Кошлуков остава директор на БНТ след обжалване на съдебно решение за прекратения конкурс

Един от кандидатите за поста е обжалвал пред ВАС, който обяви за незаконосъобразно прекратяването на избора

Обратно в новината

Коментари - Кошлуков остава директор на БНТ след обжалване на съдебно решение за прекратения конкурс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ШИБАН СОРОСОИД! ДИРНИЦИТЕ МИ ИЗТРИХА МНЕНИЕТО!

Щом затворници стават шефове на телевизия какво добро да очакваме

Вие правите ли разлика между политически затворник и затворник на общо основание. Ако случайно сте чували за вацлав Хавел, Лех Валенса и още много други политически затворници., тези двамата са били и Президенти на държавите си.

Че през 90-та не стана много ясно? А,да, май вместо да седи в затвора бе полагал изпити! А след 90-та год., клечеше в сладкарница "ПРОЛЕТ" (сега "ДРОЗД")! Голямо леке беше и тогава! Е, аз съм на 63 год., та мога да ти кажа доста неща от онова време. ПОВЯРВАЙ МИ! НЕ ВСИЧКО Е ИСТИНА!!!

Щом не го сменят.

През 90-те години изобщо не харесвах Кошлуков като политик. Не харесвах е много меко казано. И когато той се кандидатира за директор на телевизията, аз бях категорично против. Бих му попречил по всякакъв начин да бъде избран. Ноо минаха няколко години и виждам, че той се справя отлично като директор. Телевизията, която беше много скучна и свръхполитизирана през 90-те стана доста интересна, дръпна напред. И мнението ми за Кошлуков като директор се преобърна на 180 градуса. Смятам, че се справя отлично. Има плурализъм в телевизията и могат да се чуят различни гледни точки. Канят се известни политически анализатори. И вече политиката е само част от програмата. Има много добри филми-продукции за известни български дейци на науката и изкуствата. Има интересни филми, много спортни предавания. Има за всекиго по нещо. За мен е важното да се върши работата, а не постовете да се заемат от "наши хора". Кошлуков се справя отлично. Нека продължи да ръководи телевизията.

Нещата, които се случват в държавата май започват да понамирисват.

Тоя дирек прави Хачо Бояджиев да изглежда като положителен герой...

Уважаеми г-н Денков, уважаема г-жо Габриел, Уважаеми госпожи и господа от правителството и от управляващата евроатлантическа коалиция в парламента, Какво чакате? Защо още не е започнало прочистването на тайните служби, МВР и всички правохранителни и правораздавателни институции, държавната администрация, както и националните медии от наводнилите ги през последните години руски фашистко-комунистически агенти и шпиони? Защо бандитите от проруската антибългарска партия "Възраждане" са още на свобода? Защо в руското посолство има още кагебешници и гереушници, които продължават да работят със своите български агенти, а не са си заминали за Москва? Защо лицето Митрофанова е още в България? Защо съветските окупаторски паметници още стърчат над градовете ни? Защо не са възстановени българските имена на стотици обекти - градове, села, площади, улици и булеварди, наречени на окупаторите и техните български слуги? Къде ви е управленската програма, разписана по дни и часове за премахване на съветската олигархично-мафиотска система и пресъздаване на правовата и справедлива българска държава през следващите поне 4 години? Кога ще бъдат арестувани и отправени към съда с качествени обвинения червените олигарси и мафиоти, ограбвали и плячкосвали през последните 50 години България? Къде е новият бюджет с по-малко от 3% бюджетен дефицит? Кога и как ще бъдат затворени пробойните в този бюджет? Кога ще спре източването на БВП с различни мафиотско-разбойнически схеми, разработени и използвани от посткомунистическата олигархия и нейните охранени хора? Кога ще бъдат съдени виновниците за милиардите загубени от схемите за грабеж на руските монополисти Лукойл, Газпром и Росатом? Кога ще бъдат глобени за системни измами и скриване на печалбата, от които през последните 20 години по най-груби сметки загубите за държавата са за над 30 милиарда лева? Кога ще бъде възстановен българския суверенитет над Лукойл и неговите поделения, вкл. "Росенец", над СОК "Камчия" и други обекти, плячкосани от руската агентура в България? Ако в първите 100 дни не се извършат всички болезнени реформи, които ще спасят България от фалита, към който я води президентското управление от 3 години насам, никакви реформи няма да могат да бъдат направени! Времето не чака! Утре ще бъде късно! Действайте сега!

Абе не помните ли, че единият член на СЕМ не гласува. Ами да се разпуснат, защото не знам за какво взимат пари. Кошлуков участва, въпреки, че беше действащ шеф на БНТ ( като не отговаряше на изискванията). И за времето, в което беше незаконен шеф на БНТ покри критериите да кандидаства. Не, че нещо, ама не ви ли се струва, че закона е заобиколен. И доколкото съм запознат СЕМ задължително трябваше да избере нов директор на БНТ. Вместо това прекратиха процедурата ( което май също противоречи на закона). Изводът е и СЕМ и сегашният шеф на БНТто са незаконни, но това явно е удобно на някой и пак се заобикаля закона.

БТВ, НОВА а сега и БНТ стават три телевизии на САЩ. Да живеят независимите и обективни български, пардон, американски телевизии. Явно ще продължават да ни заливат с лъжлива американска информация.

100% руски са.

Посолствения от ПОСОЛСТВОТО

КОШЛУКОВ Е НОМЕР 1 И СЕ НАДЯВАМ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА РЪКОВОДИ НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ! МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ЧЕ БТВ И НОВА ИГРАЯТ ЗАЕДНО,ЗАЩОТО ОТКАКТО КОШЛУКОВ СТАНА ДИРЕКТОР ТО ОТ ГОДИНИ ГИ БИЕ ПО РЕЙТИГ. НЕ СЛУЧАЙНО МНОГО ВОДЕЩИ ОТ КОНКУРЕНЦИЯТА ОТДОХА В БНТ,ЗАЩОТО Е ОБЕКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Има ли по-импотентна медия в която потъват милиони държавни пари от тази? Класическа схема за кражби.

Напоследък хубави неща се случват на абсолютни гадове, като Кошлуков. И лоши неща на свестни хора. Дано скоро тенденцията се смени.

Не ме кефи тоя смахнат дебил и нагаждач.

Силна му е Ракията от Сорос ! Докато е този шеф на БНТ , няма да имаме Българска Национална Телевизия ! Аз почти не я гледам избягаха много Таланти останаха само едни Пенсионери и Пенсионерки Дебели и Мисирки !

господин Кошлуков е образцов служител на ДпС още от 80-те години. По този начин той си е осигурил пълна подкрепа на всички отговорни фактори тука и ще бъде на постата си до тогава, докато от Сарая решат друго! Така че, всички жалки соросоиди и трансджендери можете да почвате да виете и да стенете безконтролно, но тука е така!

Може да е всякакъв,но откакто стана директор в БНТ много освежи телевизията.Лично аз му се кефя!

Директор? По-скоро рядко срещано лайно.

постоянно пуска филми за Людмила Живкова

Това означава само едно-слугинаж на силните на деня

Посолството.

Каквото правителството ,такава и телевизията . От Козяк 16 си знаят работата, не случайно са отпуснати 48 млн. долара за анти руска пропаганда ,всичко трябва да е под контрол ,а и това мекере е най подходящо ,вербувано е от господарите още в студентските години

Лицето ми напомня за Промените, Прехода, Царя, Бойковите 12. И ми помага да разбирам, че никога няма да живея в България. А децата ми никога няма да научат български. Благодаря лично на господин Кошлуков от ДКМС!

Тук е пълна селяния и цигания, ама я кажи тия твоите на къв език говорят и станали ли са вече джендърчета или още не са? Щото и ние знаем какво се случва на Запад и какво тепърва предстои, та затова питам. Празнувате ли pride month-а, след като наскоро изпратихте black history month?

Един друг

Алоу, минусджията, знаем какво е там, знаем какво е и тук. Там веят тоя джендърския парцал на the alphabet mafia и над Белия дом, и по сума управления на пожарната и полицията, и по Пентагона. Ама и тук в "корпоративна среда" особено в клоновете на разните IT корпорации са окичили тия шарени комунистически и маоистки символи, щото нали това е част от ESGто на чичо Лари и "кой не скача е червен", ама то от него по-червени няма, де. Джендърчета и родоостъпници сте, ма разните неофити и помаци като вас първи ги хвърлят в огъня, за да доказват преданост към новата вяра - ха, ха, ха.

БНТ2 е единствената ефирна телевизия, по която има детски всеки ден. Може и да няма турски сериали, но в ефира по-смислена няма.

Честито на Емо и да дава все така!

Такава телевизия, такова нещо и да махнат този велик негодник и убиец на БНТ

бнт е изключително тъпа и безинтересна от години, всичките ѝ варианти 1,2,3 и 4м не знам кой въобще ги гледа, но им отпускат държавен бюджет доста здраво.

Тоя е изсъхнал от алкохола, ако го запалиш ще гори 3 дни

Цяла година се мотаят с избор на директор на телевизията! Как да вървят нещта в държавата при такова темпо на работа на институциите, но заплатите си вървят с каквото трябва темпо.

не може да му се отрече на Кошлука - голям е оратор, голямо гърло има - хем голямо, хем дълбоко....

Браво! Първата свирка на Старозагорският затвор, остава на хранилката. (справка мемоарите на Меди Доган) Язък, че Ташо ДИК-ОФФ, лиза толкова време гъза на просто Киро, който го беше излъгал, че ще го прави шеф на БНТ

още отърване от комунярите...

И този тапетен дисидент тип Плевню се окопа.

Бивш пандизчия, т.е. двоен агент на ДС и на ЦРУ - естествено, че ще остане.