Нова руска ракета бе изстреляна в космоса

Войските на въздушно-космическата отбрана на Русия успешно изстреляха космическия апарат с научна цел "Аист" ("Щъркел"), съобщи министерството на отбраната, цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Нова руска ракета бе изстреляна в космоса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

русия все още CеCеCеPе ли сере. няма спиране, докато има подземни богат ства това сране ще продължи. след това мужишките задници ще хванат паяжини. мужиците ще минат само на водка, ще се шпиртосат и ще останат такива за историята: шпиртосаните строители на наи уродливото човешко обшество в световната история.

да сме наясно: ако хитлер не беше нападнал солташака си сталин, ако америка не беше помагала с оръжие, боеприпаси, храна, камиони, кораби и т.н. на съветите, последните нямаше да победят германия, нямаше да завладеят техните заводи и учени, нямаше да имат ракети и космичеаски изследвания, атомна бомба, автомобили, даже и фотоапарати. всичко беше крадено от победена германия.съветите щяха да бъдат една скапана комунистическа държава. истината е, че втората световна воина парадоксално, но възроди скапаната комунистическа държава на съветите, а после тя пак си се скапа под собствената си тежест.

Около 1% от населението на България страда от тежка форма на русофобия по странен начин съчетана с преклонение пред Ваньо Мургавичкия.

Войските на въздушно-космическата отбрана на Русия успешно изстреляха космическия апарат с научна цел "Аист" ("Щъркел"), хахахахаха, руските салдофони се занимавали с наука. съштото може да се каже и за доктор менгеле, които е експериментирал в концентарционните хитлеристки лагери с живи хиора. ако мужиците в униформа се занимават с наука, с какво се занимават учените? сигурно последните охраняват държавата? хахахахаха

Aм ТИ бе, дебиле ? С какво се занимаваш? Освен да дрискаш в кенефа, какво друго даваш на света ?

Едно време вървеше виц, че гербът на СССР трябва да се промени на амурче. Защо? - Голи, ама въоръжени. Май си го карат по същия начин...

Промити мозъци ,жалко освен молове да посещавате и да да се храните с ГМО ,друго дали знаете, руснаците си и изстрелват ракетите, и не им пука за вас,вие освен ФБ да висите и да поствате снимки за друго не ставате, и ракетата не може да боядисате!!,камо ли да я направите

бегай там ве каскет, кво си губиш времето с нас

МАЛЕЕ ТУКА САМО НЕКВИ СДУХАНИ РУСОФИЛИ...ПО СТОТИНКА ДА ВИ ДАВАХА ЩЯХТЕ МИЛИОНЕРИ ДА СТЕ...АМА СТЕ СИ БЕДНИ ДРИПЛЬОВЦИ С РЕВ ПО ОТМИНАЛИ ВЕКОВЕ

Подполковник Путинова Русия - Буркина Фасо с ядрени ракети...

Изстрелват ракети,а задниците им в Кремъл-горят!

До анто:Извинявай приятелю ,че в навечерието на тия светли празници ще трябва да падна ниско и да ти кажа ,че страшен галфон.Сигурно си пъпчив пубер щов си позволяваш да сравняваш американката със руската военна технология.Още повече личи омразата ти към Русия и някакво благоволение към САЩ.Ще те посаветвам.Прочети дядо Вазов.Второ.Да ти припомня че миналата година в САЩ фалипаха 12ш банки.А от природните ресурси на Русия зависи икономиката на ЕС.Малък си бате и си доста тъп.

Ти прочети дадо Вазов, щото явно не си запознат, че точно той споменава, че от Русия добро няма да видим!

Докато руските студенти от СУ (Самарския университет) разработват космически апарати, нашите ръкоблудни студенти от СУ(Селския университет) окупират аудиториите да пият срещу правителството.

Терешкова и Гагарин б.п. какъв зор са брали. И Биковски, който и е помагал в идиотската ситуация. За Комаров, Доброволски , Пацаев няма да говорим...

Когато говорим за космически постижения, е редно да си спомним, че американци кацнаха на Луната средата на миналия век, а руснаците още пият до забрава. Това не е като да пратиш куче в космоса на самоубийствена мисия. А след това и човек. Слава Богу, че човекът се върна невредим!

Ти за това холивудското кацане ли говориш?

Не, за холувунските кацания говорят лидерите на КНДР пред умрелия си от глад народ. Аз говоря за онова кацане, което бе признато публично за сериозен напредък на НАСА от редица съветски лидери, както и от самия Гагарин. Оня Гагарин, Юрий Гагарин, дето се води първият човек излетял в космоса.

Още ли има гламове ( като тебе) да не вярват на това кацане...тцтцтцт тва вички болшевики верно са мноо прости...

Нали си виждал как падат велики американски шатъли. Каква ли е причината големите американоси сега да ползват руската космическа програма не могат ли да си построят още 20-30 шатъла вместо носачите на демокрация във вид авионосците?

ами има паднали, защото има много изстреляни. Албанците нямат нито една паднала совалка...

Как може да има толкова ограничени и глупави хора? Ти сигурно си създал два/три спейс шатъла сигурно , и затова така уверено ги критикуваш?! Така ли е, велики учителю?

Казвал съм и пак повтарям. РУСИЯ е най-МОГЪЩАТА Държава на Планетата Земя!!! РУСКИЯ Дух е най силната валута на РУСИЯ!!! Кой разбрал,разбрал.

Руският дух ражда деца в Западна Европа. Руският дух пише софтуер в Северна Америка. Руският дух протестира срещу управлението на Путин. Наистина - кой разбрал - разбрал! (за комунистите последното е доста трудно, непосилно дори)

Могъща ще е, с подкрепата на всичкия бавноразвиващ се загубеняк дето си няма друга работа освен да дрънка глупости по форумите каква друга би могла да бъде.

Ми бегай бърже там, що чиниш в натовска България, мужик тъп?!

Като гледам, единия процент костовачете - русофобчета ще им е по-лесно да се изнесат в избрана от тях посока. А огромното большинство българи с адекватно отношение към Русия ще си живеем тук.

Истински се радвам на успехите на възродена Русия. Оказа се че съм по-силен русофил отколкото даже съм очаквал, може би защото прекалената соросоидна американизация е неестествена за обикновения българин и патриот. Честно казано ми писна да се плюе по нашата Освободителка от 5 вековно робство. Едно време мислех, че това е естествено временно явление, като контра ефект на отместване на махалото при социализма. Но тази идиотия да се плюе най-вулгарно по Русия не спира и става постоянна практика, подклаждана от много прости и нереализирани хора по времето на социализма станали днес гнусни заплатени соросоиди. Русия /СССР ни разви технологично в рамките на СИВ до неподозирани висоти. Днес цялата ни промишленост бе умишлено унищожена и ни се внушава, че трябва да сме селяни или слуги да бършем дупета на западно европейските старци и това ни се поднася като голям успех и бъдеще за нас. А едно време строяхме ГАПС и роботи и космически апарати. Ефектът който постигат соросоидите и темподобните платени изроди, включително бившите милиционери е точно обратен. Българинът се събуди и разбра, че за пореден път е измамен в името глобални ционистки ценности и най-важното, че на новите господари изобщо не им пука за унищожавана и топяща се нация като нас, напротив правят всичко възможно 24 години да ни съсипят.

Много серт го раздават мужиците : "...Шойгу: ще разполагаме Искандер там, където искаме ..." Ние пък ще разполагаме руски жив щит срещу тях. НЕма как. Щом са на натовска земя ще плащат.

Абе какво е това "соросоид?" аз съм инженер, чувал съм за тороид и соленоид, ама за соросоид не. Трябва ли да е нещо обидно?

Тъп си!

възродена??!! хахахаха ти не си наред

Абе, хора, вие чисто и просто не сте психически наред. Къде е България? В дъното на всички добри класации и в челните места на всички лоши. Най-бедната страна в европа с най-лошите условия на живот. Никаква икономика, всичко е собственост на западни страни и фирми. Къде е Русия? Русия е членка на Г8, има РУСКА икономика, произвежда от пиле мляко, има необятна територия и огромни ресурси, има една от най-добрите космически програми в света (а те не са много), прави наука.

Над 90 % от коментарите на подобни статии безсмислено коментират един неопровержим факт: Русия е една от световните космически сили. Това е факт, независимо дали харесва на някои или не.

Русия е първа космическа сила

Една от първите.

Мен па ма боли фара, как някви родоотстъпници се лигавят по Русия... предатели сте, мамка ви долна болшевишка!!!

Много добре разбираме, че те боли не фара а нещо отзад.

През 2001 при нас работеше руснак, който като дете дошъл с майка си и останали в България, но не получили българско гражданство. Като навършил 18г., искал да се върне в Русия защото дошло време да служи, но майка му не го пускала. И така една-две години и накрая замина, въпреки че знаеше че го чака и затвор, защото не се е явил навреме за службата. Да му се чудиш на акъла!

детето е закърмено отрано с великоруския национализъм и шовинизъм,иска да служи на Путин !

Толкоз му е акъла на този серсемин, вместо да гони курвите и да си пие ракията и салатата, той ходи да си навлича проблеми. А хората бягат от задължителната комунистическа казарма, изпълнена с безсмислие, затъпяване, загуба на време, напразни усилия и юркане от безмозъчни старшини

майка му е имала акъл ама тоя хич...

Благодарение на такива без ъкъл Русия е световна сила, друго си е България пълна с умни мъже!

Няма затвор щом няма лично връчена призовка.

нова ????? хахахааааа.....

Нямаше море от магистрали,естествено,но имаше крупни предприятия от тежкото машиностроене и леката промишленост,които бълваха продукция! Произвеждаха се МАШИНИ, ако това ти гоеори нещо! СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО! а имаш ли средства за производство си икономически силен и независим.Създаваше се огромен БНП от държавните поръчки,инвестициите,потреблението и нетния експорт за СИВ. Сега средствата за производство са превърнати в тенджери,тигани,копчета, закачалки и дрънкулки, държавни поръчки няма, защото всичко раздтржавихме,инвестиции също няма, защото стоката е китайска, машините са втора употреба от Западна Европа, потребление няма-при заплата 300 лева е разбираемо, а експортът ни бе задушен от измисления Европейски съюз-мафиотска и бандитска организация!!! В родния ми град имаше около 10 огромни предприятия със среден брой на работниците около 3-4000 в предприятие.Сега има цехове за дограмичка, шивашки цехчета, монтьорски гаражчета, кафененца,това ли е капиталистическата индустрия,която лелеяно бленувахте? А къде е Брутният национален продукт?

Айде стига вече с този комунизъм - с насилственото изпращане на принудителен труд на полето, безплатен естествено, задължителна казарма и куп други ограничения. Освен това и заплатите бяха мизерни и полагането на труд - задължително - човек не можеше да седне в някое кафене без да му се закачи някоя кука

Айде, бе ти живял ли си тогава, та и на кафе да ходиш! Та на кафе се ходеше за аперитив, а ресторантите, те бяха за удоволствие - музика, храна, напитки и всичко естествено истинско. Ако сега можеш да отделиш солидна сума пари, може и да усетиш нещо от удоволствието да си поръчаш всичко, което пожелаеш и да си бял човек!

вземи се ограмоти.. въпреки всички тея предприятия държавата фалира 80-те години. Защото се оказа, че без съветските финансови инжекции (и не само) държавата не може да се самоиздържа. каквото и да говорим и въздишаме фактите са налице.

фалира през демокрацията преди това фалира по времето на една капиталистическа войни, и на една национал освобдителна, но не и при социализма

нова ракета ... стара може ли да се изстреля Какво си мисли космонавта като го изстрелват в космоса, -еййй много съм тъп бе направо съм страшно тъп.. седв си аз тука в една ракета мощна два милиона конски сили която е направена в китай от фирмата предложила най ниска оферта

Даже ракетата им не лети направо нагоре ами по изкривена траектория :))))))

На всичките траекториите са такива, глупако. Щом си поствал, явно знаеш да цъкаш с мишката - намери си клипче в тюб-а, да се понаучиш малко. Явно за четене няма да ти остане време.

Развъдили сте се едни мутанти, дето иронията и с две червени, светещи и мигащи линии да е подчертана, пак не можете да я различите. Появата ви и разпространението ви е още един знак, че наближава Страшния съд.

Преди години се случи да разговарям с мъж, участвал в чешките събития през 1968-ма. Там руски войник му казал, че служи вече пета година. "Как пета година, ние по две служим и ни се вижда много?", попитал нашият. "Для матушка Россия еще пять", отговорил руснакът.

какво искаш-военнизирана държава,която на света е дала само войни,завоевания,агресия,геноцид и етническо прочистване на малки народи,комунизъм и революции,които доведоха света само до войни и разделение....

Да бе гордеят се с някакви си: Толстой, Достоевски, Чехов, Пушкин...; Ломоносов, Циолковски, Павлов...; Чайковски, Прокофиев, Шостакович...;

Интернет люмпени и хейтъри и подобни недоклатени гейови и там ги има :)

Някои "господа" от форума са толкова твърдоглави и упорити, така са им промити мозъците от телевизии,холивудски филми и интернет, че на бялото казват черно и не искат да признаят очевадните предимства на епохата на Тато.Мигар безплатното образование и здравеопазване са по-лоши от платените такива?А какво ще кажете за такса за двуседмична почивка на море от 6(шест)!!! лева??? Толкова много се построи и съгради за 40 години- то заводи,фабрики,комбинати,електроцентрали,корабостроителници,ЖИЛИЩА!,пътища, че след 24 години ярмазко крадене и разрушаване- все още има какво да се краде! Сега една магистрала като хората не можем да построим.

то па при комунизма нали построихме море от магистрали...

ама гледаш да компенсираш с хитрост: "Толкова много се построи и съгради за 40 години- то заводи,фабрики,комбинати,електроцентрали,корабостроителници, ЖИЛИЩА!,пътища, че след 24 години ярмазко крадене и разрушаване- все още има какво да се краде! Сега една магистрала като хората не можем да построим."

В интерес на истината тогава се построиха магистрални участъци и пътиша които сега никога никой не би построил - най напред ще кажат скъпо. Сега какво построиха - лесни участъци без много копане и на относително равно. Дори не могът да ги преасфалират. Асфалтирани пътища имаше до най забутаните места дори, от които днес доста са останали само камънците под асфалта. Магистралата към Ботевград днес не би била постоена изобщо.

Нямаше море от магистрали,естествено,но имаше крупни предприятия от тежкото машиностроене и леката промишленост,които бълваха продукция! Произвеждаха се МАШИНИ, ако това ти гоеори нещо! СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО! а имаш ли средства за производство си икономически силен и независим.Създаваше се огромен БНП от държавните поръчки,инвестициите,потреблението и нетния експорт за СИВ. Сега средствата за производство са превърнати в тенджери,тигани,копчета, закачалки и дрънкулки, държавни поръчки няма, защото всичко раздтржавихме,инвестиции също няма, защото стоката е китайска, машините са втора употреба от Западна Европа, потребление няма-при заплата 300 лева е разбираемо, а експортът ни бе задушен от измисления Европейски съюз-мафиотска и бандитска организация!!! В родния ми град имаше около 10 огромни предприятия със среден брой на работниците около 3-4000 в предприятие.Сега има цехове за дограмичка, шивашки цехчета, монтьорски гаражчета, кафененца,това ли е капиталистическата индустрия,която лелеяно бленувахте? А къде е Брутният национален продукт?

Аз сега си живея в пъти по-добре, отколкото комунизма и това, което си написал, ме разсмива.

Да не си наркотрафикант или източваш по програми.

На кого му пука за предприятия, нали има магистрала за слънчев бряг :)

е как така та не е паднала ?

Не е паднала, щото е на по-прост, по-надежден принцип от совалките.

аха,не знаех,добре че ми каза...

Така са те съветофилите. Не е важно ние как сме, важното е Путин да е добре.

Щом Путин е добре, значи и за нас има надежда. Ако и Путин падне, първата работа ще бъде да ни унищожат така, че и спомен да не остане от нас.

Абе....с две думи...Да ви пикам на шибания капитализъм!

имаш ли с какво да пикаш ?

Другари Съветския съюз отново предаде България. Защо ще строим американски ТЕЦ вместо договорения руски? Защото мужиците се договориха с омразните САЩ и им дадоха да строят тук. Това го договориха около сирийската криза..а тук малоумниците развяват знаменца на русия или америка а те ни мислят за 5 стинки. толко ли не разбраха че българите не искат никакъв ЯЕЦ... радвайте му се на Шундин - дето ви продава на Обама...глупци...

Руските ракети не подобряват живота на руските граждани, напротив намаляват заплатите и пенсиите им.

затова ли средната работна заплата в Русия е с равностойност малко над 1300 лв и постоянно се увеличава?

къде това,в центъра на Москва ли ? я мръдни извън Москва да видиш какви са заплатите и какви са мизерни мужици ?

Точно така си е! За разлика от у нас там са зле само мързеливите, ама уви нашенеца едвам събира пари да иде да разгледа поне София ако не е от там. Ако ди си е от София обикаля супермаркетите за промоции да свърже мизерния си бюджет опоскан от данъци и безсмислени разходи, и често няма пари пък да излезе от София.

Виж през Ноември Руснаците проведоха стрелби със стратегически ядрени ракети от земя , въздух и подводници от потопено положение ---- и всичките поразиха целите ... А оня ден тестваха и Ярс - СС26 :)))

много важно,обикновенните руснаци гладуват,а червената военна хунта си стреля с ракети..боклуци !

те и от КУРСК си стреляха па какво стана-малка засечка !

Д а си спомним ти от какво стреляш ..и какво ги плямпаш ,дайте тва да си спомним айде де !Българина еша няма да плюе ама най му мяза Лафа _На гол Г*з чифтя пищови"

новината, всеки ден се изстрелват ракети, обаче не, точно тая е големата работа, колко побъркани комундели а.ат в този форум, не е истина, вземем ли власта пак, закриваме ди,а, то гнусна история

Всеки ден ли се изстрелва НОВ модел ракета, бе чукундур?!

Руската ракета настигна самолета

Правиш се на неразбрал. Очевидно смисълът на "можем" в поста ми е "умеем". Вайкания приравняващи умението с възможността са присъщи на масовия човек нямащ особени умения наистина, но от това не следва нищо по отношение количеството умения/знания на единица територия. Последното е напълно ОК, проблемът е в спирачките удряни силово.

Да няма сдух, само със силен дух, продължаваме напред. Пък и други с нас може и да дойдат:)

Нека строят руснаците радвам се че се възраждат отново.Те са страна с бъдеще за разлика от нас.

се радваш тогава, след като нямае бъдеще?!?

Ако те нямат бъдеще, ние няма да имаме надежда!

ми хои там да им лижеш краката, та еа в глама

Чета мненията и се сещам за една стара поговорка /правило/: "Когато в КПСС пръднат, в БКП се насират!"

Казвал съм и пак повтарям. РУСИЯ е най-МОГЪЩАТА Държава на Планетата Земя!!! РУСКИЯ Дух е най силната валута на РУСИЯ!!! Кой разбрал,разбрал.

ква "Русия'' бе комунде заблудено? Русия беше унищожена напълно още през 1917-та, и всичко читаво - избито или пратено в Гулаг! "Русия"...

Ей откак станаха масови комуникациите и разни склеротични старци взеха да пишат, спиране нямат. Тия постове под новините нормален човек като ги чете остава с впечатлението, че е попаднал в класна стая с бавноразвиващи се.

синдром

Руските въшки са най-големи и руското лайно най-миризливо :-)

Колкото по-високо се изстрелва руската мисъл ,толкова по-ниско пада напоследък доларът.

пада ама всички го искат..а рушката рубла 33 рушки рубли за един пробит долар ! що така ?

Зелена гофняна хартийка ...става да си обършеш Д-то .... нема да обяснявам с какво трябва да е гарантиран всеки къс банкнота... у САЩ се гарантира с нещо чуждо дето при следваща война евентуално ще е техно за малко ;) да ама не - доматите тук само без колците плийз

ХАХАХАХХА мноо си зле, руснака уважава долара повече от водката и хлябва... ти в кое време живееш ве глам хахахаха без долари руснака си е прерязал вените на секундата!!!

мен най-ме касае курвалъка! а за останалото да са живи и здрави!

Май напоследък върху земята само падат отломки от творенията на гениалната USA космическа мисъл или нещо греша? Доколкото зная янките плащат на руснаците по USD 50,000,000 на USA космонавт за да го изведат в космоса и да види родната земя отвисоко или отново греша? Поправете ме:-)

OВЦЕ МАЛУМНИ ОВЦЕ .затова ще си стоите та и ще си пасете тревата ОВЦЕ .Я само се замислете то ако имало келипир от космоса Т.Е да е от ниякаква полза за хората то досега Германците японците Кореиците Китаиците и изобшто всяка имаща потенциал високо технологична западна повтариам западна не саветска щеше да го разработи и продава на пазара. но откосмоса фаида няма и за това служи на на народи идьржави да гали самочуствието на комлексианите си овце драги команоиди. ок на наса им е необходима транспортна или друга космическа услуга и те си я порачват и плащат какво странно има в това малоумници немога да разбера . там кадето има пазар и полза за хората независимо какви. резолтати те са на лице вав военната индустрия има мн.пари. но след втората световна вина страните които са губещи германия япония италия и др. Те нямат право да произвеждат такива, т.е в този бизнес няма конкуренция .основните играчи са САщ и СССР но САЩ ги превазхожда вав всичко като продадено количество и качество за качеството е показателя ЦЕНАТА 2-4 5 пати повисока и продават в пати повече . Там кадето има свободна конкуренция малоумни команоиди . т.е от значение човешкиат мозак способности талант трудолиубие и прочие .там каде са руснаците пак и ние Бьлгарите и др. при Производството на автомобили Комп....и хладилници телевизори и мн .много. много.други Кадеса кадесме а . добриса са там кадето имат не мозак в изобилие а природни богатства . като са социални защо продалжителноста им на живот е 55г а ана онези лошите 70-80 а. защо не помисли путин за това как неговият народ да живеее по добре да ползва инфраструктора и да се храни подобре а .а етрагнал да се бори сас вярарните мелници (космосат А) че на нас американците изобщо ни ни пука за космоса и за даржавата нас тука ни интерисува и е грижа единствено даржават да служи на хората .да ни по готино овце . мерете си на кои муе по голяма ракетата успех .братя и на команоидите сащо

толкова, сайта е на комунисти, нормално е да пишат глупости под новина, от която не се разбира какво и е уникалното

Лелеееее, колко си неграмотен!!!

А как гледаш телевизия, или забрави(незнаеш) времето когато имаше само пьрва програма

Неграмотнико, кога ще се научиш да пишеш на книжовен БЪЛГАРСКИ език! Дори името си си написал на латиница! Собствените имена се пишат с ГЛАВНА буква!

Поправям те, това не е вярно!

Още една пиратка,а едни ни гледат като хлебарки...

Всеки с осбеностите си: -рашаните се специализират в производството на водка -янките се заеха с производството на виагра

Хе-хехехе!!! Пак изостават..... Ние в Гърция създаваме политици вунтеркинтове които-в тези трудни времена-гарантират просъществуването на Гърция следващите 1000 години!!!! Ето как става: Крадат до припадък и взимат нереално високи заеми......след това,всички треперят да не изчезнем от картата,че няма да има кой да им връща парите!!!!!

Индийците правят ефтина генерична виагра, а 750 мл столичная (от най-ефтината руска водка) струва поне $20 в уса. Не се тревожи за руснаците. Те са се съвзели вече от комунизма. Тревожи се как ще се отчукчиш

не мога да разбера какво имат някои хора против руснаците. дори и високотехнологичните американци използват руски двигатели и руски ракети. спомнете си прословутите совалки.. лека им прbст

не мога да разбера какво имат някои хора против руснаците. дори и високотехнологичните американци използват руски двигатели и руски ракети. спимнете си прословутите совалки.. лека им прqст

Докато мерим ракетите на Русия и САЩ, нашите ракети плесенясват на космодрума в Правец! Студентите от Правешкото СРЕДНО училище по космически изхвърляния не могат да си правят експериментите, а Боцко, въпреки почитта си към антикомунизма в лицето на Тодор Живков ги забрави! Ужас! Опорните точки били виновни казват сега, че българските ракети били криви - просто ужас! Я ходете да четете и да правите нещо вместо да се дърлите бре деца!

е гати руско-чудо е-гати и руската мощ лайнари комунистически

Кажи, че Хитлер те е правил????

колко остроумно като напсуваш безродник или хитлер му се привижда или америка, няма шест-пет или си с нас или си фашист, мухаха, промити мозъци

кат гледам + и - и коментарите , то прелива от опорни точки !!!

Не гледай + и -, сами си ги цъкат агитаторите. Цялото им време нали е за това.

като дете имах колело "Аист" много време го карах .

Ракетата е крива, щом е руска.

Руснаците един хладилник не направиха, нито пералня , нито автомобил, били високотехнологични, ай сиктир.

Аха.Те за това американците вчера направиха съобщение,че ще преразгледат дали да разполагат ПРО в Полша и Румъния. И съвсем случайно днес руснаците направиха 2 изявления-едното е за новата ракета тук.А другото е това :"Новосибирская ракетная дивизия получила на вооружение новые мобильные комплексы "Ярс". Постановку этих ракет на боевое дежурство Владимир Путин назвал одним из главных итогов уходящего года. "Ярс" точнейшее и при этом практически неуловимое оружие. Сбить ракету почти невозможно, а мобильная установка делает непредсказуемым для противника и место запуска." Системата по НАТО е SS-X-27 Приятно четене ))

С оръжия ли ще си ги мерим или с реални икономики базирани на ум и интелект.

О, руснаците правят не само супер автомобили, перални или каквото решат. А ти си тъп, та вдлъбнат, че и комплексар.

Добър вечер! Огняр в Байконур съм-специалист по горене на сухи тикви...... Кат`гледам вашата кратуна става! Заповядаите да допринесете!!! Не мисля че някой ще плаче за вашето отсъствие......

И после кой ще гледа камилата на шейха в Емирствата ? Нали така Тукту ? ))

dionisiosd@yahoo.com

Ама той там камили ли"чува?" Аз мислех че танцува кючеци за пред туристите в нощно заведение....или танцува с камилата ?