Костадин Димитров е новият лидер на ГЕРБ в Пловдив

Новият градоначалник заменя на поста областен координатор Димитър Колев

Обратно в новината

Коментари - Костадин Димитров е новият лидер на ГЕРБ в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пловдив винаги е бил първи в страната що се отнася до прогресивни промени. Този път Пловдив изостана и то София и от Варна и то Пазарджик който е на 30км. ББ много находчиво разкара Иван Тотев и издигна Костадин Димитров който е спортист и има добра репутация. Проблема не е че Костадин Димитров е кмет. Проблема е че когато отново кмет е от ГЕРБ, цялата Гербаджийска крадлива структура под него остава непокътната а тя реално управлява Пловдив. С други думи Гербаджийските грабежи ще продължаватпоне още 4 години докато Костадинчо се показва само пред камерите. Жалко за града, пловдивчани отново ги излъгаха.

не знам какви иснафи сме , ама от Столипиново си назначавами кмет .

Велико!

Ами пловдивчани сами си го правят. Мега ниска избирателна активност, това означава, че безумно многото цигански вот им определя кой ще е кмет. Спомням си, че няколко години се разправяха и плакаха от предния герберски кмет (Зарко), обаче сега пак позволяват ГЕРБ да им управлява града. Кой каквото сам си направи, друг не може. Това е положението в Пловдив. Яд ме е, защото иначе е доста приятен град. Сега обаче като стане презастроен (стил София 2) и без паркове (Парк и отдих вече се действа), ще е друго.

двамата толупа са като Гонзо и Бозо от “Мъпет Шоу”.

ДА ВИ Е.П.М.В.Г

какво значи тая гръмка титла "областен координатор" .. Едно време в роботите имаше един огроомен лампов шкаф- координатор на манипулатора се казваше !

ГЕРБ трябва да се преимнуват на МДМ - Мутра До Мутра !

За разлика от София и Варна, Пловдив си остана подвластен на гербаджиите. Много прост матерял сме тука. Нема оправия. Направо ми е жал за града!

Подвластни на разума, не на безумни и глупави обещания.

В София, Антон Хекимян ли ще е координатор? Той също постигна много добри резултати!

Баце на солариум ли ходи, или прави дълги уикенди с частния самолет до Дубай и подбонти първенюшки дестинации

Просто е роднина на Ваня Григорова - Яшарова!

А може просто редовно да си кастри магнолиите в двора.

Да им е честито на пловдивчани. В Тракия, където Коцето беше кмет, няма къде игла да боднеш от нови блокове. За четири години презастрои квартал, до който съвсем празно си стои широкото Тракийско поле. Но както той обичаше да казва "с вързани ръце съм".

Обикновен шаран. Пловдивската Фандъкова. Ако изкара мандата си, трябва да му направят паметник.

всички сливи за смет !

Чудесна новина за гербилите! Костадин Димитров има вид на изпечен тарикат с нагли мутренски маниери.