Отломки от ”Тянгун-1” могат да падат в Ню Йорк, Рио и Манила

Части от нефункциониращата китайска космическа станция "Тянгун-1" ще паднат на Земята през следващите седмици, съобщи Европейската космическа агенция (ЕКА).

Обратно в новината

Коментари - Отломки от ”Тянгун-1” могат да падат в Ню Йорк, Рио и Манила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ай да посее и там комунизъмъ

"Шансът да бъдеш ударен от отломка от станцията, е същият, като да те удари гръм два пъти през една година". То и веднъж стига...

Много успокоително... То и веднъж стига!

""Тянгун-1" ще паднат на Земята" А Тиквун-3, кога ще падне!

Авиокосмическата корпорация напомни, че досега няма случай човек да е наранен от паднала отломка от космически апарат. Всъщност, има.

Тянгун тежи само 8,5 тона, а КАКЪВ СТРАХ БРАХМЕ през юни-юли 1979 г когато на земята ПАДНА НЕУПРАВЛЯЕМАТА АМЕРИКАНСКА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ СКАЙЛАБ, КОЯТО ТЕЖЕШЕ 85-100 ТОНА! Това беше първата и единствена американска станция на орбита. Падна защото нямаше монтирани тягови двигатели, които да я извеждат на по-висока орбита (недомислица на конструкторите). А имаше и само един шлюз за скачване, за разлика от новите съветски станции Салют-6, Салют-7 и Мир. А първата в света космическа станция беше Салют-1 изстреляна в орбита около Земята през 1971 г. Американците изведоха тяхната единствена досега станция едва в 1973 г

Това можеш да го разправяш на бабите от ткзсето. Това комунягите само да лъжете можете.

ако в АПК-то, имате паметник или поне снимка на Рейгън, можеш да я лъснеш!

абсолютно неосведомен. Аз ти казах какво беше положението. По Хоризонт на всеки половин-един час съобщаваха последната информация за падащата Скайлаб, с колко км се е смъкнала орбитаат й. Ти си от оня тип темерути, дето във всичко се съмняват и обиждат. Поне в Уикипедия можеш да прочетеш за Скайлаб. И се извини на хората за обидите и невежеството си. Дотам я докарахме сегашните младежи да се фукат и гордеят с невежеството си. Та прочетете поне една книга.

тъз ракета цялата е от бамбук, само пружината е от метал

Лятото някои е сложил лист с желание на Стената наПлача в Ирусалим Отломките от Тиянгун-1 да паднат вьв БАНКЯ Драгалевци Бистрица Рударци и Народното Сьбрание

Жълтите мамуни барабар с хората, произвеждат стоки за битаците по света, комууу нисти - жълти глисти.

Tesla-та кога ще пада?

И право в жопата на Пупето...

Тянгун станал неуправляем като Фобос Грунт.....ами всичко кво излиза от Раша и Чайна е неуправляемо. Американците си управляват техниката даже и в други галактики, тия на 100км от земята и не могат да ги контролират

Вкрая на юни 1979 г на Земята падна неуправляемата АМЕРИКАНСКА СТАНЦИЯ СКАЙЛАБ, ТЕЖАЩА ПО РАЗЛИЧНИ ДАННИ МЕЖДУ 85 И 100 ТОНА. Безотговорните американски конструктори не бяха монтирали на нея тягови ракетни двигатели (каквито имаха руските станции), които да я повдигат на по-висока орбита или при сваляне с двигателите да бъде избрано безопасно място в океана. Тогава цял ден треперехме от страх. Можеше да падне над Лондон, Москва, Париж, Берлин, София, Варна, Ню Йорк. На практика над всеки голям европейски град. От НАСА само чупеха ръце о обясняваха, че следяли станцията с радари, но не можеха да предотвратят падането. По щастлива случайност падна до бреговете на Австралия и никой не пострада.

И Скайлаб помним като падаше, и Мир помним като падаше. Всяко чудо за три дни.

Коя година беше Скайлаб, професоре? Коя година сме сега?

Не коя година беше Слайлаб, а КОЛКО ТЕЖЕШЕ! А ТЕЖЕШЕ МЕЖДУ 80 И 100 ТОНА. малките станции изгарят почти напълно в атмосферата, но как да изгори такова чудовище, тежащо 80-100 тона? Нашият живот, на хората които живяхме и през 1979 г да не би да е по-малко ценен от колкото живота на сега живеещите?

Ай щого джилезу, халумин и хмед щи падат тука Ши ходим да бирем на пулето хметал и ша има паре за сичкото сиганин Ай дуно туканкана у малъта де да пада де.

Харкум не хмед!

Китайската космическа станция - ясно. Обаче нашенската е нефункционираща още преди да я произведем, напр. от стари щайги.

Де тоз късмет де?

Аз пък си спомням, че когато краварския Skylab падаше на половина Австралия раздадоха каски. Нова Зеландия я игнорираха казаха да се спасяват сами.

Някакви други телешки спомени имаш ли от обора, в който си расъл? Цял живот само говеда, крави и кравари си виждал само.

Селяндура крави сънува.

Ами то "каубой" означава пастир на крави. Те сами са се нарекли така, американците. Първите янкита са били кравешки пастири, дори са се нарекли самите каубои.

как лъскаш на Рейгън, ...... паметмика!

И космическите им станции са менте

И от " Факултето" се надяват да им падне малко от джилезото!:))

А защо няма информация за падащите руски космически боклуци? От руски шпионски спътници вече Слънцето свети по-слабо.

Защото в продажна медия пълна с продажни дребни душици без капка мозък няма да прочетеш нищо такова!

Двамцата по-горе май сте един и същи трол.

яка смешка, я пак?

Рашките са много навътре в нещата. По Дискавърито даваха всички модули на станцията. Всеки си бачка заключен в неговата лаборатория за да не изтича наука в общите помещения. В командния модул даваха двамата руски космонавти които се грижат за всички параметри на станцията да люпят семки и се хилеха на камерата. Да щото там е майсторлъка и те си вършеха работата люпейки семки в безтегловност. Тия дето нищо не разбират да си правят експерименти.

те не падат! Контролирано ги приземяват. Що се касае до шпионските спътници, сащисаните са много повече от руските. В Америка, свободата вече е сведена до минимум. Навсякъде те следят, дали от космоса или от земята, няма мърдане!