Пълноценна армия поиска косовски депутат

Формирането на косовска армия да бъде отговор на "заплахите на Белград", предложи косовски депутат.

Обратно в новината

Коментари - Пълноценна армия поиска косовски депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е мръснa ислямисткa псевдодържaвицa създaденa от СAЩ,кaто чaст от плaнa зa ислямизaция и съсипвaне нa Европa !

Е те това липсва само. Да пламне една война в региона! Но ние няма от какво да се притесняваме...имаме 1 самолет, 2 танка и 300 човека армия така че можем да спим спокойно.

А имаме ли пилот за този самолет, май единственият български пилот се преквалифицира на президент.

Ясно ли ви е, че: 1.Русия подари огромно количество оръжие на сърбите преди броени дни. 2. Влака с провокацията е произведен в Русия и боядисан със сръбското знаме и изписан с националистическите лозунги в Русия. Русия насъсква Сърбия срещу съседите си за да има размирици на Балканския п-ов, така както настска Сърбия да нападне България през 1886 година. Русия генерира само мърсотия.

Руснаците живеят от износ на оръжие, изкопаеми, водка и легени от алпака, туй то. Та все ще се намери някой по-тъп от тях, я сърбите, я ИДИЛ, я друг великоселски бек, да му натикат пушкалото в ръцете.

А можеш ли ти толкова просветения да кажеш от какво живее запада?

Пие кръвта на такива като нас. От това. От всеки български дом поне няколко души са навън, майките и бащите им измират тук в мизерия, няма кой да ги погледне, а понякога става така, че дори няма и кой да ги погребе. Да му се връща на заПАДа по 100 пъти българската участ.

Ще се опитам да съм обективен. Виждам че някои си мислят, тръгва се някъде и хоп готово обезпаразитени сме ги и сме ги превзели говорим за превземане на страна с над 2 милиона души. Първо в момента сръбската армия е подобие на българската армия, демек символична бих я нарекъл, тъй като и те нямат наборна служба. А трябва да тръгнат срещу 2 милиона и отгоре вече добре окопани, въоръжени и нация, където средната старост на населението е между 25 и 30 години. И не на последно място тези конфликти отдавна не се решават без трети страни , които имат интерес във финикийски знаци, дали ще са минни находища, нефтени кладенци или просто експорт на оръжие. Правете си изводите, кой ще е камикадзето в случая.

проба

Мдааа, наложително е сърбите да влязат в Косово и опухат косоварите като хората.

Да бе, да. Kолкото ги опукаха през Bтота Cветовна. Tа трябваше българскатa войска да спасява бягащите сърби от албанците (ние първо млатихме сърбите, но после като обърнахме резбата, подгонихме и албанците). Eдин албанец преди години каза по телевизията, че албанците се страхуват единствено от българите.

"...Главната военна прокуратура получи чрез Постоянното представителство на Украйна официално писмо от секретариата на ООН и предостави на украинската страна заверено с официален печат на ООН фотокопие от заявлението на Янукович от 1 март 2014 година. В него е молбата да бъде изпратена войска от Руската Федерация в Украйна и всички официални материали, които са добавени от Русия към заявлението от руския представител в ООН Чуркин!.."

Достатъчен е фактът на създаване на армия и да се знае ,че ще има кой да стреля срещу сърбите, за да им е дървено. И с това им свършва филма. Сърбите си мислят, че лекинко ще докопат Косово, но с болшинство мюсулмани само ще влошат положението на хората там и омразата ще пречи поне 50 години да има свестен спокоен живот. Обикновените хора трябва да правят демонстрации за мир от двете страни на границата.

Руснаците подгониха бойците от ИДИЛ в Европа , сега остава Косово да ги назначи на заплати .

МНОГОБРОЙНА ЛИ ЩЕ Е НОВО СФОРМИРАНАТА АРМИЯ???ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ВЪОРЪЖЕНА ОТ СРЪБСКАТА АРМИЯ???И С КАКВИ ПАРИ ЩЕ Я ИЗДЪРЖАТ???

С проституция,и продажба на циганета в Гърция.

ПЛЮС ПРОДАЖБА НА ОРГАНИ (ДОКАЗАНО ТВЪРДЕНИЕ)

Земята е плоска.Ад няма-бог го измисли,за да ви плаши,и държи в страх и подчинение.

тия клинтъновски изчадия не разбраха ли, че времето им свърши

Извинете, че не стигнах до новината, но заглавието ме порази. Защо й е на тази армия депутат?

цял живот работят като журналисти и не ебават да научат граматиката , това е.

Мъчат се горките да разкрасят езика, да е по-шокиращо и грабващо вниманието заглавие

повече работа ще им свърши сръбска фолк певица, ама ко няма какво друго може и депутат ..

нужен е продължтелен натиск. икономическа изолация на тази язва наречена Косово. за 20 години ще се стопят. Така както България се стопи и се превърна в едно нищо.

Те имат поне по 8 деца бре! Как ще се "стопят"?

като измрат от глад

военна техника на сърбите и сега искат ЕС да успокоява обстановката!

И всичко това е заради едни графити по някакъв влак ? Евалата, но е малко прекалено

Бе нали си имате американска база, за чий ти е собствена армия? Ако ние в България имахме американска военна база, щяхме тия милиарди за друго да си ги харчим.

бомбардираха безнаказано Но с базата и американските уроди в нея няма да е безнаказано

Всите храбри косовари като се съберат и се получава шепа курешки, които за нищо не стават. Това което в момента имат (т.нар. Kosovo Security Forces - KSF) са група клоуни, някои от които се възприемат насериозно. За щастие всеки, който като мен е имал съмнителното удоволствие да наблюдава представлението, което изнасят и което наричат "военно учение" ще му стане ясно, че могат да плашат с бой някого само по телефона.

jingiby

"И ще дойде ден, когато сърбите ще останат толкова, колкото да се съберат под сянката на една слива..." Из Креманското пророчество на Митар Тарабич (1829-1899).

НЕма да си жив да го видиш!

Тарабич е жив само 4 години от момента в коити сарбите му са разбити при подлата си атака на Обединена Балгария Умрел е от уплах че ще си варнем всички наши територии заграбени с подлост и вероломство

Резакът си мисли, че е още 1992 година. Да, ама не. Това че католическият и протестантски заПАД, слугуващ на чифути и мюсюлмани, откъсна сръбска земя и създаде в нея държава на албанските терористи, наркотрафиканти и търговци на човешки органи е един изключително богоборски акт, който Бог все някога ще промени. Никой, който е гонил християни не е прокопсал, нито в този, нито в бъдещия век.

Кой ще влезе в тая "армия"??? Сърбите няма никога да се бият срещу сърби...Тогава??? В Косово излиза, че манджата се разбърква отново, а тенджерата е под налягане....

vasil

Албанците не са сърби.

ами бързо да поканят Специалиста по србските въпроси, Анте Готовина да им организира армията.

Нормално-когато тръгнеш да обезпаразитяваш,плъховете мирни не стоят! Та тя и шиптърската такава...

Това ще бъде майката на всички армии и ще победи във войната, майка на всички войни. Садам Хюсеин.