоциираш ?

Пак ли ти , не се ли махна от този сайт трол такъв , сигурно вече имаш 100 коментара , ама давай пиши нещо не можеш да направиш.

На Копейкин брат му да не е индиец?

Сигурно е тюркменин. С тия бръчки под очите. Даже дъщерята на Копейкин е осиновено тюркменче.

Изсирам се в устата на рубладжията с жълтеникаво лице Костя Копейкин. Всяка сутрин. Мощна диария в устата на Костя Копейкин.

Костадин Костадинов има мъжка физйономия за разлика от вашия лидер на жендарите известен като Киро мачо с знамето на дагата. Лицето на Костадинов е образ на мъжка сила за разликата на просто киро които лице е образ на мачо.

Ти тъп лиси или това е от знамето с дагата и мислиш с гъзаси? Костадин е мъж, а просто Киро е мачо. Мало е обратното на мъж. Такива като теб дут ходят с рокличики по третоара с забити знаме на дагата в гъзаси.

"Възраждане" са крайно нужни за да вкарат "Простото" пинчърче Киро в ареста и да заведат дела за купищата му нарушения и изцепки. Само това да направят ще върнат малко държавността. После идва БоБойко да възстановява държавата.

Израждане са путкинсти г...золизци

А ти си гейропеец и сиси забол гордо знамето на дагата на задника и гордо ходиш по третоара в търсене на азовци педофили да ти разшерият халката. Хахахахаха

Карай си таксито и не коментирай, маргинал неграмотен.

Маргарин си ти ве буклук смотан. Гейропеец с знаме на дагата. Ще ядеш кадирови шамари и маргарини.

Дидо, дидо, човекът мека китка.

Решили ли са кой месец точно ще започнат да управляват или предстои гласуване?

Възраждане номер едно

Възраждане са номер едно! Те ще гарантират добро бъдеще за родината ни! Който не ги харесва и пише негативни коментари за тях е трол

Програмисчетата на фащ за България който краде пари от работещите за да им ги расдава на тях да пишат коментари срещо България и да викат слава украине. Наркоманчета като зеленски.

Хареса си дилдото от ника на човека , реши да го възседнеш ?

Моля, научете се първо да пишете

Програмисчетата осещате ли края на лапачката с голями заплатий от сорос и байдън? Като дойде Възраждане ще премахне не равенството и ще ви вземе апартаментите и колите и ще ги расдаде на унеправданите. Неможе аз да бачкам за 790 лева чисто а някакви програмисчета спонсорирани от нпота и сорос да ми вземат 8000. Всичко ще ви вземем и после шута на вън да ходите да баршете задниците на гейропеиците и да берете малиний и да викате слава украине. Така съм ви набрал палячовци.

Ами може посерко ! За разлика от теб те са учили и сами се справят н живота а не като теб , да тролиш за капейки :)

Ти си дрисла ма капейке ! "Охрана" бил , даже и за шофьор нямаш мозък явно :)))

Еи дришлйо. Кажи каде да се видим да ти правя програмиската глава мека. Каде си? Ела в Надежда, ела

Господин Дидо, когато се ограмотите и поумнеете , може да започнете да печелите повече пари

Диди, извинявай ама много просто момченце си!

са пръдня в руски гащи. За тях само дърво в главата.