Костадин Костадинов получи наказание заради обиди към депутатите по повод демонтиране на ПСА

Сред думите, които използва, бяха "престъпници", "управляваща евроатлантическа тълпа" и "управляващ башибозук":

Обратно в новината

Коментари - Костадин Костадинов получи наказание заради обиди към депутатите по повод демонтиране на ПСА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само където не казаха какво накъзание му е наложено на Копейкин.

Фашисткия режим в Москва да има собствена партия в Българския парламент която да защитава Руските имперски интереси? Отовора е не. И кой всъщност би протестирал за премахването на паметник символ на Червената Армия окупатор на България от 1944-1947 през което време избиха 10-ки хиляди души интелегенцията и цвета на нацията, установиха и наложиха марионетен фашистки режим на България, наречен комунизъм, който отне свободата на Българския народ за половин век, плюс терора и репресиите срещу него. Какво правят тези протестиращи в Българския паеламент. Те очвидно не работят за интересите на България.

Е, те се обиждат от истината ли?

От какво се обидиха депутатите,като Костадинов им каза истината.

Stanko

Добре де,уж социалисти европейци и патриоти пък с голи гърди бранят демонтиране паметник на чужда държава окупатор.Историята не се променя-тя си е такава каквато е.И не ми е ясно за какво е този паметник като нито един съветски войник не е умирал за България воювайки.Просто са ни окупирали.Този паметник разделя обществото и е редно да бъде премахнат от такова централно място. Прави впечатление мълчанието на Радев.чуди се какво да каже.

Защо никой не протестира срещу паметника на американските летци загинали при бомбандировките на София през ВСВ или смятат да преместат паметника на мястото на Паметника на Съветската армия.

С_танко, така ще дойдат един ден руснаците тук, и тогава ти лично ще идеш до Джъмбо да си купиш костюм на Чебурашка и ще учиш отново Вазов, и по-точно "Здравествуйте Братушки"! Те комунистите оставиха всички паметници от царско време, но тази либерална "интелигенция", изучавала Политикономика изведнъж станаха стръвни ястреби. На какво отгоре, не е ясно...

Моляяяяяяяяяяя, оставили всички паметници от царско времееееее? Другарю, тая история Андрей Пантев ли ти я нашепна любовно? Къде е паметника на загиналите във войните от софийския гарнизон, къде е русенската църква, къде е къщата на митрополит Методи Кусев в Стара Загора? Да продължавам ли неграмотен лъжецо?

Каква е тази т.н.окупация без нито един изстрел, без нито една жертва?!Вие гледате ли какво пилете и чувате ли се Какво говорите?!Съветската армия е посрещната през 1944 г. като освободителка от огромното мнозинство от народа!Вие разбира се много добре знаете, че това безспорно е така.Какво е станало след 1944 г до 1989 г е друг въпрос.Йакто

каква високопарна реч за 1 рубла. Явно заради инфлацията Москва са спрели да сечат копейки.

Реч.Няма как да държиш възпитан тон на хора които не заслужават.Как да кажеш на дупедавеца ..господине?

разбира се.....

Може да съм зализан смотаняк, ама ако знаете покрай Късмадин Късопишков в каква фурия се превръщам. Ставам Цонка, и почва една мъжка, страстна любов.

тУва е нашта чУвека оД махалата

Давай Къце, с теб сме! Още малко време им остава на пластмасовите аннибългъбарски имбецили.

Наивник, Коцето само взема, а дава щедро само на думи. Поредния варненски тарикат след аптекаря. Така че не се възбуждай напразно..

Колко ли трябва да е прост човек, за да не забележи този на кой бог се кланя. Съмняващ се във всичко народ, а наивен като планктон.

Тоя още жив ли е?

Гнусен руски кавал от ромски произход.

Нещастен мангал.

Даже слабо се е изразил! Управлява ни нагла и алчна, но за сметка на това дебилна сган!

Що? Ти и копейкин по-малко алчни и дебилни ли сте?

Ко работят тея депутати? Само се пцуят и за тва зимат заплата. И я можем хобаво да пцовам.

човека...

Не е човек. Руска подлога .

НС е виждало и хитлеристки поздрав и пречупени кръстове, по времето на Богдан Филов. Както е тръгнало и това не е изключено. После дойде т.н. Народен съд, но това е друга история...

Всеки чужденец се държи така! Защо не е толкова отворен в неговата държава - Русия! Там има ред нали! Тук всеки чужденец набарал паспорт се прави на велик! България на БЪЛГАРИТЕ!!!

НЕЩО ДА НЕ СЕ ОБЪРКА? БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ Е НА БЪЛГАРИТЕ И СКОРО НЯМА И ДА ИМА БЪЛГАРИ !

Другарите много ги боли. Копейкин просто изплаква болката им. Браво таваришч.

А какво е наказанието?

Гюрултия и насаждане на омраза, измислил го е още другарят Ленин.

Не е поругаването на паметник, не е подмяната на неудобни членове на Конституционния съд? Днес е ден на реставрация на фашизма. Бог да пази България!

коце расте ли, расте ли?

Фашизъм никога не е имало в България. Това е руска измислица - предлог за да ни окупират.

Имало е и НС е било декорирано с пречупени кръстове и т.н. Не си чел когато трябва.

Но сега вече има. Скоро и книги ще почнат да горят.

Ако е нямало фашизъм от какво са спасявани БГ евреите?

Они са бегали от моята голяма паламарка..

Навремето, когато нямало чак такава борба с расизма, Стоичков бил призован от УЕФА да се извини на Марсел Десаи, за това, че го бил нарекъл "негър". Стоичков казал, че няма проблем да се извини, стига Десаи да докаже, че не е негър. Тия да докажат, че са читави и Костя да им се извини.

Ами първо Костя да докаже, че е достатъчно читав, че да дава оценки. И разбира се да каже ама как така и по чия заповед го прави.

Преди време този ,,антиваксър,, доказа ли,че не е ваксиниран?Ама лапнишараните от Израждане ,вярват.

Празните приказки в парламента не спряха унищожаването на паметника. Дела трябват!

Че.и тебе пръкнала.... цървул кален

Ама настоящи коври като твоята,бол.

Абе къвто и да е , но този път е прав.

По-точно за кое?

Късата му пъшка, как кое ;);)

Всички попаднали случайно в парламента. Само Костя закърмен от бебе и отгледан за да управлява.

Коментарите и писанията на платените русоробски тро.лове ,са безсмислени и смешни . ВАЖНОТО Е , ЧЕ САЩ И ЕВРОПА НИ ОСВОБОДИХА ОТ РУСКО РОБСТВО ... Всичко върви по план и България ще бъде отново велика ,след 80 години ,под руски ботуш ....!!!

За 30 и кусур години след социализма не можем да си оправим тротоарите в столицата! Велика? Как? Като затъваме все повече?

Къде ще се крият либераститите. когато Русия дойде да търси сметка за убитите руснаци от българските снаряди!

Като дойдат ще им го турим пак като през ПСВ бе, боклук русофилски! Замий се отзад и си носи вазелин! За ватенките ще бъде на сухо.

На кого какво си турил през ПСВ, като и тогава сме били на грешната страна? Поредната национална катастрофа, но имаме някакво спечелено сражение срещу Русия? Ама верно сте дебили!

Разбра се цената за изгонените руски църковни служители. Разбра се цената за изгонения руски журналист. Разбра се цената за влошените дипломатични отношения с Русия! За всичко явно се плаща от Генерал Губернатора. Още не се знае, но е явно, че е платено за махане на ПСА. Хора, тъпи ли сте, слепи ли сте, че не виждате как шепа предатели получават сребърници, да ни настройват срещу Русия, която ни направи държава в интерес на държава, която ни бомбардира в миналото и ни ограбва сега??

Ами , за съжаление , май само от тъпичките останаха в България! Има и малко патриоти и интелектуалци, които обаче са капка в морето от по мия и простотия в България.

Ами по мия,по не мия.

На парада от 09 май 2022 г. Путин заяви, че са победили нацизма.Не спомена фашизма, следователно Костадинов греши като оприличава паметника с победата над фашизма.

Коце бой по продажниците на България :ГЕРБ ДПС ПП -ДБ. Само вие сте будни,цяла България спи робски сън.

ПУТИН издирва ци.ганина КОПЕЙКИН ,за похарчените милиони евро ,заедно с русо.сифилестичната из.мет на всички властови позиции .за дестабилизиране и провал на България !!! Той ще му наложи наказанието ,а не това смешно на Парламента ...

Стягай багажа и заминавай в любимата ти Русия

Копейкин са го задействали от Руското посолство

точно се изразил за тази измет.

"Една шайка престъпници, една шайка случайно попаднала тук в парламента" Ейй, че как ни приляга. САМАТА ИСТИНА

Еми, напълно прав е Костадинов. ПП са шайка престъпници.

смият той е обида за човешкия род.

Май има право, а?

Просто са хора които мислят само за себе си

Отглеждам СВИНЯ, която се казва ПУТИН! Скоро ще и тегля ножа и съм сигурен , че ще квичи по-малко от това влечуго!!!!!

Тъкмо да си помисля, че Копейкин е умрел и тоя вземе, че изсере някое смръдливо говно, за да напомни за себе си!!! Мангал варненски...!!!

"у нас, свестните, мислят за луди".и това не го е казал Костадинов. Така че думите на Костадинов, няма смисъл да бъдат наказвани, защото не произлизат от него а са част от онази 1300 - годишна история

Русия първо да си плати репарациите за преврата и 45г. незаконна окупация на България, тогава да насъсква агентите си да лаят от трибуната на НС

ти е мозъка.

Този, или други подобни български руснаци като него ,никога не биха бранили България ,така ,както бранят чуждия паметник.

денонощно следене и подслушване на този чужд агент от ДАНС. Да не му спуснат пари и кадри от Русия да направят някакви золуми и тука като 2014г. в Украйна; видно е, че русопитеците вече са отчаяни

То е ясно, че ти си от стражарско фашистко котило - цивилен милиционер, защитник на американската дивашка диктатура у нас. Семката Ви да се затрие дано!

Мнго добре ги е определил Костадинов тези боклуци продаващи душите си и паметта на нашите деди!

той казал истината бря.

Костя може ли да покаже на картата, къде точно се намира това нещо СССР дето толкова реве за него?

може ли да лапаш, троле?

СъвеЦка армия, съвеЦки съюз - няма такива работи вече. А и щом е било съюз, значи и другите са обидени - напр. Украйна, Казахстан и т.н. ама май само Русия реве?

Ми щот си си трол... Русяи пое активите и пасивите на СССР...от кома ли излизаш!?

до Япония.

Преди да бъдат изпълнени справедливите присъди на Народния съд, тези продажници трябва да възстановят Паметника на СА. Да се катерят по него и да лъскат шмайзерите на руските бойци. Да положат цветя и да молят за прошка. Но прошка няма.

Боклук..ти не подкрепи църното Ванче и дефакто избра ДС педала.. кво майка си искаш сега!?

a църното Ванче вече преговаря с педала за коалиция в СОС. НалЕ? Пеперастко лайно.

Ми не..отказа се..