Сръбският президент отрича геноцида в Сребреница

Сръбският президент Томислав Николич заяви пред италианското издание "Кориере дела Сера", че в Сребреница през юли 1995 г. не е имало геноцид.

Обратно в новината

Коментари - Сръбският президент отрича геноцида в Сребреница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Допустимо е да не знаеш нещо, допустимо е да го поправиш и да събереш знания но е недопустимо олигофрен като теб да пише глупости. Я напиши нещо по подробно за геноцида на българите над траките? Абе идиот, българи и траки са синоними. Траки са гетите (готите) в Добруджа, траки са мизите в Западните Балкани, наречени по-късно българи. Тюркут като теб едва ли знае за това, но поне преди да пишеш глупости, чети.

И на нас третополовите ни готвят такава сребреница около Пазарджик.

Достоин политик и достоин отговор. Така наричан геноцид е сфабрикована провокация срещу Сърбия, а това, че в Косово живеят разбойники е 100% правда.

Всичко е постановка на ЦРУ, както и циркът в Букурещ, когато ЦРУ извади мъртви от моргите и ги разхвърля по площада.Обявиха, че са убити от Сигуранца. Джордж Тенет, шеф на ЦРУ по баща е албанец.Фамилията му е Тенетти/албанска/.Той създаде АОК срещу сърбите и българите в Македония. В Сребреница са нахвърляни убити от албанците хора на др.места.Има и сърби, защото шиптоърите са тъпи и са объркали кой, кой е !

Елате брача у Пазарджик!