Костадин Костадинов: Идеята за ротационен премиер е върхът на глупостта

Когато има политическа криза, решението са нови избори, заяви лидерът на "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Костадин Костадинов: Идеята за ротационен премиер е върхът на глупостта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На лицето копейка му дръпнаха килимчето точно когато се беше нагласил за новите избори и да събере недоволните русофили-идиоти. След година и половина, България в Шенген и Еврото и края на войната, никой няма да го помни вече, а копейките ще секнат за несвършена работа ;)

Дори и така да е, ти си последният дето трябва да говори. Сменил всички партии без тези двете... Смешник.

Ротационното управление е отлична възможност, съдейки по свършената работа по време на управленски период да се съди за качествата на всяка участваща партия. Така хората ще могат много по-лесно да се ориентират и при следващите избори да избират правилно. И за партиите е много добре - така ще се стараят да работят в интерес и за благото на народа и избирателите. Лесно е да си мрънкаща опозиция. Трудно е да си управляваща партия, която трябва да решава актуалните проблеми. И точно така преглупавия Копейкин просто ще изчезне от публичното пространство, както изчезна тъпунгера с неговите Готованци за България и много други подобни.

Имам един приятел, добър адвокат е, в родното си село направи много хубави неща (асфалтира улици и площада, стегна читалището, даде пари на магазинчето да си направи ремонт на помещението, спонсорира местен интернет доставчик да прокара оптика за качествена телевизия и интернет и т.н.). Големия му проблем беше че харесва Русия, без да е ходил там. Е, през 2017 ходи. И по мой съвет се разходи из дълбоката руска провинция да види как живее обикновения руски селянин. Вече не харесва Русия. Вече никак не харесва Русия. За него на неговата почти 60 годишна възраст беше катарзис - разбра как е лъган цял живот от пропагандата. И в Русия видя с очите си собствената си съдба, ако бяхме останали в социализъма - в най-добрия случай щеше да е чиновник в някое общинско предприятие или служба, защото жителството (по същество крепостничество) нямаше да му даде възможност да работи в София, да си купи апартаменти пак в София и да пътува свободно по света. И да изкарва много пари, разбира се.

праиш ли .... щот иначе ясно,че приятели немаш

Да ни е честита новата коалиция ДъиБъ ПъПъ на герП, другаре!

Е, никак не е глупаво да облажваш копейките, изкарани на гърба на най-интелектуално затруднените българи . Също така е много умно да замеряш с боя една красива сграда, с която нищо не постигаш, освен да отвратиш всички от себе си, освен горепосочената група.

1 ни те стига за да си пълен идиот

късопишков , знаем те. Няма нужда да се жалваш.

агента се пишката на коце му в устата

трябв да си ненормален, ако стоиш в това НПО да те убиват и ограбват вече по план и график...

тоя пак ли го изпуснаха от психодиспансера?

ЖАЛКО ЗА НАД 600-700 ХИЛЯДИ ПОДКРЕПИЛИ ГЕРБ...

Копейкин: Аах, а бях толкова близо...

РЕФЕРЕНДУМЪТ ЗА ЛЕВА, ОТЛАГА ЛИ СЕ?!

Лицето "Х" влиза във властта и тръби навсякъде, как ще промени /уж за добро/ нещата. Но минава малко време и единственото, което се променя, е той самия... и не за добро!

Поживьом, увидим.

Копейката от плещенето на едни и същи простотии, може би очаква да му порасте пишката.

си копнееш, а

Късопишков е бил изнасилван многократно в циганската махала Максуда от неговите връстници като малък. После като е пораснал е обслужавал орално възрастните мангали и това сега му помага да бъде толкова сладкодумен.

Кой ви дава право, ротори, да експериментирате с моя живот!!!!????Аз не съм ви дал това право!

Гнусен мангал!!!

Костя Копейка проста, заради теб току виж отнели медала на Мутрофанова!

Костадинов като ви какваше, че ГЕРБ и ППДБ са едно и също нещо - не му вярвахте. И както винаги се оказа прав.

късак? ти ли си?

Недоклатен пубер. Хората коментират политика. Ходи другаде да лапаш пи.шки

Миризлив циганин!

Копейкин премиер И България колония на Рашка-говняшака Маса

На Костя само избори му дай. Къщи има да строи човека, избори му трябват, все са му кризи в главата. Ама лапнишараните, така и не разбраха, че точно той е причината за тези кризи.

Костадин Костадинов поне има доблеста да си каже, че. Или ще управлява сам държавата, или няма. А не като евроатлантици те. Всеки ден нещо различно, то не бяха коалиции, конституции, ротации, и какви ли не тъпотии

Костя Копейката руска подметка и доблест.. аре у лево

Повелителят на Диванчето Иска цялата власт

Смешен довод. Бойко и той управляваше еднолично преди и имаше същата "доблест". Партия Възраждане единственото, което е направила до сега от както набра популярност - е Копейкин да прави популистки изказвания, да сме си запазили българския лев ала бала. И другито е скандали в парламентарният конрол и принизяване тона и езика до махленско ниво. Може би съм песимист или не разбирам от политика и човешкото поведение, но тази партия е ТОЧНО копие, на - АТАКА, ВМРО, на Бареков партията, Воля :) Замилсете се - кой освен Костадин Костадинов познавате от тази партия? Какви лица и експерти иамт те, за да управляват държава?

Забравяш, че взема милиони субсиидии.

Костя Копейкин казва, че държавата не го интересува, а субсидията. Никога няма да управялава, но няма нищо против да взема субсидия и 6000 лв депутатска заплата, заедно с другите възможности за корупция. Мангалът-просяк от Варна стана милионер, заради русофили-дебили като теб. Поведението му показва, че не му пука за вас. Също като ДПС не поема никаква отговорност, а само смучи от Народа.

Тъй като в РБ има проевроатлантически и проруски настроени хора, предлагам територията ни да мине на ротационен принцип - една година в ЕС, а другата в БРИКС.

Най-смешни ми са напъните от ВЪЗРАЖДАНЕ и ВОЛГИН за така наречената // НЕЗАВИСИМОСТ// Момчета и момичета, знам че сте прости и баща ви и майка ви също са били прости, обаче напънете се малко и разберете, че няма как с 35 000 армия дето 2/3 от нея са дюстабанлии или с наднормено тегло или жени или и трите наведнъж - да имаш претенции да си независим с 20 тонка и 2 самолета Когато до тебе Турция има 70 милиона население с 500 000 аскер, Гърцияя има 300 000 армия, Румъния има 200 000 Ердоган ки щракни с пръсти и ЛЕОПАРДИТЕ за 6 часа ще са в Пловдив и след още 4 часа в София Не може да си независим И България никога ама никога в историята си не е била независима Тука на Балканите ако не си постоянно в съюз с някой силен ки изгориш кат факла Идиотизъм е да търсим съюз със Русия. Кога точно ще доди Русия да помага ако Турция ни нападне ? Тя не може година и половина да превземе един СВИНАРНИК в Бахмут, та ки доди тука да ни отървава Тва са глупости на търкалета Ако искате България да го идрае като Слободан Милошевич - ки ни разпорят ГЪЗА и накрая ки изядем и солта и тоягата Видяхте ко се случи със Сърбия Видяхте ко се случи и с Гърция на Варуфакис Ако не може сами да си направите изводите - ми тва показва само че майка ви и татко ви са били дебили и са отгледали дебил

Добре, и какво да правим? Останахме 5 млн., средна продължителност на живота на мъжете вече едва 68,5 г., мизерни пенсии, тотално невежество, простотия, престъпност! Е?!

Костя Копейкин, върхът на глупостта си ти и твоето Израждане.!!!

Здравей Педро, Много силни аргументи си изложил. Признавам, не мога да ги оборя. А да те питам между другото, как е коалиционния ви партньор - Бойко тиквата?

Ротация -няма такова животно или Циганска Работа ! ОСТАВКА и на избори ! Гонете Укрите от България !

Нали той иска да се докопа до властта

Въвеждане на 6-дневна работна седмица в Русия с един почивен ден предлага Асоциацията на предприемачите „Аванти“, съобщи вестник „Известия“. Асоциацията е изпратила призив за развитие на бизнес патриотизма до министъра на труда на Руската федерация Антон Котяков.

Какво ни занимаваш с Русия. Само и само да избягаш от най-важното: КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ - ПП -ДБ И кай ся, ще чегъртаме ли Бойко. Мчи той подаряваше кученца на Путин. Пък сега сте коалиция с него. Разкажи не се притеснявай.

Руското посолство ще гласува за Възраждане

При моята власт, това кремълско момче щеше да лежи в затвора по ЗЗД.

Еми нормално. Все пак си подкрепял фашагите.

Най ме кефи, как жълтопаветниците дето толкова протестираха свещу Бойко, при едни следващи протести срещу правителсвото ще го защитават :)))))

Абе, оставете човека да си заработи копейките..

Земи се запри бе манго!

Прави неща говори този господин, но дали да му вярваме?! Аз лично аз 33 години на никой не вярвам! Лустрация е истината!

Щом Копейкин реве, означава, че решението е било правилно

и не само на глупостта , но и на наглостта и простотията на неокомунистите от ПП и ДБ. Тия вредни за България американси агенти.

Този откачалник трябва да бъде екстрадиран на изток и повече никога да не стъпи в Европа...подметка руска...

Каза една подметка евроджендърска

А-а, не е! Чакай да видиш какви глупости ще генерират евро-атлантиците около втория мандат. Просто няма такъв нормален човешки мозък, който да ги измисли!

Че е глупост, глупост е! Вижте материала с професор Пламен Киров. Той твърди същото. Само че болшинството от пишещите не се интересуват от казуса, а от това, чия е позицията. Щом е на Костадинов, давайте да плюем; няма значение какво казва! Тъпичко!

- Коце? - Ще вършим една работа заедно. - Глейте си работата! Аз не искам да участвам. Аз работя само за себе си, - Абе в името на народа е! - Не ми дреме. Оправяйте се! - Ми ние тогава решихме да се ротираме. - Леле каква глупост направихте! - Ми направиха я. Ако беше отишъл да помагаш вместо да говориш как само правителство на възраждане може да съществува и никое друго нямаше да я направят, ама ти се ската другарю. Ти си толкова виновен, колкото и тези дето се ротират. Който не е участвал в работата има право само да си трае, като негласувал избирател.

Никой не е канил Възраждане за преговори. Всички останали се срещаха помежду си за преговори, но изключиха Възраждане.

България трябва да приеме- ""Пловдивска или Варненска КОНВЕНЦИЯ за защита на българите и хората от Европа и забогатяване на българите"" .. И да кажем на араби и негри да я ИЗПЪЛНЯВАТ.. Конвенцията трябва да включва- "" Когато българин или човек от Европа отиде в Турци или Африка, тия там трябва да му осигурят БЕЗПЛАТНА къща, с климатик, телевизор, нов автомобил( кола), 50 килограма банани и 50 килограма портокали, и 10 000 ( десет хиляди долара) за харчене за 1 месец... Ако остане повече, турците трябва да плащат още толкова за ВСЕКИ месец..""" А ако турци и негри НЕ искат да ни осигурят тези удобства, ще ги ИЗТРЕБИМ с бомби..

радев,доган и копейкин са руски подлоги. Кой да защити европейската ни принадлежност, като тези, които ни управляват ни предлагат на поднос на русия с идея да бъдем следваща Украйна. Пак не гласувайте!

Абе до вчеро и Бойко беше руска подлога ... ама от днес вече не е??? Глей кви демогратични работи стават. тц тц тц

Ротационен премиер... тия са толкова жалки в желанието си за власт, че не осъзнава колко нелепо е тяхното предложение!!! Избори до дупка и докато не се промени конституцията чрез свикване на Велико народно събрание! Само народа по улиците липсва за да е всичко точно както трябва и да се измете тая безполезна паплач от властта!

Мутрофановна е обявила конкурс за нов копейкин - този се оказа, че не върши работа.

Абе много перхидролени пудели се навъдиха из БГ. Болен а сега и тоя гагауз със сини венци.

Моля да не свеждаме нивото на разговор до това дали чичо му има мечка и гадулка, и дали ползва редовно паста за зъби. По-важно е дали става за политик и дали е достоен гражданин

Ами менят се времената, затова. Ето и ти вместо бръснар си се писал фризьор. Сигурно щото парата идва от перихидролените нежни души. Когато мъжете започнат пак да се бръснат и подстригват, а не да се епилират и фризират, нещата току виж се оправили. Колкото до гагауза. Може и да е с лилави венци, ама това дето го казва за върховната глупост е факт. Ще ни се смеят и бушмените в Калахари.

върхът на глупостта Копейкин , значи е добре за България

Хич не му харесва на копейката.

Ти си най голямата глупост и недоразумение в България!

дежурните козяшки тролове пак са на поста си и вклюичха лайнометите... един и същ постинг през 30 сек, дано да се хване някой...

помиярите от възраждане се оплакват от тролове...йахахахаха

Айде да млъкваш вече бе продажна, долна копейка!!!

до три дена той и мунчо ще запалат държавата, убеден съм