Костадин Костадинов: Радев е загубил стотици хиляди гласове за 5 години

Лидерът на "Възраждане" упрекна президента, че работи против националния интерес на България

Обратно в новината

Коментари - Костадин Костадинов: Радев е загубил стотици хиляди гласове за 5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И въпреки това, генерал Радев сега спечели по-убедително срещу ГРОБ, отколкото през 2016 (тогава събра "само" 59%).

озлобен себичен петел има и такива хора

Нали Костадинов беше русофил, защо напада президента, който обяви Крим за руски?

не го обяви за руски, а каза че е незаконно анексиран и затова е руски в момента като факт.

Това, че критикува Радев, не значи, че подкрепя Герджиков. Това, че иска да премахне ковид ограниченията не значи да забрани ваксините. Който иска да се ваксинира. В зап. Европа много се ваксинираха но ограниченията пак се връщат. Тъй че в логично ваксинацията да е без принуда. Костадин не се харесва на хора мислещи в битов план и търсещи утъпкани модели на примиреност и послушание.

goose

Няма човек с мозък, който да хареса този клоун :)

С Румянчо, Кирчо и Кокорчо очаквайте задължителна ваксина. Само да няма вайкане после...

за задължителното ваксиниране няма изненада, това си е част от глобалисткия план още с пускането на вируса.

То за едни чашата е полупразна за други е полупълна в зависимост от гледната точка. За мен Костадинов е един добър бизнеснесмен копирал този на Сидеров. Винаги ще се намерят едни 4-5% от гласуващите, които са анти на всичко. Сега бе яхната антиваксерската вълна. Никой журналист не го попита дали е ваксинирам. Дали са ваксинирани родителите му, жена му и другите му близки хора..

В научната общественост т.нар. "антиваксъри" се нарипат "контролна група". А "яхнатата" вълна беше на забравения и запокитен някъде през последните 2 години Разум!

Бе Костадин, уж си млат, а пък кух Смотаняк

Преэидент Генерал Умен Радев УРААА

Копейката излезе доста коварно и подло нищожество. Искаше Герджо да спечели, за да може Той (копейката) да изпъкне, с лудостта си. Приликата му с Марешки е поразителна, нали? Все пак... варналии са, градски....

Е друго си е хасковски каун.

Можеш да бъдеш сигурен, че след като ПП развърза ръцете на станишев,то Възраждане и всички подобни структури ще бъдат държани под око и ще има и открита и подмолна борба срещу вас.Ако българина не разбере кои са важните му неща, най-вече да спаси децата и внуците си, нищо няма да се промени за народа.

ами той радев не ти е проблем, щото освен да плямпа нищо не може да направи, а решенията ги взима правителството. Проблем са ПП че работят за Америка за БГ,видяхте колко пари се наляха да ги рекламират, а Америка за БГ са демократски проект, т.е. с тях идват ИК, ЛГБТ+, джендъри, феминистки и прочие, Тръмп ги спря за 4г, но сега действат с пълна пара.Проблем е че българина не разбира тези неща, които много хитро се въвеждат в детски градини, училища, университети. Както Славчо чалгоса цяло едно поколение скоро ще дойде и джендърското поколение.Проблем е че ПП се крепи от продажните славчо, станишевците(крайно време е хората да различават двете крила в БСП), ДБ са ясни.

След всички избори БГ все повече избира либерастията, забелязахте че ПП направи преврат в БСП и сега там ще командват станишевци,а самия Станишефф от десетилетия работи срещу: 1.християнските ценности, 2.патриотизма 3.националната идентичност. Тези 3 точки са спуснати от нашите господари отвъд океана и пудела им Европа. Те не се интересуват от нашата история, от езика на омраза, който се лее от учебниците на РСМ.Те искат ние да приемем ИК, джендър идеологията,cancel culture, critical race theory , четете какво става в сащ и какви неща налагат, страшно! Костадинов влезе в НС, ама с политическото гуру на ПП - станишев няма да стигне далеч, пример Атака, защото е високомерен, със самочувствие и вместо да се обединят с Нинова и др той се мисли zа много велик, докато го смачкат.

Оня луд Сидеров не им беше достатъчен на някои хора, сега тоя. Луд умора няма.

Еднодневка. Сега ще пощръклее- ще крещи и подскача. Само мустака му липсва. Много е банален.

тролче или либерастче, или и двете?

В всички сайтове бях в новините такова изопачаване , като този за Костадин не съм срещнал. Кога Костадин е влизал в противоречие с своите симпатизанти, заради вота на избора днес? Никога не е казвал за кого да се гласува! -Това не е така и не е вярно-ФАЛШИВА НОВИНА. срам и позор за дира! Погледнете 2 та му афтентични профила с по 300 хил последователи, дали е имал и едно противоречие ! Още от сега започнахте да се чудите как да омаскарите единствената Национална Българска партия !

Ами логично, щото либерастията създадена от демократски сащ и следвани от марионетката ЕС води глобана война точно с такива патриотнационални партии с християнски ценности. Дори много са успели при тези скрити спънки, но няма да оцелеят ако не са обединени. Така че, ако е умен ще го беде, иначе скоро ще го разпердушинят.

Костадин Костадинов е ЕДНО ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ!!! ТАКИВА КРАЙНИ, КАФЯВИ ПАРТИИ НЯМАТ МЯСТО ВЪВ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! ВЪЗРАЖДАНЕ насажда омраза и национал-социалистически възгледи които нямат място във нашата България!! Новата АТАКА ще отиде в забвение... РАДИКАЛНИТЕ ПАРТИИ СА ВРЕДНИ

Шилo

бедни ми Копейкин....

Сега този палячо трябва да го гледаме четири години ли? Малко ни беше Магарешки! Това във Варна само смешници ли има?

инициирал референдум против мерките коронски.... сега си прост дрънкалник!

След 12 годишно лапане на помия, организма има нужда от клизма ... Естествено на Глистите няма да има хареса, на е крайно наложително! Радев го подкрепяхме до последно срещу чревната миазма тровеща организма, но накрая той се гушна с Мустафата Космата ... Ще трябва и на него една клизма за прочистване преди да е станало късно! Засега мина метър, но само защото магарето на Глиста беше срещу него ... Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия път стомната се счупила! За останалите паразити, и Ивермектинчето ще помогне, даже и за ковид глисти помага! ... ДВЕПМ за здраве!

Абе Костя,заформяш се като втори Болен Пидеров.Много си си повярвал че си по-голям от Президента Радев.Момчето от панелния варненски квартал "Възраждане",създател на партията "Възраждане".Преписал си отнякъде идеите за образа си на родолюбец ,патриот и загрижен истински за хората .Имам чувството че зад този ти идеализиран образ се крие кух като гъдулка комплексиран психопат.Нещо като духовен близнак на Емил Кошлуков.

Възраждане е Турски Проект - честито на пичовете и пичките българи пуснали глас за Партията .

Ще имаме щастието да слушаме мъдростите на тоя български Бенито Мусулини от парламентарната трибуна. Всъщност версия Волен 2.0.

Тоя папагал няма ли да млъкне?

Тоя едва успя да вкара в парламента 13 депутати и много си повярва.

Костадинов, лайно миризливо скрий се в кенефа, че усмърдя цялата страна с глупостите си!

ГЕРБЕРАСТ + ФАКСЪР + ОБИЧАШ НА БОКО АНУСА

Какъв му е всъщност проблема на тоя папагал? Параноя?

Този е срам за Варна и цялата държава, относно Радев след няколко дни ще знаем точно с колко гласа е станал президент, грубо 1400000, по- малко от една София.

Този е много неориентиран и не в час хич. Ще се изпързаля много бързо по пързалката, направена от другите ни лъжепатриоти.

Костя Копейкин = антиваксър = Шафьор на дирижабъл! Един антиваксър критикува и напада друг антиваксър. Парадокс - хората се радват и разтапят пред култа към личността на двама антиваксъри, заради чиито действия и бездействия именно гласоподавателите ще платят с живота си в огъня на пандемията. Мъка, мъка, източноевропейска и балканска мъка ....

моля .... ИЗХОЖДАЩИТЕ СЕ по ТЕМАТА леко да се ОБОЗНАЧВАТ: ПИМЕР: ГЕРБЕРАСТ + ФАКСЪР + ОБИЧА НА БОКО ... ЛИБЕРАСТ + ФАКСЪР + ОБИЧА НА КОКОРЧО .... ..... ОБИКНОВЕН + ПЛАТЕН + ДИР + ТРОЛ ..... ХУБАВО Е МАЛКО РЕД ДА ИМА ..... И НЕ ВИ ИСКАМ ЗЕЛЕНИТЕ ПАСОВЕ НАВРЕТЕ СИ ГИ В ГЪЗА!!!!

е трябва си и един циркаджия, иначе ще е скучно :)

коментарите си ти, ЯСНО

Глупак ! Какво общо има 10 % загубени , погледни се ти колко имаш и се правиш на Гоулем ! Тихо и си мирувай , не се прави на бабаит ! РАДЕВ ПОБЕДИ И ТОЧКА !

Първо трябва да се видят най- после тези списъци, и да се въведе активна регистрация. Всички говорят, че стремглаво намаляваме, и то е видно, но им е изгодно да говорят за избирателна активност.

Този влезе в парламента благодарение на антиваксърите. Името на тази популистка измислица е позор Възраждане на безумието

Голяма ваксина са ти поставили,номер като на говедо,а не ваксина. Сега си нищо друго освен едно ГМО!

лайното и направило цоп

Явно във всеки парламент трябва да има по един луд ....този грозен помак ще замени Волен.

Волен беше титан на мисълта в сравнение с този дpисък.

Всъщност, Радев загуби повече гласове, отколкото е спечелил Костадинов във всичките си опити да стане президент или кмет на Варна...

Още един галош под прожектора.

Не е Радев, а ти си новия Болен!

Да му ядеш пилота на Радев.

Сигурен съм ,че Новият Болен се прави на русофил само заради електората . Тоя е такъв алчен помияр ,че за пари ще стане най големия американофил за няколко милиона.

По-малко

Напълно съгласен! Коцето има само един Бог- парите! За 1000 долара ще смени плочата

Я си погледни избирателите за кой са гласували, бе малоумник. Неадекватен си

Всъщност са гласували за по-малкото зло. Но което е интересно е че са гласували. А тези, които не са гласували са раята, която е избрала да бъде рая.

Чак ме е яд че на миналите избори гласувах за този селски ръб. Наскоро го чух по телевизията да мйяка как ако спечелел щял още на 15 ноември да премахне всички ковид мерки. И тотално изтрещях. Кой бе ти ли бе смешник. Та тотално да клекнат вдички болници в тази клета държава Щях да си счупя телевизора. Сега гласувах за хората които спечелиха и двата избора. А днешната победа посвещавам на вече покойните си майка и баща, които не могат да дадат глада си за президента. Аз го направих

На изборите през лятото когато всъщност не влезе в парламента

Мнооооого си зле. Гръмни се.

Я преброй колко ковида ше има от хорото пред НДК. Ами около 0. Как не разбра.че QRa е целта. Ковида и моргите са само средство. Разбира се, Възраждане никой няма да го допусне до властта. В Полша имат национално дясно правителство и естествено се опъват на Брюксел.

Коце, войната за света започна в САЩ. Губернатор Дисантис се обяви против задължителното ваксиниране, маските в училищата и зелените "сертификати". Това е заявка за лидерство в тази война. Може пък и Херо утре да ни донесе добра вест.

Жалко човече ! Поредният популист !

Kalin

Новия Сидеров който като първобраза си смени сумати партии и се кланя на сумати......сега тръгнал и мнине да изказва.И той е еднодневка като предшественицците си.

Костадин Костадинов кой го изсра!?!

Майка ти

НЕАДЕКВАТЕН!

един безмозъчен антиваксър?

той си е ваксиниран

Ти пък си безмозъчен васксър - помияр необразован

Е бледо копие на онова изпражнение от Атака.

Копейкин мина и през Атака

тва па кака го изчисли тоя Копейкин , да си гледа там да му дадат некои лев да осребри гласът на балъците и да ърае математиката не му е силната страна