Коментари - Костадин Костадинов се отказа да кани Елеонора Митрофанова в парламента | Днес.dir.bg

Костадин Костадинов се отказа да кани Елеонора Митрофанова в парламента

Лидерът на "Възраждане" отказа да се извини на медиите, които обяви за чужди агенти

Обратно в новината

Коментари - Костадин Костадинов се отказа да кани Елеонора Митрофанова в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Костя е просто един клоун за Копейки

МОЖЕ ДА СЕ ПОКАНЯТ..... НА 148-то СЪБРАНИЕ....НА ЛУНАТА !

Единственото позитивно нещо е че вече хората си отварят очите и не биват така лесно излъгани с манипулирани новини също така видяха американския сценарий на Украйна в главната роля големият актьор Зеленски до какво доведе войната до опустошение на една страна или накратко казано ЕС целенасочено го отнесе повличайки го засега в една икономическа война на която всички ще плащаме цената с инфлацията и горивата от друга ако Европа не се обедини и нормализира отношенията с Русия е загубена най-големия страх на американеца икономически съюз между ЕС и Русия ще води до просперитет старият континент

При Диков се държа достойно,Диков го провокираше грозно и просташки го прекъсвоше.Костадинов е патриот,който вярва в идеите си.Уравновесен и умен,да не се поддава в никакъв случай на провокации,целят да го смачкат.Господ да му дава здраве и сили

Волен Сидеров номер 2, захранван от Путин, с копейки продава родината,а на Петков ден се навършиха 107 години от бамбабдирането на родния му град от руските крайцери! Предател !

НИЩО ДОСТОЙНО НЯМА В ТАЯ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ! ХЕМ ВАКО , ХЕМ ТАКО ! МОШЕНИК !

До Иво Иво, ако имаше акъла на Костадин , щяхме тебе да гледаме по телевизора, но ти явно много си джиткал по София докато той е чел учебниците ! И със какво си повече като си ходил по Софето, нещастник такъв ? "Когато гроздето е далеч, винаги е кисело ". Няма проблем, сега той ще ходи в Дубай и на Хаваите а ти ще можеш да отидеш най мнаго до София ! Всичко е както трябва ! Господ си знае работата !

Много продажни души има тук които за шепа американски центове и майките си са готови да продадат. България никога не била подлога на Запада, а когато се опитала да го прави винаги е губила. Заиграването с огъня сега когато войната е толкова близо е пагубно за страна ни и всички вие жалки тролове едва ли го осъзнавате това. Вижте една Швейцария как никога в своята история не вземала страна в световните конфликти и населението й има един от най-високите стандарти. Нашите пишман-политици така бяха близо половин век подлоги на Съветския съюз, сега са на САЩ. Е такива прости и животни няма.

Този чупките прави на Хитлер и Гьобелс ! Като го видях, когато гласуваше как се беще окрачил, щях да падна от смях! Имитаторите , винаги са ме дразнили, освен ако не са актьори!

Зеленски, актьори професионални само че това не е кино лента и умират хора наистина благодарение на американците слушай ги и ще прокопсаш

Престанете , наистина журналистите да го показвате това същество по медиите и да му пишите глупостите! ! На такива да се отнема трибуната за изява! Национален предател, който вместо да бъде разследван за шпионаж в полза на чужда държава , му давате терен да сее простотията си! Всякакви видяхме през годините , но този категорично ще ни довърши!

И Хитлер така е започнал ! Има риторика, която умее да използва , за да баламосва по трудно мислещите! Казва им това което искат да чуят , умее да си играе със страховете на хората! И не пропуска да яхне метлата при всяка възможност за да се хареса на лумпелите! Това показва, че е измамник , но от опасните!

На този боклук постоянно му се дава трибуна а същевременно се сърдят медиите , че ги обиждал! Игнорирайте го !

Извинисебе!!

Тук 1-2-ма либераст-джендерасти писали-брисали, та чак се оляли! Резултатът е яка реклама на Копейкин! )))

Костадин селянина не беше ходил в София даже на екскурзия преди няколко години.Как може да го приемате насериозно.

Костя е селско момче, комплексарче невиждало голям град, какво му се вързвате.

ТИМ , който е руски го напомпи с малко пари, купи му къща в едно село край Варна и го пуснаха да ломоти на българите.

Костадин е от село Батово, община Балчик, което е изцяло циганско.Няма нищо общо с Варна.Как може да се вързвате на домите на един опърпан селянин.

Циганите са български граждани,или вие анлантиците сте расисти,така ли.Де да бяха всички цигани като него,умни,начетени.С това,че е циганин обиждате себе си,не него

През вратата влиза,през комин излиза,що е то?

Като дойде на жълтоте плочки

Е опасно за Вашето здраве! Освен ако не се казвате Копейкин.

Още малко ще го траем ,щеизяде шамарите и пътя за селото му.Не разбра че българина не е русофил.

Да живее ЕС , САЩ и НАТО! България е част от тях и се гордеем с това, че сме част от най-цивилизованата част от света.

За жълти копейки се продаде този боклук… а заслужава само жълта книжка

Отвратителен човек.

Костадин е луд, не виждате ли, отворете очи.

Герб,ПП,ДБ,ДПС,БСП Американски марионетки

Да, и се гордеем с това , някакъв проблем да виждаш.

Очевидно е с променено поведение и по умерен израз.какво е станало не знам.

Благодарете на Господ че съществува Възраждане, защото иначе щехме да сме като слепци посред бял ден. Недоумявам колко много майкопродавци има в тази страна, колко комплекси и колко мизерни души.

Майцепродавците сте вие. Забрана и с влака към Мариопул.

Да не е получил прозрение ?

След като негрите ти цепнаха халката ти го получи прозрението......

Кой ли ще приеме покана от него!

Американските гювендии

американски маймунки Дерзайте дебили

Копейкин като иска да лиже толкова руски гъзове, да си стои в посолството..

Капейки врирьод!

само на него не си духал боклуко

Разбира се, има една глупава прослойка от 30-тина процента лумпени, които искат да няма правителство, в главите им са само протести, грачене, революции. Тези тъпунгери ще останат изненадани:))) Грачещата част от обществото вече е ненужна и ще бъде изхвърлена на бунището - първо от своите ментори, политиците, които ги насъскаха. Славаукраинците ще притихнат лесно - те вярват на САЩ. Славароссийците ще бъдат успокоени от Костадин и Нинова. Хубавото в цялата история е, че граченето ще затихне. На грачещите и в двете посоки ще им стане ясно, че единствения начин да заживеят по-добре е да започнат да работят упорито. Следващите 12 месеца народа ще бъде убеден, че трябва да работи усилено, да пести, да не взима високи заплати и след няколко години ще бъде на нивото от 2019 година. Това е положението. Граченето приключва. Ще останат самотни ненормалници, тип Сидеров, но те ще бъдат посмешище. Свивайте оперението и на работа:))) След два-три месеца даже ще ви е срам от тъпизмите, които сте грачили:))

Трябва да са пробваш кат врачка.

Коцето не е продажник, Коцето си е с руско сърце и си работи за Русия. Руски гражданин как може да е продажник? Би бил такъв, ако реши да измени на Русия и започне да мисли за България. Но таква опасност няма.

срам за тия къде са гласували за психопат !

А защо въобще Любенов му дава трибуна на този измекяр ?

Благодарете на Господ че съществува Възраждане, защото иначе щехме да сме като слепци посред бял ден. Недоумявам колко много майкопродавци има в тази страна, колко комплекси и колко мизерни души.

Хахаха. Възраждане да нашата пътеводител светлина

Пръскат те, нали?

Савецко лайно.

помияр!

Може да покани Митрофанова на закриването..........след няколко месеца.

точно след месец!

най-добре да се откаже и от руските терористи и хакери и да стане златен пръст на ББ като белият вожд

Усети се миличкият, че никой няма да се унижи дотам, че да приеме покана от такъв като него и взе да замазва положението. Или иначе казано гроздето е кисело!

Омръзна ми да слушам за „КОПЕЙКИН“ и „ЦЕНТОВ“ да ми казват кое е добре за България, а „СТОТИНКИН“ го няма никакъв! Явно българското левче яко девалвира.

Само скандали прави, нищо умно от тоя кремълски циганин.

Следващия етап от развитието на Възраждане е в диференцирането на понятията "путинизъм" и "руски народ". Първото ще го мразят, второто ще може да бъде обичано:))) Очаквайте тази ясна позиция на Костадинов до месец-два.

:)))) Следите ли внмателно промяната в поведението на политиците?:)))) Следете още две седмици:))) Клапанът за пара Възраждане започва да функционире:))) Беззъбото русофилство е най-брилиантното изпълнение на САЩ.

Взима 2 милиона от субсидията.

ЧЕ каните най-големите фашисти и агресори САЩ в парламента, ни е все тая дали някой руски посланник ще е там.Русия и 5ст. не дава за нас,защото Америка главоломно ни избиват с вируси и храни за да ни превземат територията,която е близко до Русия.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ В ПРОТИВНОТО!!! ТОВА Е НЕОФАШИЗМА НА ЕСЕС И ФАЩ ВЯРВАЙТЕ ИМ АЗ НЕ!

Само с дар слово не става, идиоте!

Циганското копеле Костя получи указания да намали клоунадите, защото размазва лайна по и бездруго лайнарския образ на съветските си сутеньори от посолството. За плазмодии като него, къщата от парите на малоумните му избиратели е по-важна от всичко. Ако се наложи, ще стане курва и на Китай, САЩ, Турция и т.н., стига да има издръжка от поредния сутеньор. Не е луд копелдакът от Максуда, че яде зелника вместо да яде бахура, с толкова идиоти, имащи право на глас, такива нагли мангали ще си живеят и след пенсия на чужда издръжка...

ги мажат Дай и бетата.

Гледах го снощи при Сашо Диков, изключително нагъл и арогантен. Моите съболезнования на избирателите на Изхождане...

може да се конкурира по нахалство с Простото и Мравояда.

Беше ли по-долен от къдравата Сю и от оня хаскьойски Делян?

Още имало такива да си губят времето с предаването на Сашо дето само плямпания от такива като него се чуват и като попдне на други които не са палачинки като него му става ''жежко'' около врата..та пелтеченето му и преповтарянето се засилват.

Дават ли си сметка всички избиратели на Възраждане, че са гласували за путинстка партия? Демагози, популисти, манипулатори и абсолютни пропагандисти работещи срещу интересите на България!

ли си сметка избирателите на Простите и Дай и бетата, че са гласували за Краварите и нациста Зелю Бандеров.

Възрожденци, чувствате ли се като бити и евани? Чувството подобно ли е на когато разбрахте, че в антиваксърската партия всичките са ваксинирани? А когато Копейкин свика протест пред парламента и после не се появи и ви остави балъците там да викате от негово име?

Възраждане в Сибир! Копейкин - при Путин!

Вие знаете ли, че от САЩ добро няма да видим

Дай ибетата в Аляска, Зелю на дъното на океана.

Коментари - Костадин Костадинов се отказа да кани Елеонора Митрофанова в парламента | Днес.dir.bg

Костадин Костадинов се отказа да кани Елеонора Митрофанова в парламента

Лидерът на "Възраждане" отказа да се извини на медиите, които обяви за чужди агенти

Обратно в новината

Коментари - Костадин Костадинов се отказа да кани Елеонора Митрофанова в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Костя е просто един клоун за Копейки

МОЖЕ ДА СЕ ПОКАНЯТ..... НА 148-то СЪБРАНИЕ....НА ЛУНАТА !

Единственото позитивно нещо е че вече хората си отварят очите и не биват така лесно излъгани с манипулирани новини също така видяха американския сценарий на Украйна в главната роля големият актьор Зеленски до какво доведе войната до опустошение на една страна или накратко казано ЕС целенасочено го отнесе повличайки го засега в една икономическа война на която всички ще плащаме цената с инфлацията и горивата от друга ако Европа не се обедини и нормализира отношенията с Русия е загубена най-големия страх на американеца икономически съюз между ЕС и Русия ще води до просперитет старият континент

При Диков се държа достойно,Диков го провокираше грозно и просташки го прекъсвоше.Костадинов е патриот,който вярва в идеите си.Уравновесен и умен,да не се поддава в никакъв случай на провокации,целят да го смачкат.Господ да му дава здраве и сили

Волен Сидеров номер 2, захранван от Путин, с копейки продава родината,а на Петков ден се навършиха 107 години от бамбабдирането на родния му град от руските крайцери! Предател !

НИЩО ДОСТОЙНО НЯМА В ТАЯ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ! ХЕМ ВАКО , ХЕМ ТАКО ! МОШЕНИК !

До Иво Иво, ако имаше акъла на Костадин , щяхме тебе да гледаме по телевизора, но ти явно много си джиткал по София докато той е чел учебниците ! И със какво си повече като си ходил по Софето, нещастник такъв ? "Когато гроздето е далеч, винаги е кисело ". Няма проблем, сега той ще ходи в Дубай и на Хаваите а ти ще можеш да отидеш най мнаго до София ! Всичко е както трябва ! Господ си знае работата !

Много продажни души има тук които за шепа американски центове и майките си са готови да продадат. България никога не била подлога на Запада, а когато се опитала да го прави винаги е губила. Заиграването с огъня сега когато войната е толкова близо е пагубно за страна ни и всички вие жалки тролове едва ли го осъзнавате това. Вижте една Швейцария как никога в своята история не вземала страна в световните конфликти и населението й има един от най-високите стандарти. Нашите пишман-политици така бяха близо половин век подлоги на Съветския съюз, сега са на САЩ. Е такива прости и животни няма.

Този чупките прави на Хитлер и Гьобелс ! Като го видях, когато гласуваше как се беще окрачил, щях да падна от смях! Имитаторите , винаги са ме дразнили, освен ако не са актьори!

Зеленски, актьори професионални само че това не е кино лента и умират хора наистина благодарение на американците слушай ги и ще прокопсаш

Престанете , наистина журналистите да го показвате това същество по медиите и да му пишите глупостите! ! На такива да се отнема трибуната за изява! Национален предател, който вместо да бъде разследван за шпионаж в полза на чужда държава , му давате терен да сее простотията си! Всякакви видяхме през годините , но този категорично ще ни довърши!

И Хитлер така е започнал ! Има риторика, която умее да използва , за да баламосва по трудно мислещите! Казва им това което искат да чуят , умее да си играе със страховете на хората! И не пропуска да яхне метлата при всяка възможност за да се хареса на лумпелите! Това показва, че е измамник , но от опасните!

На този боклук постоянно му се дава трибуна а същевременно се сърдят медиите , че ги обиждал! Игнорирайте го !

Извинисебе!!

Тук 1-2-ма либераст-джендерасти писали-брисали, та чак се оляли! Резултатът е яка реклама на Копейкин! )))

Костадин селянина не беше ходил в София даже на екскурзия преди няколко години.Как може да го приемате насериозно.

Костя е селско момче, комплексарче невиждало голям град, какво му се вързвате.

ТИМ , който е руски го напомпи с малко пари, купи му къща в едно село край Варна и го пуснаха да ломоти на българите.

Костадин е от село Батово, община Балчик, което е изцяло циганско.Няма нищо общо с Варна.Как може да се вързвате на домите на един опърпан селянин.

Циганите са български граждани,или вие анлантиците сте расисти,така ли.Де да бяха всички цигани като него,умни,начетени.С това,че е циганин обиждате себе си,не него

През вратата влиза,през комин излиза,що е то?

Като дойде на жълтоте плочки

Е опасно за Вашето здраве! Освен ако не се казвате Копейкин.

Още малко ще го траем ,щеизяде шамарите и пътя за селото му.Не разбра че българина не е русофил.

Да живее ЕС , САЩ и НАТО! България е част от тях и се гордеем с това, че сме част от най-цивилизованата част от света.

За жълти копейки се продаде този боклук… а заслужава само жълта книжка

Отвратителен човек.

Костадин е луд, не виждате ли, отворете очи.

Герб,ПП,ДБ,ДПС,БСП Американски марионетки

Да, и се гордеем с това , някакъв проблем да виждаш.

Очевидно е с променено поведение и по умерен израз.какво е станало не знам.

Благодарете на Господ че съществува Възраждане, защото иначе щехме да сме като слепци посред бял ден. Недоумявам колко много майкопродавци има в тази страна, колко комплекси и колко мизерни души.

Майцепродавците сте вие. Забрана и с влака към Мариопул.

Да не е получил прозрение ?

След като негрите ти цепнаха халката ти го получи прозрението......

Кой ли ще приеме покана от него!

Американските гювендии

американски маймунки Дерзайте дебили

Копейкин като иска да лиже толкова руски гъзове, да си стои в посолството..

Капейки врирьод!

само на него не си духал боклуко

Разбира се, има една глупава прослойка от 30-тина процента лумпени, които искат да няма правителство, в главите им са само протести, грачене, революции. Тези тъпунгери ще останат изненадани:))) Грачещата част от обществото вече е ненужна и ще бъде изхвърлена на бунището - първо от своите ментори, политиците, които ги насъскаха. Славаукраинците ще притихнат лесно - те вярват на САЩ. Славароссийците ще бъдат успокоени от Костадин и Нинова. Хубавото в цялата история е, че граченето ще затихне. На грачещите и в двете посоки ще им стане ясно, че единствения начин да заживеят по-добре е да започнат да работят упорито. Следващите 12 месеца народа ще бъде убеден, че трябва да работи усилено, да пести, да не взима високи заплати и след няколко години ще бъде на нивото от 2019 година. Това е положението. Граченето приключва. Ще останат самотни ненормалници, тип Сидеров, но те ще бъдат посмешище. Свивайте оперението и на работа:))) След два-три месеца даже ще ви е срам от тъпизмите, които сте грачили:))

Трябва да са пробваш кат врачка.

Коцето не е продажник, Коцето си е с руско сърце и си работи за Русия. Руски гражданин как може да е продажник? Би бил такъв, ако реши да измени на Русия и започне да мисли за България. Но таква опасност няма.

срам за тия къде са гласували за психопат !

А защо въобще Любенов му дава трибуна на този измекяр ?

Благодарете на Господ че съществува Възраждане, защото иначе щехме да сме като слепци посред бял ден. Недоумявам колко много майкопродавци има в тази страна, колко комплекси и колко мизерни души.

Хахаха. Възраждане да нашата пътеводител светлина

Пръскат те, нали?

Савецко лайно.

помияр!

Може да покани Митрофанова на закриването..........след няколко месеца.

точно след месец!

най-добре да се откаже и от руските терористи и хакери и да стане златен пръст на ББ като белият вожд

Усети се миличкият, че никой няма да се унижи дотам, че да приеме покана от такъв като него и взе да замазва положението. Или иначе казано гроздето е кисело!

Омръзна ми да слушам за „КОПЕЙКИН“ и „ЦЕНТОВ“ да ми казват кое е добре за България, а „СТОТИНКИН“ го няма никакъв! Явно българското левче яко девалвира.

Само скандали прави, нищо умно от тоя кремълски циганин.

Следващия етап от развитието на Възраждане е в диференцирането на понятията "путинизъм" и "руски народ". Първото ще го мразят, второто ще може да бъде обичано:))) Очаквайте тази ясна позиция на Костадинов до месец-два.

:)))) Следите ли внмателно промяната в поведението на политиците?:)))) Следете още две седмици:))) Клапанът за пара Възраждане започва да функционире:))) Беззъбото русофилство е най-брилиантното изпълнение на САЩ.

Взима 2 милиона от субсидията.

ЧЕ каните най-големите фашисти и агресори САЩ в парламента, ни е все тая дали някой руски посланник ще е там.Русия и 5ст. не дава за нас,защото Америка главоломно ни избиват с вируси и храни за да ни превземат територията,която е близко до Русия.НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ В ПРОТИВНОТО!!! ТОВА Е НЕОФАШИЗМА НА ЕСЕС И ФАЩ ВЯРВАЙТЕ ИМ АЗ НЕ!

Само с дар слово не става, идиоте!

Циганското копеле Костя получи указания да намали клоунадите, защото размазва лайна по и бездруго лайнарския образ на съветските си сутеньори от посолството. За плазмодии като него, къщата от парите на малоумните му избиратели е по-важна от всичко. Ако се наложи, ще стане курва и на Китай, САЩ, Турция и т.н., стига да има издръжка от поредния сутеньор. Не е луд копелдакът от Максуда, че яде зелника вместо да яде бахура, с толкова идиоти, имащи право на глас, такива нагли мангали ще си живеят и след пенсия на чужда издръжка...

ги мажат Дай и бетата.

Гледах го снощи при Сашо Диков, изключително нагъл и арогантен. Моите съболезнования на избирателите на Изхождане...

може да се конкурира по нахалство с Простото и Мравояда.

Беше ли по-долен от къдравата Сю и от оня хаскьойски Делян?

Още имало такива да си губят времето с предаването на Сашо дето само плямпания от такива като него се чуват и като попдне на други които не са палачинки като него му става ''жежко'' около врата..та пелтеченето му и преповтарянето се засилват.

Дават ли си сметка всички избиратели на Възраждане, че са гласували за путинстка партия? Демагози, популисти, манипулатори и абсолютни пропагандисти работещи срещу интересите на България!

ли си сметка избирателите на Простите и Дай и бетата, че са гласували за Краварите и нациста Зелю Бандеров.

Възрожденци, чувствате ли се като бити и евани? Чувството подобно ли е на когато разбрахте, че в антиваксърската партия всичките са ваксинирани? А когато Копейкин свика протест пред парламента и после не се появи и ви остави балъците там да викате от негово име?

Възраждане в Сибир! Копейкин - при Путин!

Вие знаете ли, че от САЩ добро няма да видим

Дай ибетата в Аляска, Зелю на дъното на океана.