Кристина Фигерес се оттегли от надпреварата за ООН

Кристина Фигерес от Коста Рика се оттегли от надпреварата за нов генерален секретар на ООН, предаде ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Фигерес се оттегли от надпреварата за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В каква мизерна страна живеем, а Кристалинка е най-голямата мизерница. Би трябвало да си напарви отвод и да заяви, че за нищо на света не би приела да бъде номинирана за тази надпревара. Това беше начина тая лелка с просташко излъчване да реши всичките спорове.

Ирина Бокова е генерален директор на ЮНЕСКО - организацията на обединените нации за образование, наука и култура. В момента тече нейния втори мандат начело на тази организация. Ясно е, че начело на ЮНЕСКО не може да бъде избран случаен човек, дори за един мандат. Ако Бокова бъде избрана за генерален секретар на ООН, тя ще освободи поста генерален директор на ЮНЕСКО. Професионализмът на добрия журналист би го накарало да провери и да информира читателите си дали е имало случай, когато по едно и също време генералният секретар на ООН и генералният директор на ЮНЕСКО са били представители на една и съща държава? Това несъмнено ще даде представа какви биха били шансовете на евентуален друг кандидат от България тъкмо сега да застане начело на ООН.

тук куманистите са толкова наперени, че нема никога да се откажат доброволно... справка - Бразилия.

Куманисти от кумани ли идва?

Дали остана и един генетично увреден комунистически дебил да вярва все още, че дъщерята на комунистически кръволок и убиец може да е председател на ООН...?!?!?! Даже братска Русия е за Гутиереш вече...!!!!!! А Москва отдавна не вярва на сълзи...

българия е на картата на световната политика поне. разберете, че некорумпиран, с неопетнено минало гл секретар няма.

Дъщерята на Гьобелс , се оправдава , че Сталинка и пречела да оглави ООН. С абсурдните си кариерни напъни комунистическата номемнклатура , напътствана от руските си попечители, профука шанса на България да издигне нормален кандидат , който да оглави ООН и ни замеси в гнусните игрички на комунистическата номенкларура и руската мафия.

Когато Тиква управлява България , то всички около него са Червенотиквеничета ! Скоро ГЕРБ ще се грохне и ще се видят бикините !

Сталинка ако имаше грам отговорност за България, а не лични неосъществими амбиции досега да се е изправила и отказала от всякакви инсинуации публично. Щом мълчи значи е в заверата и играе срещу интересите на България и реално избираемата кандидатура на Бокова.

Честните и почтени БЪЛГАРИ са за Бокова ! Долу крадливите Гербери и техните подлоги! Мразя ГЕРБЕРИТЕ безплатно !

все едно щерката на Гьобелс, да не се разграничи от нацистите, да се кандидатира от нациската партия за вицепрезидент, брат и да казва , че партията приема вината на нацистите само с мезе и после да напира да става шеф на най-голямата световна организация , че и да атакува разни сънародници и държави, че заради тях се проваляла абсурдната и кандидатура. Такава наглост е възможна само по разработките на кгб и е по мярата само на руските путинисти и родните им подлоги

Бокова и Делян Пеевски бяха предложени от Орешарски и Станишев! Факт който дори Позитановските тролове няма как да оспорят! Слава Богу българите излязохме по площадите и изритахме омразния ''кабинет Орешарски''. Лошо,че пропуснахме в суматохата Бокова!

Гледам класирането и виждам, че срещу дъщерята на убиеца от БКП има 5 гласа които и бият шута! ТАЗИ ИМА ШАНС КОЛКОТО И ВСЕКИ РОМ ОТ ФАКУЛТЕТО!

Евреите ще си избират управител на марионетните организации.

Още от самото начало започна планирано мероприятие по омърсяване и омерзяане на Елена Бокова ! Първо беше писма на оня циганин ли е евреин ли е Евгени Мехайлов , някой който не си спомня той с помощта на ЦРУ , уж разчетоха по видио касета Младенов бил казал да дойдат танковете ! След това забавянето на акредитациите и от ББ за ООН , след това нападките на Сталинка към Бокова и протеста на екипа на Бокова ! В неделя по Руското НТВ показаха че Андрей Ковачев е агент на Сорос и получава огромни суми за анти българската си дейност , то и България смръдливите гербери са все агенти на Сорос и за пари ни мразят нас !

.... това е реалността. Вторият и третият са явно предпочитани от Москва и неприемливи за американците. Бокова може да е допустимия компромис между двете Велики сили. Ако не е тя..... руснаците по-скоро ще преглътнат социалиста Гутиереш, отколкото десен кандидат от ЕНП.

"Също толкова завладяваща е комедията от грешки, разигравана от съперника на Бокова за позицията на генерален секретар - стоящата досега в сянка още една жена от България, Кристалина Георгиева. Уви, тя определено е напълно неизбираема. Предизвикваща асоциации със Сизифовия труд, да използвам отново термина, който съм използвал за Георгиева и преди. 13:48 12 септември 2016 / Автор Мелик Кайлан, сп. Форбс Тя всъщност не е дипломат, никога не е била. Но тя няма да бъде избрана най-вече поради нейните висши постове в ЕС, които я свързват със санкциите на ЕС срещу Русия. Русия ще й наложи вето."

Едни се оттеглят а други се напъват като глист на буца.

По какво се различава другарката КриСталина Бокова от другарката Ирина Георгиева? Някой може ли да обясни?

Другарю, ами различават се по това, че гласуванията показаха ясно, че другарката Бокова НЕ е харесвана от мнозинството... За Кр. Георгиева това НЕ се знае...

Има само две противоположни страни с правото на вето. Разликата между Бокова и Кристалина е ветото на руснаците.

Бокова е професионален номенклатурчик и не ми стана ясно как носи отговорността си за това, и затова не заслужава България да я подкрепя. Беше номинирана от едно интересчийско правителство, което се опитваме да забравим вече три години, а се оказа, че още ни го напомнят решенията му.

Гутериш ще стане гл.секретар на Оон Имаше малка надежда, ако беше предложена Кр.Георгиева евентуално, но второто място ѝ беше сигурно. Но тази Бокова е неизбираема - погледнете ѝ визията. Ако трябва да сплашва някой - да.

Сбъркал си рубриката! По красота конкурсите за на друго място. Тук се избира Генерален секретар на ООН и Бокова имаше реален шанс да спечели надпреварата след двата успешни мандата начело на ЮНЕСКО. Просто трябваше нашите колониални дирници да проявят мъъъничко достойнство, а не да се въртят като дърти гювендии, надупвайки се на всеки, подхвърлил им шепа долари или листчета от нелицеприятните им досиета. Разбира се, грантоедите у нас намериха в тоя случай повод да заработят още някой и друг сребърник, но това си беше очаквано. Ние по презумпция сме си народ от предатели! За съжаление! Колкото до Сталинка - ами тя просто е неизбираема. Нея няма кой да я подкрепи от великите сили. Това, че някакви чиновници около Меркел имат мераци... Бог да прости България!

Къде е министъра(не музнам името) на външните работи? Защо се спотайва като мушморок, къде са двамата първи мъже в България? Ясно е, че идват избори и ги е страх, но трябва ясно да заявят България зад коя кандидатура застава.

не защото е лош кандидат, а защото САЩ няма да допудне Русия да лобира за нея. В тая глобална политика и моето куче могат да "изберат" стига да се договорят големите. А ако Бокова не се оттегли, предлагам Евгени Михайлов да се мобилизира и както изпрати негативни писма до 50 посолства, да изпрати още 100. Него го бива в омаскаряването. А ще дойде ден ще си плати за водената от него антибългарска политика.

Помни ми думата.

Само тук се правят трагедии ако се оттегли някой кандидат. А ние задължително трябва да оттеглим руският Троянски кон Бокова!!!

изберете някой без гласове против : На четвърто място Сърджан Керим от Македония (8, 7, 0) Девета Кристиана Фигерас, Коста Рика (5, 10, 0)

Дано не е истина, че днес правителството ще вземе решение за оттегляне на Бокова ! Сталинка, ако имаше качества и дипломатически опит досега да беше издигната. А сега какво, отговорничката за бюджета в ЕС, намалява парите за Източна Европа с 25% за 2017 и иска да се спаси на длъжност на друг континент. Напълно е ясно ,че няма да бъде избрана ,но може да и предложат по-нисък пост в ООН, заради слугинажа и подлярството спрямо друг българин.

А играта е простичка да се спъне Бокова, която е най-близо до неофициалното изискване: жена, от Източна Европа, позната по света И да се подпомогне Гутиереш португалският кандидат. Който явно е удобен и нужен Нима някой вярва, че тъпа слугиня като Сталинка е търсена да решава интеграли? Подобни пачаври се използват за едно. Някои в кухнята, други в кенефа

колкото и да плюете и да увъртате - комунистическо отроче на рода Бокови никога няма да застане начело на ООН, пък вие търсете причините другаде, а не в нейната кандидатура - компрометирана личност от комунистическия режим в една от най-доверените на масква държави, дори с проявено желание да бъде ексклав. Гутиереш има близо двойно повече гласове, а троянския кон на Путин е на 5то място :)

БРАВО!КОМУНИСТ НИКОГА,АМА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТ КАЖЕ ОТ ПАРИ И ВЛАСТ!ТАКА ГО Е УЧИЛА БКП-Д.С.!!!

Истината е, че България заложи на куц кон в тази надпревара.......нямаше воля за издигане на достойна и приемлива за всички личност!!!

МУТРА АГА ОТМАЛА СТАВАШЕ ЗА БОС НА ООН-ТО ... ВСИЧКИТЕ ЩЯХА ДА НАУЧАТ БЪЛГАРСКИ МААААМА ИМ ДА ХХХХ:))

БОКОВА Е КОМПРОМИСНИЯТ КАНДИДАТ ....:))

Бокова е Компрометираният кандидат, компромисът е само в мечтите на масква

Да, и по-назад ще отива Ирина Бокова с такава подкрепа от собствения си народ. То бива малоумие, но това е върхът! След като вече е номинирана би следвало да пренебрегнем различията си и да я подкрепим, но ние сме сбирщина предатели и чуждопоклонни мекерета и предпочитаме да е всеки друг, но не и наш.

То и мамин дебеланчо беше номиниран за някакъв шеф в България и гледай какъв резил стана, че не го оставиха, щото почти целия народ се отврати от такова решение. Това беше решение от същите дето бутат Бокова за шеф но оон-то.

а, протести??? ахахахахахаххахахахахаахахаххахахааххаххахахахаххаа

Тази Фигерес ясно защо са я оттеглили. Абсолютно неизбираема на последното място.

Кога ще публикувате новината че ЕС съкращава бюджета за Източна Европа в полза на орките-мигранти?

А ние ли да ги храниме

честните хора, другото е нахалство и алченост

С най-големи шансове и най-подходящ за поста е мИтоди андреев (заклет "анти", заслепен от омраза към всеки който не споделя болното му желание за мъст и реваншизъм, и не е скачал на нито един митинг след 10 ноември 1989 г.)...!!! :::))) Даааа....!!!

Е тогава "наштЪ" Бокова става 4-а...ха.ха ама отзад напред..ха.ха

АБЕ ТАЯ БОКОВА МНОГО ЗЛЕ, БЕ?! ЩОМ НЯКОЙ СИ МАКЕДОНЕЦ КЕРИМ Е ПРЕДИ НЕЯ - ЗА К'ВО ГОВОРИМ???

Да не забравяме кой създаде Македония (мечтата за южна славянска федерация без българи) .. Керим си е руски име..ха.ха Гледа ли вчера Курбан Байрям в Москва- 200 000 керимовци до московския мечить