Костадин Ангелов дава Стойчо Кацаров на полицията и прокуратурата заради болница "Лозенец"

Депутатът от ГЕРБ е бил сезиран от лекари, че Радосвет Горнев е сключил договор със себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Костадин Ангелов дава на всеки, но само с възелин....

"дрешките" е ЦВЯТ НА ЗАТВОРНИЦИТЕ и на тези с ТЕЖКИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ!!!

Голям Смях ! Ботокса дава Кацаров на полиция ! Кога Кацаров ще даде Крадливото докторче Ангелов на Прокурор , липсват пари от Болницата и Тъщата с скъпия Катеринг , уредена от Зета Ангелов !

До кога ще давате гласност на тези долни гербаджийски протежета? Толкова много пари ли ви плащат, че да н занимавате с някакви отрепки, а не да ни информирате обективно за значими неща?

Ей тъпи журналисти, Ангелов да не е прокурор? Как ви глупости пише те?

Е плащал на тъщата си по 8-8500 на седмица по договор за кетъринг .Ей,тия болни в Александровска като че ли са яли в Шератон.

60млн.дългове на Александровска,договор с тъщата(конфликт на интереси), но Ангелов не е даден на прокурор. Избирателна прокуратура-60млн.може да откраднеш,но 40хил.не може ?

А Ангелов кога ще бъде съден? Милионите от Александровска, кой ще му ги плаща?

Коце ,когато възтановиш 60 милиона на болницата може да се ерчиш.

А за Зеления сертификат който Стойчо Кацаров въведе, за да тормози българския народ, кога ще се търси съдебна отговорност?

Работата отива на схемата "Крадеца вика, дръжте крадеца" . А г-н Костадин Ангелов дали е проверяван за сделката с доставката на дезифенктанти през м. 04 2021 г. за провеждане на изборите. Дали тогава всичко е било топ ааааааааааааааааааааааааа ?????????????????????

Май са били разредени дезинфектантите !

На Кацата му обещаха много хора, вкл. и аз, че ще има тричане веднъж щом падне. Започна се и по-добре много да не излиза от къщи.

Костадин Ангелов праща Стойчо Кацаров на полицията и прокуратурата заради болница "Лозенец".......то това хубаво но и Костадин Ангелов е за съд.......

Кацата на съд - и да плаща! Уволни де що имаше кадърни лекари и естествено назначил Мунчови корумпета. Съд и затвор за некадърните службашки бръмбари на Муньо Брадавицата! И ОСТАВКА на продажния тъп и злобен фатмак!

Съд и затвор за некадърната Каца!