Косово затвори най-големия си граничен пункт със Сърбия

Мердаре е най-важният вход (изход) за товарния пътен транспорт

Обратно в новината

Коментари - Косово затвори най-големия си граничен пункт със Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някого не му харесаха цитатите за Косово от уикипедия. Намерете ги и си ги прочетете сами. Много е интересна частта за "гласуването на новата конституция". За ман е интересно след като Хърватска, Словения, Македония, Черна Гора, Босна, Косово бяха автономни територии в рамките на Югославия, защо за Хърватка, Словения и Македония може, а за Косово не може?

ей, Мухльо прост, ще ти сера в устата и после ще накарам майка ти да изяде изсраното, след което ще те смажа от бой до неузнаваемост теб и курвенската ти московска парцалива майка.

От как си отиде комунизмът тоя народ и нашият бая изпростя.Бе невидеха ли кво стана в Украйна та пищят,че ги досърбело кожата.Деба таа простотия,като почнат да се трепат ще се сетят,ама късно нема да могат да се върнат назад.

Или по-скро обратното? От как дойде тая чума комузима по земята който нард го е играл с години не може да се оправи!!!

Там където има повечко мюслита така ще е , скоро ще го разберат и германия и франция , а дали ще ги бомбардира някой демократично !

Сръбските "Каракачанско § валеро Симеоноски" подлоги се опитват да ЗАЩИТЯТ нещо си.

Това е друго ... няма как да не е друго щото иначе ще навежда леееко на мисълта за двоен стандарт

Леле, какво дърво ви чака сърбежи скапани, начело с московската шантонерка Вучич.

Това е като когато някой от 6 клас набие първокласник и му вземе парите за закуска. С правото на силата. Сърбия ще загуби от НАТО. Няма кой да й помогне. Знаят го. Но застават зад своите. Как да го разбереш като си свикнал да лижеш потни негърски топки, стига да ти плащат? Не мога да ти го обясня.

А, ти За съжаление си прав.продължавай да ровиш с език в лайняния гъз на Пичкин, докато майка ти се ебе по магистралите за шепа рубли. И не За съжаление си пълен идиот.

не споменавай майка ми и не мисли за езика ми. Знам, че си мекопишковец и ербап само защото не си пред мен. Да се уговорим да се видим някъде след Бистрица към планиата. да мога наспокойстиве да ти гръмна капачките и ти отрежа тестисите. Ако изибщо ги намеря гъз рапорен. Шибано просто мекотело ще ти откъсна ташаците и ще ги завра в устата на оная курва майка ти. За баща ти няма да питам. Ясно е, че не знаеш с коя свиня се е въргаляла дъртата кранта и кой от всичките нерези я е оплодил.

Приликата между Косово и Донбас е очевидна. Но Западът подкрепя албанците в Сърбия, но не подкрепя руснаците в Украйна. Ето това е двоен стандарт!

Руслямците нямат работа в Украйна, да си ходят при Путлер.

същия този Путин го ковахте, че пратил мюсюлмани да избиват православни. Сега подкрепяш чалмите срещу християните. А когато САЩ нападат чалми?

Казваш по добре да избият 100хиляди сръбски войници подобно на Украйна за да защитят 10хил местни ИДИОТА.

Англо-саксонският принцип разделяй и владей.Ясно е,че имаме тежка история със сърбите,но те са като нас,имаме сходни традиции,манталитет и език.Ясно е,че и с руснаците имаме обща история,славянски езици,азбука,правотлавие.Настройвайки ни едни срещу други си е стратегия и това е ясно.Без значение обаче,ние трябва да мислим най-много за България,за нейния интерес и бъдеще

По-големия прблем е че на нас не ни трябва някой да ни настрйва!

Косово беше автономен район в социалистическата югорерублика Сърбия . Тито ви го измисли Косоно , както   и рсм   със сегашното си име  , така че признавайте си го , а и Войводина идва ли искат да стоят в мизерията на Белград. Поморавието и сега говорят на шопски диалекти без падежи... И тук се вижда, че от Сърбия остава едно голямо НИЩО....

Не знам какво се косят всички там! Ами да вземат да се насочат към ЕС както Сърбия, така и Албания и проблемът ще се реши от само себе си. Другиа вариант е да седнат на една маса и да си разменят територии на пропорционален принцип и да спрат да се мразят.

изглеждаш умен човек, ама си малко аджамия. Не се обиждай. Тук говорим за Балканския полуостров. Всеки мрази комшията и роднините, а какво остава за съседната държава. България има зъб на всички и всички на нас. Когато ние сме завземали територии сме освобождавали братя, когато те ни нападат са гадни окупатори. Другите държави са на същото менине. Та как точно предлагаш да седнат и да се разберат?

Сърбия трябва да бъде подпомогната в борбата ѝ с косовските шиптъри - сепаратисти от самообявилата се т.нар. Република Косово. Нелегитимните власти в окупираната от албанци провинция подлагат сръбското население на систематичен геноцид!

Туй косово дето не го създадоха след война в сърцето на европа нали? Щоъо викат че войната в украйна в първата след всв

Като слушам какво правят 50 хиляди сърби в Косово,не ми се мисли какво може да направят 1 милион цигани и турци тук.

Тука тая работа не може да стане без чужда намеса ,а и 300 хил ловци бързо ще ги успокоят.

Албанските цигани търсят провокации за да подтискат християните сърби, но и за тях ще дойде водовден!

Прекрасна новина. Югославия продължава да се разпада. Сега Косово, скоро и С. Македония така наречена. Кеф....седя в креслото и пия чаша качествено вино, и гледам сериала. Всичко се връща, драги сърбежи. Понякога - в следващия век.

и войводина, и войводина

Ганьо не гледа да е добре а гледа дали съседа му е зле! Турците и циганите тука няма да разпаднат България нали мунчо!/

Ми да я разпадат бе, умник, ако българите са толкова тъпи, че да позволят да я разпаднат - да я разпадат. Значи, в такъв случай българите не заслужават да имат собствена държава, и без това виждаме в каква кочина се превърна България под властта точно на българите, не на друг народ.

Добре пишеш на български за циганин. Сигурно си от по-дъртите, които през соца с малко повече бой по дебелите кратуни поне основно образование са изкарвали. И какво ще направите циганите с държава? Кой ще ви храни? Дори в Индия не са ви искали.

Не може да се бориш срещу съдбата! От началото на 20-ти век, сърбите са се държали отвратително с всички съседни народи и са асимилирали по най-бруталния и нагъл начин завзетите територии. Съдбата им го връща за всички мизерства, които са правили и това им е малко! И си го набийте в главите, че сърбите никога не са ни били братя!

Само англосаксонската ционистка паплач ви е брат на вас. Скоро и Турците ще ми славите. Бесило за предатлите като вас.

Косово е СЪРБИЯ